Találatok a következő kifejezésre: 3 óra a Belara (19 db)

Aladár és Béla 4 óra alatt vágta fel a tüzifát Aladár és Péter ugyanazt a mennyiséget 7 óra 12 perc alatt Béla és Tamás ugyanezzel 3 óra 36 perc alatt végezne Mennyi időre lenne szüksége Tamásnak és Péternek ugyanerre a munkára?

Köszi a segítséget :)

Legjobb válasz: az elõzõnél azt használtam (ha ez így elsõre nme lett volna világos), hogy ha Aladár 1 óra alatt mondjuk az összes fa 1/10-ét vágja fel, Béla meg az 1/6át, akkor együtt 1 óra alatt ezek összegét, 1/10+1/6=4/15 részét vágják fel

az elõzõnél azt használtam (ha ez így elsõre nme lett volna világos), hogy ha Aladár 1 óra alatt mondjuk az összes fa 1/10-ét vágja fel, Béla meg az 1/6át, akkor együtt 1 óra alatt ezek összegét, 1/10+1/6=4/15 részét vágják fel
Tévedsz, a látszat ellenére tõlem távol áll minden nagyképûség. Sajnos éppen az ellenkezõje az igaz, aki ismer, az tudja. Lehet hogy úgy tûnik, de a neten semmi nem az, aminek látszik A matematika oktatásának alapproblémája pedig a képletek, egyenletek tanítása az általános iskolákban, valamint a számológép használatának megengedése. Kevés dologban vagyok ennyire biztos, mint ebben. A 15.06-os választ pedig én írtam, nem szégyellem magam miatta, és minden szavát fenntartom. Talán egy kicsit erõs volt, de szerintem még az is belefér. Ez csak az én véleményem, könnyen lehet hogy tévedek és én vagyok a hülye, de attól még így gondolom.
A kérdező hozzászólása: Bocsi az öszefolyó szövegért, külön sorba írtam mindet, de nem úgy jelent meg. Azért remélem sikerül mindenkinek értelemszerûen kitenni a pontokat a mondatok végére. A "tüzifát, alatt, végezne" szavak után kell a pont.
annyi, hogy jelölje A azt, hogy Aladár a tüzifa hányad részét vágja fel 1 óra alatt, B ugyanez Bélára, a T és P-t már ebbõl szerintem kitalálod. Aladár és Béla együtt 4 óra latt vágják fel az egészet, tehát 1 óra alatt az 1/4ét, tehát A+B=1/4. Aladár és Péter együtt 7óra 12perc alatt (ami 7+1/5 =36/5óra), tehát 1 óra alatt az egész 5/36 át vágják fel, tehát A+P=5/36. Béla és Tamásra ugyanígy kijön B+T. Most tudod A+B, A+P, B+T -t, és ezek segítségével kéne kifejezni T+P -t. Ha ez megvan, akkor ezzel megkapod azt, hogy Tamás és Péter egy óra alatt hányad részét tudják felvágni a tûzifának. Ebbõl meg már könnyen kijön, hogy akkor hány óra alatt vágják fel az egészet
A kérdező hozzászólása: Ettõl sajnos nem lettem okosabb. :( Azt viszont még én is látom, hogy betaság amit írtál. Azért köszi, hogy megpróbáltál segíteni. Valaki esetleg meg is tudja oldani?
Csak hogy aki nem hinné, az is leellenõrízhesse: 360 darab fa van összesen. Aladár 30 db Béla 60 db Péter 20 db Tamás 40 db tüzifát képes óránként felvágni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szép és érdekes megoldás. Köszi :)
Utolsó Te egyszerûen ostoba vagy, és amit írkáltál, az is ostobaság. A feladatot pedig képtelen lennél megoldani, még ennél sokkal könnyebbet is. De haragudj a durva válaszért, de kikivánkozott belõlem, nagyon utálom, amikor buta emberek, okosnak akarnak látszani.
De a következõ mondatot alapján mit gondolnak? "Ez egy nagyon nehéz feladat, elhiszem hogy senkinek nem sikerült. Ehhez nem elég matekosnak lenni, gondolkodni is kell. Minimum egy kamionsofõr végzettség kell hozzá." Maradok a minõsítésemnél, de ennek a lényeghez semmi köze. Azért, mert te irtózol a képletektõl, ettõl még szükségesek. Egy tudományterület nyelve, amin a lepontosabban tudja kifejezni magát. Ezt már máshol megbeszéltük, hogy a logikus gondolkodás az egyik alapfeltétele a matek megértésének és használatának; emlékezz, azt mondtuk többen is: ha így haladsz, még matematikus is lehet belõled. :-) A matematika oktatás alapproblémáját illetõen sem értünk teljesen egyet, szívesen venném egy matektanár véleményét. Az kifogásolt minõsítésed nemcsak kicsit, hanem nagyon erõs volt, mindemellett még igazságtalan is. Semmi szükség ilyenekre. Sokkal szívesebben olvasom a szellemes megoldásaidat; ha meg rossz napod van, ne másra borítsd a mérged. DeeDee ******

SEGÍTSETEK! 8, 5 hónapos kisfiam csak napi 8-9 órát alszik! Éjjel 2-3 óra altatás után elalszik, majd 1/2-1 órán belül ébred és ez így megy egész éjjel! Mi lehet a baj?

Jön a foga is,lehet hogy azért van mindez,pedig már mindent kipróbáltam,de semmi....nagyon kivagyok bukva.Nélkülem nem hajlandó semmire,még fürödni sem tudok,mert ordít.

Legjobb válasz: Szia! Ebben a korban a szeparációs félelem is közrejátszhat, ahogy te leírtad nálatok most ez zajlik. Ilyenkor az a legjobb megoldás, ha szeretgeted õt. Linkelek be róla dolgokat, ahol jól levan írva az egész. http://www.kismamablog.hu/gyermekneveles/szeparacios-szorong.. http://www.bebinfo.hu/cikkek.php?cikkmegnez=1&uid=470

Szia! Ebben a korban a szeparációs félelem is közrejátszhat, ahogy te leírtad nálatok most ez zajlik. Ilyenkor az a legjobb megoldás, ha szeretgeted õt. Linkelek be róla dolgokat, ahol jól levan írva az egész. http://www.kismamablog.hu/gyermekneveles/szeparacios-szorong.. http://www.bebinfo.hu/cikkek.php?cikkmegnez=1&uid=470
ez nagyon kevés. orvost kérdezted már? kérj segítséget, mert ez nem normális dolog! nem kellene az éjszakának rémálomnak lennie.
Anyás korszak. Én megtanítanám egyedül elaludni (Aludj jól, gyermekem)-nekem bevált.
Szia! Szerintem ennyi idõs gyereknek sok a napi 8-9 óra alvás! Meg kell próbálni hogy ne aludjon ennyit nappal és akkor jobban ki lesz fáradva estére jobban fog aludni! Nekem 2 hónapos a fiam õ nem alszik ennyit nappal éjjel meg csak egyszer van fennt enni és evés után rögtön el is alszik!! Igaz még tapasztalatlan vagyok, mert elsõ baba, de meg kell próbálni!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 06.53-as válaszoló, a napi alvás az azt jelenti, hogy 1 nap, szóval az éjszakával együtt:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, szép napot mindenkinek...

3 óra elég a Belara felszívódásához?

Most tartok a 2.level 2 szemenel a Belara szedeseben. Harom oraval a bevetel utan hasmenesem volt, lehet belole baj???Lehetseges, hogy nem szivodott fel teljesen?

Legjobb válasz: 4-5 óra a felszívódási ideje.Rajta van a betegtájékoztatón!

4-5 óra a felszívódási ideje.Rajta van a betegtájékoztatón!
2-4 óra a felszívódás, szóval lehetséges, hogy nincsen semmi baj! Általában azért 2 óra elteltével már felszívódik... De azért védekezzetek máshogy most a barátoddal...
A hasmenés és a hígabb széklet nem ugyanaz! Szerintem felszívódott rendesen, de ha nagyon aggódsz, akkor használjatok a köv. 14 napban más védekezési módszert is!

A menszeszem elmúlta után 2-3 nappal Pharmatex hüvelykúppal védekeztünk kiegészitve megszakitásos módszerrel. Mégis félek, mert a 2. aktus során nem helyeztem fel új tablettát. Ha 2 szeretkezés van 3 órán belül, akkor is újat kell feltenni?

A használati utasitás szerint 3 óráig nyújt védelmet.Most kicsit elbizonytalanodtam, mert igaz, hogy mindkét aktust megszakitással fejeztük be, az els? után nem mosta meg a péniszét a párom, ráadásul kb. negyedórával a tabletta felhelyezése el?tt zuhanyoztam, ami elvileg csökkentheti a fogamzásgátlást. Húúúúúú, várom véleményeteket.

Legjobb válasz: sajnos van is mitõl félned ugyanis a spermicidekkel védekezõ 100 nõbõl egy év alatt 5-20 esik teherbe.

sajnos van is mitõl félned ugyanis a spermicidekkel védekezõ 100 nõbõl egy év alatt 5-20 esik teherbe.
A pharmatex-nek már a dobozára is rá van írva , h önmagában nem alkalmazható , mert kb 70%-os védelmet nyújt. Ami gyakorlatilag semmi. A megszakításos módszerrõl már ne is beszéljünk, hiszen nem csak az orgazmusnál távoznak spermiumok. Tehát felejtsd el ezt a módszert, írass fel tablettát, vagy használj gumit. Vagy szerezz be egy masszív kiságyat.
figyi, a pharmatex már önmagában is elegendõ ahhoz h nelégy terhes, felesleges ehhez még a megszakítás is...
szerintem nem kell aggódnod. védekeztetek, és még csak nem is benned ment el. meg a mensid elmúlása és az aktus között is rövid idõ telt el. szerintem szinte esélytelen, hogy terhes legyél. persze, bármi elõfordulhat. de nem látok rá nagy esélyt. biztonság kedvéért, ha nem tudsz megnyugodni, pár nap múlva tesztelj. 20/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató választ. Engem igazából csak az ijesztett meg, hogy a tájékoztatón az áll: a tabletta 3 óráig védelmet nyújt. Elõtte meg azt irják, hogy minden egyes aktus elõtt fel kell tenni a tablettát és én a másodiknál nem tettem fel újat, mert még bõven 3 órán belül voltunk. Kicsit megtévesztõ a tájékoztató, mert azt nem irja, ha 3 órán belül többször csináljuk, akkor is kell e új tabletta. Ja és kb. negyed órával a betétele után zuhiztam is! Reménykedem, hogy a megszakitással együtt azért nem lesz gond. Azért parázok ennyire, mert 5 évig fogamzásgátlót szedtem s pár hónapja abba hagytam, hogy tisztuljon a szervezetem s félek, könnyebben teherbe eshetek most.
Mivel semmit nem tartottál be a betegtájékoztatóból, ne csodálkozz, ha teherbe estél. 2 hét múlva már tesztelhetsz.
Nyugi.. mi is igy védekeztünk nekünk semmi gond nem volt :) és azóta sincs és votl ugy is hogy peteérésem volt..de ha mégse jött meg akkor 2 hét mulva teszt ! remélem segítettem :)

Suzuki Swift 1.3-as akkuja 40 Ah / 300 A -s akku kb 2-3 órát bírja a rádiót táplálni utána kidől. Többek szerint 40 Ah / 500 A- os kéne bele, de szerintem már az 500 A már sok lenne neki nem?

Legjobb válasz: Az 500A csakis az indító áram, azt nem adja le sokáig! Tehát ami meghatározza, hogy meddig szól róla egy rádió az a 40Ah adat, ami jelen esetben azonos a két akkunál.

Az 500A csakis az indító áram, azt nem adja le sokáig! Tehát ami meghatározza, hogy meddig szól róla egy rádió az a 40Ah adat, ami jelen esetben azonos a két akkunál.
A kérdező hozzászólása: oké
Ha csak sima fejegység, akkor ott baj van vagy a fejegységgel, vagy az akksival. Ha erõsítõ is van, akkor sajnos bármekkora akksit rakhatsz bele, le fogja szívni egy idõ után.
A kérdező hozzászólása: Sima sal vb 2000 ezres van benne Anno még régen tovább bírta a a szivargyújtóról az usb
HEllo nekem 45 Ah órás van benne az teljesen jó.

Szegeden belül, vagy annak vonzáskörzetében tudtok jó helyeket, ahol 2-3 órára el lehet bújni a világ elől?

Hotelek, szállodák stb bármilyen ötlet érdekel. Valahol hallottam, hogy Szegeden vannak olyan helyek, amik pont erre a célra szolgálnak, x összegért kiveszed napközben 2-3 órára.

Legjobb válasz: szennyvízcsatorna

szennyvízcsatorna
Csak nem bújócskázol és a barátod áll nyerésre?
attól függ miért akarsz elbújni..
Az Alföld.
Megtaláltam neked!!! Erre a hirdetésre gondoltam: http://ingatlan.szeged.slando.hu/szeged_city/diszkret_buvohe..
A kérdező hozzászólása: ma 20:33 Mondj te árat elõször. Ám merre van ez a lakás (elég városrészt is, ha nem akarsz konkrétat). Az igénybevétel gyakoriságát még nem tudom :)
Ott van a Novotel Hotel, gondolom létezik pár órás szobafoglalás is.
Van egy üres lakásom Szegeden, mennyit fizetnél 3 óráért és milyen gyakran vennéd igénybe?
A kérdező hozzászólása: Keresgettem, de nem találtam eddig :/
Én a múltkor ingatlanokat nézegettem és az egyik ilyen oldalon láttam, hogy hirdettek egy lakást, kb. ilyen célra, ha jól emlékszem /órára volt írva az ára. Ingatlan.com talán?
Régebben meghúztam pár csajt a Honvéd téren az építkezésen, amikor nem volt még készen az épület. A Szentháromság utcában szintén van egy üres telek, egy ház állt ott, de lebontották, hátul vaksötét van. A nagykörúton volt még egy keresztezõdés, de arra már nem emlékszek, valami elektronikai bolt mögött volt. Még anno fater mondott valamit a Szent István tér közelében. Volt aki az Árvízi emlékmû környékén csinálta. Ott van még a lapos is, az egész Tisza-part. Egyik sem 2-3 órás, de egy kangörcs csillapítására alkalmas :D
A kérdező hozzászólása: Igen, annak a neve érdekelne :)
Nyilván ilyen kicsi motel féle ott is van, amit ki lehet venni pár órára..
A kérdező hozzászólása: Egy kis szexre (kategóriaválasztás)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Az ovulációm környékén együtt voltunk a párommal, óvszert használtunk, ám szerintem nem jól helyezhettük fel, mert kiszakadt, a barátom belém ment el. Azonnal elmentem eseményutániért. Aktus után 3 óra múlva be is vettem, szerintetek nem lesz gond?

29 napos a ciklusom, és a 15. napon történt a dolog, eddig pharmatex-el védekeztünk, át akartunk térni az óvszerre. Sajnos tabit nem szedhetek. Kicsit szeretném ha megnyugtatnátok, hogy hatni fog az esemény utáni :( 21 L

Legjobb válasz: Nyugi. Okos voltál. Nem lesz gond.

Nyugi. Okos voltál. Nem lesz gond.
Remélem neked több szerencséd lesz mint nekem. Mi már évek óta használunk gumit és egyszer mégis kiszakad, igaz, mi 5 órával az aktus után vettük be a bogyót. Szerdán a doki is megállapította a terhességet. :( Nektek több szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Hát ezzel eléggé elkeserítettél, mert az a 2 óra sztem nem sokat számít, megkérdezhetem milyen volt a fajtája a gyógyszernek? én escapellet vettem be.
Amikor nekünk kiszakadt, akkor épp peteérésem volt, 6 óra után vettem be esemény utánit (Rigesoft) és 5 napos késéssel megjött. Nyugi, korán vetted be, semmi baj nem lesz! És ne ijedj meg ha 1 hetet késik, mert ez normális :)
Pill... én rigesoftot kaptam. Mióta szexelek azóta visszamenõleg megvan az összes mesi naptáram, abba szoktam ezt is jegyezni. Ha esetleg bezavarna akkor kalkuláljak vele.
bár nekem csalós volt, mert megjött a mesim, igaz késve. Ezért nem is gyanakodtam. Csak a biztonság kedvéért vettem vettem egy tesztet, hogy minden bajt kizárjak. És az jelezte a pozitívat. Majdnem szívinfarktust kaptam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, majd csinálok énis egy tesztet a biztonság kedvéért

Akiknek cicin alszik/aludt el a babájuk. Hogyan etettétek és altattátok cicin. Kétszer rátettétek a cicire 3 órán belül?

Szóval.

Legjobb válasz: én már az elejétõl kezdve úgy csinálom, h 7-fél8 körül este fürcsi, és cici, és azon alszik be ,amjd leteszem, igaz már 10 hós... de régebben se csináltam azt, ha bealudt ,h ha 10 perc múlva felkelt akkor megint cici, majd megint és így tovább :Smost már fürcsi elõtt fõzeléket vacsizik, és a cici után éjfélkor kap legközelebb tápszert, és reggelig alszik.

én már az elejétõl kezdve úgy csinálom, h 7-fél8 körül este fürcsi, és cici, és azon alszik be , amjd leteszem, igaz már 10 hós... de régebben se csináltam azt, ha bealudt , h ha 10 perc múlva felkelt akkor megint cici, majd megint és így tovább :Smost már fürcsi elõtt fõzeléket vacsizik, és a cici után éjfélkor kap legközelebb tápszert, és reggelig alszik.
Az én lányom is cicin alszik el, én nem ragaszkodtam a három órához, születése után állandóan cicin lógott, aztán ez ritkult. Már lassan négy hónapos és úgy néz ki, hogy kér enni mikor éhes, aztán nézelõdés, játék, pelenkázás, stb..és ha álmos megint kér enni, de akkor általában csak cumizik azon alszik el. Most már sokszor van, hogy ébredés után nem eszik azonnal csak mondjuk egy óra múlva de ha álmos akkor ugye megint cici, így van, hogy csak 1 óra telik el két evés között. Nincs ezzel semmi baj szerintem.
szia nálam is cicin lógás/alvás van/volt. amikor még csak pár hetes/hónapos volt mindig bealudt rajta.Most már egyre kevesebbszer és inkább cici elõtt alszik el, h kipihenten egyen :) este van hogy vacsi 7-fél8kor aztán 8körül fürdés (ez eltart kb fél órát is, aztán 9kor cicin alszik el. Most 7hónapos és úgy alakul hogy: cici, játék, alvás, peluscsere, cici, játék...

Segítsen valaki! Ma a suliba 3. órán fel kell mondanom a Nem tudhatom címû verset, de nem tudok semmit belõle! Milyen puskázási módszerek vannak?

Legjobb válasz: A legjobb, ha a tanár felszólít, akkor méltóságteljesen felállsz, és annyit mondasz: "Tanár Úr/Nõ, Nem tudhatom!" Aztán meg leülsz. :)

A legjobb, ha a tanár felszólít, akkor méltóságteljesen felállsz, és annyit mondasz: "Tanár Úr/Nõ, Nem tudhatom!" Aztán meg leülsz. :)
Felállsz, azt mondod, hogy "Nem tudhatom", aztán elhallgatsz és leülsz.
Maximum akkor mákolod be, ha csoportban mondjátok fel, amúgy nem sok esély van puskázásra.
Még csak fél 8. Ennyi erõvel meg is tanulhatod addig. Vagy legalább pár versszakot és ha mákod van akkor leállít a tanár. Vagy szépen bevallod, hogy nem készültél ha felhívnak felelni ahogy mások is mondták...
Ezt a verset nem azért kérik rajtad számon, mert a tanárnak fontos, hanem mert egyike a legfontosabb verseknek az életedben, amik ha majd sokat okosodsz, eszedbe juthatnak. Miért bliccelnéd el a fontos dolgokat?
Utolsót nem tudom eldönteni, hogy szarkasztikus akar lenni, vagy ezt tényleg komolyan gondolja. Velünk is millió verset tanultattak, mára azokból egy szót nem tudnák visszamondani, mégsincs semmi gond az életben...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hát 6-oska azért ez elég szomorú, ne legyél rá túl büszke. Az egy dolog, hogy frankón el lehet e nélkül boldogulni az életben, ezek a versek nem is azért fontosak. Nem fogom neked elmagyarázni mi a jó a versekben, ahogy egy született vaknak sem fogom elregélni milyen szépek a színek. Én sem tudnám visszamondani a megtanult versek zömét, de jónéhányra emlékszem, néhányat vissza is tudnék mondani, és tudnék (nem tudnák) belõlük idézni. A "Nem tudhatom" pont egy igen ritka gyöngyszeme a magyar költésszetnek. Aki fogékony rá, annak a lelke örömtõl sír, amikor e nemes érzésekben dús verset hallja, aki meg nem fogékony semmilyen szinten erre, az meg fel sem tudja fogni, hogy mit veszített. Az ember nemcsak arra való, hogy egyen, igyon, meg dugjon. Igen, ezek fontos dolgok, de erre az állatok is képesek, és az ember attól ember, hogy sokkal többre is képes ennél. Jómagam messze nem vagyok egy mûértõ, mûvészet kedvelõ ember, a legtöbb mû pont annyira hat meg mint a prolikat, de vannak mûvek, amiket szerintem mindenkinek ismernie, éreznie kellene, és hát ez pont egy ilyen vers. Jó, középiskolásként is értettem e verset, de bevallom engem is jóval késõbb fogott meg, kell ehhez egyfajta lelki érettség, csekély történelem ismeret, hogy az ember 100%-osan megérthesse, átélhesse azt, amirõl e versben szó van. Vannak akiknek ez adottság, vannak akikben ez valamikor valamilyen szinten majd kialakul, és vannak akik számára ez semmit sem jelent. Én örülök, hogy erre azért fogékony lettem, jobb ez így nekem. Füstbe ment terv, Toldi, Himnusz és még néhány vers olyan dolgokat ad, amik nélkül tényleg kevesebb az ember.
Jó, akkor közelítsük másik irányból, BME-n végeztem Építészmérnökként, azóta is a területen keresem a kenyerem, családi, anyagi oldalról sincs semmi gondom, miközben az XY versekbõl nem tudok egy szót se, semmivel sem lettem tõle kevesebb, és szerintem elõrébb se lettem volna ha tudok akár egyet is a fentebb említettek közül. Szóval akit nem érdekelnek egyáltalán a versek meg hasonlók nem = nem jó ember...
Én ilyet nem mondtam, hogy te nem vagy jó ember. Én azt mondom, hogy ez a vers és még néhány vers adhat embereknek egy bizonyos pluszt, és ettõl pézügyileg nem leszel gazdagabb, csak lelkileg. Az, hogy megértesz néhány igazán jó verset semmit sem hátráltat téged abban, hogy a munkáddal, végzettségeddel több pénzt keress. Egyébként meg nem akarom ráderõltetni, ha nem szereted õket, hát nem szereted, ha nem látod értelmét, hát nem. Csupán igyekeztem egy kicsit más oldalról is megvilágítani ezt, afféle figyelemfelkeltésnek szánva.
sztem a pharmatex arra való, h nelegyél terhes. nemértem minek ide még a megszakítás is? minek kínzod azt a pasit?:D
Ha egyszer sem élvezett beléd akkor nagyon kicsi az esélye, h terhes lehetsz. Mi is szoktuk így. A kúp 4 órán át véd.
Lehetsz terhes. Több embert ismerek, aki rábízta magát a kúpra, mert az 4 órán át véd..
azért ha nem is élvezett belé a srác, elég kicsi az esélye a terhességre--- 1.hsz votlam
sokan esnek teherbe pontosan így. ha nem akarsz gyereket, akkor ne bízd magad a kúpra mert meglepõdhetsz. én biztosan nem mernék csak ezzel szexelni, bizonytalannak tartom a hatását, gondolj csak bele a megtermékenyítéshez elég egy darab ondósejt, ami túléli... szerintem váltsatok vagy használjatok ezzel együtt pesszáriumot.
Íyg, hogy volt kúp, és megszakítottátok, így nem lehet baj. ( Ha 4 órán belül voltatok).
(11:44, nem elég egy ondósejt a megtermékenyítéshez. A sperma fej részében van egy enzim, ami bontja a petesejt burkát és ahhoz, hogy bontsa, sok kell! Terméketlen pasiknál meg az a baj, hogy kevés a spermaszám és nem tudja eléggé lebontani a burkot. Csak így zárójelbe, mert ezt a baromságot valaki kitalálta és hangoztatja, pedig nem így van. Az más másik dolog, hogy egy csepp g*ciben már van elég, ami bontja a burkot...)
http://szexologia.blog.hu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat.. a pharmatex a spermicid kategóriába tartozik. te is láthatod hogy ahhoz képest hogy ez elvileg egy védekzési mód, nagy a hibaarány. innentõl kezdve mindenki maga döntheti el hogy neki ez így megfelel-e. csak itt a fórumon számtalan olyan választ olvastam hogy teherbe estek mellette. én 100% hogy nem bíznám magam csak erre, ha semmiképpen sem akarnék gyereket. ezeket a termékeket pesszárium mellé találták ki, a kettõ együtt ad megbízható védelmet, magában a spermicidek nem elegek. szerintem aggódás helyett válts valami másra.
A kérdező hozzászólása: Igaz, hogy mást nem használtunk a kúp mellé, de megszakitást alkalmaztunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!