Találatok a következő kifejezésre: 3 Hetes tápszeres kb (3 db)

3 Hetes babám tápszeres kb 3 napja az arcán pici holyagos patanás szerü pötyök jöttek ki. Lehet alergiás?

Legjobb válasz: Nekem 6hós ikreim vannak,õk is tápiznak a kezdetektõl,nekik is voltak ilyen pöttyeik kb 2-3hós korukra elmult. Vmi tejkiütés v. mi a neve. De az a biztos ha doki v védõnõ látja.

Nekem 6hós ikreim vannak, õk is tápiznak a kezdetektõl, nekik is voltak ilyen pöttyeik kb 2-3hós korukra elmult. Vmi tejkiütés v. mi a neve. De az a biztos ha doki v védõnõ látja.
Biztosan nem allergia. Ezt tejkiütésnek hívják, most ürülnek a szervezetébõl az anyai hormonok. Majd szépen letisztul. De ha a gondolod a nyugalmad kedvérét mutasd meg valakinek ( védõnõ, orvos)
Az én fiam 4 hetes és szintén pöttyös a pofija.Szinte mindig is az volt.Hol erõsebben, hol kevésbé.A meleg is kiütheti.Azt mondják ez természetes, de azért mutasd meg a dokinak, vagy a védõnõnek ha találkoztok.Ja.õ szopizik, tehát a tápszer nem ütheti ki õt.Valószínû nálatok sincs összefüggésben.Én meg mindig azon gondolkodtam mit is ettem, hátha attól.Persze nem ettem semmi extrát, hisz szinte mindentõlkl megfájdul a pocija, így elég rövid a listám amit ehetek.

3 hetes babám tápszeres, mert nincs elég tejem. Előtejem van kb 5-6 cseppnyi, érdemes mellre raknom igy a babát, vagy inkább ne kinozzam vele? Már 1 hete nem rakom cicire.

Legjobb válasz: tápszer elõtt mindig tedd a cicire.nem mindenkinek indul meg a teje hamar.minél többet rakod rá annál több lesz a tejed.

tápszer elõtt mindig tedd a cicire.nem mindenkinek indul meg a teje hamar.minél többet rakod rá annál több lesz a tejed.
Kereslet kinálat elvén müködik a tejelválasztásunk minnél többet szopik anál több lesz mindenképp probáld ha elfogadja.
Szia! Ismerõs a történet. Én is így voltam, kb. 3 hétig 20 miliket tudtam lefejni, és egyszercsak elapadt magától (császáros voltam). Szerintem ne add fel, ha nem is rakod cicire, akkor is fejjél még, próbálkozz, hátha megindul. De ha mégsem, akkor sem kell elkeseredni, a mai tápszerek már teljesen biztonságosak.
Ez teljesen természetes, a késöbbiekben is csak arra figyeljél, hogy mivel tápszeres ezért minden nap 1x legyen széklete.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!