Találatok a következő kifejezésre: 3 éve együtt a barátommal 22,25 (1 db)

3 éve vagyunk együtt a barátommal (22, 25) . Nagyon jól kijövünk, azonban néhány (számomra fontos) dologról másképpen gondolkodunk. Érdemes így folytatni?

Mindent meg tudunk beszélni. Az utóbbi id?ben egyre többet mondja, hogy tetszenek neki más lányok, szeretne ismerkedni. Azt is, hogy ? nem tudná leélni az életét egy emberrel. Kezdetben úgy éreztem, kicsit másképp vélekedett (ha 10 év múlva is együtt vagyunk, összeházasodunk:)). Számomra fontos, hogy tudjam, tartunk valamerre! Szerintetek változhat még a véleménye? Szeretjük egymást, de ez egyre többször szóba kerül, és nekem rosszul esik.

Legjobb válasz: Kezd kihülni felõle a szerelem, különben nem mondaná a szemedbe, hogy mássokkal is szeretne ismerkedni. Ha ez így marad, akkor elõbb-utóbb megcsal, vagy ha van benne annyi tisztelet, akkor elõbb szakítani fog és aztán keres mást. Próbáld meg valahogyan visszahódítani õt.

Kezd kihülni felõle a szerelem, különben nem mondaná a szemedbe, hogy mássokkal is szeretne ismerkedni. Ha ez így marad, akkor elõbb-utóbb megcsal, vagy ha van benne annyi tisztelet, akkor elõbb szakítani fog és aztán keres mást. Próbáld meg valahogyan visszahódítani õt.
Sok fiu fel kilepni egy hosszu kapcsolatbol, mert fel felaldozni azt, de ez nem azt jelenti hogy szerelmesek. Az hogy elmondja neked hogy mas lanyok is tetszenek neki, es szeretne veluk megismerkedni, az azt jelenti hogy ket lovat akar megulni egy seggel, es a belegyezesedet keri. Szerintem ha ennyire kulonbozoek az elvarasaitok, akkor barmilyen fajdalmas, erdemes kulon utakon elindulni. Te kereshetsz magadnak egy olyan pasit aki komolyan tud venni egy kapcsolatot, es o pedig bepotolhatja maganak a strigulakat amiket kihagyott az elmult harom evben.
Teljesen megértelek. Az én házasságomnak elég gyorsan végeszakadt, mikor a pasas kijelentette hogy legyen "nyitott házasságunk", aztán ezt csak azért mondta mert látta rajtam, hogy már nem olyan számomra az egész, mint régen, és úgy gondolta, ezzel majd visszatart attól, hogy elhagyjam. Szerintem változhat a véleménye, annak a hatására is, hogy nem akar neked fájdalmat okozni ezekkel a gondolatokkal és elhessegeti magától (csak az nem biztos hogy ez hosszútávú megoldás). Minden változik, ezt sajnos bele kell kalkulálni az életbe. Lehet hogy sok a válás, de én nem törõdtem mások vagy a társadalom véleményével és azt tettem amit a szívem diktál; azért nem házasodni össze mert sok a válás... Meg sem próbálni, esélyt sem adni neki... Itt most õ nem ad esélyt a hosszú távú jövõtöknek. Beszélgessetek errõl sokat még. Mert lehet hogy elmúlik ez a fellángolása, de az is lehet sajnos, hogy nem. Olyanokat mondani hogy tetszenek más lányok is, tök megértelek, én teljesen összetörnék. Nem akarlak elkeseríteni, de teljesen biztos vagy benne, hogy még mindig szerelmes beléd? Lehet hogy el kellene engedned hogy menjen, amerre akar, szeretetbõl, ne tartsd vissza, mert lehet hogy csak rosszabb lesz késõbb. Csak lehet, hogyha elmegy, akkor már nincs hova visszamenni - ugye.
dobd ki azonnal
Ugyanez van nálunk is, csak õ nem mondta még ki, hogy más lányokkal szeretne ismerkedni. Nekem is nehéz, de sajna el kell gondolkodni azon, hogy jobb lenne-e a szakítás.
Nem lehetséges, hogy csak magát nyugtatgatja ezekkel a mondatokkal? Mert fél lépni. Nekem van ilyen érzésem.
A kérdező hozzászólása: A változatossággal nincsen gond...ilyen magánügyi tereken minden rendben. Ráadásul sokat vagyunk külön is (sokáig volt távkapcsolat, de ez inkább megerõsítette a kapcsolatot, és minden hónapban találkoztunk, viszont éltünk is félévet együtt), szóval szerintem az nem lehet gond, hogy folyamatosan együtt vagyunk, õ viszont néha még ezt is felhozza. És azt is mondja, velem a legboldogabb...és én mindenben jó vagyok.
Itt már leírtunk egy pár dolgot, hogyan tudsz kicsit változtatni, hogy izgalmasabb, változatosabb legyél. Egy fiúnak ez sokat számít. A gond csak akkor van, ha már EZ IS kevés neki. Elõször azért próbáld meg... és, ha így is kacsintgat, akkor beszéld meg vele, hogy neked ez nem megy. Ha õ ilyen marad, akkor búcsúzzatok el.
Hát én is kibuknék egy ilyenen. Szerintem próbáld most kicsit feldodbni a kapcsolatotokat (egy kis kirándulás, egy-egy vadabb fehérnemû, egy kis változatos sex, néhány borozós este a haverokkal - kinél mi jön be). Várjál kicsit vele, hátha elfelejti ezt az egészet. Ha meg nem, akkor szerintem különválnak útjaitok - egy idõ után mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Igen, szeret, ezért is nehéz neki is:)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy részérõl kihûlt volna, sõt ez biztos, mert közben azt mondja, fél, hogy elveszít emiatt. Tudom, hogy még mindig szerelmes, csak szerinte a mai világban sok a válás...és az ember nem arra lett teremtve, hogy egy emberrel legyen...én pedig vele szeretnék.
vegyél bkv jegyet, ha sokba kerül dobd ki, ha sárga és return jegy akkor egyék fagyit
Ha ennyire szeret téged, akkor miért kacsingat már lányok felé? Nem értem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Léteznek ilyen férfiak is? (lent)

Amikor összejöttem a pasimmal kezdetben minden jó volt, foglalkozott velem, érdekelték az érzéseim, és sokszor felhívott, és megbecsült.
Ez megváltozott mert ő alapjában más személyiség...
De kiváncsivagyok, hogy vane olyan pasi, aki:
- szeret
- akinek első vagyok az életében
- aki szívesen van velem
- aki lemond dolgokról miattam
- akinek fontos a én véleményem is
- nem várja el tőlem, hogy minden hibájára bólogassak
- nem zavarja ha felhívom többször is egy nap, sőt ő hív fel engem
-És tesz azért,hogy igazán jobb legyen köztünk minden
-harcol értem
- Nem okoz nap mint nap szenvedést és könnyeket nekem
- IGAZI TÁRS

19

Milyen ember az aki a barátját válassza, a nője helyet? Hogy lehet valaki ennyire befolyásolható?

9

Az mit jelent, hogy ha egy középkorú lánynak nem nagyon vannak barátai és amolyan otthonülős típus, de teljesen normálisnak tűnik?

7

Ma voltam venni 1 pólót és belenéztem a nagy tükörbe és láttam magamon a szerencsétlenség és a gyász fizikai, kézzelfogható tulajdonságait. (? )

hogy dobjam le magamról ezeket
f

20

Férfiak ti összejönnétek egy munkanélküli lánnyal akinek még barátai sincsenek? Vagy ha ezek kiderülnének abba is hagynátok az ismerkedést?

Mindkét dolog nagyrészt önhibán kivüli. A barátnői érettségi után eltűntek, megszakadt a kapcsolat, a többi barát elköltözött, nem maradt senkije. Munkát minden erejével keres, vannnak szakmái is, de nem veszik fel sehova ismerettség és tapasztalat nélküli pályakezdőként. Zavarna ez titeket ha amúgy tetszene a lány?

20

Ha "belefáradtam" egy kapcsolatba akkor érdemes folytatni és küzdeni érte vagy nem?

22

Szerintetek gáz ha 15/L, 3 hete vagyok együtt a barátommal, és lefekszek vele?

Nagyon szerelmesek vagyunk, amióta megláttuk egymást, szerelem első látásra, és nagyon nehéz türtőztetni magunkat.

18

Pasik, mennyire viselne meg benneteket, ha a barátnőtök egy tőletek gazdagabb, pl. jól menő fogorvossal, szájsebésszel jönne össze, majd annak szülne gyereket is?

Mennyire gondolnátok komolyan ezt követően egy másik csajjal, vagy azt csak pótléknak használnátok? Ha nincs a ló, jó a szamár is, alapon?

16

Hogy viselkedtek a párotokkal a közös osztálytársak előtt?

ha a párotok az oszálytársatok is egyben hogy viselkedtek vele napközben? Reggel puszi, meg sokat vagytok kettesben gondolom, de nem feltétlenül kell testi kontakt még az elején, nem? Úgynéz ki, hogy összejövök egy szégyenlős lánnyal az oszályból, de én csak ezt várom el, hogy elköszönéskor puszi, aztán kész. Ennyi még beleférhet nem?Idővel majd feloldódik, de még furcsa neki, aztán nem akarom erőltetni.. Vagy máshol hogy sozkott menni?mi az ami nem megbotránkoztató? hogy viselkedjünk, hogy azért lássák, hogy együtt vagyunk, de mégsem essünk túlzásokba?

6

Lányok nektek ez bejön?

183 centi a magasságom.
és 62 kiló vagyok.

nem túl vékony?

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!