Találatok a következő kifejezésre: 3 Hetes tápszeres kb 3 napja (2 db)

Ez teljesen természetes, a késöbbiekben is csak arra figyeljél, hogy mivel tápszeres ezért minden nap 1x legyen széklete.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)

3 Hetes babám tápszeres kb 3 napja az arcán pici holyagos patanás szerü pötyök jöttek ki. Lehet alergiás?

Legjobb válasz: Nekem 6hós ikreim vannak,õk is tápiznak a kezdetektõl,nekik is voltak ilyen pöttyeik kb 2-3hós korukra elmult. Vmi tejkiütés v. mi a neve. De az a biztos ha doki v védõnõ látja.

Nekem 6hós ikreim vannak, õk is tápiznak a kezdetektõl, nekik is voltak ilyen pöttyeik kb 2-3hós korukra elmult. Vmi tejkiütés v. mi a neve. De az a biztos ha doki v védõnõ látja.
Biztosan nem allergia. Ezt tejkiütésnek hívják, most ürülnek a szervezetébõl az anyai hormonok. Majd szépen letisztul. De ha a gondolod a nyugalmad kedvérét mutasd meg valakinek ( védõnõ, orvos)
Az én fiam 4 hetes és szintén pöttyös a pofija.Szinte mindig is az volt.Hol erõsebben, hol kevésbé.A meleg is kiütheti.Azt mondják ez természetes, de azért mutasd meg a dokinak, vagy a védõnõnek ha találkoztok.Ja.õ szopizik, tehát a tápszer nem ütheti ki õt.Valószínû nálatok sincs összefüggésben.Én meg mindig azon gondolkodtam mit is ettem, hátha attól.Persze nem ettem semmi extrát, hisz szinte mindentõlkl megfájdul a pocija, így elég rövid a listám amit ehetek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!