Találatok a következő kifejezésre: 3 gyerekem de ha (39 db)

Ha valakinek van 3 gyereke de nem bír egyszerűen velük, nem pusztán anyagilag hanem pszichésen, lelkileg, fizikailag, ki van bukva, állandóan sír, pszichológus nem segít, pszichiáter meg csak begyógyszerezi ami mellett szintén nem tudja ellátni őket?

Akkor mi történik? Apuka van de egyfolytában dolgozik. Ilyenkor első körben körülnéznek a családban ki tudná gondozni a gyerekeket? Nagyszülők közül 2 alkoholista és gyógyszereken él, magát se tudja fenntartani. A szülők testvérei közül egyik nagyon fiatal egzisztenciája nulla, másiknak magának is van 3 gyereke? Olyan elképzelhető hogy csak egyet vesznek el tőlük, kettőt náluk tartanak? Vagy mi történik ilyenkor?

Legjobb válasz: Ezt mind a bezártság teszi. Ha egy pár órára elmenne dolgozni vagy magára fordíhatna egy kis idõt teljesen más lenne. Tudom,hogy nehéz 3 gyerek mellett. 4 gyerkõc anyukája

Ezt mind a bezártság teszi. Ha egy pár órára elmenne dolgozni vagy magára fordíhatna egy kis idõt teljesen más lenne. Tudom, hogy nehéz 3 gyerek mellett. 4 gyerkõc anyukája
Na ezért nem vállalok én 3. gyereket. Néha a kettõ is feladja a leckét. De komolyan, gondolom már kettõvel is nehezen bírt, ha már ott tart az anyuka, hogy orvos kell, minek vállaltak három gyereket? Szerintem ha elveszik, akkor az összeset elveszik, nem csak egyet. Anyuka nem dolgozik. Talán ha kiszabadulna az otthoni légkörbõl, az segítene a dolgon.
Jó pénzért felfogad segítõt.
Csak azt nem értem, mint az elõttem válaszoló, hogy milyen gyógyszer az amit felír és úgy elkábítja, hogy nem tudja a gyerekeket ellátni.Mert az antidepresszánsoktól tényleg csak jobban lesz.Én 2 hónapig szedtem, de kifejezetten jól éreztem magam s ki voltam virulva.Egyéb mellékhatás miatt viszont abbahagytam, mert a tejem is visszajött és iszonyatos fülzúgást kaptam, ami a mai napig nem múlt el, pedig ennek már 7 hónapja. Ha megtalálja az orvos a megfelelõ gyógyszert a számára, szerintem csak jobban lehet.Ezeknek a gyógyszereknek ez a lényegük, hogy szorongáaoldó, kedélyjavvítók. 4 gyerkõc anyukája
A kérdező hozzászólása: Nem tudom milyen BETEGSÉGE van, nem is írtam ilyesmit, mivel nem tudom beteg e, csak a tüneteket látom. Ezt õ mondta hogy nyugtatókat kap a pszichiátertõl és sógorom elmondása szerint nem szedi be mert akkor alszik és nem ébred fel a gyerekekhez mikor sírnak stb. És ezt a begyógyszerezi témát sem én találtam ki hanem õk fogalmaznak így, meg a sógornõm is, hogy járt pszichiáternél IS de az szerinte oda se figyelt rá csak felírt egy halom gyógyszert amit õ nem szed be.
Nem tudom melyik gyógyszert kapta, de a fronton 0, 25-bõl, ha bevesz napi 1 vagy 2-szer felet sokkal-de sokkal jobban lesz s ami a lényeg, hogy nem álmosodik el és el tudja látni a gyerekeket. Én is szedtem s 4 gyereket elláttam + egy 20 éve fekvõbeteg nagymamát.Háziorvossal íratassa ki. Nézz utánna a frontin tényleg jó és ez a gyengébb változata. Én volt, hogy csak 1 hétig szedtem s csak napi felet s tényleg jobb volt.Azt mondják ez annyira gyenge, hogy nem szokik hozzá az ember. Vagy amit felírt nyugtatót az orvos neki vegyen be belõle kevesebb adagot, ha úgy érzi, hogy tényleg eltompítja. A munka keresést viszont ne adja fel, mert ez tipikus gyes betegség!
nem tudom, milyen nyugtatót kap, a mitõl elalszik. esetleg az elsõ napokban álmosabb lehet a bevétel után, de aztán... (én is szedtem már nyugtatót) pedig szerintem antidepresszáns kellene neki. nem hiszem amúgy, hogy elveszik tõlük agyerekeket, bár arra nem válaszoltál, hogy mennyire súlyos a helyzet pl. ad-e nekik enni, veszélyezteti-e õket, agresszív-e, vagy csak rosszkedvû, lehangolt, elege van az otthonlétbõl?
A kérdező hozzászólása: Utánanézek, meg megkérdezem miket kapott pontosan. Bár az a baj, hogy így elzárkózik tõle mondván álmos tõle, alszik és nem szedi be a gyerekek mellett. Meg nem tudom, az alap problémáját mennyire oldja ez meg, hogy a 3 kicsi gyereket ellátja és éjszakázik évek óta meg kimerült stb. Átérzem amiket mond pedig nekem sokkal nagyobb különbség van korban a gyerekeim között, és a férjem is tud segíteni de néha nem könnyû.
A kimerültségtõl is ide tud jutni valaki, fõleg, ha nagyon picik a gyeekek.Nagyon le tudják strapálni az embert. Majd írd meg mi van velük. Minden jót! 4 gyerkõc anyukája
Mekkorák a gyerekek?És õ hány éves? Talán többet kellene kimozdulniuk a játszótérre ott õ is tudna egy kicsit beszélgetni anyukákkal.
Sajnos a mai világba nem egyszerû munkát taláni.Mostanába én se vagyok a toppon, de hozzáteszem én már 15 éve gyesen vagyok. A kicsi dec-be lsz 3 éves, de most elérkezett a pillanat mikor már azt mondtam elég s el kell menjek dolgozni. Hidd el nem egyszerû ám neki se 3 gyerekkel otthon.Én azt mondom sokkal fáradtabb vagyok, mintha dolgoznék. A gyógyszereket valahogy mwllõzni kellene, mert az csak eltompítja a tüneteket, de nem gyógyul meg tõle. 4 gyerkõc anyukája
szülés utáni depressziója van? mennyire szar a helyzet? miben nyilvánul meg? a pszichiáter egyébként nem begyógyszerezi, hanem a megfelelõ gyógyszert írja fel neki. mi az a gyógyszer, ami miatt nem tudja ellátni õket? mert pl. az antidepresszánstól pont hogy jobban lesz. de légyszi, konkrétan írd már le, milyen betegsége van az anyukának.
A kérdező hozzászólása: Állítólag keres a szakmájában de nem talál munkát meg a kicsi még nagyon kicsi 8-9 hónapos, a középsõ se túl nagy de õt gondolom bölcsõdébe bevennék, ha õ dolgozna.
A kérdező hozzászólása: 250 kmre lakunk... amennyire tudom próbálok segíteni nekik, de egyrészt nem hagyja mert azt hajtogatja hogy neki kell megoldania meg hogy akkor a gyereke majd minket jobban fog szeretni mint õt ha elhozzuk . Felajánlottuk már hogy a 3 közül (elég kicsik) akármelyiket küldheti hozzánk heti 1szer vagy havi 2 hétvégére tudom nem sok de nekem is van 3 és épp hogy megélünk meg én is dolgozok hétközben, a férjem is. Mondtam neki hogy havi 1szer akár mindet is "küldheti" ha gondolja, de mindig van valami kifogás. Erõlködni, rámászni nem akarok nyilván de közben meg halljuk-látjuk milyen állapotban van/vannak.
Vidd le a gyerekeit a játszótérre, hadd pihenjen addig az anyukájuk. Vagy takaríts ki néha vagy beszélgess vele vagy sétáljatok együtt.
A kérdező hozzászólása: Jézusom dehogy "fáj a fogam" a gyerekre...sógoromékról van szó. Napról napra egyre rosszabb a helyzet. Próbálnánk segíteni de nem igazán lehet/tudunk.
Te kije vagy?????? Kicsit úgy tûnik, mintha a gyerekekre fájna a fogad...
A kérdező hozzászólása: az apuka épp azért dolgozik annyit (2 állás) hogy épp mindenre elég legyen, hiteleik is vannak stb.
A kérdező hozzászólása: Annyi pénzük nincs hogy felfogadjanak állandó vagy legalább huzamosabb idõre segítõt.
Anyukának szülés utáni depije van e miatt még nem veszik el a gyereket hisz a nõk 80%-a ugyanígy van. Az lenne a jó ha néha anyukát elvinné a család sportolni kikapcsolódni, fontos lenne ha magnéziúmot, halolajat, citromfû teát kapna az anyuka.

Ez most rossz? 12 éve vagyok a párommal van 3 gyerek de minden sexnél szóvá teszi hogy hú de szűk vagy és sokszor ez olyan mintha ez nem lenne neki jó vagy tényleg nem jó ha szűk vagyok?

Legjobb válasz: Ha tág volnál az volna a baj mert õ sem érezne semmit meg te sem és még rosszabb volna neki ha te semmit nem éreznél. Kérdezd meg tõle miért mondja, szük vagy, zavarja talán vagy mi??

Ha tág volnál az volna a baj mert õ sem érezne semmit meg te sem és még rosszabb volna neki ha te semmit nem éreznél. Kérdezd meg tõle miért mondja, szük vagy, zavarja talán vagy mi??
Tudod a szádat nem azért csinálták csak, hogy a levest meg tud fújni vele... kérdések feltételére is alkalmas! Én kipróbáltam!
Dehogynem jó. Sokan ölnének egy ilyen csajért. Legközelebb ha elõhozza a témát kérdezz vissza, hogy ez jó-e neki.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van de a részletekbe most nem folyok bele:(
Pff, már bocs de a párod hülye? Az a jó ha szûk valaki, vagy tán annyira kemény és szûk vagy, hogy már neki fáj!? Ezt azért nehéz elképzelni...
Gondolom ki fog derülni a végére hogy te vagy a férj.
A kérdező hozzászólása: Nem fog nyugi :) Én vagyok a nõ:)
Gyanakszol megcsalásra? :(
A kérdező hozzászólása: Nem tudom eldönteni mert kint dolgozik külföldön egy hónapot ott van pár napot itthon és hát a sex az úgy van ha én kezdeményezek.
Ez pech ha õ külföldön van és ritkán van itthon! Lehet kíváncsi volt milyen egy külföldi nõvel dugni és az lehet tág volt azt be jött neki! Szerintem nagy bajba vagy illetve a házasság!
Hogy lehet olyan idióta válaszoló, aki kihozta abból, hogy a csávó szerint szûk a csaj, azt hogy megcsalja? Ez a nõi logika olyan mélysége amit sosem fogok megérteni.
Akkor lehet meg csalt valami tág nõvel és ezért mondja, az jobban tetszett neki!!! De remélem, hogy nincs igazam! :(
A kérdező hozzászólása: Nem egy 2 hónapja mondja ezt
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem hogy most ez baj?De nem adott konkrét választ meg beszélgettünk hogy kikéne próbálni valami segédeszközt is és úgy inditott hogy egyelõre csak tágító valamit mert így is nagyon szûk vagy!
Akkor szerintem nem örül neki. :(
3 gyerek utan, te egy csodano lehetsz :)
Mekkora a párod méretei? hossz/vastagság?? Azt se jó, ha nagyon kitágit, nem értem õt!
Kérdezd meg tõle! Általában szeretik a pasik ha szûk.
A kérdező hozzászólása: Nem nagy, átlagos sõt az átlagosnál kisebb is ezt is modhatnám, normál vastagságú .Volt már nagyobbal dolgom na akkor én vergõdtem alatta hogy vérzés nélkül szálljak ki alóla:(
Minden esetre kérdezd meg többször! De valami nincs rendben nála!
12 éve szóvá teszi , hogy hú de szûk vagy? Neked csak most ütött szöget, hogy mit gondol vajon?
Hát, ha egy kepcsolat 12. évében egy 3 gyerekes nõ szûk lesz...az vagy a változó kor, vagy a pasi viszonyít.

Fura kérdés de ha eddig (2-3 évig) durvábban bánt valaki a gyerekeivel de megváltozik akkor a gyerek mire fog emlékezni?

Örökre rögzül benne hogy durvaságok érték? Kiabálás, megrángatás, fenékre ütés, kézre csapás stb. Ez lesz neki a norma a megszokott? Elkanászodik ezek nélkül mert azt érzi megváltozott valami és most már mindent lehet?

Legjobb válasz: A gyermek idegrendszere sérül. Szemmel nem igazán látható a jele, de egész felnõttkorára kihat. Ideges, szomorú, szorongó és bizalmatlan lesz, tele gátlásokkal. A gyereknek (a komoly fegyelmezés mellett persze) óriási szeretet kell, anélkül nem lesz normális lelkületû felnõtt belõle.

A gyermek idegrendszere sérül. Szemmel nem igazán látható a jele, de egész felnõttkorára kihat. Ideges, szomorú, szorongó és bizalmatlan lesz, tele gátlásokkal. A gyereknek (a komoly fegyelmezés mellett persze) óriási szeretet kell, anélkül nem lesz normális lelkületû felnõtt belõle.
Nem normális a "barátnõd". Valami azt súgja, hogy sosem próbálkozott más módszerrel. Nagyobb baja nem lesz attól, hogy 3 évesen más módszert kell megszoknia, mintha egész gyerekkorában vernék. Ha tudsz, valahogy próbálj meg beszélni az anyával.
Inkább szedne õ nyugtatót.Persze, hogy ilyen a kicsi, nem hiszem el, hogy ez neki normális.
A kérdező hozzászólása: Leírom miért kérdeztem. Van egy ismerõs anyuka akivel szoktunk beszélgetni összejárni barátnõmnek nem nevezném azért mert lelkileg nem tudok azonosulni néhány dolgával. A gyereke 3 éves. Sokszor van náluk ilyen fizikai agresszió tehát ha rosszat csinál (mondjuk tényleg nagyon akaratos, aktív, egy perc nyugta nincs és állandóan azt lesi hol rosszalkodhat a kisfiú) van csúnyán ordibálás, megrángatás, kézre csapás mások elõtt is szóval én is láttam. Õszerinte se jó megoldás de azt mondja hogy már nincs értelme ezen változtatni mert az õ gyerekénél csak ez hat semmi más és amúgy is már tökmindegy mert ez neki már a normális és összezavarodna ha mostantól a szép beszéd lenne a módi...
Szegényke ilyen durvaság mellett idegbeteg lesz és szorongani fog felnõtt korában. :(
A kérdező hozzászólása: Nem úgy kell elképzelni hogy egyfolytában veri amúgy...csak mondjuk együtt vagyunk van vmi szituáció amikor rászól a gyerekre mert az rosszalkodik az meg füle botját se mozgatja sõt még mosolyog és látszik rajta hogy provokálja anyut. És addig csinálja ezt amíg csak oda nem csap az anyja vagy ilyesmi:( akkor ordít egy jót a gyerek, majd lenyugszik és nyugodtan játszik tovább...egészen furcsa :(( Tehát mintha neki ez valami igénye lenne... azért is jött fel ez a téma mert kérdeztem hogy esetleg más módszer nem hatna e rá (az én nagyobb fiam is egy ördög kb. de mi mondjuk bünti sarkozunk) és õ állítja kipróbált mindent de semmi se hat.
Javulni sosem késõ, úgy értem, az még mindig többet ér, ha egy idõ után jön rá, hogy ezt vagy azt nem jól csinálta, és megpróbálkozik más módszerrel, mintha egyáltalán nem próbálná meg. Csoda persze nem fog történni, ha két napig más módszert alkalmaz, nem hiszem, hogy a gyerek viselkedése azonnal pozitív irányba fog változni, ehhez türelem és kitartás kell. De egyébként azt gondolom, hogy egyáltalán nem kizárt, hogy még jó kapcsolat alakuljon ki, csak nem kéne fél vállról venni ezt a kérdést.

Ha 5 éve vettünk lakást, arra felvettük a szocpolt, azóta született egy kislányunk, akkor a hitel összegéből levonták a rá eső szoc polt. De most születik a 3. gyerekünk akkor esetleg még rá is vonnak majd le?

Vagy a szoc pol eltörlése után már senkinek se jár? Annak aki el?tte vett fel hitelt annak se?

Legjobb válasz: A szocpol annyi gyerekre ahányra anno felvettétek. Ha nem vettétek fel a 3 ra akkor nem jár. Mivel ahogyan elõttem is írtátok, már nincsen szocpol. És nem valszin, hogy egyenlõre lesz is.

A szocpol annyi gyerekre ahányra anno felvettétek. Ha nem vettétek fel a 3 ra akkor nem jár. Mivel ahogyan elõttem is írtátok, már nincsen szocpol. És nem valszin, hogy egyenlõre lesz is.
Szoc.pol már senkinek sem jár.A Fidesz csodálatos terveiben pedig meg sem említik.
"Ha nem vettétek fel a 3 ra akkor nem jár." max 2-re lehetett elõre felvenni...
A kérdező hozzászólása: Nem írtuk hányra, használt lakásra és azt mondták, ha születik gyerekünk mindig levonnak a hitelbõl.

A családi adókedvezmény már csak 3 gyerek után jár? Mióta? és mi van, ha kettő a saját gyerekem, de a harmadik másik házasságból van, apánál ( velünk) él, de anya veszi fel a családi pótlékot utána.

nem vagyunk házasok, de itt a három gyermek, akkor lehet érvényesíteni a családi adókedvezményt vagy nem.

Legjobb válasz: naná!Nem az számít,hogy közösek e a gyerekek,hanem az számít,hogy közös háztartásban éljetek.Mi az,hogy az anyja veszi fel rá a családit?Ne csináld,ne hagyd magatok!Ti nevelitek,az a gyereké!Semmiköze az anyjának a családihoz!!!Visszamenõleg kérjétek el tõle!Az adókedvezmény pedig jár,mintahogy az iskolai támogatás is.Ingyenes ebéd a suliban,ingyen tankönyvek./mondjuk ez lehet településfüggõ/Nagycsaládosnak számítotok,nézz utána pár dolognak.:)

naná!Nem az számít, hogy közösek e a gyerekek, hanem az számít, hogy közös háztartásban éljetek.Mi az, hogy az anyja veszi fel rá a családit?Ne csináld, ne hagyd magatok!Ti nevelitek, az a gyereké!Semmiköze az anyjának a családihoz!!!Visszamenõleg kérjétek el tõle!Az adókedvezmény pedig jár, mintahogy az iskolai támogatás is.Ingyenes ebéd a suliban, ingyen tankönyvek./mondjuk ez lehet településfüggõ/Nagycsaládosnak számítotok, nézz utána pár dolognak.:)

Férjem 20. 000Ft-ot fizet gyerektartásként 2 gyermekemre, de 3 gyereke van, nekem csak 33, 33% jár. Ha minimálbérre van bejelentve, akkor mennyi a minimum, ami nekem jár? Érdemes-e perre vinnem a dolgot, vagy lehet, hogy többet esélyem sincs kapni?

Legjobb válasz: Ne haragudj,de hadd kérdezzek valamit, ha valaki minimálbért keres, nettó 50-60 ezer ft, ebbõl 20 ezer hozzád kerül... tudom én hogy te is pénzbõl élsz stb, de õ is, és akkor abból a 40ezerbõl éljen meg a 3.gyermekével??? A 33 %ilyenkor a maximum. Bocsi, azt nem tudhatom persze, hogy az exed valóban csak minimálbért keres-e. De ha tényleg úgy van, szerintem szemét a kérdés. Az ilyen elvált apák így hogy kezdjenek új életet.

Ne haragudj, de hadd kérdezzek valamit, ha valaki minimálbért keres, nettó 50-60 ezer ft, ebbõl 20 ezer hozzád kerül... tudom én hogy te is pénzbõl élsz stb, de õ is, és akkor abból a 40ezerbõl éljen meg a 3.gyermekével??? A 33 %ilyenkor a maximum. Bocsi, azt nem tudhatom persze, hogy az exed valóban csak minimálbért keres-e. De ha tényleg úgy van, szerintem szemét a kérdés. Az ilyen elvált apák így hogy kezdjenek új életet.
Szia, nem kapsz tobbet. A baratnom egy gyerek utan kap 8ezret, minimalber utan fizeti ezt az apa. Kethetente pentek du.-tol vasarnap estig elviszi viszont a gyereket mindig. Szerintem nem kapsz tobbet, ne vidd perre a dolgot! Viszont az onkormanyzatnal vannak kulonfele segelyek, futesi segely, atmeneti segely, rendkivuli segely...stb. menjel be, erdeklodd meg, hogy mire vagy jogosult! Es a csaladsegito szolgalathoz is menjel el, ok is adnak valamit, karacsony elott etelt, ruhat is szoktak osztani.
Nem erdemes, mert nem fogsz tobbet kapni es fizetheted a perkoltsegeket.
Ennyi jár mert csak 50 %-át vonhatják a fizujának, és ha ezt elosztod hárommal 50:3=16, 6666 két rész a tied 33, 33333

Mit tudnak csinálni ha nem fizetik a lakáshitelt? Kiraknak? És utána? Nem lesz ház de a tartozás megmarad. Mennyit tilthatnak a fizetésből? (33%? ) Az jelen esetben kevesebb mint a törlesztő. Kirakhatnak 3 gyerekkel is?

A gyerekek öröklik a tartozást?

Legjobb válasz: Igen igen és igen. Elõszór vonják a fizetések 33%-át majd elvisznek belõle majdnem mindent, majd elárverezik és a maradék hitelt ugyan úgy vonni fogják. Igen kirakhatnak még 100 gyerekkel is. Igen öröklik de elõtte még életed végéig vonják tõled, még a nyugdíjadból is.

Igen igen és igen. Elõszór vonják a fizetések 33%-át majd elvisznek belõle majdnem mindent, majd elárverezik és a maradék hitelt ugyan úgy vonni fogják. Igen kirakhatnak még 100 gyerekkel is. Igen öröklik de elõtte még életed végéig vonják tõled, még a nyugdíjadból is.
Nekem 40% rémlik, amit fizetésbõl vonhatnak, de fizetés függõ, ha "jobban keresel" (magyarul a minimál bér többszöröse, ami minden csak még nem jó) akkor szerintem ennél több is lehet simán.
A kérdező hozzászólása: A [email protected]! :-( Egy ismerõsöm van ebben a helyzetben.
Maximum 33%-ot tilthatnak. Vannak esetek amikor 50% pl tartásdíj, vagy munkabérrel kapcsolatos eseteknél, de ez nem olyan. Tartozás öröklés csak rajtuk múlik (kivéve, ha kiskorúak, de akkor gyámhatóság dönt és nem mehet negatívba), akár le is mondhatják.
elõzõ vagyok még... lehet, kissé zagyván fogalmaztam az elõbb a letiltással kapcsolatban, pontosítom inkább, hogy egyértelmû legyen: tehát adva van a fizetésed, erre kiadja a letiltási rendelvényt a végrahajtó, a fizetésed 33 (vagy 40) 5-a erejéig, de fizetésed ezután fennmaradó összegének el kell érnie a mindenkori öregségi nyugdíj minimumának összegét - ez 2013-ban 28.500. forint -, tehát ez mindenképp meg kell hogy maradjon neked, ha nem marad meg, úgy a letiltási rendelvény nem teljesíthetõ, és a munkáltatónak errõl a végrehajtót téjékoztatnia kell. a másik dolog meg az, hogy a három eltartásra szoruló kiskorú gyermek esetében - de ebben azért nem vagyok járatos, csak logikusan nézve a dolgot gondolom azt, hogy az õ tartásukhoz szükséges minimális mértéket ugyancsak nálad kell hogy hagyják a fizetésedbõl -- hiszen elvált szülõk esetén is elsõbbséget élvez minden egyéb letiltással szemben a gyermekek tartásdíja, elõbb azt kell levonni, és minden mást csak azután lehet... (de azért ezt jó lenne, ha olyan válaszolná meg, aki kellõen járatos a témában)...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Kimerítõ választ kaptam :-)
nagyon szívesen, ha még lesz kérdésed, tedd fel nyugodtan, sajnos van tapasztalatom a témában, nem kevés...
Én úgy tudom, hogy nem pakolhatja ki a lakást. Ami a gyerek fejlõdéséhez szükséges ahhoz hozzá sem nyúlhat. Mindenbõl hagynia kell személyenként egy darabot (ágy, szék, szekrény stb)
igen igen, ez pontosan így van, a gyermek holmijához nem nyúlhat, és semmi molyanhoz, ami konkrétan nem az adós (kötelezett) tulajdona, de az adós alapvetõ létfenntartásához szükséges tárgyakat sem foglalhatja le, de mondjuk, ezeket nem is szokták zár alá venni, csak és kizárólag a nagyobb értékeket képviselõ dolgokat, amiket lehet értékesíteni, stb....

A sims 3-ban ha házasságon kívül született egy gyerek, de később összeházasodnak, akkor megkapja az apja nevét a gyerek vagy az anyja neve marad?

Bocsi a hossz kérdésért.

Legjobb válasz: -_- Ez egy kérdés. Majd ha az életemmel lesz gond akkor majd másik menüben kérdezek.... Tudtommal a Számítástechnika>Programokban vagyunk. Még is mit vársz?

A kérdező hozzászólása: -_- Ez egy kérdés. Majd ha az életemmel lesz gond akkor majd másik menüben kérdezek.... Tudtommal a Számítástechnika>Programokban vagyunk. Még is mit vársz?
Sose legyen ennél nagyobb problémád az életben.
Tyû. Nehéz az élet.
A kérdező hozzászólása: Nem azt kértem. Választ várok erre a kérdésre amire még mindig nem kaptam választ. Szerintem ennél sokkal hülyébb kérdések is vannak, de én most erre vagyok kíváncsi. Nem tudom, hogy emiatt mért kell baszogatni. Igen, nekem is vannak problémáim, mint minden embernek, de most nem ezt kérdeztem.... Azt majd megodom magamtól. Ez csak egy játék és érdeklõdni szerettem volna.

Mit tegyek ha a Sims 3-ba nem akarok gyereket, de már terhes?

Meglehet oldani, hogy ne szüljön?

Legjobb válasz: verd ki a hasából a gyereket

verd ki a hasából a gyereket
Ne mentsd el a játékot. Én mindig azt csinálom.
XD LOL

Ha nem vagyok hivatásos anyuka, de 3 gyerekem van, beadhatom a középsőt bölcsibe?

Legjobb válasz: Mostanság szerintem minden bölcsöde "csúcsra" járatott. Azoknak az anyukáknak sem könnyû bölcsödei férõ helyet szerezni akik dolgoznak. Tehetsz egy kísérletet, csak számíts arra, hogy a gyerek felvételét arra hivatkozva, hogy otthon vagy el fogják utasítani.

Mostanság szerintem minden bölcsöde "csúcsra" járatott. Azoknak az anyukáknak sem könnyû bölcsödei férõ helyet szerezni akik dolgoznak. Tehetsz egy kísérletet, csak számíts arra, hogy a gyerek felvételét arra hivatkozva, hogy otthon vagy el fogják utasítani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!