Találatok a következő kifejezésre: 3 gyerekem de ha az (17 db)

3 gyerekem van, de ha az anyagi hátterünk engedné, még vállalnék akár kettőt is. Normális vagyok?

Legjobb válasz: Ne csak a mostani helyzeteteket vedd figyelembe,hanem a jövõt is,ha úgy látod,hogy nincs gond késõbb sem, és fizikailag,türelmileg is bírod,miért ne,csodálatos dolog a nagy család!

Ne csak a mostani helyzeteteket vedd figyelembe, hanem a jövõt is, ha úgy látod, hogy nincs gond késõbb sem, és fizikailag, türelmileg is bírod, miért ne, csodálatos dolog a nagy család!
Ha úgy állnék anyagilag, én is vállalnék még legalább négyet :) De azért nem szülök, hogy utána állhassak sorba segélyért, egyet vállaltam egyenlõre, mert így még kijövünk anyagilag. Ha jobban állunk, jöhet a többi :)
Szerintem igenis normális vagy.Én is imádom a gyerekeimet, most várom a harmadikat, és ez volt életem legnagyobb álma, hogy nagy családom legyen.Én egyke voltam, és nagyon rossz volt úgy felnõni, és most is nagyon hiányzik a testvér.Van aki született anya típus, van akinek meg egy sem való.Hát, az anyagiak az nagy úr sajnos, nem lehet figyelmen kívül hagyni õket:(Bár ebben az országban sokan szülnek a semmire, és majd aki dolgozik az eltartja õket.Na ez ellen kellene már tenni valamit.Szerintem mindenki annyi gyereket vállaljon, amennyit a saját erejébõl munkájából el tud tartani. Sok sikert nektek hozzá, és kívánom hogy legyen még lehetõséged szülni.
Biztosan normális vagy! De ha nem, akkor én sem vagyok az :) Nekem csak egy fiam van, de minden álmom, hogy még legyen vagy három.... De a pénztárcám nem hagyja...
Nekem is van három lánykám, és most terhes lettem gumi mellett.Én is mindig azt mondtam, hogy ha nyerünk a lotton lehetne még kettõ, de most nagyon nem tudom mit tegyek, szeretném, de most vettünk házat, hitel..... Tényleg nem tudom mi lessz, nekem is az anyagi rész a promléma! Meg lehet, hogy hülyeség, de félek mit mond a család, már a harmadik se tetszett nekik!

Ha az anya és apa együtt élnek (gyerek 3 éves lesz télen) de nem házasok és az apa új kapcsolatot szeretne, az anyát ki akarja tenni magától (mert az anya költözött az apához), mivel nem szereti az anyát (az anya se Õt). Mennyi az esélye? Többi lent.

Bíróságra viszi az ügyet az apa, mondván veszélyezteti a gyereket az anya. Mennyi esély van arra, h apa javára döntenek? A gyerek apás. Az anya nem foglalkozik a gyerekkel,sőt...Mind2nek van munkahelye.A gyerek megszokott környezete az apjánál van.Az anyánál nem megfelelőek a körülmények. Kiszámíthatatlan emberek+nagykutyák.

Legjobb válasz: Én ugyanilyen körülmények között váltam el(mi házasok voltunk)Anyósoméknál laktunk.Én ragaszkodtam a gyerekhez.Azt hogy az anya nem foglalkozik a gyerekkel bizonyítani is kell,bárki mondhat ilyet.Ha viszont az anya nem küzd érte mert nem érdekli akkor nem is teremt olyan körülményt hogy nála legyen a gyerek.Nekem ez volt az elsõdleges szempont,hogy a gyereknek mi a jó.Ha a szülõk szakítanak,nincs mit keresnie az anyóséknál,de az anya dolga hogy jó helyet találjon akár egy albérletben.Ha nem fontos vagy veszélyezteti,és ez bizonyosságot nyer akkor a gyerek az apánál is maradhat.A gyerek érdeke az elsõ.

Én ugyanilyen körülmények között váltam el(mi házasok voltunk)Anyósoméknál laktunk.Én ragaszkodtam a gyerekhez.Azt hogy az anya nem foglalkozik a gyerekkel bizonyítani is kell, bárki mondhat ilyet.Ha viszont az anya nem küzd érte mert nem érdekli akkor nem is teremt olyan körülményt hogy nála legyen a gyerek.Nekem ez volt az elsõdleges szempont, hogy a gyereknek mi a jó.Ha a szülõk szakítanak, nincs mit keresnie az anyóséknál, de az anya dolga hogy jó helyet találjon akár egy albérletben.Ha nem fontos vagy veszélyezteti, és ez bizonyosságot nyer akkor a gyerek az apánál is maradhat.A gyerek érdeke az elsõ.
Ha nem szeretik egymást minek vannak még együtt?Kiteheti a nõt, az övé a lakás, Gyerek ügyben, gyermekelhelyezési per.Hát az esély..attól függ mi a nem megfelelõ körülmény....
Brrr... Ezért nem szabad soha, semmilyen körülmény között férfihoz költözni.
nagyon kevés az információ. Pl. az, hogy az anya eljár bulizni, messze nem jelenti azt, hogy nem törõdik a gyerekével. Nem az a jó anya, aki 24 órában a gyereke mellett van, amíg érzelmileg, szellemileg, egészségileg ki nem készül. Azért van két szülõ, hogy a feladatokat, a felvigyázást IS! meg tudják osztani.
Hát extrém esetben még az apa is röpülhet, úgyhogy vegyen vissza! Nagykutyák eltávolíthatók/bezárhatók, hogy nem foglalkozik vele, stb az bizonyítandó, mert persze mindenki ezt mondja ilyenkor! A megszokott környezetet meg nem biztos, hogy jó emlegetni, mert a végén a gyerek marad az anyával a lakásban, a tulaj meg mehet, erre volt már példa!
Amúgy szép apa, dobja ki a kisgyerekét meg az anyját. Uncsi volt? Van másik? Ha te vagy az, nem irigyellek, jó fogás volt :O.
A kérdező hozzászólása: Ja és igen! Valóban szép apa! Ennyi mindent megtesz a gyerekéért és félti! Vagy az rossz apa, aki vigyáz a saját gyerekére, mégha az anyjától is óvja? Elgondolkoznék azon, hogy felteszem-e idegennek ezt a kérdést, hogy milyen apa..Nem ítélkezést kértem, hanem segítséget! Ha csak osztani tudsz akkor nincs itt keresni valód!
A kérdező hozzászólása: A gyerekét mindenáron magánál szeretné tudni, mert Õ szereti, az anyának csak úgy van...Úgy él mintha nem lenne anya, ugyanúgy bulizik szarik bele mindenbe... Egyébként kedves 2. válaszoló a srác szüleinél laknak mind3an. Szóval az h megszokott környezet jó érv, ugyanis nem teheti ki onnan senki-hiszen a saját szüleinél élnek.
[email protected] ügy. Az olvasottak alapján, nõ megy a gyerekkel. Apuka lehet vele hétvégén.
Mégis mivel jobb apuka a szülei háza, az õ pénzük gyakorlatilag apukát kiraják hajléktalan lesz, mitõl lenne már alkalmasabb?
A kérdező hozzászólása: Nos kedves utolsó válaszoló és a többiek! :) Azóta elváltak útjaik, még 2012. Szept.-ben kimondták, hogy az Apánál maradt a gyerek, mert anyja közölte:Õ még nincs kész az anyaságra, nem érdekli milesz a fiával... Mi azóta is töretlenül együtt vagyunk, novemberben lesz az esküvõnk. Jaaaah és ami a legfontosabb azóta kiderült, hogy kisbabánk lesz. Jelenleg 27 hetes vagyok. Ennyit arról milyen jó apa, mennyire figyel a kisfiára!!
Ohhh 27 hetes te majd akor irogas mikor meglesz a gyerek és a te dolgod lesz mind a 2 kölyök, biztos eljátszogat a gyerekkel de nyakam rá hogy mindent a nagyi csinált eddig most hogy ott vagy minden a te dolgod lesz. Szuperapu lósza't nem tesz majd és ha besdzolsz neki téged is elhord pont annak aminek az exét.
A kérdező hozzászólása: Jaj Te nagyon okos, pont egy ilyen szaralak mint TE fogja nekem megmondani, hogy a gyerekem apja, akivel egyuttelek mar egy eve, hogy milyen apa?! :) Vicces vagy kisgyerek! :) Ha olyan lenne amit leirsz nem szulnek neki... De nem olyan. Te viszont egy eleg elkeseredett szanni valo kis luzer vagy, ha mast anelkul oszt, hogy nem is ismer! Menj vissza az oviba jatszal meg es ha felnosz, majd beszelunk Kis haver! :D

Mit tudnak csinálni ha nem fizetik a lakáshitelt? Kiraknak? És utána? Nem lesz ház de a tartozás megmarad. Mennyit tilthatnak a fizetésből? (33%? ) Az jelen esetben kevesebb mint a törlesztő. Kirakhatnak 3 gyerekkel is?

A gyerekek öröklik a tartozást?

Legjobb válasz: Igen igen és igen. Elõszór vonják a fizetések 33%-át majd elvisznek belõle majdnem mindent, majd elárverezik és a maradék hitelt ugyan úgy vonni fogják. Igen kirakhatnak még 100 gyerekkel is. Igen öröklik de elõtte még életed végéig vonják tõled, még a nyugdíjadból is.

Igen igen és igen. Elõszór vonják a fizetések 33%-át majd elvisznek belõle majdnem mindent, majd elárverezik és a maradék hitelt ugyan úgy vonni fogják. Igen kirakhatnak még 100 gyerekkel is. Igen öröklik de elõtte még életed végéig vonják tõled, még a nyugdíjadból is.
Nekem 40% rémlik, amit fizetésbõl vonhatnak, de fizetés függõ, ha "jobban keresel" (magyarul a minimál bér többszöröse, ami minden csak még nem jó) akkor szerintem ennél több is lehet simán.
A kérdező hozzászólása: A [email protected]! :-( Egy ismerõsöm van ebben a helyzetben.
Maximum 33%-ot tilthatnak. Vannak esetek amikor 50% pl tartásdíj, vagy munkabérrel kapcsolatos eseteknél, de ez nem olyan. Tartozás öröklés csak rajtuk múlik (kivéve, ha kiskorúak, de akkor gyámhatóság dönt és nem mehet negatívba), akár le is mondhatják.
elõzõ vagyok még... lehet, kissé zagyván fogalmaztam az elõbb a letiltással kapcsolatban, pontosítom inkább, hogy egyértelmû legyen: tehát adva van a fizetésed, erre kiadja a letiltási rendelvényt a végrahajtó, a fizetésed 33 (vagy 40) 5-a erejéig, de fizetésed ezután fennmaradó összegének el kell érnie a mindenkori öregségi nyugdíj minimumának összegét - ez 2013-ban 28.500. forint -, tehát ez mindenképp meg kell hogy maradjon neked, ha nem marad meg, úgy a letiltási rendelvény nem teljesíthetõ, és a munkáltatónak errõl a végrehajtót téjékoztatnia kell. a másik dolog meg az, hogy a három eltartásra szoruló kiskorú gyermek esetében - de ebben azért nem vagyok járatos, csak logikusan nézve a dolgot gondolom azt, hogy az õ tartásukhoz szükséges minimális mértéket ugyancsak nálad kell hogy hagyják a fizetésedbõl -- hiszen elvált szülõk esetén is elsõbbséget élvez minden egyéb letiltással szemben a gyermekek tartásdíja, elõbb azt kell levonni, és minden mást csak azután lehet... (de azért ezt jó lenne, ha olyan válaszolná meg, aki kellõen járatos a témában)...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Kimerítõ választ kaptam :-)
nagyon szívesen, ha még lesz kérdésed, tedd fel nyugodtan, sajnos van tapasztalatom a témában, nem kevés...
Én úgy tudom, hogy nem pakolhatja ki a lakást. Ami a gyerek fejlõdéséhez szükséges ahhoz hozzá sem nyúlhat. Mindenbõl hagynia kell személyenként egy darabot (ágy, szék, szekrény stb)
igen igen, ez pontosan így van, a gyermek holmijához nem nyúlhat, és semmi molyanhoz, ami konkrétan nem az adós (kötelezett) tulajdona, de az adós alapvetõ létfenntartásához szükséges tárgyakat sem foglalhatja le, de mondjuk, ezeket nem is szokták zár alá venni, csak és kizárólag a nagyobb értékeket képviselõ dolgokat, amiket lehet értékesíteni, stb....


A sims 3-ban ha házasságon kívül született egy gyerek, de később összeházasodnak, akkor megkapja az apja nevét a gyerek vagy az anyja neve marad?

Bocsi a hossz kérdésért.

Legjobb válasz: -_- Ez egy kérdés. Majd ha az életemmel lesz gond akkor majd másik menüben kérdezek.... Tudtommal a Számítástechnika>Programokban vagyunk. Még is mit vársz?

A kérdező hozzászólása: -_- Ez egy kérdés. Majd ha az életemmel lesz gond akkor majd másik menüben kérdezek.... Tudtommal a Számítástechnika>Programokban vagyunk. Még is mit vársz?
Sose legyen ennél nagyobb problémád az életben.
Tyû. Nehéz az élet.
A kérdező hozzászólása: Nem azt kértem. Választ várok erre a kérdésre amire még mindig nem kaptam választ. Szerintem ennél sokkal hülyébb kérdések is vannak, de én most erre vagyok kíváncsi. Nem tudom, hogy emiatt mért kell baszogatni. Igen, nekem is vannak problémáim, mint minden embernek, de most nem ezt kérdeztem.... Azt majd megodom magamtól. Ez csak egy játék és érdeklõdni szerettem volna.
Hát miért ne? ha szerenétek és tényleg meg van hozzá az anyagi háttér is akkor hajrá. a három még nem annyira sok
Nekem tetszenek azok a többgyermekes családmodellek, ahol a gyerekeknek a szülõk meg tudnak adni mindent (szeretetet és anyagi dolgokat is). Én csak egyet vállaltam, mert mindig attól féltem, mi lesz, ha egyedül maradunk.. :( Én ilyen "parás" vagyok (húú de utálom ezt a szót). Szóval, hajrá! :)
Nekem egy kisfiam van. Ha a második is kisfiú lesz, mindenképp lesz egy harmadik is. (talán akkor sikerül a kislány) Négyet azért nem válalnék. Vagy mégis? :) 29/Nõ
Nagy vállalás, de nagyon tisztelem azokat, akik felelõsségteljesen nevelnek több gyereket. A gyerekeknek, bár eleinte talán féltékenyek, jó, ha vannak testvéreik, és nem is egy. Ezt azért mondom, mert egy gyermekként nõttem fel, és sokszor nekem is nagyon hiányzott legalább egy velem közel egykorú testvér.
Egyáltalán nem! Ha tisztességben fel tudtok nevelni többet is, szülj! ne hallgass a károgókra. Gratulálok az eddigiekhez, és sok sikert a többihez :) Boldogságot!
az számít soknak, amit annak érzel. ha úgyérzed nemtudnád eltartani, nemakartok már több gyereket, akkor sok. haviszont örömmel telve fogadnátok, eltudjátok tartani, biztosítani neki mindent amire szüksége van, akkor mért lenne sok? ez csak a ti döntésetek!
Attól függ: a férjed megbízható? Jó a kapcsolatotok? Van rá keret? Ha úgy alakul (bár ne legyen) eltudod egyedül is tartani? Mindenre gondolni kell.

Szoc. Polt 3 gyerek után fel lehet venni, ha az egyik szülőnek van egyéb ingatlana, de az haszonélvezettel terhelt?

Legjobb válasz: Nem tudom pontosan. De a törvény azt írja elõ,hogy egyik szülõ sem rendelkezhet lakástulajdonnal. Bár ha viszont új lakásba költözöl és az 12 nm-rel nagyobb, vagyis 1 szobával mint az elsõ akkor is jár. Igazából ezt egy ügyvédtõl vagy aki hitellel foglalkozik attól kéne megkérdezni.

Nem tudom pontosan. De a törvény azt írja elõ, hogy egyik szülõ sem rendelkezhet lakástulajdonnal. Bár ha viszont új lakásba költözöl és az 12 nm-rel nagyobb, vagyis 1 szobával mint az elsõ akkor is jár. Igazából ezt egy ügyvédtõl vagy aki hitellel foglalkozik attól kéne megkérdezni.
Számít, hogy mikor került a tulajdonába. Ha jól emlékszem 1998 elõtti tulajdonszerzésnél nem számít, ha van ingatlan a nevén, megkaphatja a szocpolt.
A kérdező hozzászólása: Igen, arról jutott eszembe.
Számomra mindkettõ túlzás. A fiam 10 hónapig, a lányom 11 hónapig szopizott, a fiam 16 hós, a lányom (asztma miatt vártunk) 18 hónapos kora óta iszik tejet (tartós, 2, 8%-os, reggel-este)
Te is olvastad a tejes kérdést? :)
Sajnos csak 3 és fél hónapig tudtam anyatejet adni a lányomnak (szerettem volna tovább, de nem volt...) Októberben lesz 3 éves. Sokáig nem adtam tápszert, de egy ideje megint kap (Junior italt), és fog is még. Ha egy jóétvágyú gyerek lenne, akivel meg lehet etetni mindenféle gyümölcsöt, fõzeléket, tejtermékeket, valószínûleg nem lenne rá szükség. De sajnos nem ez a helyzet, nem eszik rendesen, legalább ez legyen meg. (Egyébként tejbe rakom neki, nem vízbe.) Múltkor ezt leírtam egy kérdésez, nem tudom, miért, de le lettem pontozva. Én úgy gondolom, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogyan csinálja, de a másik ócsárolása, mert õ épp nem úgy, az gusztustalan.
Szerintem addig jó a szoptatás, amíg abban mindenki örömét leli. Egy anyamellen csüngõ 5 éves szerintem is enyhén szólva bizarr. Nekem egy 3 éves is az. VAn egy ismerõsöm, aki 11 éves koráig szpotatta esténként a lányát, az már pedofília szerintem. De ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie, kinek mi esik jól. Én 1 1.5 éves koráig tervezem szoptatni a gyerkõcömet, remélem õ is így lesz beállva erre a cici dologra. Utánna sem fog babatejet kapni, van ahelyett sok más amit én adni szeretnék neki hogy egészségse legyen. De ezt is mint sokminden mást, mindenkinek szíve joga eldönteni úgy, ahogyan õ a legjobbnak látja.
A szoptatás 3 éves korig azért "hû de gáz", mert sokaknak bizarr, hogy egy ekkora gyerek a szájába veszi az anyja mellét. Tápszernél ilyen nincs. Én meg azt gondolom, hogy mindenki azt csinál, amit akar, én 1 évig szoptattam, aztán rögtön tehéntejet adtam, de aki máshogy látja jónak, az sem baj. Tudjátok, minimális tolerancia. :)
Mindenki döntse el maga. Októberi a lányom, ha magától nem fogja elhagyni a cicit akkor nem fogom leválasztani pont a járványos-influenzás-hideg idõszakban. De 1, 5 évesen már igen. Persze akkor sem egyik napról a másikra. Barátnõm lánya alig eszik valamit, 20 hónapos, valahogy muszáj vitaminhoz, tápanyaghoz jutnia.
1 éves korig tartom jónak a tápszert, a szoptatást meg olyan 1, 5-2 éves korig.Tápszert én személy szerint nem adnék 3 éves korig de ez csak az én magánvéleményem.
2. vagyok, mielõtt bárki megkérdezi, nálam az arany középút számít egészségesnek. 3 évesen nem adok már neki babaitalt, és nem is szoptatom. Nem vagyok híve a "tartsuk minél tovább babává a gyereket" dolognak, a 3 éves már nem baba. De ha valaki szoptatja vagy tápszerezi, nem érdekel, elvégre nem az én gyerekemmel teszi, ergo a saját gyerekét minden anya úgy gondozza, neveli ahogy neki a legszimpatikusabb.
Ez csak egy vélemény: Részemrõl a tápszer is "hû, de gáz" 3 éves korig..., sõt szerintem már 1 éves gyereknek sem kéne adni. A szopi pedig nálam úgy van, hogy 1 éves korban- max 1, 5 éves korig van cici, utána már az esti elalváshoz sincs (8-9 hónapos kortól mi már csak az esti elalvásnál szopiztunk/szopizunk) Üdv: 3 lányos
Jaj ne megint egy vitaszító kérdés ebben az imádnivalü témakörben, mint a "szoptatás érettségiig" kontra "jaj de finom a mûanyag szar" Tehát: egyik anyuka így csinálja, másik úgy, aki megszólja a másikat, az gyerekes és minden lében kanál. Ennyi. Mindenki a maga háza táján söprögessen, és ne kategorizálja be magát egyik általam idézõjelbe tett tábor ellen sem, mert vita vitát szít.
Minden korban megvan a megfelelõ nevelési mód. Amíg az ember baba, addig szopika van meg babatej. De ugyebár az ember egy éves koráig baba. Nekem tehát idáig normális a szopi meg a babatej is - onnantól már egy modern korunk erõltetett sémája a két elvakult tábor szerint: 1. tábor: "tartsuk minél tovább babaként a gyereket, a kisgyerek még "cicikét ebédel " ovis korában is" 2. tábor: "jaj a tej oooolyan, káros, inkább adom a port." Na, mindkettõ szélsõség, tehát egyiket sem szeretem, de ha más teszi - tegye, nem az én dolgom.

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig r

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig rendszertelen a menzeszem, van, hogy 1 hónapot is késik. Nem tudom, lehet-e valamiféle csodaszer, ami segíthetne rajtunk, mert már nagyon szeretnénk 1 kisbabát. Nőgyógyásznál már jártam, de nem mondtak semmit, hogy valami bajom lenne. Ha tud, kérem, segítsen. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig r

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig rendszertelen a menzeszem, van, hogy 1 hónapot is késik. Nem tudom, lehet-e valamiféle csodaszer, ami segíthetne rajtunk, mert már nagyon szeretnénk 1 kisbabát. Nőgyógyásznál már jártam, de nem mondtak semmit, hogy valami bajom lenne. Ha tud, kérem, segítsen. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!