Találatok a következő kifejezésre: 3 éve párom. Szeretem, (17 db)

Külföldön dolgozom 3 éve, de szeretnék hazaköltözni! Változtatni szeretnék, a párommal élni! Állatokkal szeretnék foglalkozni, lehetőleg Komárom-Esztergom megyében! Merre induljak?

23 éves leszek, továbbtanulásra gondolhatok-e még? Állatorvosira nem vennének fel, viszont nem kutyakozmetikus akarok lenni, hanem állatok mentésével, védelmével szeretnék foglalkozni, és persze mindenképp jó pénzért!Állattenyésztő -és állat egészségügyi technikus szakon végeztem! Álmodozhatok tovább?Vagy van kiút? Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: 23 évesen még ezer éved van a továbbtanulásra - az elsõ kérdésedre válaszolva. Mibõl gondolod, hogy nem vennének fel állatorvosira? Mindent meg lehet tanulni :) Érettségizz ujra!

23 évesen még ezer éved van a továbbtanulásra - az elsõ kérdésedre válaszolva. Mibõl gondolod, hogy nem vennének fel állatorvosira? Mindent meg lehet tanulni :) Érettségizz ujra!
A kérdező hozzászólása: Ehhez még egyszer le kéne érettségiznem? De hol tudnék találni egyáltalán állatmentéssel, védelemmel foglalkozó állást?
csak akkor kell új érettségid, ha nem vennének fel állatorvosira - ahogy mondtad. hát a te végzettséged ez, neked kell tudnod, hogy hol keresik. esetleg menhelyek, nonprofit szervezetek, csak ott meg uyge pénz nincs, nyilván nem lenne versenyképes jövedelmed. csak egy felsõbb szinten, mint az állatorvosi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Még ha nem is oldódott meg, de segítettél vele! :)

Kipróbáljuk egy 3. személlyel? Párommal nagyon szeretjuk egymást (2gyerekünk is van már) 4 éve vagyunk együtt. Nem csaltuk meg egymást soha. De felmerült köztünk mi lenne ha egy 3. személy velünk lenne. Nem rontaná el kapcsolatunkat?

Legjobb válasz: De igen.Nem értem,ha szeretitek egymást,hogy tudnátok beengedni egy 3.at is,ja és nõ lenne vagy férfi? De biztos hogy utána ezt vágnátok egymás fejéhez. Te pl nyugodtan végignézed ahogy a párod egy másik nõt nyalogat,kényeztet? Ésõ ezt nyugodtan megteszi,akkor hogy szeret téged?Vagy fordítva,Te simán egy másik férfival,miközben a párod is ott van,nem értelek,ha szeretitek egymást,hogy juthat ilyen eszetekbe? Bocs,lehet én vagyok régimódi,de nekem ez nem fétr bele,kikaparnám a párom szemét,de szerencsére õ is így gondolja.Komolyan jól gondoljátok meg,mert tönkretehet mindent!!!!!!

De igen.Nem értem, ha szeretitek egymást, hogy tudnátok beengedni egy 3.at is, ja és nõ lenne vagy férfi? De biztos hogy utána ezt vágnátok egymás fejéhez. Te pl nyugodtan végignézed ahogy a párod egy másik nõt nyalogat, kényeztet? Ésõ ezt nyugodtan megteszi, akkor hogy szeret téged?Vagy fordítva, Te simán egy másik férfival, miközben a párod is ott van, nem értelek, ha szeretitek egymást, hogy juthat ilyen eszetekbe? Bocs, lehet én vagyok régimódi, de nekem ez nem fétr bele, kikaparnám a párom szemét, de szerencsére õ is így gondolja.Komolyan jól gondoljátok meg, mert tönkretehet mindent!!!!!!
nem rontaná el csupán a jelenlegi problémát tovább mélyítené. valami mégis hiányozhat a kapcsolatotokból. kétszerelmes nem tud elviselni egy harmadikat. a harmadik csak akkor kellehet, ha a kapcsolat elsivárosodott. ha a szerelem elszállt. az hogy nem veszekedtek és a gyerekekekt szépen nevelitek még nem jelenti azt, hogy szeretitek egymást csak önkábítás, hazugság önmagatoknak, ha úgy gondoljátok most nagyon trendik lennétek az erre fecsérelt idõt és energiát inkább a párkapcsolatotok rendbehozatalára használjátok. nem gond, ha most ezen kemény szavak hallatán leszavazol, pár év múlva ez a válság erõteljesebben fog felszínre törni, ha most nem léptek!
Amúgy én sem itélkezek vagy hasonló, de érdekelne... A "szexben semmi nem tilos és semmi nem kötelezõ" tehát azt tesztek amit jónak láttok...
Ha a két ember szereti egymást egy harmadik nem fér el az ágyukba, vagy akárhol.A szerelem féltékenységet szül egy ilyen intim helyzetben meg fõleg. Ha simán végignézed hogy a férjed más nõben matat vagy a feleséged más fickón ugrál meg ilyenek, hát akkor gondolkozz el az érzéseiden. Szerintem a hétköznapokban sem fogod tudni ezt félretenni. Akkor inkább már kettõt vegyetek be. Mindegyikõtök egyet . Oltsátok le a villanyt vegyetek fel maszkot, ne szólaljatok meg és utána lehet találgatni ki kivel volt. HiHi Jó kis társasjáték Bár jó eséllyel megismered a férjed mozdulatait.
atyauristen! lehet en vagyok regi modi de en nem birnam elviselni , vegig nezni hogy a parom egy masik nohoz hoza er kenyezteti, foleg nem azt hogy en is elveznem ezt fuuujjj!!vagy eppen forditva en hozam erne egy idegen ferfi! undoritonak tartom egyszeruen! ha ketfel igazan szeretik egymast, akkor nem birnak bevenni egy 3 ik szemelyt is! ugyahogy az elso valasziro irta kikaparnam a paromnak a szemet is ha csak felhozna nekem ilyen temat, de hal istennek nem olyan beallitotsagu! nekunk perfect 100% os a sex egyutt!!
jesszus......
Menjetek el egy swinger klubba...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!jó hogy vannak olyanok is akik normálisan megmondják véleményüket, tanácsot adnak és nem ítélik el egybõl az embert.szerintem nem mi vagyunk és leszünk az utólsók akiknek ez megfordul a fejükbe.de arra jutottam (mivel eleve én hoztam fel a témát a páromnak)hogy vagy csak én leszek vele, vagy egy másik pár lesz.és hogyan lehet ezt tulajdonképpen megoldani?vagy kik legyenek azok?(mert a biztonságPLbetegségek miatt se mindegy!
Jól tetted elõttem válaszoló, hogy megmondtad neki, hogy akkor te meg egy másik pasival!:D Végre vki, aki nem fél megmondani. Mert teljesen jogos, hogy ha azt akarja, hogy vegyetek be egy másik lányt, akkor te utána azt mondod, hogy egy másik srácot is majd. Persze, akkor már a kedves férfiak fel vannak háborodva és mondogatják, hogy de az más. Mert, hogy két szép nõi test az más. Hát tévednek, mert nekünk meg a férfi test a szép, úgyhogy...:) Vmit vmiért...
Nekem az a véleményem, hogy azért mert ilyesmin gondolkodtok, nem jelenti azt hogy nem szeretitek egymást. Nálunk is már felmerült ez a dolog, bár csak fantáziálgatás terén. Sztem a legtöbb embert izgatja a gondolat. De ha tényleg meg kellene tenni, egyikünk sem merné. Javaslom hogy próbáljátok meg másképp feldobni az együttlétet, próbáljátok ki vmi izgalmas helyen. Az is nagyon izgalmas, de mégsem kell hozzá vki mást bevonni. Üdv. Samira
Én sem mennék bele, bár már köztünk is volt szó ilyenrõl. Régebben A párom nagyon akarta és én is szívesen kipróbálnám egy lánnyal, de mégsem mentünk bele. Én eléggé féltékeny típus vagyok és nem tudnám elviselni ha egy ásik nõhöz hozzáér a férjem. Aztán volt arról szó, hogy csak én lennék a lánnyal õ pedig csak nézné és hozzá sem érne, de erre mi a garancia. Amikor együtt van 3tök felizgult ember akkor már minden lehet. Õ ezt akkor nem nagyon értette meg, de amikor egyszer felcsattantam, hogy jó, de akkor utána én dugok elõtte egy másik pasival, na az már nem tetszett neki:-) Késõbb õ is belátta, hogy igazam van annyira, hogy valamelyik nap sokat olvastam a nyitott házasságról és mondtam neki, ha nem jó velem a szex, vagy ha úgy érzi mással is ki akarja próbálni akkor tegye meg (talán én sem gondoltam ezt komolyan de ismerem az elõéletét, talán ezért volt ez), és képzeld olyan fejmosást kaptam tõle, hogy én hogy képzelem azt, hogy õ valaha hozzá fog érni egy másik nõhöz, és különben is nem azért vett el (4hónapja vagyunk házasok) hogy más nõvel szeeljen, és különben is már házasok vagyunk és teljesen más a kapcsolatunk mint régen és ebbe már nem fér bele semmi ilyen:-) Szóval én azt gondolom, ha két ember tényleg szereti egymást, akkor nem tudnak elviselni egy harmadik embert az ágyban. Ha férfi vay, gondolj bele abba, hogy Te mit szólnál ha elõtted a feleségedet más pasi dugná. De ha nektek ez mégis belefér, akkor sz sztem már nem szerelem, csupán szeretet és megszokás.
Fura, hogy csomóan azt írják, hogy ha szereted meg bízol benne, akkor oké. Hát szerintem meg éppen akkor nem az! Én maximum egy felszínes, érzelem mentes kapcsolatban tudnám elképzelni, de ha elvileg szeretik egymást, akkor olyan nincs, hogy nagy boldogan végignézed, ahogy más valakivel van és közben még élvezed is. pf..
Én màr ha a baràtnöm nàlunk van, és a pàrom kicsit többet nevetgél vele, màr féltékeny vagyok. Pedig elmerem engedni bàrhovä egyedül(ma pl céges vacsoràn van nélkülem, )de megbizok benne. Azt is tudom, hogy nem csalna meg a baràtnömmel, nem azért nevet vele, hanem mert a szituàcio adott a nevetésre, de én akkor is féltem. Félte, mert szeretem. Én soha nem engednék senkit az àgyunkba, magunk közé. Utàna azon törném az agyam, vajon én, vagy a màsik teljesitett jobban az àgyban' Vajon miattam, vagy a màsik miatt lett orgazmusa? Vajon gondol-e rà, szeretné -e ujra kiprobàlni? Nem, nem soha. Nem azért mert elitölendö, hanem azért mert ezzel magadnak fogsz még több csalodàst okozni. Hidd el, utàna nem fogsz màr nyugodtan aludni. Néha én is fantäziàlok, hogy mi lenne, ha egy nö engem kényeztetne, vagy én a nöt, de hogy 3-an a férjemmel? Soha, soha soa. Ö az enyém, én ismerem a testét, és én akarom neki megadni azt amire vàgyik. Ha arra vàgyik hogy egy harrmadi^k is, akkor én màr ott nem vagyok teljesen kielégitö szàmàra. Nem tudom, jol gondold meg. Pàr oràs testi öröm miatt egy egész életre csalodni fogsz£
szia, az én fejemben is megfordult már a dolog, bár én nem vetettem fel... elég féltékeny tipus vagy meg nem elég magabiztos. ha az izgalom hevében nem is bántana, ha máshoz érne, de utólag biztos azon gondolkodnék, hogy nem-e gondol majd megint a másik nõre, vagy nem-e tetszik majd meg neki annyira, hogy mindig azon járjon az esze, persze mi még fiatalok vagyunk, és a párom is elég gyerekes, lehet csak ezért van meg nem egészen tökéletes most a szerelem és a bizalom...
Elméletben semmi kivetnivalót nem látok benne és azt gondolom simán mûködhet a dolog. Fõleg ha te is élvezed egy nõ közelségét. Gyakorlatban viszont korainak tartom. 4 év alatt még a káma-szutrát sem lehet végigjátszani. :) Minek oda még egy harmadik? Nem tetszik nekem, hogy ilyen rövid házasság alatt már felbukkant, hogy egy idegennel tegyétek izgalmasabbá a kapcsolatot. Ennyi idõ alatt még egymásra sem lehet ráunni. Ha igen... azon nem segít a harmadik. Azon valóban csak ront. Ám, ha ez csak beszédtéma, csak szóbeli játszadozás a gondolattal, akkor semmi gond. Akkor nem kevés a 4 év. :) )
15:56 os vagyok. A 16:28-as válaszához fûzném hozzá. Nem azért kap ellenzõ válaszokat mert ez nem megszokott és akkor nem is lehet jó. Hanem szerintem azért mert teljesen más eset lenne ha független lenne. Függetlenül megteheti sõt lehet én is megtenném, de amikor az embernek családja van, szeretõ megértõ párja akit viszontszeret és hasonlók.Egy ilyen 3 -as eléggé elbaltázhatja a dolgokat, ha rosszul sül el.És akkor huss a szép jó kapcsolatnak. Azért manapság a jól mûködö kapcsolatokat meg kell becsülni szerintem. Bár ha szeret kockáztatni.n is tudom a kíváncsiság nagy úr, de hamar elromolhatnak a dolgokés nehéz õket helyrehozni. Ha jól emlékszem láttam egy filmben valami hasonlót, csak ott a fickó megígérte hogy hát nem fogja a második nõt azaz nem a feleséget meg... . Persze nem így lett m, íg a feleség kiment innivalóért hát õk jól belekezdtek... Na mindegy A lényeg hogy neked kell eldöntened, a te életed.
ha mind2en szeretnétek, akkor semmi problémát nem okoz!sõt!ha tényleg élvezitek, meglátod utána ismét tüzesebb lesz a szexuális életetek amiben már csak 2en lesztek! és ha mégsem jó, még mindig meglehet állni közben, hogy mégsem szeretnétek. ha már felmerült közöttetek hogy "akár"akkor már ott van vágy erre a felállásra. és azt írod hogy nagyon szeretitek egymást, akkor miért menne tönkre a kapcsolatotok olyan dolog miatt amit mindketten szeretnétek? ne számíts sok olyan válaszra ami majd ösztönöz hogy megtedd. tudod ami nem a séma szerint történik itt nálunk, az már csak "rossz"lehet a nagytöbbség szerint. vágjatok bele, és hidd el....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utólsó válaszolonak!de önmagába félek egy picit az egésztõl.(ezért gondolkodom rajta)én vetettem fel az egész témát és a párom nem ellenkezett.(megbeszéltük egyszer lenne a dolog)akkor nem szeretjük egymást szerintetek mert elgondolkodtunk ezen?(a 3.nõ lenne)
válaszolók a kérdés nem az volt hogy bele menjen -e, vagy hogy ti belemennétek-e egy hármasba, hanem az hogy ez milyen hatással lenne a párkapcsolatára. a válaszom ezért volt az hogy belemehet, de tudnia kell, hogy már semmi sem a régi kettõjük között, tehát a meglévõ problémát csak mélyíteni fogja
Én is az elõzõkhöz csatlakoznék. Ugyanazokt a kérdéseket tudnám feltenni, mint az elsõ válaszoló... És megtódanám azzal, hogy miért érzitek azt hogy ez kell nektek? Komoly, felnõtt emberek (anya és apa) vagytok, miért kell átlépni a (normál) ész határait?
ahhoz, hogy ne rontsa el, egyformán kell akarnotok mindkettõtöknek.nem gáz, hogy 3-ik partner is van, HA!tényleg mindegyik fél szívesen teszi. a magam részérõl én sem mennék bele soha ilyenbe, mert ez már kímeríti a tisztelet fogalmát a másik fél iránt.de nem ítélem el aki ilyenbe belemegy.
1. vagyok, bocs, én úgy vettem, nõ vagy, de végülis ez nem derült ki, mindegy mert a véleményem ugyanaz csak bocs ha egybõl úgy reagáltam, mintha nõ lennél, és férfi vagy, hú nem megyek bele, érted ugyis.
Engem is izgat a godolat, nagyon is!De valahogy csak az a része, amikor engem kényeztetnek, ketten is! Aztán elképzelem, ahogy a pasim csorgatja a nyálát az idegen nõ látványára és feláll a cerkája, már a gondolattól is roszzul leszek. És nem esne jobban az sem, ha Õ ezt fordítva végig tudná nézni! Ott akkor már valami nem ok! Ez egy olyan próbálkozás, ami nem biztos, hogy megéri, nagyon fájdalmas vége lehet.Nem tudhatod most, mit éreztek majd közben, vagy utána, hatalmas sebeket lehet egy ilyen kiváncsiskodással szerezni, szerintem. Én, szingliként jelenleg 2 olyan emberrel tenném csak meg, akikhez nem kötnek érzelmek.Akkor lehet felszabadultan kiélni minden vágyadat és ha nem tetszik a psrtnerek egyikének, ha többet nem látod, sem gond, nem õ életed párja.Vagy nem?

18 éves lány vagyok és 3 éve van párkapcsolatom. A párom 19 éves. és mikor összejöttünk rá ő pár nappal már mondta hogy kicsim vagy akármit. én 3 év alatt nem mondtam neki semmit. Egyszerűen nem jön ki pedig nagyon szeretem a páromat. Mit csináljak?

smsben és msnen mindig írom neki hogy picim vagy szivem vagy kicsim, de szavakban nem jön ki. egyszer?en nemértem miért kb mindennap bennem van h szeretném neki mondani de olyankor elpirulok és elkezd verni a víz.. nemértem miért van.. a párom azt mondta ?t nem zavarja, mert ilyen vagyok elfogad így. de ? kb minden második mondatában becéz valahogy 3 éve folyamatosan. és soha nem szolít a rendes nevemen. Renáta.. de még annyit se mondd soha hogy Reni.. mindig csak vmi aranyos becézés.. mit kéne csinálnom hogy elmúljon ez a rossz érzés és végre olyan könnyen vegyem, mint akárki más és úgy szólítsam ahogy épp szeretném.. ? mert mikor hülyeségeket beszélek akkori csak annyit mondd hogy kicsim vagy akármi semmi többet szal rám szól.. és fordított esetben én inkább elkezdek belemerülni a témába ahelyett hogy énis csak ennyit mondanék mer akkor egyb?l tudná hogy hülyeséget beszél :S

Legjobb válasz: én sem becéztem soha a férjemet,pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra,sztem ne problémázz ezen,vagyunk ezzel igy páran,a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)

én sem becéztem soha a férjemet, pedig nem lenne rossz de valahogy nem jön a számra, sztem ne problémázz ezen, vagyunk ezzel igy páran, a telómban kiscicámnak van elmentve de amugy nem mondom neki:)
én is ccsak annyit tudok mondani h Nyuszó, vagy Nyuszkó ! :S nem tudom miért, egyszerüen nem tudom kimondani h Szivem, vagy valami! :) )
A kérdező hozzászólása: köszi :) így máris jobb kicsivel :) azért éreztem furin magam mer semelyik ismerõsõmnek nincs ilyen baja :S és egyszerûen azt hittem nekem van valami bajom :S de ezekszerint nem csak én vagyok így vele :) :S
én csak szivizek..de az ugy jön hogy akárkinek mondom. a páromra soha egyetlen becécést sem mondtam.maximum a nevét cifráztam. bence pl: bencusskám. de semmi nyuszi kicsim picim életem:)
mikor mondta hogy szeretlek, alig bírtam kifacsarni a fogaimm közül egy halovány "énis"-et, attól függetlenül, hogy fülig szerelmes voltam belé. Becézés? Jézus sohasem ment! A nevén se szólítani. Max. Édes. Az is csak msn-en. Mi ilyenek vagyunk, elég zárkózottak ebben a témában, szerintem nincs mit tenni. Egy 14 éves lány
Mindenki más....én 1 év utàn mondtam elõször páromnak hogy:"bírlak":) 4 éve eggyütt vagyunk és van egy kislányunk is....nekem sem megy ez az érzelgõsdi!!!ha barátodat nem zavarja akkor ezen ne problémázz!
A humor a megoldás. Elõször találj ki valami szokatlant. Pl: Édesdrágabocimackóm, az ilyenek vagy ehez hasonlók eveszik a dolog élét és ezáltal átmenetet képeznek a kétfajta hozzá-állás között. Ha ez megvan képes leszel kimondani, hogy szivem. Gyakorlati elõnyökkel is jár, egy szexi becézéssel eléggé fel lehet izgatni egy fiut vagy rá tudod venni dolgokra. 16/f

Mar 6 eve ismerjuk egymast. 3 eve egyutt lakunk. Nagyon szeretnek en gyereket, de a parom hallani se akar egyelőre erről. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ha így áll hozzá,bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket,de ha együtt éltek már 3 éve és nem akar,meg azts em tudom hogy hány évesek vagytok,de szerintem egy ideig nem is akar.Vagy azt is elképzelhetõnek tartom,hogy te scak a biztos pontot jelented az életében.

Szerintem ha így áll hozzá, bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket, de ha együtt éltek már 3 éve és nem akar, meg azts em tudom hogy hány évesek vagytok, de szerintem egy ideig nem is akar.Vagy azt is elképzelhetõnek tartom, hogy te scak a biztos pontot jelented az életében.
Lassan el kell döntened, mi a fontosabb az életedben. A párod vagy egy kisbaba. Ha a párod, mondj le jó sok idõre (talán végleg) az anyaság örömeirõl. Ha pedig a baba utáni vágyad, akkor keress egy másik pasit, aki családcentrikusabb és vágyik gyerekre. Szerencsére manapság is akadnak ilyen férfiak, bár sajna egyre kevesebb.

20 éves lány vagyok, 3 éve van párom 1, 5 éve egy háztartásban élünk. A párom 28 éves dolgozunk, van lakásunk, de ha megemlítem h szeretnék már babát és már ideje lenne mélyebb szintre lépnünk azonnal látom rajta h legszívesebben menekülne?

Az egésznek a lényege, hogy én egy közeli falusi kocsmában dolgozok, szóval nap mint nap jóformán csak férfiakkal vagyok körülvéve, mint fiatalokkal mint idősebbekkel, és nagyon jól esik tőlük elismerő szavakat hallani mint pl. (szép a szemed, jó az alakod hasonlók..). A legbizarabb pedig hogy van egy férfi sacc/kb 45-50 év között lehet, elvált, van 3 velem hason korú fia.Egyébként nagyon jól néz ki fiatalos sportos. Az utóbbi pár napban nagyon közeledik hozzám megpróbált megcsókolni,hasonlók. Eddig ellenálltam de viszont érzem hogy itthon fekszek a párom mellett az ágyban és azonnal ő jut az eszembe,egész nap azon kattogok hogy legzen már holnap mehessek dolgozni hogy láthassam. Mit tanácsoltok mit tegyek? Szeretem a párom de vannak hetek amikor úgy érzem őt nem érdeklem. Ez a férfi a munkahelyemről pedig egyszerűen megvadít ...

Legjobb válasz: Ha te alig várod hogy láthasd azt a másik férfit hova akarsz gyereket? Istenem...

Ha te alig várod hogy láthasd azt a másik férfit hova akarsz gyereket? Istenem...
A legszánalmasabb dolog, amikor egy nõ elõadja, hogy õ szegééény mennyire el van hanyagolva, és ezzel a pasija más férfi karjaiba kergeti. Mert szegény nõt elhanyagolják.:( Egy hülye p.csa vagy, aki túl korán kötelezte el magát.
20 évesen gyerek? Kicsit korai. Az meg már mindent elmond az egészrõl, hogy a 28 éves pasidat, akitõl gyereket akarsz, elhagynád egy 50 évesért, aki az apád lehetne. Mondjuk az meg a másik, hogy a 28 éves férfi is kicsit idõs egy ilyen kislányhoz...
A fõ kérdésben a gyerek téma izgat, aztán meg kifejted, hogy egy másik férfira gondolsz a párod mellett...Marha értelmes vagy te is.
Ez a bizonyos férfi alkoholista vagy csak unalomból jár kocsmába?
Szülés után pár hónapig ez így szokott lenni...
okozhatja fogamzásgátló :/ mellékhatásként szárítja a nyálkahártyát, és leviheti a libidót is
A kérdező hozzászólása: 1 éves a gyerek és nem szedek fogamzásgátlót sem!
kedved van a szex-hez? Van valami amitõl izgalomba jössz?
Síkosítót használj. Ne keverd össze a két komponensû ragasztóval.
szia. ez nalunk mar ket eve tart. de probaljuk megoldani a dolgokat mert ez nagyon a kapcsolat rovasara ment.

3 éve van párom. Szeretem, imádom, de még szívesen randizgatok más fiúkkal. Nem akarom megcsalni, de néha még úgy érzem, hogy túl kevés ő nekem. Nem akarom elveszíteni, mert nagyon szeretem, de még hajt a vérem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez a jelenség szerintem teljesen természetes. Bár általában a fiúkra jellemzõ inkább, mert a lányok hamarabb lekötik magukat, sõt nekik inkább lételemük tartozni valakihez. De ez esetben teljesen elnézendõ, - habár nem tudom hány éves vagy - de úgy érzem, még nem élted ki magad. Ez nem azt jelenti, ahogy fogalmaztál, hogy õ túl kevés neked, hanem épp ellenkezõleg, õ jó, de kellene más is. Ez nem baj. Csak ne okozz fájdalmat neki. Ha olyan a kapcsolatotok, hogy egy ilyesmi nem okozna problémát, akkor beszéljetek róla, és hátha együtt eljuttok valamire. Ha nem, akkor nem tudom mi a teendõ...

Ez a jelenség szerintem teljesen természetes. Bár általában a fiúkra jellemzõ inkább, mert a lányok hamarabb lekötik magukat, sõt nekik inkább lételemük tartozni valakihez. De ez esetben teljesen elnézendõ, - habár nem tudom hány éves vagy - de úgy érzem, még nem élted ki magad. Ez nem azt jelenti, ahogy fogalmaztál, hogy õ túl kevés neked, hanem épp ellenkezõleg, õ jó, de kellene más is. Ez nem baj. Csak ne okozz fájdalmat neki. Ha olyan a kapcsolatotok, hogy egy ilyesmi nem okozna problémát, akkor beszéljetek róla, és hátha együtt eljuttok valamire. Ha nem, akkor nem tudom mi a teendõ...
Szerintem elgondolkodtató, miért érzed úgy, hogy kevés neked a párod. Lehet, csak megszokásból vagy vele? Vagy kell egy biztos háttér, akihez mindig visszatérhetsz? Vagy csak sajnálod, hogy a szakítástól szomorú lesz? Én úgy érzem, te nem igazán szereted már a párod, azért érzed kevésnek. Az is lehet, szexuálisan nagyobb az igényed, és azért kevés. Mindenesetre tisztázd magadban a dolgokat, mert késõbb, 1-2 gyermekkel már sokkal nehezebb kilépni egy olyan kötelékbõl ami keveset tud adni eked!
Szia! Én is voltam hasonló helyzetben, mint te! Borzasztó volt átélni, én végül szakítottam a párommal. Ez csak az én példám. Valószínûleg nem élted ki magad, hiányozhat az, hogy nõnek érezd magad, hogy nyíltan flörtölj, hogy sugározz. A szitunk hasonló! Volt a párom, de randizgattam mellette, és nem tudtam leszokni a randikról. egyre jobban csábítottak, m vonzottak az új dolgok. Olyan volt az egész, mint egy hullámvasút: hol jól éreztem magam a párommal, hol bûntudatom volt. Kiléptem belõle, mert rájöttem, hogy a 3, 5 év egy dolog, de sem magamat sem õt nem tehetem tönkre. Ez volt 8 hete, és azóta szárnyalok, szabad vagyok, és ÉLEK. Minél többet randizok, annál jobban rájöttem arra, mennyi mindenrõl maradtam le! Tisztázd az érzéseidet, azt hogy mit akarsz, és dönts! Minél jobban belemész ebbe, annál nehezebb lesz kiszállni. Mi van abban az esetben, ha megtetszik neked egy srác és több lesz egy-két randinál! Elgondolkodtató! Még nem ismered önmagad, ahhoz tudd mi a jó neked, ahhoz élned kell. Sok sikert!
lehet csak megszokásból van veled, de lehet szeret csak most ilyen hullámvölgyben van.
Írnál kicsit bõvebben, hogy többet tudjunk rá reagálni ? Pl. korotokat, mennyi idõt töltötök együtt és mit csináltok, hogy milyen volt régen a kapcsolat, milyen most, mikor változott meg és hogyan ..stb. Amit gondolsz.
Szervezzetek közös elfoglaltságokat: túra, mozi, színház, koncert, buli, kirúgás a hámból, bowling, biliárd stb... Akár még egy számítógépet beszereztek és játszhattok együtt is. Legalább rengeteg közös témátok is lesz, a játék meg nem rossz dolog.
Nálunk is hasonló a helyez. Mi már 7 éve együtt vagyunk. Egy év után költöztünk össze, tehát így az elsõ két év tökéletes volt. Aztán jöttek a gondok... Mivel szeretjük egymást nem mentünk szét, voltak próbálkozások, de nem bírtuk ki sokáig egymás nélkül. Ritkán vannak olyan hullámvölgyei mikor normálisan viszonyul hozzám, nem csesz le mindenért és szeretget, ölelget, puszilgat, de sajnos inkább az ellenkezõje jellemzõ rá. Van egy 15 hónapos babánk én egész nap vele vagyok, a párom délutánig dolgozik, csak este érünk rá egymással foglalkozni, de akkor neki inkább gépezni van kedve. Ez nálunk már megszokás, de azért szeretjük is egymást. Én tudtam, hogy ilyen a párom és azt is hogy nagy valószínûséggel sosem fog megváltozni, de elfogadtam ezt mert én Õt szeretem és vállaltam hogy így élem le az életemet mellette, ezért is szültem neki gyereket. Ha ezt te is tudod vállalni akkor szokd meg, ha nem akkor inkább menjetek szét, mert nem leszel boldog ha nem azt kapod a párodtól amit szeretnél.
Igen, nagyon is lehet! Menj el az orvosodhoz és kérj másik fajtát. L/22
Igen!! Én úgy tudom, hogy a fogamzásgálók csökkentik a nõkben a szexualitás utáni vágyakat.
Igen, az egyik ismerõsömék emiatt szakítottak. A lány nem volt hajlandó tabit váltani, és a végére már kb. havonta 2x kívánta a szexet (23 évesen!).
Elõfordúlhat! Én is ezt a gyógyszert szedem.Most októberben lesz 1 éve.De ezelõtt úgy érzem én is jobban kívántam a szexet.Gondolkodtam már h másik tabira váltok.

Tényleg igaz, hogy 3 év után már nem képes szerelmet érezni az ember a párja iránt, csupán tiszteletet és szeretet?

Sok helyen hallottam már ezt és mi most vagyunk 2,5 éve együtt és nagyon aggaszt ez a dolog. A szűk családi körben senki nem vált el, nagyszüleim is 50éves házasok, anyáék 22 évesek. De náluk nem látom már, hogy dúlna a szerelem, hanem megszokásból vannak együtt. Soha nem is látom őket összebújni, csókolózni... nem szeretném, hogy velünk is ez történjen... 18l/19f

Legjobb válasz: a "szerelem" mint érzés valóban megszünik, átalakul egy mélyebb értelemben vett kötõdéssé, ragaszkodássá, szeretetté. Jobb esetben persze:D Ebben nincs semmi különös, ez igy a természetes.

a "szerelem" mint érzés valóban megszünik, átalakul egy mélyebb értelemben vett kötõdéssé, ragaszkodássá, szeretetté. Jobb esetben persze:D Ebben nincs semmi különös, ez igy a természetes.
Ez így nem igaz. Normális esetben az is szerelem marad, csak sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, stabilabb fajta szerelem mint a rózsaszín ködös õrület. Mondjuk ehhez fel kell nõni.
Elsõ hozzászóló vagyok, a másodiknak: Szerinted amit én irtam az nem ugyanaz?? [email protected] a biztositékot a szövegértés??
kedves elsõ, és harmadik. nem lehet valakinek ugyanaz a véleménye? vagy nem írhatja le a gondolatait a saját szavaival csak azért, mert te már leírtad? miért? gondolkozzál már:D lehet, hogy itt leírják 10 példányban azt, amit te is írtál, akkor leszólod mind a 10et azért, mert ezt te már leírtad, és találjanak ki mást? kérdezõnek: 18 éves vagy. nagyon nagyon nagyon ritka, hogy ilyen korban akad rá az ember a végsõ szerelmére. ha te úgy gondolod, õ a végleges, akkor félõ, hogy nagyot fogsz csalódni. én az exemmel 3 és fél év után szakítottam. szóval attól, hogy valakivel már 2 és fél éve együtt vagy, nem jelenti azt, hogy örökre együtt is leszek. fiatal vagy még. 20/L
elsö és harmadik vagyok. Sorry látom már h nálam halt be a szövegértés:DDDD Merthogy magamat éreztem megtámadva, pedig nem erröl volt szó. Bocsi második!!
Még nincs tapasztalatom ilyen téren, de én úgy gondolom, hogy a szeretet rengeteg fajtáját nem lehet megkülönböztetni és nem is kell megnevezni. Nem véletlen, hogy a legtöbb nyelvben nincs külön szó a szeretetre és a szerelemre. (Pl.:love) Szóval szerintem ilyesmitõl ne aggódj, mert szerintem még így is változtak a barátod iránti érzelmeid, sõt szerintem ezek naponta változnak, mert sok mindentõl függ. Szóval szerintem ne úgy képzeld el, hogy eléritek a 3. évet és egyszer csak 'elvágják' ezt az érzést. Szerintem ne aggódj ilyesmin, ha valami nem tetszik, akkor úgyis megpróbáltok változtatni , elõre felesleges aggódni. és még egyszer mondom, nincs még ilyen irányú tapasztalatom, de én így látom a helyzetet.
Elsõ hozzászóló vagyok, a másodiknak: Szerinted amit én irtam az nem ugyanaz?? [email protected] a biztositékot a szövegértés?? A kedvedért összehasonlítottam a válaszainkat és megállapítottam, hogy nem ugyanazt a választ írtuk. Továbbá nálam nem "b*szta ki a biztosítékot a szövegértés", mivel elvégeztem a magyar-német szakot az egyetemen, ellenben te a szövegszerkesztésedbõl ítélve idejekorán lezárhattad a tanulmányaidat.
A kérdező hozzászólása: Megköszönném ha nem itt veszekednétek. Alapból is "gyerekes" dolognak tartom, hogy valakit pár mondat alapján megítélj(és oltogasd a feltételezett végzettsége alapján). De köszönöm a válaszokat!:)
Az én válaszom a kérdésedre: nem! Az, hogy a nyilvánosság elõtt ki, hogy viselkedik semmi támpontot nem jelent arra nézve, hogy mik az érzései. Nem is emlékszem, de szerintem 25 körül már a világért se csókolóztam volna mások elõtt, vagy utcán, - de ez nem a feleségem iránti "korlátozás" volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!