Találatok a következő kifejezésre: 3 es honapos kislanyommal mehetunk a (2 db)

3 es 1/2 honapos kislanyommal mehetunk a strandra? Ugy ertem persze, hogy megfelelo fenyvedovel, kissator stb. Viszont mi ujsag a vizzel be lehet vinni a medencebe? Mennyire all fenn a fertozes veszelye?

Legjobb válasz: Én nem vinném bele, max a Balcsiba vagy tengerbe. A strandon rengeteg a baktérium. Esetleg ha van babaúszós medence, amit csak babák használhatnak. 11 és 4 között semmiképp ne vidd ki, még árnyékba sem! A felnõtteknek is veszélyes az uv sugárzás, nemhogy egy 3 hós babának.

Én nem vinném bele, max a Balcsiba vagy tengerbe. A strandon rengeteg a baktérium. Esetleg ha van babaúszós medence, amit csak babák használhatnak. 11 és 4 között semmiképp ne vidd ki, még árnyékba sem! A felnõtteknek is veszélyes az uv sugárzás, nemhogy egy 3 hós babának.
Én egyszer vittem be a lányomat medencés strandra.Utána 2 napig magas láza volt és hólyagos nyelve.Azóta csak természetes víz.(Szerintem a baba medencébe is elõfordul hogy belepisil valaki.)
2 ÉVES KOR ALATT CSAK A SAJÁT KIS MEDENCÉJÉBEN AJÁNLOTT FÜRDETNI HISZEN A BÕRE MÉG OLYAN ÉRZÉKENY A FERTÕZÉSEKRE, BAKTÉRIUMOKRA, HOGY BÁRMIT HAMAR ELKAP.RÁADÁSUL A HÕSÉG SEM TESZ JÓT NEKI.INKÁBB A HÛVÖS SZOBA.

2, 5 hónapos a kislányom kórházban vagyunk mert nem akar enni inni? 3 napig volt infúzión éjjel nappal. Most egy hét után úgy volt hogy kiengednek minket. Aztán ma reggel lemérték es azt mondták hogy nem mehetünk haza. Egy hét alatt 30 grammot hízott.

Volt már igy valaki? Mennünk kell kardiológiára mert azt mondták hogy az ilyen nemhízások mögött szokott lenni szív es érrendszeri betegség is. Kb 5 óránként hajlandó enni de csak 100 ml. Próbáltam kérni tàpszersûrítõt de azt nem akarják pedig jobban megeszi a sûrût. Ha volt igy valaki ilyen korban az írja már meg hogy mi segített vagy mit lehet szerintetek tenni ilyenkor. Elõre is köszönöm

Legjobb válasz: Mi hasonló cipõben jártunk, csak mi másfél hónaposan kerültünk kórházba. Az én babámnak a vizeletében e-coli baktériumot találtak, ettõl volt étvágytalan, bágyadt és túl jó alvó.

Mi hasonló cipõben jártunk, csak mi másfél hónaposan kerültünk kórházba. Az én babámnak a vizeletében e-coli baktériumot találtak, ettõl volt étvágytalan, bágyadt és túl jó alvó.
Az én kisfiam is hasonló volt, de nála nem tudtak a tejallergián kívül más magyarázatot találni (de 2 évesen kinõtte az allergiát), a mai napig nagyon picike (3 évesen 11 kiló és 92 cm), de mára kiderült, hogy valószínûleg autista, így meg lett a magyarázat. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!