Találatok a következő kifejezésre: 3 éve együtt a párommal. Minden (11 db)

1 éve és 3 hónapja vgyok együtt a párommal. Mindig én kezdeményezem a szexet. Mért? Jó lenne ha o is kezdeményezne vagy nem szeret már?

mindig én kezdem el puszilgatni,meg ilyenek.jó lenne ha o kezdeményezne vagy is is.Puszilgatna lent fent stb....

Legjobb válasz: Az elsõnek is mondom tök egyszerû ne kezdeményezz egyáltalán pár napig ne mássz rá türtõztesd magad majd ha már neki kell a sex nagyon biztos lehetsz benne hogy rád fog mászni és elõ jön a vadász ösztön meglátod!!!

Az elsõnek is mondom tök egyszerû ne kezdeményezz egyáltalán pár napig ne mássz rá türtõztesd magad majd ha már neki kell a sex nagyon biztos lehetsz benne hogy rád fog mászni és elõ jön a vadász ösztön meglátod!!!
Az a baj, hogy ha ezidáig mindig te kezdeményeztél, már nehéz õt késztetni arra, hogy az elsõ lépést õ tegye meg. Már ez a kialakult séma. De egyébként hogy megnyugtassalak, sok nõ, köztük én is ezen a problémán vagyok. Az én barátom azt mondja, hogy õ jobb szereti ha a nõ kezdeményez, még én az vagyok, aki inkább azt várom, hogy õ teperjen le.. Óvatosan közöld vele! Én már [email protected], mert idegbõl mondtam neki, így most elintéztem hogy nincs szex.. Egyébként nem azt jelenti, hogy nem szeret téged, hanem azt hogy megszokta hogy ez mindig így történik... Megöltük bennük a vadászösztönt.. sok programot kell szervezni, új élményekkel gazdagodni..én is ezen vagyok a párommal..és akkor majd meghozza a kedvét..aztán már csak türelem kell, nekünk nõknek, hogy vess be magát... Óh istenem, mikor jön el az a nap, hogy rámmászik???!!!! 18L
Szia! Nekem is kb ez volt... a volt barátom nagyon ritkán kezdeményezett és gyakran lusta volt a sexhez:S Próbáld meg vele megbeszélni, hogy neked ez nem jó... Nálunk mondjuk a megbeszélés nem segített, de hátha nálatok igen:) Sok sikert.
Az exemmel pont ez volt a baj, de forditva.Szinte alig kezdeményezett!Pedig vaditó, ha egy nõ kezdeményez.Én meg állandóan kezdeményeztem!
ha velem lennétek nem lenne ilyen gondotok... :D kérdés nélkül rátok másznék. :PP amelyik pasi nem akarok kefélni az már nem is férfi. :D

3 éve vagyok együtt a párommal. Minden rendben a szexuális életünkkel. Most lesz egy különleges alkalom, évforduló és szeretném meglepni valami szeuális dologgal. Pl. Egy szép fehérneműben várom vagy ilyesmi. Mi lehetne még?

Legjobb válasz: Behûtött pezsgõ, eper, és tejszínhab. Én úgy csinálnám hogy amikor hazamegy a párod, pezsgõvel várnád, innátok egy-két pohárkával( vagy másik alkohol amit szerettek), majd egy közös fürdés, és te egy kicsit késöbb mész ki a fürdõbõl, szexi ruci, eper és tejszínhab a kézbe, és így leped meg. A tejszínhab mehet a testre, nyaljátok le egymásról, meg hát az eper is... Vagy esetleg fõzz neki vmit mire hazaér, a ruhád alá húzd a szexi rucit, kaja, pezsgõ(v vmi más), kaja után leülteted az ágy környékére és akkor mondjuk zenére leveszed a ruhád. ( ha fõzõl ne fõzz nagyon nehéz kaját, hogy azért kajálás után tudjon mozogni):D Sok sikert, remélem segítettem.

Behûtött pezsgõ, eper, és tejszínhab. Én úgy csinálnám hogy amikor hazamegy a párod, pezsgõvel várnád, innátok egy-két pohárkával( vagy másik alkohol amit szerettek), majd egy közös fürdés, és te egy kicsit késöbb mész ki a fürdõbõl, szexi ruci, eper és tejszínhab a kézbe, és így leped meg. A tejszínhab mehet a testre, nyaljátok le egymásról, meg hát az eper is... Vagy esetleg fõzz neki vmit mire hazaér, a ruhád alá húzd a szexi rucit, kaja, pezsgõ(v vmi más), kaja után leülteted az ágy környékére és akkor mondjuk zenére leveszed a ruhád. ( ha fõzõl ne fõzz nagyon nehéz kaját, hogy azért kajálás után tudjon mozogni):D Sok sikert, remélem segítettem.
Chilli, aztán nyalás. Ez odabasz!
Nagyon jó ötlet, hogy meg akarod lepni, én is imádom elkápráztatni a kedvesem. Napközben írj neki erotikus sms-eket, hogy mennyire kívánod. Egész nap a munka közben rád fog gondolni. Mire haza ér, már égni fog a vágytól, de te még nem adod meg magad. Fõzz neki valami nagyon finomat, egy kis bor is jöhet mellé, megadja a hangulatot.:) Az este folyamán legyél titokzatos, ne beszélj sokat, a szemeid beszéljenek. Vezesd be a hálószobába, amit már természetesen elõ van készítve. Gondolok itt egy jó kis szexis zenére, gyertya, és valami szexis kis ruci, amiben kívánatosan érzed magad. És jöhet az erotikus tánc!!!Legyen félhomály mert sokkal sejtelmesebb és te is "gátlástalanabb" lehetsz. Ne engedd hogy tánc közben megérintsen, lökd el magadtól, légy egy elérhetetlen díva. Ha már nem bír magával a kedves és te sem, add meg magad.....és használjátok a fantáziátokat! Sok sikert hozzá! Petranova

24 hetes kismama vagyok.10 éve vegyok együtt a párommal minden jól működött közöttünk a terhesség elején amíg nem volt pocakom! Amióta van kb.2-3 hetente sexszelünk! Van vmi ötlet, hogy mit tegyek?

Legjobb válasz: De jóóóó!!! :) Én is szeptember 23-ra vagyok kiírva! Hol fogsz szülni? Kiderült már a babó neme? Nekem kislányom lesz! :)

De jóóóó!!! :) Én is szeptember 23-ra vagyok kiírva! Hol fogsz szülni? Kiderült már a babó neme? Nekem kislányom lesz! :)
Szia! Szerintem nincs semmi baj! Én is 24 hetes vagyok, és nálunk is ritkább a szex, de ez természetes, hiszen az embernek egyre ritkábban van kedve hozzá a növekvõ, kényelmetlen pocakkal. Egyébként ennek több oka is lehet a férfi részérõl. Az egyik (a gyakoribb), hogy félti a babátokat, mert az az érzése van, hogy "eléri" õt, és valami baja lesz. A ritkább ok az, hogy a nagy pocak miatt nem kíván annyira, de nem hiszem hogy nálatok errõl lenne szó. Szóval ne aggódj, nincs ezzel semmi baj, majd bepótoljátok ha már melesz a pici! :) Boldog babavárást! Amúgy mikorra vagy kiírva?
Semmit nem tudsz tenni, legalábbis ami a pocid méretét illeti. A párodnak jó lesz megbarátkozni a gondolattal, hogy még a duplájára fog nõni! Csak a szexnél zavarja a pocid a párodat? Mert ha igen, akkor lehet próbálkozni a kifli pózzal... Vagy egyébként is zavarja, hogy nõ a pocid? Bocsi, de nem teljesen tiszta nekem... üdv: 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valászokat! 1.Szeptember 23-ra vagyok kiírva. 2. Egyébként nem zavarja a páromat a pocakom mindig símogatja és beszél hozzá. Régen várt baba, de mégis furcsa nekem ez a helyzet.
Veled legalább sexel :-). Az én párom mióta meglátta a pozitív tesztet, az istenért nem tudom rávenni a sexre! De a pocit minden nap babusgatja. Hét évet vártunk rá és azt mondja hogy nagyon félti a babát. Ez van. Én a helyedben nem aggódnék, szerintem ez normális reakció! Bár tény, hogy nagyon kívánom a sexet, de megértem õt is.
34 hetes vagyok, a terhesség alatt nem jó nekem a szex...ezért nem is erõltettem....most már nem is merek nagyon, lesz még idõ bepótolni, ha nem jó nem kell erõltetni...kitartás

Egy meleg srác vagyok. Van párom, már kb 3 éve együtt vagyunk. Mindig én vagyok a passzív fél, de engem mostanság nagyon izgat, hogy aktív lehessek, de a páromnak nem tetszik a gondolat, vagyis inkább tartózkodik tőle, sőt kinevet engem. Mit tegyek?

Én 21 vok, ő 34. Csak komoly válaszokat kérek! Köszönöm.

Legjobb válasz: Én 2,5 fél éve vagyok együtt a barátommal. Nekem pont fordítva van a dolog.:) õ a passzív fél én az aktív. De én néha megkívánom a passzív részét a dolognak .Tényleg néha úgy 2-3 havonta. Mi meg beszéltük A dolgot és ha nagyon kívánom megteszi nekem. õ ezt a részét nem igazán élvezi de mivel nekem jó. ezért megteszi néha mert szeret.

Én 2, 5 fél éve vagyok együtt a barátommal. Nekem pont fordítva van a dolog.:) õ a passzív fél én az aktív. De én néha megkívánom a passzív részét a dolognak .Tényleg néha úgy 2-3 havonta. Mi meg beszéltük A dolgot és ha nagyon kívánom megteszi nekem. õ ezt a részét nem igazán élvezi de mivel nekem jó. ezért megteszi néha mert szeret.
Próbálj meg valami szerepjátékot játszani vele, ahol aktív lehetsz. ------ Remélem az elõzõ tahónak születik egy meleg gyereke!!! Egy hetero. Üdv.
Elõször próbálja ki egyedül valami segédeszközzel, aztán hátha belemegy késõbb.
00:13 Én inkább a te szüleidet sajnálom, amiért ilyen gyerekük van.
Dugj meg egy nõt! Hidd el, megéri.
Hát én tudom mit tegyél. Válaszd a szaporodás emberibb módját, azaz a normálisat. Értem, hogy nem tudtál lányokat találni, mert nem ment túl jól. Nekem se megy jól de mégse vagyok homokos. Azt mondom te a természet egy csúf tréfája vagy, sajnálom a szüleidet, biztos hogy szégyelnek téged de neked kéne magad a legjobban szégyelni, MERT SZINTE NEM IS VAGY EMBER!
Azt gondolom, hogy nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy egy ilyan kapcsolatban élj. Nem mintha bármelyik korosztályt alkalmasnak találnám rá. Meg van a véleményem rólatok, ugyanis nem hiszem el, hogy ez egy veleszületett adottság. Ez bizony választott difi! De most jófej leszek és válaszolok a kérdésre is: VELE KELL MEGBESZÉLNED. Honnan tudjuk mi innen, hogy mit tegyél? Közöld vele, hogy seggbe akarod dugni. Ugyan, ki az a hülye aki ennek ellenáll.
A kérdező hozzászólása: Én is remélem h meleg gyereke lesz! :) Köszi amúgy a tippet!!
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy egy olyan srác talalja meg a kérdésemet, aki ugyanolyan cipõben jár mint én, bár ennek kevés az esélye.
A kérdező hozzászólása: De más is írhat.:)

Aki több, mint 3 éve együtt van a párjával:Mennyit szeretkeztek/szexeltek?

A korotokat is írjátok le légyszi,ill. érdekel az is,h milyen szenvedélyes a kapcsolatotok úgy általában. Köszi el?re is!:)

Legjobb válasz: miért nem lehet szimplán válaszolni ?:D elõzõ kettõnek miért kell ilyen hülyeségeket írkálni ide ?:D nem értem... egyébként mi 4 éve vagyunk együtt, sokat szexelünk, pajzánkodunk, nyilvános helyen néha, itt ott ahol ránk jön :) változatosan, natúrba, beöltözve, színesen. én elégedett vagyok vele, az eleje óta nem csökkent a vágy :)

8. éve vagyunk együtt, ahogy a helyzet hozza, van amikor naponta, van amikor 2-3 hétig semmi...boldog vagyunk együtt, és jó a sex is, de néha vannak fontosabb dolgot...A terhességem elején 18 hétig tilos volt, na az már azért húzos volt...most próbáljuk behozni a lemaradást, de nagy pocakkal már nehéz:D majd ha kibújt a baba, és visszaállt a rend akkor reméljük aktívabb lesz a dolog:) 25/l
Ha már most ezen aggódsz, akkor erre a kapcsolatra, szépen lassan rá fogja nyomni a bélyegét. Ahogy leírtad eléggé egyhangúnak tûnik. Próbálj meg változásokat is belevinni, hogy ne "rutinszerû" legyen.
miért nem lehet szimplán válaszolni ?:D elõzõ kettõnek miért kell ilyen hülyeségeket írkálni ide ?:D nem értem... egyébként mi 4 éve vagyunk együtt, sokat szexelünk, pajzánkodunk, nyilvános helyen néha, itt ott ahol ránk jön :) változatosan, natúrba, beöltözve, színesen. én elégedett vagyok vele, az eleje óta nem csökkent a vágy :)
A 3. év elõtt volt, hogy naponta többször is, de ez idõvel szépen alább hagyott. Az 5. év után, pedig 1-2 havonta és végül szakítottunk is. Kihûlt a kapcsolat, melynek a szex a legjobb indikátora szerintem! 27/F
Több mint 10 éve nõs vagyok van két gyerekem. A feleségem most csalt meg. De válaszolok neked, ha szereted akkor akár a nap minden órájában arra vágysz, hogy kényeztesd és ez rendjén van. Vannak pillanatok amikor nem is a sex kell csak az hogy legyen kihez bújni és az is nagyon nagyon kellemes. Nincs szabály ne is keresd!! Csak kettõtökön múlik hogy mennyi az elég!
Mert baromira semmi értelme, azért. Mi meg kb 1.5 év után nem szexeltünk csak 1-2-3 havonta és vége lett 3év után.
Mi értelme van ennek? Mindenkinél más és más.
Most ez téged miért érdekel ennyire ?:)
A kérdező hozzászólása: Kíváncsiságból tettem fel a kérdést, tudom, h mindenkinek másak az igényei, és szabályt sem keresek, mert tudom, h nincs rá szabály. Én naponta akár 3szor is szeretkeznék a párommal, de ott tartok, h beérném azzal is, ha hetente 3szor szeretkeznénk. Tudom, h nem a szex a legfontosabb, de nekem fontos, h érezzem, h a párom megkíván, h éreztesse, h kellek neki, és nõnek érezhessem magam mellette. Szerinte az én bajom, ha ehhez nekem szex kell, nem az övé, neki elég mondjuk egy gyors menet kedd reggel, meg egy másik vasárnap, utána 5 perc összebújás, és már kelni is kell, mert munkába kell menni, stb. Mondta már többször, h keressek olyat, akivel naponta kétszer szexelek, de nem érti meg, h nekem õ kell, és nem az a baj, h nem szeretkezünk naponta!(bár tény, h a kapcsolatunk elején többet szeretkeztünk) Tényleg velem van a baj?ha már most ilyen keveset szeretkezünk, mi lesz 5-10 év múlva?
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához!Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!:)
Nézd, ha ez felmerül benned, akkro bukó a dolog. Egyébként meg embere válogatja, de szerintem 3 év még nem olyan sok idõ.
ami volt, az volt.. ezt probald neki elmagyarazni.. lehet h attol fel h megint ezt akarod majd, de õ meg nem..
"Besértõdik? Mire? Nem is ismertétek egymást. Tuti iq betyár az a csaj." Te is iq betyár lehetsz, ha a vanessából nem jöttél rá, hogy a kérdezõ a csaj...
Elõször is fontos tudni hogy ki a nõ/ férfi, de a felh. nevedbõl kikövetkeztetem. 1. Tanítsd meg agykontrollozni. Nem kell magyarázni csak dugd a kezébe a könyvet. 2. A legmélyebb szintekig szégyeld magad, és ezt mutasd is ki felé. Vagy rossz körökben keresel párt, vagy szadista vagy, de ilyen threesome magatartással csak tönkreteszed szegényt. 3. Ha nem jön be semmi, vegyél egy lovat. Hidd el amellé nem kell 3. tag.
Igaza is van, meg nem is, nehéz ügy. Igaza van, mert bánthatja, hogy könnyûvérû-e a párja, szerintem ez zavarja. Egy normális nõ nem megy bele hármasba. A párja múltját meg joga van tudni, szép is lenne, azt sem tudná kivel van. Másrészt az a múlt, azóta a lány lehet megbánta, nem biztos, hogy okos dolog ez alapján minõsíteni. Mindenki követ el baromságot és fiatalon erre a kíváncsiság alaposan rátetõz. 23/N
Miért zavarja?
Nekem volt már 5-ös, meg 6-os is mindenféle felállásban, de ha bármelyik barátnõm ezt negatív szövegkörnyezetben hánytorgatná fel, elzavarnám azon nyomban a büdös [email protected] Örülhetne a párod, hogy õszinte voltál vele ezzel kapcsolatban. Szerintem nincs önbizalma és irigykedik, hogy neki nem volt még ilyen "pornós" élményben része. Nem való Hozzád. 23F
Ugyanaz a véleményem, nem figyelem a neveket. Meg amúgy sem írta, hogy a párja férfi-e vagy nõ :P Szóval ki az iq harcos? A barátnõmmel már voltunk négyes partin, és nagyon szeretne egy hármast. Mindenáron.
ma 22:30 Egy normális nõ is kívánhatja a hármast! Miért érzed jogosultnak magad h kikösd mi a normális?! 27F
Szerintem izgalmas nõ lehetsz ha ilyent is bevállaltál?! :) Engem nem zavarna! A barátod féltékeny hogy ketten partyba vágtak. Persze hogy birtokolni akar és féltékeny, de igazán tisztelhetné benned az izgalmas és eleven nõt! Te sem kérdezgeted hogy melyik csaj ült az arcára, vagy hogy melyiknek vette el a szüzességét, nem? :)
Besértõdik? Mire? Nem is ismertétek egymást. Tuti iq betyár az a csaj.
Terhes vagy!
Minek mondtad el neki..? Mi zavarja? +pasival vagy +lánnyal történt?
Nem kellett volna annyit pofázni. Hogy került ez egyáltalán szóba, hogy hármasba toltátok az exel? Nem sok köze van a jelenleginek hozzá. AMúgy elég gyerekes és éretlen. Ha már kíváncsi volt a múltadra, fogadja el. Milyen már hogy besértõdik? Tán csak nem írigykedik?????! 21F
Vannak pasik, akiket zavarja az ilyen. Nem elítélhetõ a dolog, mert ugye senkinek sem ártottál vele, (sõt) De azért mégiscsak qrvás dolog szendvicsben izzadni két kan között. Amúgy én is így éreznék a barátod helyében, csak én elnyomnám, mert ma már nagyon kevés nõ van, aki nem csinál ilyeneket, vagy hasonlókat... Amúgy van benne irigység is, ha egy pasi rosszul van ettõl, de szerintem nem csak az... 31F

A párommal 7 éve vagyunk együtt, 8 hónapos a kislányunk. Kb.3 éve kezdődött a problémánk. Addig minden rendben volt, de utána mintha elvágták volna. No sex. Help me?

No sex. Azt mondja már nem kívánja a sexet. évek óta még önkielégítést sem végez. Rengeteget beszélgettünk err?l és ? mindig azt mondja hogy nem érez semmilyen vágyat, se irántam se más iránt. Ott tartunk hogy 2 hetente egyszer odaadja magát nekem kényszerb?l, hogy nekem jó legyen, de ez nekem se jó. Gondolkodtam hogy elmenjünk sexuálpsichologushoz, de nincs óránként 10 e Ft-om. Help me?

Legjobb válasz: Nem vagyok benne biztos, hogy fiú vagy vagy lány. De igazából mindegy. Én biztos, hogy megpróbálnék 1. rájönni, hogy ha régen szerette csinálni, akkor ez miért múlt el 2. megpróbálnám, ha órákba is kerül, újra elérni, hogy jó legyen neki. Segíthet romantikus, nyugodt hangulat, kicsi borocska rásegítésnek

Nem vagyok benne biztos, hogy fiú vagy vagy lány. De igazából mindegy. Én biztos, hogy megpróbálnék 1. rájönni, hogy ha régen szerette csinálni, akkor ez miért múlt el 2. megpróbálnám, ha órákba is kerül, újra elérni, hogy jó legyen neki. Segíthet romantikus, nyugodt hangulat, kicsi borocska rásegítésnek
ha elõtte tablettát szedett, annak lehet mellékhatása az, h nem kívánja a szexet. és ha soká szedte az ugye lassan ürül (vagy soha teljesen?)
Ja: és pszichológus is van ingyenes. TB alapon, vagy a családsegítõ központokban.
Mindenképpen orvoshoz kell ezzel menni. Lehet hormonzavar, depresszió, vagy mindkettõ. Egyik sem jó sem neki - sem neked. Ha depressziós, akkor nem is akar majd orvoshoz menni: valahogy rá kell venned. Beszélj a rokonaival.
Akkor kell, hogy valami kiváltóoka legyen annak, hogy már nem kívánja. Erre neki kell rájönnie (a te vagy egy szakember segítségével) Elõször is azt kéne elfogadnia, hogy ez így nem normális. Ha ezt elfogadja, akkor maga is keresni fogja az okot. Ha úgy gondolja, hogy ez így oké, akkor nem is akarja, hogy megváltozzon. Azt is látnia kéne, hogy téged egészen biztosan nem fog ez az egyoldalú szexuális élet kielégíteni, és akármennyire szereted egyszer találkozni fogsz valakivel, akit megkívánsz és a Jóisten se fog visszatartani. (nem azért mert rossz vagy, hanem mert emberbõl vagy) Én azért azt sem adnám fel, hogy "kicsiholom" belõle, hogy megint jó legyen neki, persze úgy, hogy ez közös elhatározás, neki is akarni kell.
rengetegszer nekem sincs kedvem, de ha a párom elkezd cirógatni és suttognia fülembe meg még ez-az, elõbb-utóbb én is megkivánom. de ha nem próbálkozik én is lehet simán nem csinálnék néha semmit akár 2 hétig... magammal sem, de azért 3 év, ott már komoly bajok vannak. Szerintem megérné egy pszichológus, akármilyen drága, vagy csak egy barátnõ, aki kb ugyanazt a szolgáltatást nyújtja. Próbálj meg abarátnõinél puhatolózni...
én elsõ Ez nem normális, fõleg ebben a korban nem. És leteszem a nagyesküt, hogy pár évnél tovább - ha egyáltalán addig - nem is fogod bírni. Ha három éve van, akkor még a gyerek születésével sem köthetõ össze. Kívánta, jó volt neki valaha egyáltalán? Vagy csak csinálta, mert így szokás, és erre már ráunt?
A kérdező hozzászólása: 3 évig mindent csináltunk, naponta akár többször is.Tudom hogy jó volt neki, látszott rajta. Az a baj hogy ezen kívül semmi baj nincs. Teljes összhangban vagyunk. Még hangos veszekedés sem volt évek óta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítségeket!!! Nem hiszem hogy bármi változást el tudnék érni, de jól esett hogy elmondhattam valakinek.
A kérdező hozzászólása: Fiú vok. 25 éves, párom 23. mindenre azt mondja hogy nem tudja mért van de neki nem kell a sex és elhiszi hogy ez normális. én meg úgy érzem hogy túl fiatalok vagyunk ahhoz hogy ne sexeljünk.
A kérdező hozzászólása: Igen, szedett és kb azóta van gond. mi is gondoltunk rá, de már 3 éve abbahagyta. mit lehet tenni? hogy lehet visszafordítani?

A párommal 3 éve vagyunk együtt és még mindig olyan, mint az elején. Ez jót jelent? Nálatok is így van?

24 és 27 évesek vagyunk. Még mindig minden alkalommal amikor találkozunk,egymásnál alszunk, 2x - 3x szexelünk. Ugyanúgy bújunk egymáshoz mint az elején, ugyanúgy küldünk naponta többször szerelmes smseket egymásnak, többször telefonálunk, és van, hogy csak annyit küld, hogy nagyon szeret. Úgy érzem, hogy több mint 3 év után is ugyanolyan jó, vagy talán még jobb a kapcsolatunk mint az elején, pedig azt hallom másoktól, hogy egy-két év után már megszokássá, kicsit unalmassá válik, nem kívánják egymást annyira, kevesebb a szex is. Ez azt jelenti, hogy a mi kapcsolatunk jobb az átlagnál, és ez így maradhat még sokáig? Nálatok hogy alakult ez?

Legjobb válasz: Nem jelent semmit. Majd amikor együtt éltek, van két gyerek, az egyik folyton basztatja a másikat, te nem találsz munkát, a párod meg ki-ki maradozik... Na majd akkor is küldjétek egymásnak a szerelmes smseket.

Nem jelent semmit. Majd amikor együtt éltek, van két gyerek, az egyik folyton basztatja a másikat, te nem találsz munkát, a párod meg ki-ki maradozik... Na majd akkor is küldjétek egymásnak a szerelmes smseket.
Nekem ez túl cuki-muki. Lesz még itt nagy koppanás szerintem összeköltözés után...
mi 2 hónap után szétmentünk és azóta sincs senkim. így alakult ez.
3 év, persze együtt jártok, na ez egészen más, mint amikor együtt fogtok élni, nézd volt ismerõsöm 7 évig járogattak, összeházasodtak, 1 hónap után vége lett, szóval nem lehet ezt tudni mi lesz, nincs erre garancia N
A kérdező hozzászólása: Huhh.. hát ezek nem túl bíztató válaszok :D Nem baj, nemsokára kiderül, 2 hónap és összeköltözünk. kíváncsi leszek akkor hogy alakul majd :)

Párommal már több mint 3 éve vagyunk együtt de mostanra valami megváltozott. Ha nincs velem hiányzik ha együtt vagyunk gyakran összekapunk apróságokon is. Mint valami régi házasok (ahogy szokták mondani) Nem tudom mi lehetne a megoldás?

Legjobb válasz: Igazából azt érzem hogy minketten meguntuk a másikat de ugyanakkor a szeretet megvan csak már nem ugyanúgy. Nem vagyunk egymással toleránsak. elveszett a varázs..

A kérdező hozzászólása: Igazából azt érzem hogy minketten meguntuk a másikat de ugyanakkor a szeretet megvan csak már nem ugyanúgy. Nem vagyunk egymással toleránsak. elveszett a varázs..
Fontos, hogy néha kimozduljatok együtt, kiszakadjatok az otthoni légkörbõl. Ne nagy dolgokra gondolj, az apróságokon bukik vagy áll minden.

Magasság? Együtt vagyunk a párommal már 3 éve. De mindig azt hallgatom a rokonoktól hogy jaj milyen pici vagy hozzá képest.

Meg apu is szokott viccel?dni hogy engem a magas pasik vonzanak..hogy ez valami betegség nálam) Bátyám hülyeségb?l mondja hogy törpe és a colos.. Mondom kösz! Igaz hogy a párom 190cm én meg 157cm vagyok.. De rosszul esik nekem... A párom családjában is mindenki magas és én vagyok a kívül álló... Már egyre jobban azt érzem hogy önbizalom hiányom lett ez véget.. Páromat nem zavarja szeret engem... Köszönöm a válaszokat! 23L

Legjobb válasz: Ha szeretitek egymást, nem lehet baj :) Mi meg az magas pár vagyunk, lányként 180 vagyok, párom majdnem 2 méter :) Minket nem zavar, de néha megbámulnak az emberek.

Ha szeretitek egymást, nem lehet baj :) Mi meg az magas pár vagyunk, lányként 180 vagyok, párom majdnem 2 méter :) Minket nem zavar, de néha megbámulnak az emberek.
kedves utolsó! csak azért hogy rád cáfoljona genetika. én 165cm vagyok, a férjem pedig 191cm. van egy kisfiúnk akinek a várható magassága max 130cm körülre várható... most 4éves és 84cm. a kislányom 18hós de õ már 79cm... genetika
A két méteremmel én is megkapom a dolgokat... erre csak azt tudom mondani, hogy vízszintes helyzetben már nem számít a magasság...
Az ükapám 215 cm magas volt (104 évig élt), a felesége csak 160.
az jobb lenne, ha alacsonyabb lenne, de csalna, piálna, bántana? nem. akkor örülj, h szeret, és ne figyelj másokra.
Ne hallgass senkire. Én meg vagy 4 centivel magasabb vagyok a férjemnél, mégsem zavar minket. Mondjuk nekem még nem mondták, hogy ciki lenne, de ha mondanák is nem érdekel, mivel szeretjük egymást, kit érdekelnek a centik? :)
Hasonló paraméterekkel vagyunk. Eddig talán egyszer-kétszer cukkoltak csak vele. Nem érdekel. Szeretjük egymást. Mondjátok azt, hogy "second hand" jutott hozzád, és már nem volt méretválaszték, én ezt vágom rá, ha valaki felhozza. ;)
Bar nalunk csak 20cm a kulombseg de engem is zavart kicsit, mostmar nem.a parom szokott viccelodni hogy vizszintes helyzetben tok mindegy ki hany centi:)
Cirkusz? :-D NNajó, én is alacsony vagyok és a magas pasik tetszenek, engem is piszkálnak érte, meg más miatt is. Túl reagálod majd abbahagyják.
100%-ig biztos vagyok abban, hogy az alacsony nõk genetikai okok miatt keresnek-vonzódnak a magas pasikhoz! Értem itt a 160 vagy annál alacsonyabb nõket és a magas 182 cm feletti férfiakat. Az alacsony nõ azért akar magas férfit, mert így MAGASABB GYERMEKEI LEHETNEK! Pl. egy 158 cm nõ és egy 188 cm-es férfinak várhatóan: 170 cm-es lányuk lesz és 182 cm-es fiuk. Ez miért jó? mert a lány magasabb lesz, ami elõnyösebb, és a fiuk meg szintén magas, de nem égi meszelõ.
A barátom 194 cm én pedig 164 cm. Megõrülök érte, imádom, hogy ilyen magas, õ meg azt mondja, hogy imádja, hogy én meg ilyen pici vagyok.. Sosem észleltem hogy valaki ezt furcsának tartaná. Sõt azt mondja a legtöbb ember, hogy tök aranyosak vagyunk.. Ne foglalkozz velük, másokkal a lényeg, hogy együtt vagytok és szeretitek egymást.
na, mi meg: én kb 150 vagyok, de talán 148, a párom 193:) úgyhogy mi jobbak vagyunk. elõször nekem is furcsa volt, de már megszoktam:) esküvõt tervezünk:) náluk is mindenki magas, én és anyukám vagyunk ilyen kicsi:) megszoktam :) ne feszengj emiatt. 3 éve jól megvagytok:) így szeret, akkor ne foglalkozz mással.
Hát, apám 192 cm volt, anyám meg 162 és én is annyi vagyok, úgyhogy a genetika itt nem jött be. :D
Én a helyedben örülnék :) A magas pár mellett az ember biztonságban érzi magát. És szeretitek egymást. Mi számít még? Más emberek véleménye? Ha megnézed az Így jártam anyátokkal-t, valamelyik epizódjában Lily Marshall családjával van és mindenki fél méterrel magasabb nála. És baromira cuki :D
Ez butaság, hogy az alacsony nõk ezért választanának magasabb pasit. Megjegyzem nem is én választottam, hanem engem választottak.
18 éves fiú vagyok, és 184 cm. Még nõhetek néhány cm-t. Írtam, hogy az apai ükapám 215 cm magas volt, és a felesége 160 cm. Az apai dédapámat nem tudom. Az apai nagymamám 154 cm magas, fiatal korában is akkora volt. Az apai nagyapám 186 cm volt (kb. én is akkora leszek). Az apám 178 cm. Az anyai dédapám 193 cm volt. Az anyai nagymamám 168 cm volt fiatal korában, most (idõs korára) néhány cm-rel alacsonyabb lett. Az anyai nagyapám 182 cm volt, de alacsonyabb lett 2-3 cm-rel idõs korára. Az anyukám 172 cm. Az apai ági másodunokatestvérem 2 méter magas, és az õ anyai ági családjában szinte mindenki nagyon magas növésû.
Ne is törõdj velük. :) Én is mindig hallgatom, hogy "Jajj, milyen picike vagy!" (Épp, hogy elérem a 160 cm-t), engem is nagyon zavart. Aztán csak elfogadtam magam így, sõt, már szeretem is magamban. A maga módján különlegessé tesz. :D
oké de én nem a törpanövésrõl és egyéb genetikai betegségekrõl beszélek!!! a lányod biztosan lesz 170-175 centi!Õ egészséges hála Istennek!
Igen, bár bevallom, számomra is furcsa, ha két ekkora embert látok egymás mellett. Valahogy nem passzol külsõre. De ha õk így boldogok, nem különösebben érdekel. A családodban is valami hasonló lehet, nap mint nap látni titeket, lehet kicsit szúrja a szemüket. Egy férfi-nõ magasságbeli arány szerintem olyan 5-15cm között tökéletes, akkor passzolnak, persze, ha a férfi a magasabb. (Párom 180cm, én 170.) És nem is igazán értem, egy pici nõ miért keres égimeszelõ pasit magának. De hát mindenki maga tudja, én nem szólok bele. A családodat meg állítsd le, hogy nektek ez így megfelel, többedszeri elmondásra majd csak leállnak. :/
Beállok a sorba én is. Férjem 196 cm és 110 kg körüli (olykor fölötte) én 162 cm és 50 kg alatt. Tehát nemcsak a magasságunkban van hatalmas eltérés. Engem nem zavar mások mit mondanak. Amúgy nem azért mentem hozzá, hogy magas gyerekem legyen. :) Volt 185 cm-es pasim is. Azzal sem volt gond, nem a magasság miatt mentünk szét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!