Találatok a következő kifejezésre: 3 éve együtt a párommal (58 db)

Miért van ez? Lassan 3 éve együtt a párommal. Akadnak nézeteltérések, és mikor a problémámról illetve a közös gondjainkról beszélek neki ő csak néz ki a fejéből és hallgat!

Még csak rám sem néz miközbe mondom a magamét! Változtatnunk kéne 1-2 dolgon, de ? nem hajlandó! Nem az a beszélget?s fajta, f?leg ha ilyen dolgokról van szó! Még a lelkemet se tudom kiönteni neki! Annyira rossz!

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de én sem vagyok az a beszélgetõs fajta. Egyszerûen utálok lelkizni, a párod meg ráadásul férfi, szóval valószínûleg néha hidegen hagyják a problémáid. Panaszkodj a barátnõidnek. Ha meg végképp nem mûködik a dolog hagyd el, de ne hisztizz!

Én lány vagyok, de én sem vagyok az a beszélgetõs fajta. Egyszerûen utálok lelkizni, a párod meg ráadásul férfi, szóval valószínûleg néha hidegen hagyják a problémáid. Panaszkodj a barátnõidnek. Ha meg végképp nem mûködik a dolog hagyd el, de ne hisztizz!
Szerintem látens b*zi. én 2 év elteltével is állandóan a páromat dögönyöztem, mert jó érzés...
A kérdező hozzászólása: Nem nyilvánítja ki az érzéseit, nem simogat...stb!Ez is a gondom!...
Legyél következetes, mond meg neki te szerinted ez fontos, és ha nem hajlandó ebben segíteni a változtatásban akkor két hónap múlva itthagylak...stb
Szabad megkérdeznem milyen jellegû problémákról van szó?
A kérdező hozzászólása: AZ én párom szerintem nem nagyon gondolkodik rajta!Egyik fülén be másikon ki!:-S
nálunk is ez a helyzet. vagyis.... neki kell fél nap hogy átgondolja a problémákat, majd elmondja... de persze sose jutunk közös nevezõre így hagyjuk a dolgot. magától megszokott amúgy javulni a probléma :) ( vagy így "titokban" segítünk rajta)
A kérdező hozzászólása: Én mindig mondom neki hogy mi nem jó a kapcsolatunkban, mi az amin változtatni kell mert különben nincs közös jövõnk!...Kb ha 1 napig jó fej, aztán mintha semmi nem történt volna!:(
Hát az én párom is ilyen. Ha komoly gondjaitok vannak azt mindenképpen beszéld meg vele. Ha csak kisebbek akkor próbáld elfogadni. Amúgy az én pasim detto ilyen... Én ha valamin változtatni akarok akkor cselekszem. Megmondom, hogy nekem ez fontos és ha szeret akkor nem ellenkezik. Ez be szokott jönni :) Persze nálunk nincsenek igazán gondok...
A férfiaknak mindig igazuk van! xD Kivéve mikor nem
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok az a hisztis fajta!Elég gáz hogy ennyire hideg és közömbös velem!... :-S
A kérdező hozzászólása: :) Hát õ nem hajlandó kényeztetni!És azt se nagyon hagyja hogy legalább akkor én szeressem!

3 éve vagyunk együtt a párommal, mindenhová együtt megyünk, de félek, hogy a terhére vagyok. Mit tegyek?

Nekem nincsenek barátaim, az ? barátai az enyémek is, de mégis úgy érzem, ha együtt megyünk valahová és a barátai is ott vannak, akkor én csak kívül álló vagyok. Úgy érzem, néha terhére vagyok. Nagyon szeretném elengedni csak a barátaival szórakozni, de akkor engem megöl az unalom. Én vagyok az egyedüli lány. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tettetek?

Legjobb válasz: Nekem nincsenek barátaim, az õ barátai az enyémek is - Jól kezdõdik. Ha 3 éve együtt vagytok, mért nem mered megkérdezni? ez nem olyan nagy dolog. Pista, amúgy zavarlak? mert velem nem szoktál ugy ... "...."...."...." tehát valahogy igy :) remélem segithettem.

Nekem nincsenek barátaim, az õ barátai az enyémek is - Jól kezdõdik. Ha 3 éve együtt vagytok, mért nem mered megkérdezni? ez nem olyan nagy dolog. Pista, amúgy zavarlak? mert velem nem szoktál ugy ... "...."...."...." tehát valahogy igy :) remélem segithettem.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem én, de nem mond semmit. Semmit. Csak mosolyog.
Szerintem ez igy nagyon fura.Keress te is saját barátokat, akikkel elmehetsz ide-oda.Õ is elmehet az övéivel, te is a tieiddel.Akkor megtapasztalja, hogy milyen, ha hiányzol.Szerintem ezt még nem érezte, mióta együtt vagytok.Tudom nem könnyû valahonnan barátokat leakasztani, de ismerkedni kell.Tanfolyamra beiratkozni stb.
Én 2 évet voltam együtt az elõzõ barátommal, mi is mindenhova együtt mentünk, nagyrészt ezért is lett vége a kapcsolatunknak. Lehet közbe úgy érzed h de jó h együtt vagytok, én biztos vagyok benne h a párodat zavarja, egy férfinak kell a "szabadság", h a haverokkal legyen csak néha, h tudjon szabadon beszélgetni, sokkal másabb az. A hozzáállásod pedig nem tetszik. Csak azért nem akarod elengedni h kicsit lazítson, mert te unatkoznál. Ez elég önzõ dolog. A kapcsolatotok legyen a szemed elõtt, h sokkal jobb lesz, ha néha külön töltötök idõt, kell az h érezd h hiányzik, és h ne üljetek egymás nyakán.

Mar 6 eve ismerjuk egymast. 3 eve egyutt lakunk. Nagyon szeretnek en gyereket, de a parom hallani se akar egyelőre erről. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ha így áll hozzá,bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket,de ha együtt éltek már 3 éve és nem akar,meg azts em tudom hogy hány évesek vagytok,de szerintem egy ideig nem is akar.Vagy azt is elképzelhetõnek tartom,hogy te scak a biztos pontot jelented az életében.

Szerintem ha így áll hozzá, bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket, de ha együtt éltek már 3 éve és nem akar, meg azts em tudom hogy hány évesek vagytok, de szerintem egy ideig nem is akar.Vagy azt is elképzelhetõnek tartom, hogy te scak a biztos pontot jelented az életében.
Lassan el kell döntened, mi a fontosabb az életedben. A párod vagy egy kisbaba. Ha a párod, mondj le jó sok idõre (talán végleg) az anyaság örömeirõl. Ha pedig a baba utáni vágyad, akkor keress egy másik pasit, aki családcentrikusabb és vágyik gyerekre. Szerencsére manapság is akadnak ilyen férfiak, bár sajna egyre kevesebb.

Egy meleg srác vagyok. Van párom, már kb 3 éve együtt vagyunk. Mindig én vagyok a passzív fél, de engem mostanság nagyon izgat, hogy aktív lehessek, de a páromnak nem tetszik a gondolat, vagyis inkább tartózkodik tőle, sőt kinevet engem. Mit tegyek?

Én 21 vok, ő 34. Csak komoly válaszokat kérek! Köszönöm.

Legjobb válasz: Én 2,5 fél éve vagyok együtt a barátommal. Nekem pont fordítva van a dolog.:) õ a passzív fél én az aktív. De én néha megkívánom a passzív részét a dolognak .Tényleg néha úgy 2-3 havonta. Mi meg beszéltük A dolgot és ha nagyon kívánom megteszi nekem. õ ezt a részét nem igazán élvezi de mivel nekem jó. ezért megteszi néha mert szeret.

Én 2, 5 fél éve vagyok együtt a barátommal. Nekem pont fordítva van a dolog.:) õ a passzív fél én az aktív. De én néha megkívánom a passzív részét a dolognak .Tényleg néha úgy 2-3 havonta. Mi meg beszéltük A dolgot és ha nagyon kívánom megteszi nekem. õ ezt a részét nem igazán élvezi de mivel nekem jó. ezért megteszi néha mert szeret.
Próbálj meg valami szerepjátékot játszani vele, ahol aktív lehetsz. ------ Remélem az elõzõ tahónak születik egy meleg gyereke!!! Egy hetero. Üdv.
Elõször próbálja ki egyedül valami segédeszközzel, aztán hátha belemegy késõbb.
00:13 Én inkább a te szüleidet sajnálom, amiért ilyen gyerekük van.
Dugj meg egy nõt! Hidd el, megéri.
Hát én tudom mit tegyél. Válaszd a szaporodás emberibb módját, azaz a normálisat. Értem, hogy nem tudtál lányokat találni, mert nem ment túl jól. Nekem se megy jól de mégse vagyok homokos. Azt mondom te a természet egy csúf tréfája vagy, sajnálom a szüleidet, biztos hogy szégyelnek téged de neked kéne magad a legjobban szégyelni, MERT SZINTE NEM IS VAGY EMBER!
Azt gondolom, hogy nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy egy ilyan kapcsolatban élj. Nem mintha bármelyik korosztályt alkalmasnak találnám rá. Meg van a véleményem rólatok, ugyanis nem hiszem el, hogy ez egy veleszületett adottság. Ez bizony választott difi! De most jófej leszek és válaszolok a kérdésre is: VELE KELL MEGBESZÉLNED. Honnan tudjuk mi innen, hogy mit tegyél? Közöld vele, hogy seggbe akarod dugni. Ugyan, ki az a hülye aki ennek ellenáll.
A kérdező hozzászólása: Én is remélem h meleg gyereke lesz! :) Köszi amúgy a tippet!!
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy egy olyan srác talalja meg a kérdésemet, aki ugyanolyan cipõben jár mint én, bár ennek kevés az esélye.
A kérdező hozzászólása: De más is írhat.:)
lehet csak megszokásból van veled, de lehet szeret csak most ilyen hullámvölgyben van.
Írnál kicsit bõvebben, hogy többet tudjunk rá reagálni ? Pl. korotokat, mennyi idõt töltötök együtt és mit csináltok, hogy milyen volt régen a kapcsolat, milyen most, mikor változott meg és hogyan ..stb. Amit gondolsz.
Szervezzetek közös elfoglaltságokat: túra, mozi, színház, koncert, buli, kirúgás a hámból, bowling, biliárd stb... Akár még egy számítógépet beszereztek és játszhattok együtt is. Legalább rengeteg közös témátok is lesz, a játék meg nem rossz dolog.
Nálunk is hasonló a helyez. Mi már 7 éve együtt vagyunk. Egy év után költöztünk össze, tehát így az elsõ két év tökéletes volt. Aztán jöttek a gondok... Mivel szeretjük egymást nem mentünk szét, voltak próbálkozások, de nem bírtuk ki sokáig egymás nélkül. Ritkán vannak olyan hullámvölgyei mikor normálisan viszonyul hozzám, nem csesz le mindenért és szeretget, ölelget, puszilgat, de sajnos inkább az ellenkezõje jellemzõ rá. Van egy 15 hónapos babánk én egész nap vele vagyok, a párom délutánig dolgozik, csak este érünk rá egymással foglalkozni, de akkor neki inkább gépezni van kedve. Ez nálunk már megszokás, de azért szeretjük is egymást. Én tudtam, hogy ilyen a párom és azt is hogy nagy valószínûséggel sosem fog megváltozni, de elfogadtam ezt mert én Õt szeretem és vállaltam hogy így élem le az életemet mellette, ezért is szültem neki gyereket. Ha ezt te is tudod vállalni akkor szokd meg, ha nem akkor inkább menjetek szét, mert nem leszel boldog ha nem azt kapod a párodtól amit szeretnél.

Aki több, mint 3 éve együtt van a párjával:Mennyit szeretkeztek/szexeltek?

A korotokat is írjátok le légyszi,ill. érdekel az is,h milyen szenvedélyes a kapcsolatotok úgy általában. Köszi el?re is!:)

Legjobb válasz: miért nem lehet szimplán válaszolni ?:D elõzõ kettõnek miért kell ilyen hülyeségeket írkálni ide ?:D nem értem... egyébként mi 4 éve vagyunk együtt, sokat szexelünk, pajzánkodunk, nyilvános helyen néha, itt ott ahol ránk jön :) változatosan, natúrba, beöltözve, színesen. én elégedett vagyok vele, az eleje óta nem csökkent a vágy :)

8. éve vagyunk együtt, ahogy a helyzet hozza, van amikor naponta, van amikor 2-3 hétig semmi...boldog vagyunk együtt, és jó a sex is, de néha vannak fontosabb dolgot...A terhességem elején 18 hétig tilos volt, na az már azért húzos volt...most próbáljuk behozni a lemaradást, de nagy pocakkal már nehéz:D majd ha kibújt a baba, és visszaállt a rend akkor reméljük aktívabb lesz a dolog:) 25/l
Ha már most ezen aggódsz, akkor erre a kapcsolatra, szépen lassan rá fogja nyomni a bélyegét. Ahogy leírtad eléggé egyhangúnak tûnik. Próbálj meg változásokat is belevinni, hogy ne "rutinszerû" legyen.
miért nem lehet szimplán válaszolni ?:D elõzõ kettõnek miért kell ilyen hülyeségeket írkálni ide ?:D nem értem... egyébként mi 4 éve vagyunk együtt, sokat szexelünk, pajzánkodunk, nyilvános helyen néha, itt ott ahol ránk jön :) változatosan, natúrba, beöltözve, színesen. én elégedett vagyok vele, az eleje óta nem csökkent a vágy :)
A 3. év elõtt volt, hogy naponta többször is, de ez idõvel szépen alább hagyott. Az 5. év után, pedig 1-2 havonta és végül szakítottunk is. Kihûlt a kapcsolat, melynek a szex a legjobb indikátora szerintem! 27/F
Több mint 10 éve nõs vagyok van két gyerekem. A feleségem most csalt meg. De válaszolok neked, ha szereted akkor akár a nap minden órájában arra vágysz, hogy kényeztesd és ez rendjén van. Vannak pillanatok amikor nem is a sex kell csak az hogy legyen kihez bújni és az is nagyon nagyon kellemes. Nincs szabály ne is keresd!! Csak kettõtökön múlik hogy mennyi az elég!
Mert baromira semmi értelme, azért. Mi meg kb 1.5 év után nem szexeltünk csak 1-2-3 havonta és vége lett 3év után.
Mi értelme van ennek? Mindenkinél más és más.
Most ez téged miért érdekel ennyire ?:)
A kérdező hozzászólása: Kíváncsiságból tettem fel a kérdést, tudom, h mindenkinek másak az igényei, és szabályt sem keresek, mert tudom, h nincs rá szabály. Én naponta akár 3szor is szeretkeznék a párommal, de ott tartok, h beérném azzal is, ha hetente 3szor szeretkeznénk. Tudom, h nem a szex a legfontosabb, de nekem fontos, h érezzem, h a párom megkíván, h éreztesse, h kellek neki, és nõnek érezhessem magam mellette. Szerinte az én bajom, ha ehhez nekem szex kell, nem az övé, neki elég mondjuk egy gyors menet kedd reggel, meg egy másik vasárnap, utána 5 perc összebújás, és már kelni is kell, mert munkába kell menni, stb. Mondta már többször, h keressek olyat, akivel naponta kétszer szexelek, de nem érti meg, h nekem õ kell, és nem az a baj, h nem szeretkezünk naponta!(bár tény, h a kapcsolatunk elején többet szeretkeztünk) Tényleg velem van a baj?ha már most ilyen keveset szeretkezünk, mi lesz 5-10 év múlva?
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához!Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!:)
Nézd, ha ez felmerül benned, akkro bukó a dolog. Egyébként meg embere válogatja, de szerintem 3 év még nem olyan sok idõ.

El hagy a párom hogyan szerezzem vissza? 4 éve vagyunk együtt ebből kb 3 éve együtt élünk, ő 21 éves nő és 24 vagyok.

Minden közös volt, együtt terveztük az életünket. De az utóbb id?ben nem úgy tör?dtem vele ahogyan kellett, nem tudott rám támaszkodni, és egy n?nek szüksége van rá. Elrontottam nagyon a dolgokat de tanultam bel?le és valahogyan vissza kell kapnom. Nagyon nehéz nem az ösztöneimre hallgatni de nem akarom eltaszítani sem. Hogyan ébresszem rá, hogy tudok olyan lenn mint akibe beleszeretett. Minden épít? tanácsot várok, mik a tapasztalatok, lépések.

Legjobb válasz: Szia! Lepd meg, de nem kis mütyûrökre gondolok, hanem okozz olyan meglepetést ami több irányú. Fogd meg a kezét vidd el oda ahol sszép emlékeitek voltak, beszélj vele õszíntén, nyílj meg neki. Mindent mondj el amit érzel. Aztán Te tudod miket szeret azzal is kedveskedjél...vacsora stb...esetleg csináld meg Te neki. Ha megengedheted vidd el 1, vagy több napra valahova...A LÉNYEG, HOGY SZÍVBÕL MONDD EL, HOGY VISSZA SZERETNÉD KAPNI ÉS MEGBECSÜLÖD, MERT MOST SZEMBESÜLTÉL AZZAL, HOGY Õ AZ ÉLETED. Ha még szeret úgy értem szerelmes beléd lehet, hogy átgondolja és visszafordul hozzád! Én drukkollok!

Szia! Lepd meg, de nem kis mütyûrökre gondolok, hanem okozz olyan meglepetést ami több irányú. Fogd meg a kezét vidd el oda ahol sszép emlékeitek voltak, beszélj vele õszíntén, nyílj meg neki. Mindent mondj el amit érzel. Aztán Te tudod miket szeret azzal is kedveskedjél...vacsora stb...esetleg csináld meg Te neki. Ha megengedheted vidd el 1, vagy több napra valahova...A LÉNYEG, HOGY SZÍVBÕL MONDD EL, HOGY VISSZA SZERETNÉD KAPNI ÉS MEGBECSÜLÖD, MERT MOST SZEMBESÜLTÉL AZZAL, HOGY Õ AZ ÉLETED. Ha még szeret úgy értem szerelmes beléd lehet, hogy átgondolja és visszafordul hozzád! Én drukkollok!
A kérdező hozzászólása: és ezt tapasztalatból mondod? szombaton akar a cuccaiért jönni
A kérdező hozzászólása: ezt tapasztalatból mondod? mert szombaton jön a át

Bízhatok még benne? 11 éve vagyunk együtt a párommal, van egy 5 éves kisfiúnk. Múlt év novemberében különköltöztünk, mert nagyon boldogtalan voltam. Miután folymatosan kérlelt, úgy döntöttem 3 hónap különélés után próbáljuk meg újra együtt.

Néhány héttel ezel?tt a telefonjában több szerelmes smst találtam, a szám felhívása után egy n?i hang. Kiderült, hogy amíg külön voltunk regisztrált egy internetes társkeres?be, ahol megismerkedtek. Mikor újra összeköltöztünk megszakították a kapcsolatot.2 hónapnyi együttélés után a férjem újra regisztálta magát, ahol újra felvették a kapcsolatot. Napi többszöri hívás, többször sms-ek.3 hónapja nem volt köztünk szexuális kapcsolat. Egyébként sosem találkoztak, de mióta kiderült a dolog nem szakította meg vele a kapcsolatot. A n? folyamatosan kéri, hogy mikor találkoznak már? Mitév? legyek? Valaha is megbízhatok még benne?

Legjobb válasz: Mielõtt bárki nemet vagy igent mondana a kérdésedre, iszerint megbízhatsz e benne áruld el nekünk, hogy ezekre a dolgokra magadtól jöttél rá, vagy a férjed bevallott mindent elmondott neked õszintén mindent, vagy úgy kellet kíhúzni belõle.Értem én, hogy úgy kezdõdött, hogy a telójában rábukkantál valamire, de ezek után mi történt?Amikor számon kérted õt mit mondott?

A kérdező hozzászólása: Tudod, az az érdekes, hogy én sem tudom, hogy mivel érdemeltem ki ezt. Tényleg nem akarom magamat fényezni, de mindig hûséges voltam, soha senki még a kezemet sem fogta meg az elmúlt 11 év alatt, még csak alkalmat sem adtam rá, hogy bárkihez is közel kerüljek. Dolgozom, nem kell, hogy úgymond eltartson. Megbízható, családcentrikus vagyok. Amióta együtt vagyunk egy éjszakát sem töltöttem nélküle házon kívül. Egyébként van két fia az elõzõ házasságából, akik már szinte nagykorúak, kicsi koruk óta mondhatom, hogy félig-meddig én neveltem õket. 21 évesen!!! elfogadtam õt a gyerekeivel együtt, akikért tényleg mindent megtettem, soha egy rossz szóval nem illettem õket, pedig viselkedhettem volna úgy is - ahogyan nagyon sokan -, hogy nem szerettek volna nálunk lenni. A háztartást rendben tartom, a gyerekünket szépen nevelem. Még a szexuális életünkben is én "lennék" az aktívabb. És mégis...... Sosincs rendes karácsonyunk, szilveszterünk, mert két mûszakban dolgozik, így mindig be van osztva. Én is kereshettem volna már régen mást, de kitartottam mellette. Most az a kérdés, hogy ezért? Nagyon örülök, hogy - személyedben - van egy olyan ember, aki megért engem!!
Igen sajnos nagyon átérzem a helyzeted, mert hasonló sorsot szántak nekem is és neked is odafent.Azóta próbálom megérteni, hogy ezt mivel érdemeltem ki, mert ennek biztosan oka van, de még nem jöttem rá.Nem értem a férfiakat, hogy miért csak akkor kezdenek el gondolkodni, amikor már késõ, mert a bajt már megcsinálták.Az én férjem térden állva sírva könyörgött, hogy bocsássak meg neki és, hogy õ mindent helyre hoz, csak ne hagyjam el.Én hónapokig könyörögtem, hogy váljunk el.Én inteligens nõnek tartom magam, sosem akarnék rosszat a gyerekeimnek sem és attól, hogy a mi érzelmi életünk így alakult, attól még a férjem jó apa, aki dolgozik értük és törõdik a gyerekeivel, ezért én megígértem, hogy soha nem tiltanám el õt a gyerekeitõl, csak váljunk el és õ akkor hozza viszi õket, amikor csak akarja.Sírt, zokogott, hogy bocsássak meg, és én próbálok, de nem sikerül.Fáj.Nagyon
Mielõtt bárki nemet vagy igent mondana a kérdésedre, iszerint megbízhatsz e benne áruld el nekünk, hogy ezekre a dolgokra magadtól jöttél rá, vagy a férjed bevallott mindent elmondott neked õszintén mindent, vagy úgy kellet kíhúzni belõle.Értem én, hogy úgy kezdõdött, hogy a telójában rábukkantál valamire, de ezek után mi történt?Amikor számon kérted õt mit mondott?
Szerintem nem. Sajnálom.
Ezek után?
Ugye Te is tudod a választ?Nem, ennek a kapcsolatnak már nincs jövõje...
nem. sajnos :(
Szerintem ennek vége, ne reménykedj, már nem szeret. Más után nézelõdik, idõ kérdése, hogy találkozzon is valaki mással.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szíven ütött az amit írtál. Ha tudnád, mennyire egyformán gondolkodunk:) Megkérdeztem, hogy õ mit szólt volna ehhez, azt mondta, hogy legalább annyira szenvedne mint én. Megpedzettem neki, hogy akkor mindenki csináljon azt amit akar, erre nagyon megijedt, látom rajta, hogy tényleg fél, hogy elveszít. Pont én is ezt mondtam, hogy minden olyan jól indult, nagy szerelem volt, próbáljunk meg visszanyúlni oda, hiszen van hová. Nem tudom mi lenne a jó. Ha azt mondja, hogy már nem szereti, akkor sem tudnék megbízni benne. Tényleg olyan a szemembe, mintha egymás ember lenne. És én is ezt mondtam neki, hogy eleinte minden szép és jó, de a szerelem elmúlik, és az a másik is nyúzott arccal ébred, sokszor rosszkedvû, stb. Nagyon köszönöm a válaszodat!!!
Szegény te!Nagyon észnél kell legyél!A férjedben ezek után már nem igazán fogsz tudni megbízni.Tudom mert én is hasonló cipõben járok már 3 éve, hogy oda a bizalom és bárhogy szeretném, már sosem lesz olyan, mint régen.Azóta mintha egy másik ember lenne a férjem.Pedig állítólag engem sem csalt meg a párom, "csak"szerelmes lett egy másik nõbe. De ezt azóta vagy elhiszem, vagy nem.Én sem tudom mit higgyek.És el kell, hogy keserítselek, mert az sem jó, hogy pont most feltûnt valaki más az életedben, mert te most csak "belemenekülnél"egy olyan kapcsolatba, ami eleve halálra van ítélve azért mert te még a férjed szereted és az odafigyelést, szerelmet törõdést, flörtöt és minden apró simit és csókokat a férjedtõl várnád, azaz egy másik férfitól várnád el azt, amit a férjed tud adni neked.Én csakis azt tudom tanácsolni, hogy beszélgessetek nagyon sokat, akár éjszakákat, legyetek sokat kettesben mondjuk hétvégente(próbáld meg a gyereket addig nagymamára vagy bárkire ráhagyni)és igenis kérd õt számon, hogy szerinte ezek után te hogy is bízhatnál benne?Kérdezd meg, hogy õ mit szólt volna, ha ilyen sms-t talál a te telefonodba?Nosztalgiázzatok sokat, elevenítsétek fel a régi szép közös emlékeket, ilyenkor ez is nagyon sokat segít.Õszinteségre ösztökéld, de ne agresszíven fenyegetve szemrehányóan, hanem halkan finoman érzékenyen és nõiesen.Próbáld meg kiszedni belõle, hogy mi az ami hiányzik az életébõl és mondd el neki te is, hogy a te életedbõl mennyi minden hiányzik és te mégsem a megcsalást fontolgatod, hanem a már meglévõ házasságod próbálod meg rendbe tenni.Egy idõs rokonom azt szokta mondani erre a mai sok válásra, hogy :"Igen elválni és megcsalni a másikat a legkönnyebb, ahelyett, hogy közösen megoldanák a problémákat.A problémák azért vannak, hogy megoldjuk õket.A megcsalás és a válás egyfajta menekülés a problémák elõl.Azt hiszik sokan, hogy a következõvel jobb lesz???A szerelem nem tart örökké.A rózsaszín köd után jön a békés együttélés, átalakul minden szeretetté és igenis az embereknek meg kell tanulni tisztelni és becsülni a másikat.A mai emberek nem tisztelik egymást.Sem a házastársukat, sem a szüleiket és sajnos már a szülõk a saját gyermekeiket sem tisztelik és ezt a rossz példát adják tovább."-és ez sajnos így igaz.
A kérdező hozzászólása: Azt mondja, hogy hiányzik valami az életébõl, de konkrét magyarázatot nem adott rá. Annyit mondott még, hogy szüksége van rám. Egyébként amikor ez kiderült, rá 1 hétre feltünt valaki a szinen, aki érdeklõdik irántam. Nem tudom mi tévõ legyek? Adjak még egy esélyt, vagy nyissam ki a szívem másnak?
Kell neki egy biztos háttér, ahová hazamehet, ez minden szeretõ viszonynál így van. A szexben és a nõben az újdonságot keresi, olyat, aki dícséri kicsit, aki megint azt mondja neki, hogy milyen vonzó és milyen jó a szexben. Nekem is szeretõm van és az én férjem 4 éve nem ért hozzám szexuálisan, mert a munkája állítólag annyira stresszes, meg az életünk. Én a szex miatt csinálom és azért, mert így érzem, hogy igazi , vonzó nõ vagyok. Õ is ezért csinálja és meg is fogja tenni.Ideje lenn megkérdezni, hogy miért csinálja? Lehet, hogy nincs értelme folytatnotok.
A kérdező hozzászólása: Én találtam meg az üzeneteket. Nem vagyok kutatós típus, de éreztem, hogy valami nem stimmel. Õ ködösített, de azt mondta, hogy szereti a családját, és soha senkiért nem hagyna el bennünket. Két hét után sikerült az "igazságot" kiszedni belõle. Szégyenli magát, és azt mondta, hogy túl messzire ment, és nem érdemlem meg, hogy így viselkedett. Adjak neki egy kis idõt.
Nem lehet az, hogy te megint kezdtél boldogtalan lenni? A párodnak meg hiányzik a boldogság ezért azt keresi.Itt a te boldogtalanságod van a háttérben.
iszerint=miszerint

Miért nem jegyez el? 3 éve vagyunk együtt a párommal, fél éves a kisbabánk, és nem nagyon akar eljegyezni. Én nem akarom erőltetni, csak nem értem miért nem kéri már meg a kezem.

Nem elvárás, csak minden ünnepen (szülinapok, karácsony) azt várom már és mindig csalódom. Van még esély vajon rá, azt mondta hogy az komolyabb dolog, hogy babánk van, és mi vagyunk az Õ családja, de akkor is jól esne.

Legjobb válasz: Hát,ha számodra ez fontos,akkor próbáld vele megbeszélni.De szerintem ez akkor az igazi,ha magától jön,mert ezt nem a nõnek kellene kezdeményezni. Ezért a mondatért most nagyon le fognak pontozni,de akkor is leírom.Nekem 3 gyerekem van,de nem szültem volna 1-et sem,ha arra nem lennék méltó,hogy a felesége legyek a férjemnek. Ha nem akarja elkötelezni magát mellettem,akkor mi értelme van együtt élni,fõleg közösen gyereket vállalni? Sok sikert neked,üdv

Hát, ha számodra ez fontos, akkor próbáld vele megbeszélni.De szerintem ez akkor az igazi, ha magától jön, mert ezt nem a nõnek kellene kezdeményezni. Ezért a mondatért most nagyon le fognak pontozni, de akkor is leírom.Nekem 3 gyerekem van, de nem szültem volna 1-et sem, ha arra nem lennék méltó, hogy a felesége legyek a férjemnek. Ha nem akarja elkötelezni magát mellettem, akkor mi értelme van együtt élni, fõleg közösen gyereket vállalni? Sok sikert neked, üdv
minek ?? sztem a postás lesz az
Egyetértek egy elõttem szólóval!úgy vettem ki, ez a téma nem került még szóba köztetek, lehet, h a párod úgy gondolja, h neked ez nem is fontos. Ha karakán vagy, kérdezz rá, ha meg inkább a nõi módszerek híve, hozz szóba egy esküvõt (barátokét, ha nincs vmi "sztáresküvõt") és figyeld, hogy reagál. De azt hadd kérdezzem meg, amikor kiderült, hogy jön a baba, a környezet (szülõk, barátok) nem kérdeztek rá, h összeházasodtok-e? Õ nem mondott ezekre valamit?
Van egy ismerõsöm, õ 8 évig várta, hogy megkérje a barátja a kezét- már évek óta együtt éltek stb és semmi. Mikor végül kiborult, és úgy kérdezte meg tõle zokogva, hogy miért nem akarja elvenni, akkor tudod, hogy mit válaszolt? "nem tudtam, hogy neked ez ennyire fontos" Ezt csak azért írom le, mert nem hiszem, hogy a párod tisztában van vele, hogy neked ennyit jelentene az a "darab papír". Szerintem beszélj vele errõl, ha szeret biztosan meg fogja érteni. Mondd el neki, hogy nem fog változni semmi, ugyanúgy nem lesz hozzád láncolva, ugyanúgy mehet, ahova szeretne, de mégis más érzés lenne neked, hogy hivatalosan is hozzá tartozol és ország világ elõtt felvállalja, hogy igen, ez a nõ a feleségem és vele akarom leélni az életem.
Szerintem fel a parod. Fel azert, mert rengeteg a valas, alig hazasodnak es mar valnak is el a fiatalok. Hogy miert? Nem tudom, erthetetlen. Ismerek olyan fiatalokat akik 8 evig voltak szerelmesek egymasba, osszehazasodtak, de komolyan mondom 3 honap utan elvaltak. Teljesen megertelek, szereted, te is feleseg szeretnel lenni, foleg amikor mar kozosen babatok is van, de probalj pozitivan gondolkozni, es orulni annak amid van. Ne gondolkodj, ettol ti meg nagyon-nagyon jol es boldogan elhettek. Ne eroltesd, orulj annak hogy van akit szerethetsz es viszont szeret, es a kicsi babatoknak! Hidd el hogy sokan elnek papirral boldogtalanul, es papir nelkul boldogan. "A boldogsag egyetlen titka: adni, mindig csak adni. Jo szot, batoritast, mosolyt, hitet es sok-sok onzetlen tiszta szerelmet." Goethe
engem 10 ev utan vett el a parom felesegul (ugy ertem 10 eve egyutt eltunk).. hat ez nem ma volt, es oszinten szolva semmi kulonbseget nem erzekelek.. nem is szamit. mondjuk nem volt nagy felhajtas, egyikunk se akarta, csak a ket tanu volt ott, utana meg elmentunk egy jo etterembe. nyugi, ha ugy erzi eljon az ideje, akkor meg fogja kerni a kezed, de tenyleg nem jelent semmit a dolog, csak egy papirdarab
Nincsenek esetleg anyagi problémáitok, ami miatt biztos alapot szeretne, a baba miatt is? Ugyanis se egy házasság, se egy pici gyerkõc nem 2 fillérbe kerül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...... Nem, nem én pontoztalak le! Az anyagiak nem mérvadóak, elég jó körülmények közt élünk, és nem nagy felhajtásra gondoltam, na mindegy, szóval nálunk biztosan nem ez a gond mert biztos egzisztenciánk van.....
Mi 7 eve vagyunk egyutt, nem ugy nez ki mint aki el akar jegyezni. Eleg rosszul esik, mert tobb mint 2 eve egyutt is lakunk angliaban, megteszek erte mident, amugy semmi gond nincs koztunk. Megsem... Neha elgondolkozom hogy erdemes-e egyaltalan, mert nekem teljesen ugy jon le hogy meg 7 ev utan sem tudja eldonteni hogy mit is akar.
Történt azóta változás?
Engem eljegyeztek a 8. evfordulonkon! Es 17 hetes terhes vagyok! :D

Menstruáció után 3 nappal voltunk együtt a párommal (védekezés nélkül, a fogamzásgátlót már 2 éve nem szedem). Igaz, hogy ilyenkor minimális az esély a teherbeesésre? Már szeretnénk babát.

Legjobb válasz: Szia! Ez egy érdekes dolog, ugyanis én a mensim utáni héten voltam nagyon aktív szintén a párommal, utána nem is tudtunk együtt lenni, és tutira akkor estem teherbe. 28 napos a ciklusom, és még a kismama.hu-n lévõ termékenységi kalkulátor is azt az idõszakot hozta ki a legtermékenyebb idpszakank, a mensi utáni hetet. És ezelõtt én is azt hittem, hogy az az idõszak "veszélytelen". Ajánlom, nézd meg ezt a termékenységi kalkulátort. Direkt link: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Anett

Szia! Ez egy érdekes dolog, ugyanis én a mensim utáni héten voltam nagyon aktív szintén a párommal, utána nem is tudtunk együtt lenni, és tutira akkor estem teherbe. 28 napos a ciklusom, és még a kismama.hu-n lévõ termékenységi kalkulátor is azt az idõszakot hozta ki a legtermékenyebb idpszakank, a mensi utáni hetet. És ezelõtt én is azt hittem, hogy az az idõszak "veszélytelen". Ajánlom, nézd meg ezt a termékenységi kalkulátort. Direkt link: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Anett
Szia Elméletileg kisebb az esély, de nekünk is akkor jött össze a baba. Igaz voltunk együtt máskor is a ciklus alatt, de én úgy érzem, hogy a mensim utáni napon történt meg a csoda. Remélem sikerült nektek is 9 hetes kismama
Ja, és most 12 hetes, BOLDOG kismama vagyok!!!! :) Anett
A kérdező hozzászólása: Kedves Kismamák! Köszi szépen a válaszotokat, valami ilyesmire számítottam..:) Hát, elõbb-utóbb kiderül, lett-e "eredménye" az akciónknak.. :) Puszi Nektek, ja és Boldog Babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!