Találatok a következő kifejezésre: 3 éve egy petefészek-ciszta (2 db)

3 éve volt egy petefészek-ciszta műtétem. Lehet ez az oka annak, hogy nem sikerül teherbe esnem?

Teljesen el vagyok keseredve.4 hónapja próbálkozunk

Legjobb válasz: Szia. 4 hónap az nem hosszú idö.ne ess kétségbe,mert annál rosszabb.Próbáld az agyad elterelni eröl a témáról mert az is leblokkol.Nekem egy évünkbe telt,mire sikerült.Èn ugyaneben a cipöben voltam.mindíg azon járt az eszem,hogy mikor,melyik nap.Ezt nem szabad.Nekem is tanácsolták,hogy tereljem el a gondolataimat,mert a pszhihe´kihatással van az ege´sz megermékenyüle´sre.Ha túl sokat stresszelsz rajta.Csak nyugi.Gond még akkor sincsen,ha 1,5évig nem sikerül.Majd akkor kezdik el vizsga´lni,milyen oka lehet. Szori´tok neked.Fö a nyugalom!!! 22hetes kismama.

Szia. 4 hónap az nem hosszú idö.ne ess kétségbe, mert annál rosszabb.Próbáld az agyad elterelni eröl a témáról mert az is leblokkol.Nekem egy évünkbe telt, mire sikerült.Èn ugyaneben a cipöben voltam.mindíg azon járt az eszem, hogy mikor, melyik nap.Ezt nem szabad.Nekem is tanácsolták, hogy tereljem el a gondolataimat, mert a pszhihe´kihatással van az ege´sz megermékenyüle´sre.Ha túl sokat stresszelsz rajta.Csak nyugi.Gond még akkor sincsen, ha 1, 5évig nem sikerül.Majd akkor kezdik el vizsga´lni, milyen oka lehet. Szori´tok neked.Fö a nyugalom!!! 22hetes kismama.
Szia... Mi a párommal egy évig probálkoztunk folyamatossan minden este reggel...amikor csak lehetett es csak aztan jott ossze:) ) ha 1év utan se jon ossze elkell kezdeni gondolkozni a mesterséges megtermékenyitessen!

Kedves Dr. Langmár Zoltán! A gyógyszertárban ajánlották a hőhullámaimra a Remifemin tablettát. Ön szerint érdemes használnom, ha már 55 éves vagyok? A petefészkeimet 3 éve távolították el jóindulatú ciszta miatt. Azóta a hőhullámok egyre erősebbek, és csa

Kedves Dr. Langmár Zoltán! A gyógyszertárban ajánlották a hőhullámaimra a Remifemin tablettát. Ön szerint érdemes használnom, ha már 55 éves vagyok? A petefészkeimet 3 éve távolították el jóindulatú ciszta miatt. Azóta a hőhullámok egyre erősebbek, és csak homeopátiás készítményekkel próbálkoztam (de sajnos ezek teljesen hatástalanok voltak). A munkahelyemen is nagyon szégyellem, hogy időnként teljesen kivörösödik az arcom, mintha ideges, feszült lennék! Ez a jelenség naponta 6-7 alkalommal jelentkezik.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, a gyógyszertárban helyesen tájékoztatták, valóban a Remifemin tablettát kellene alkalmaznia a hőhullámok esetében. A Remifemin egy teljesen hormonmentes készítmény, csak növényi összetevőket tartalmaz. Az esetek jelentős részében 2-3 hónap elteltével már mérsékli a hőhullámos panaszokat! Felhívom a figyelmét arra is, hogy a hormonhiány miatt rövid időn belül várható, hogy kínzó hüvelyszárazság, viszkető érzés, időnként kellemetlen folyás jelentkezik. Ennek megelőzésére …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Igen, a gyógyszertárban helyesen tájékoztatták, valóban a Remifemin tablettát kellene alkalmaznia a hőhullámok esetében. A Remifemin egy teljesen hormonmentes készítmény, csak növényi összetevőket tartalmaz. Az esetek jelentős részében 2-3 hónap elteltével már mérsékli a hőhullámos panaszokat! Felhívom a figyelmét arra is, hogy a hormonhiány miatt rövid időn belül várható, hogy kínzó hüvelyszárazság, viszkető érzés, időnként kellemetlen folyás jelentkezik. Ennek megelőzésére … Olvass tovább »


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!