Találatok a következő kifejezésre: 3 éve együtt a barátommal 22,25 (1 db)

3 éve vagyunk együtt a barátommal (22, 25) . Nagyon jól kijövünk, azonban néhány (számomra fontos) dologról másképpen gondolkodunk. Érdemes így folytatni?

Mindent meg tudunk beszélni. Az utóbbi id?ben egyre többet mondja, hogy tetszenek neki más lányok, szeretne ismerkedni. Azt is, hogy ? nem tudná leélni az életét egy emberrel. Kezdetben úgy éreztem, kicsit másképp vélekedett (ha 10 év múlva is együtt vagyunk, összeházasodunk:)). Számomra fontos, hogy tudjam, tartunk valamerre! Szerintetek változhat még a véleménye? Szeretjük egymást, de ez egyre többször szóba kerül, és nekem rosszul esik.

Legjobb válasz: Kezd kihülni felõle a szerelem, különben nem mondaná a szemedbe, hogy mássokkal is szeretne ismerkedni. Ha ez így marad, akkor elõbb-utóbb megcsal, vagy ha van benne annyi tisztelet, akkor elõbb szakítani fog és aztán keres mást. Próbáld meg valahogyan visszahódítani õt.

Kezd kihülni felõle a szerelem, különben nem mondaná a szemedbe, hogy mássokkal is szeretne ismerkedni. Ha ez így marad, akkor elõbb-utóbb megcsal, vagy ha van benne annyi tisztelet, akkor elõbb szakítani fog és aztán keres mást. Próbáld meg valahogyan visszahódítani õt.
Sok fiu fel kilepni egy hosszu kapcsolatbol, mert fel felaldozni azt, de ez nem azt jelenti hogy szerelmesek. Az hogy elmondja neked hogy mas lanyok is tetszenek neki, es szeretne veluk megismerkedni, az azt jelenti hogy ket lovat akar megulni egy seggel, es a belegyezesedet keri. Szerintem ha ennyire kulonbozoek az elvarasaitok, akkor barmilyen fajdalmas, erdemes kulon utakon elindulni. Te kereshetsz magadnak egy olyan pasit aki komolyan tud venni egy kapcsolatot, es o pedig bepotolhatja maganak a strigulakat amiket kihagyott az elmult harom evben.
Teljesen megértelek. Az én házasságomnak elég gyorsan végeszakadt, mikor a pasas kijelentette hogy legyen "nyitott házasságunk", aztán ezt csak azért mondta mert látta rajtam, hogy már nem olyan számomra az egész, mint régen, és úgy gondolta, ezzel majd visszatart attól, hogy elhagyjam. Szerintem változhat a véleménye, annak a hatására is, hogy nem akar neked fájdalmat okozni ezekkel a gondolatokkal és elhessegeti magától (csak az nem biztos hogy ez hosszútávú megoldás). Minden változik, ezt sajnos bele kell kalkulálni az életbe. Lehet hogy sok a válás, de én nem törõdtem mások vagy a társadalom véleményével és azt tettem amit a szívem diktál; azért nem házasodni össze mert sok a válás... Meg sem próbálni, esélyt sem adni neki... Itt most õ nem ad esélyt a hosszú távú jövõtöknek. Beszélgessetek errõl sokat még. Mert lehet hogy elmúlik ez a fellángolása, de az is lehet sajnos, hogy nem. Olyanokat mondani hogy tetszenek más lányok is, tök megértelek, én teljesen összetörnék. Nem akarlak elkeseríteni, de teljesen biztos vagy benne, hogy még mindig szerelmes beléd? Lehet hogy el kellene engedned hogy menjen, amerre akar, szeretetbõl, ne tartsd vissza, mert lehet hogy csak rosszabb lesz késõbb. Csak lehet, hogyha elmegy, akkor már nincs hova visszamenni - ugye.
dobd ki azonnal
Ugyanez van nálunk is, csak õ nem mondta még ki, hogy más lányokkal szeretne ismerkedni. Nekem is nehéz, de sajna el kell gondolkodni azon, hogy jobb lenne-e a szakítás.
Nem lehetséges, hogy csak magát nyugtatgatja ezekkel a mondatokkal? Mert fél lépni. Nekem van ilyen érzésem.
A kérdező hozzászólása: A változatossággal nincsen gond...ilyen magánügyi tereken minden rendben. Ráadásul sokat vagyunk külön is (sokáig volt távkapcsolat, de ez inkább megerõsítette a kapcsolatot, és minden hónapban találkoztunk, viszont éltünk is félévet együtt), szóval szerintem az nem lehet gond, hogy folyamatosan együtt vagyunk, õ viszont néha még ezt is felhozza. És azt is mondja, velem a legboldogabb...és én mindenben jó vagyok.
Itt már leírtunk egy pár dolgot, hogyan tudsz kicsit változtatni, hogy izgalmasabb, változatosabb legyél. Egy fiúnak ez sokat számít. A gond csak akkor van, ha már EZ IS kevés neki. Elõször azért próbáld meg... és, ha így is kacsintgat, akkor beszéld meg vele, hogy neked ez nem megy. Ha õ ilyen marad, akkor búcsúzzatok el.
Hát én is kibuknék egy ilyenen. Szerintem próbáld most kicsit feldodbni a kapcsolatotokat (egy kis kirándulás, egy-egy vadabb fehérnemû, egy kis változatos sex, néhány borozós este a haverokkal - kinél mi jön be). Várjál kicsit vele, hátha elfelejti ezt az egészet. Ha meg nem, akkor szerintem különválnak útjaitok - egy idõ után mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Igen, szeret, ezért is nehéz neki is:)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy részérõl kihûlt volna, sõt ez biztos, mert közben azt mondja, fél, hogy elveszít emiatt. Tudom, hogy még mindig szerelmes, csak szerinte a mai világban sok a válás...és az ember nem arra lett teremtve, hogy egy emberrel legyen...én pedig vele szeretnék.
vegyél bkv jegyet, ha sokba kerül dobd ki, ha sárga és return jegy akkor egyék fagyit
Ha ennyire szeret téged, akkor miért kacsingat már lányok felé? Nem értem.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Normális ez? ! (Bővebben lent)

Nem tudom mi bajom van de az már nem normális szerintem hogy egy "idegen" emberbe simán beleszeretek de ez a szerelem vagy fellángolás nem is tudom minek nevezzem ÉVEKIG eltart, a saját barátomból pedig 1,5 hónap után kiszerettem. Mi lehet velem a baj? Nagyon rosszul érzem magam félek hogy nemtudok kialakítani egy normális kapcsolatot sem.

5

Ti elhagynátok a párotokat, ha kiderülne, hogy roma fiúval járt?

Sziasztok! 18 éves lány vagyok. 3 évvel ezelőtt elkövettem életem legnagyobb hibáját. Össze jöttem egy roma fiúval. Sajnos tapasztalatlan és ostoba voltam, ezért is kérlek titeket,hogy ne oktassatok ki. Megtévesztett engem az a fiú: kitűnőre érettségizett, jó szakmát tanult, aztán elállt dolgozni is, (ő már 21éves volt amikor összejöttünk) és elég jó fizetést kapott. És kinézetre sem tűnt c...nak. Tehát mindez szépen megtévesztett, és bár volt néhány balhéja, engem a kis tapasztalatlan 15 éves fruskát ez is vonzott. Aztán persze eleinte nagyon kedves volt velem. Majd minden megváltozott! Először is, megcsalt engem, aztán könyörgött a bocsánatomért. Aztán eltiltott a haverjaimtól, és megszabta mit vegyek fel. Itt már kezdtem kiábrándulni belőle, de még ott volt azaz átkozott rózsaszín köd. Aztán anyukámnak elmondtam, ő nagyon kiborult, rám parancsolt hogy szakítsak vele mielőtt apám is megtudná. Egy ideig lázadtam anya ellen és titokban voltam vele. Aztán fordult egy nagyot a kocka. Rájöttem milyen hülye vagyok , a szerelemből gyűlölet lett és szakítottam vele (persze a történet bonyolultabb, többször is megcsalt) de ő zaklatott ezután, hívogatott telón, stb, nagyon nehezen tudtam lekoptatni és míg élek, ezt nem
felejtem el és életem legnagyobb bűnének tartom ezt. Nem tudom, hogy enyhít-e a dolgon az, hogy csóknál több nem történt a szűk 2 hónap alatt amíg vele voltam. Miután szakítottunk, azzal büntettem magam, hogy 3 évig nem is jártam senkivel, nem jártam el sehova, stb.
Viszont most van egy jóra való, rendes fiú akit szeretek. Velem egyidős, nagyon szeretem. De gyötrődök, nem tudom elmondjam-e neki? Ha rákérdez, kivel jártam előtte? Nem akarom hogy
e-miatt máshogy nézzen rám, a múltamon már nem tudok változtatni, és szerintem létezik ennél nagyobb vétek is.

16

Lányok titeket zavarna ha csókolózás után kapnátok egy puszit a homlokotokra?

a barátom mindig ad egy homlok puszit akár hányszor smárolunk vagy csókolózunk. titeket zavarna ha a pasitok ezt csinálná?

7

Az volt párunkkal, akivel már nem is tartjuk de nem is láttuk évek óta, egy véletlen találkozás során fellángolhatnak megint a régi érzelmek? Abból kialakulhat egy újabb rendes kapcsolat?

3

Úgy érzem, hogy jobban szeretem a barátom, mint ő engem?

Õ is szeret engem, látom rajta, meg mondja is, hogy nagyon szeret, puszilgat, ölelget, bókol, mindig a kedvemben jár. Csak mostanában úgy érzem, hogy számomra ő fontosabb, mint amennyire ő nekem. Pl. amikor szünete volt, akkor aznap találkoztunk pár órára, de aztán egyből hazautazott. Jól esett volna, ha marad még egy napot mondjuk és együtt töltjük, mert azon a héten alig találkoztunk. Én fordított esetben maradtam volna a kedvéért.
Most beteg lett és ezért nem akarta, hogy találkozzunk, hogy nehogy megfertőzzön, ami kedves tőle, csak most egy hétig nem fogunk találkozni és én akár egy órára is találkoztam volna vele, hogy csak láthassam (kibírtam volna csók nélkül) de ha ő így döntött....
Ha nem is találkozunk minden nap, én attól még beszélni szeretnék vele minden nap, de ő ezt nem igényli...
A szülinapomat nem töltötte velem, mert úgy gondolta, hogy elég ha másnap megünnepeljük, azért nem utazik külön. Pedig én fordított esetben megtettem volna. De másnap tényleg megünnepeltünk és nagy örömet okozott az ajándékával.
Tényleg szeret engem és sok mindent megtesz értem, csak hiányérzetem van néha és úgy érzem, hogy jobban szeretem , mint ő engem, nem tudom, hogy ezzel mit lehetne kezdeni.
Amúgy fél éve vagyunk együtt.

4

Kibe vagyok szerelmes?

Van egy barátom akivel 1,5éve vagyok együtt, 1 hónapja együtt élünk. Szeretem őt, jó vele lenni.
Van egy másik férfi akit 7 éve ismerek de nem közelről, évente 1-2x találkoztunk. Nem is érdekelt különösebben, de amikor találkoztunk mindig bizsergett a levegő, és majd kiugrott a szívem a mellkasomból. A találkozások után mindig sokat gondoltam rá. Aztán egy idő után enyhült az érzés, de továbbra is minden nap eszembe jutott. Aztán megint találkoztunk vagy beszéltünk és minden kezdődik előről. Elhatároztam hogy nem fogok vele beszélni, hogy ne legyen ebből gond és zavart is kicsit hogy ezt érzem. De 2 hónap után megint felkeresett és ugyanazt érzem mint eddig. ha csak ír egy üzenetet már dobog a szívem és teljesen megbolondulok. Miért érzem ezt, mi ez egyáltalán?? Szeretem a barátom de már nem vagyok belé annyira szerelmes hogy görcsbe ránduljon a gyomrom ha rá gondolok. Ettől a férfitől viszont mindig gyomorgörcsöm van. Mi történik velem? Mit kezdjek ezzel az egésszel?

4

Ma vagyunk egy hónaposak a barátommal, kell e ilyenkor ajándékozni? :D

Eddig még nem ajándékoztunk egymásnak semmit,ez az első párkapcsolatom és nemigazán tudom még hogy megy ez a dolog.:)Ma vagy holnap tuti fogunk találkozni,csak mivel eléggé messze lakik nehézkes megoldani a találkozásokat.:S Szerintetek készítsek valami meglepetést,vagy vegyek valamilyen ajándékot.Mire vágyhat egy 21éves fiu? 17/L

8

Korkülönbség. Mit nem lehet érteni ezen?

Már többször láttam itt, hogy ki irogatják, hogy nem normálisan a huszon éves nők, hogy náluk jóval idősebb férfival vannak együtt és szegény fiatal srácok meg emiatt vannak egyedül. Nem, nem emiatt vannak egyedül, hanem azért mert a nagy része csapodár, a farka vezeti és még sokan nem tudnak hosszú távon gondolkodni, tervezni. Sokaknak fontos az egzisztencia építés, melyet nem tudnak komoly kapcsolat alatt megtenni. Szomorú, de ez van.
Én 24 éves nő vagyok és a párom 39 éves. Hülye lennék, hogy vele vagyok és nem egy 27 éves pasival?! NEM! Ugyanis sokkal érettebb a párom, talpraesettebb, figyelmesebb. Fura, hogy elítélik a magam fajta nőket csak azért mert 15-20 évvel idősebb férfival járnak. Talán ha a fiatalabb generációnak előbb nőne be a feje lágya, akkor nem így működne manapság a világ!

98

A párom figyelembe sem vesz! Mit kellene tennem?

Az a problémám, hogy a párommal 2éve együtt vagyunk és együtt is lakunk.Ha valamit mondok neki meg sem hallja, ha szólok neki emiatt akkor letagadja.Emellett még a szex-el is gondok vannak.. hiába bújok hozzá, puszilgatom simogatom és éreztetem vele hogy szeretnék valamit mindig az a válasz hogy fáradt, vagy nincs kedve. Ezzel csak az a baj hogy a pornófilmekhez van kedve,meg kielégiteni magát.Emiatt nagyon sokszor vitatkozunk. Semmi önbizalmam nincs már, tanácstalan vagyok hogy mit csináljak másképp!
20/L

8

Szerintetek gáz? :D

Szerinteek ha egy 15 lány összejön egy 13 éves fiúval az nagyon gáz?? :))
Kérek véleményeket..köszi :)

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!