Találatok a következő kifejezésre: 3 guppim Már (6 db)

A guppimnak már hatalmas, kockás a hasa, de eddíg csak 3 db ivadékot szült-ezt 3 napja, miért nem akar rendesen megszülni?

eraktuk a szülőszobába-az lehet a baj?

Legjobb válasz: Még túl fiatal lehet,nálunk is ilyen próbaszülés szerûség volt.

Még túl fiatal lehet, nálunk is ilyen próbaszülés szerûség volt.
A kérdező hozzászólása: igen??????-van ilyen a halaknál?na most én is pont erre gondoltam, de az jutott eszembe, hogy lehet, hogy enm is ez a halam szülte, amirõl most beszélek, hanem egy másik, de az ennél sokkal vékonyabb volt, de volt terhességi foltja, de mostanra eltûnt...-lehet, hogy nem is ez a halam szült?most kiszwdtem a szülõszobából, hátha a mozgástól hamarabb szül, meg a növényektõl.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, Hát még mindíg semmi-de kiraktuk a szülõszobából, vígan úszkál hordó hassal :D Ha történik érdemleges, fogok írni :)
A kérdező hozzászólása: mÉG MINDÍG NEM SZÜLT MEG, AZÓTA SEM...:O de hatalmas a hasa :O
dafuq did i just read
Ez csak nyomokban tartalmaz értelmes szavakat, ha te vagy a jövõ generációja összerándul a gyomrom, és ökölbe szorul a kezem!
Én a Dopamin nevet adnám, a másiknak pedig a Törlõrongynak nevezném. Lejárt az üvegfalon való diszkrét kopogtatás kora: hívószóra figyelnek fel a halak. Guppi, hát az.. elég színtelen. Szerezz be egy vörös vitorlást, gyönyörû és ötezer.
Mondok 3 jobbat: ÉdesAnyámBorogass!!! Mondd, hogy csak 8 éves vagy.
A kérdező hozzászólása: mi van?
A kérdező hozzászólása: 12 eves vagyok

3 guppim van. Már 11 napja vannak otthon az akváriumban, de amitóta hazahoztam sztrájkolnak. Mozdulatlanul lebegnek a víz felszíne közelében. Mi bajuk lehet?

A víz tiszta, jó min?ség?, szell?ztetés van, világítás OK. Etetéskor mozdulnak csak, ezzel nincs gond. De egyébként nem úsznak.

Legjobb válasz: hát igen unhatják egymás társaságát--nekem 4 volt két fiú két lány ebbõl 2 elpusztult, mert gyõzõtt az erõsebb! ott észleltem, hogy szegény lánykát igen kiközösitették belepusztult szegény, ...lehet talán mindegyik lányzó...igy talán elég uncsi lehet nem?

hát igen unhatják egymás társaságát--nekem 4 volt két fiú két lány ebbõl 2 elpusztult, mert gyõzõtt az erõsebb! ott észleltem, hogy szegény lánykát igen kiközösitették belepusztult szegény, ...lehet talán mindegyik lányzó...igy talán elég uncsi lehet nem?
Nagy gond lehet pl a víz hõmérséklete!Nálunk amikor vettünk fûtést már az ívás is beindult.(párzás)Sztem vegyél fûtõt!Sok sikert!
Bizonyára nem ezt a választ várod, de azok a halak betegek. Ugyanis a guppi mozgékonyak; semmiképp sem jellemzõ rájuk az általad leírt magatartás.
Bizony, betegek lehetnek, vagy túl hideg a víz. Hideg vízben a halak lelassulnak, a guppiknak elég széles a hõmérsékleti skálájuk, amelyen jól érzik magukat: 18-26 körül ( természetesen rövidtávon kibírnak 32, vagy 15 fokot is, de nem jó az nekik sokáig)én 24 fokon tartom az enyémeket és mozgékonyak is, szaporodnak is elég rendesen és boldognak tûnnek :)


Több mint 1 hónapos (1 hónap 5 nap) guppikat össze lehet már engedni a nagy guppikkal? Csak 3 nagy guppi van és 3 db páncélos harcsa. Szóval összeengedhetem őket, nem fogják a nagyok megenni a piciket?

Köszönöm előre

Legjobb válasz: Hát ha úgy látod, hogy a felnõttek fizikailag képtelenek lennének a szájukkal megenni õket, akkor szerintem kiengedheted.

Hát ha úgy látod, hogy a felnõttek fizikailag képtelenek lennének a szájukkal megenni õket, akkor szerintem kiengedheted.
Én azt mondom legalább legyenek 1, 5;2 cm-esek.Akkor nyugodt szívvel ki lehet.Nem fogják bántani õket.
én a multkor teszteltem. Nekem a 1cm es szifó ivadékomat sem zabálták fel.:) Másnap reggelre ugyanugy az akváriumban volt. Sõt meg sem próbálták megenni.:)
A kérdező hozzászólása: nekem kb 2 cm-sem a kis guppik, kivettem 1-et és megnéztem hogy mit csinálnak vele de nekiállták csipkedni a farkát és inkább visszatettem a szülõszobába.

Mi van akkor, ha a guppimnak nagy hordóalaku a hasa, már egy napja kinn van a terhességi foltja, de csak kb.3-órára. Utánna eltűnik. Ez jó vagy rossz? Mit csináljak vele? Egyeltalán terhes?

Legjobb válasz: A kishalaid fokozatosan jönnek! Figyeld mikor eszik meg õket!Fõleg ha nagyobb halak is vannak vagy nem eteted bõségesen.A száraz eleséggel vigyázz nehogy zavaros legyen a víz. Készíts sûrû hálóból 'szülõszobát' különítsd el õket.

A kishalaid fokozatosan jönnek! Figyeld mikor eszik meg õket!Fõleg ha nagyobb halak is vannak vagy nem eteted bõségesen.A száraz eleséggel vigyázz nehogy zavaros legyen a víz. Készíts sûrû hálóból 'szülõszobát' különítsd el õket.
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsokat! Megfogadom és kipróbálom.Ezért jó ez az oldal!
Nyugi ezt kb 1 hete én is így átéltem. Pont így! Szerintem fertõzött a víz. Hála az égnek volt itthon Metalinkék raktam bele a vízbe és a többi halamnak nem lett baja.
Igen, meg lehet próbálni. Viszont több értelme lenne egy Ozmóvízzel történõ részleges vízcserének. Szerezd be a szükséges mennyiséget, majd melegítsd fel az Ozmóvizet a kivánt hõfokra, és öntsd bele az akváriumba. Ha teheted, mérd meg a vízcsere után az akvárium vizének értékeit, tesztekkel. Egy ilyen vízcsere után jobban fogják érezni magukat a halak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!