Találatok a következő kifejezésre: 3 éve együtt a barátommal 22,25 (1 db)

3 éve vagyunk együtt a barátommal (22, 25) . Nagyon jól kijövünk, azonban néhány (számomra fontos) dologról másképpen gondolkodunk. Érdemes így folytatni?

Mindent meg tudunk beszélni. Az utóbbi id?ben egyre többet mondja, hogy tetszenek neki más lányok, szeretne ismerkedni. Azt is, hogy ? nem tudná leélni az életét egy emberrel. Kezdetben úgy éreztem, kicsit másképp vélekedett (ha 10 év múlva is együtt vagyunk, összeházasodunk:)). Számomra fontos, hogy tudjam, tartunk valamerre! Szerintetek változhat még a véleménye? Szeretjük egymást, de ez egyre többször szóba kerül, és nekem rosszul esik.

Legjobb válasz: Kezd kihülni felõle a szerelem, különben nem mondaná a szemedbe, hogy mássokkal is szeretne ismerkedni. Ha ez így marad, akkor elõbb-utóbb megcsal, vagy ha van benne annyi tisztelet, akkor elõbb szakítani fog és aztán keres mást. Próbáld meg valahogyan visszahódítani õt.

Kezd kihülni felõle a szerelem, különben nem mondaná a szemedbe, hogy mássokkal is szeretne ismerkedni. Ha ez így marad, akkor elõbb-utóbb megcsal, vagy ha van benne annyi tisztelet, akkor elõbb szakítani fog és aztán keres mást. Próbáld meg valahogyan visszahódítani õt.
Sok fiu fel kilepni egy hosszu kapcsolatbol, mert fel felaldozni azt, de ez nem azt jelenti hogy szerelmesek. Az hogy elmondja neked hogy mas lanyok is tetszenek neki, es szeretne veluk megismerkedni, az azt jelenti hogy ket lovat akar megulni egy seggel, es a belegyezesedet keri. Szerintem ha ennyire kulonbozoek az elvarasaitok, akkor barmilyen fajdalmas, erdemes kulon utakon elindulni. Te kereshetsz magadnak egy olyan pasit aki komolyan tud venni egy kapcsolatot, es o pedig bepotolhatja maganak a strigulakat amiket kihagyott az elmult harom evben.
Teljesen megértelek. Az én házasságomnak elég gyorsan végeszakadt, mikor a pasas kijelentette hogy legyen "nyitott házasságunk", aztán ezt csak azért mondta mert látta rajtam, hogy már nem olyan számomra az egész, mint régen, és úgy gondolta, ezzel majd visszatart attól, hogy elhagyjam. Szerintem változhat a véleménye, annak a hatására is, hogy nem akar neked fájdalmat okozni ezekkel a gondolatokkal és elhessegeti magától (csak az nem biztos hogy ez hosszútávú megoldás). Minden változik, ezt sajnos bele kell kalkulálni az életbe. Lehet hogy sok a válás, de én nem törõdtem mások vagy a társadalom véleményével és azt tettem amit a szívem diktál; azért nem házasodni össze mert sok a válás... Meg sem próbálni, esélyt sem adni neki... Itt most õ nem ad esélyt a hosszú távú jövõtöknek. Beszélgessetek errõl sokat még. Mert lehet hogy elmúlik ez a fellángolása, de az is lehet sajnos, hogy nem. Olyanokat mondani hogy tetszenek más lányok is, tök megértelek, én teljesen összetörnék. Nem akarlak elkeseríteni, de teljesen biztos vagy benne, hogy még mindig szerelmes beléd? Lehet hogy el kellene engedned hogy menjen, amerre akar, szeretetbõl, ne tartsd vissza, mert lehet hogy csak rosszabb lesz késõbb. Csak lehet, hogyha elmegy, akkor már nincs hova visszamenni - ugye.
dobd ki azonnal
Ugyanez van nálunk is, csak õ nem mondta még ki, hogy más lányokkal szeretne ismerkedni. Nekem is nehéz, de sajna el kell gondolkodni azon, hogy jobb lenne-e a szakítás.
Nem lehetséges, hogy csak magát nyugtatgatja ezekkel a mondatokkal? Mert fél lépni. Nekem van ilyen érzésem.
A kérdező hozzászólása: A változatossággal nincsen gond...ilyen magánügyi tereken minden rendben. Ráadásul sokat vagyunk külön is (sokáig volt távkapcsolat, de ez inkább megerõsítette a kapcsolatot, és minden hónapban találkoztunk, viszont éltünk is félévet együtt), szóval szerintem az nem lehet gond, hogy folyamatosan együtt vagyunk, õ viszont néha még ezt is felhozza. És azt is mondja, velem a legboldogabb...és én mindenben jó vagyok.
Itt már leírtunk egy pár dolgot, hogyan tudsz kicsit változtatni, hogy izgalmasabb, változatosabb legyél. Egy fiúnak ez sokat számít. A gond csak akkor van, ha már EZ IS kevés neki. Elõször azért próbáld meg... és, ha így is kacsintgat, akkor beszéld meg vele, hogy neked ez nem megy. Ha õ ilyen marad, akkor búcsúzzatok el.
Hát én is kibuknék egy ilyenen. Szerintem próbáld most kicsit feldodbni a kapcsolatotokat (egy kis kirándulás, egy-egy vadabb fehérnemû, egy kis változatos sex, néhány borozós este a haverokkal - kinél mi jön be). Várjál kicsit vele, hátha elfelejti ezt az egészet. Ha meg nem, akkor szerintem különválnak útjaitok - egy idõ után mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Igen, szeret, ezért is nehéz neki is:)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy részérõl kihûlt volna, sõt ez biztos, mert közben azt mondja, fél, hogy elveszít emiatt. Tudom, hogy még mindig szerelmes, csak szerinte a mai világban sok a válás...és az ember nem arra lett teremtve, hogy egy emberrel legyen...én pedig vele szeretnék.
vegyél bkv jegyet, ha sokba kerül dobd ki, ha sárga és return jegy akkor egyék fagyit
Ha ennyire szeret téged, akkor miért kacsingat már lányok felé? Nem értem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Járnátok ilyen sráccal?

21

Mit gondolnátok a párotokról, ha kiderülne, hogy roma fiúval járt? Kidobnátok, vagy megtudnátok bocsájtani?

Sziasztok! 18 éves lány vagyok. 3 évvel ezelőtt elkövettem életem legnagyobb hibáját. Össze jöttem egy roma fiúval. Sajnos tapasztalatlan és ostoba voltam, ezért is kérlek titeket,hogy ne oktassatok ki. Megtévesztett engem az a fiú: kitűnőre érettségizett, jó szakmát tanult, aztán elállt dolgozni is, (ő már 21éves volt amikor összejöttünk) és elég jó fizetést kapott. És kinézetre sem tűnt c...nak. Tehát mindez szépen megtévesztett, és bár volt néhány balhéja, engem a kis tapasztalatlan 15 éves fruskát ez is vonzott. Aztán persze eleinte nagyon kedves volt velem. Majd minden megváltozott! Először is, megcsalt engem, aztán könyörgött a bocsánatomért. Aztán eltiltott a haverjaimtól, és megszabta mit vegyek fel. Itt már kezdtem kiábrándulni belőle, de még ott volt azaz átkozott rózsaszín köd. Aztán anyukámnak elmondtam, ő nagyon kiborult, rám parancsolt hogy szakítsak vele mielőtt apám is megtudná. Egy ideig lázadtam anya ellen és titokban voltam vele. Aztán fordult egy nagyot a kocka. Rájöttem milyen hülye vagyok , a szerelemből gyűlölet lett és szakítottam vele (persze a történet bonyolultabb, többször is megcsalt) de ő zaklatott ezután, hívogatott telón, stb, nagyon nehezen tudtam lekoptatni és míg élek, ezt nem
felejtem el és életem legnagyobb bűnének tartom ezt. Nem tudom, hogy enyhít-e a dolgon az, hogy csóknál több nem történt a szűk 2 hónap alatt amíg vele voltam. Miután szakítottunk, azzal büntettem magam, hogy 3 évig nem is jártam senkivel, nem jártam el sehova, stb.
Viszont most van egy jóra való, rendes fiú akit szeretek. Velem egyidős, nagyon szeretem. De gyötrődök, nem tudom elmondjam-e neki? Ha rákérdez, kivel jártam előtte? Nem akarom hogy
e-miatt máshogy nézzen rám, a múltamon már nem tudok változtatni, és szerintem létezik ennél nagyobb vétek is.

11

Asszonynak szólított nők, nem zavaró mikor így hívnak titeket?

13

Egy 26 éves nőnek már nehezebb párt találnia?

Sztem ez egy elég kritikus időszak. A huszonéves fiúk vagy fiatalabb akarnak, egyrészről mert megtehetik, másrészről meg attól tartanak egy ilyen korú lány már családot szeretne alapítani. Az idősebb férfiak meg vagy foglaltak, vagy már elváltak és van gyerek, vagy csak szeretőt keresnek. Illetve vagy feleséget keresnek, mert ők is családoznának már, viszont egy 26 éves lány sem feltétlen akar még gyereket vállalni.
Amúgy ezt tapasztalatból mondom, mert nálam ezek a lehetőségek fordulnak elő és egy ideje nincs senkim és nem tudom mi lesz velem, nem túl jó ez a kor azt hiszem. Nektek mi a tapasztalatotok?

17

Szerintetek mit csináljak van egy fiu aki teccik nekem járt 8is velem csak az történt hogy megcsalt az osztálytársamal de nekem nagyon teccik szerintetek mit tegyek?

2

Ti hogyan reagálnátok?

Megismerkedtem egy lánnyal,eleinte nem indult komolynak a dolog(buliban),így amikor megkérdezte voltam-e már nővel,azt kamuztam,hogy igen.Közben összejöttünk,minden flottul megy,de párszor újra érintettük a témát és tovább kellett kamuznom,pedig nem szeretném.Szerintetek mi lehet a reakció ha elmondom az igazat? Egyáltalán érdemes? 21F 23L

9

A kopaszsag negativ benyomast kelt ismerkedes alkalmaval?

7

Ez így rendben van?

13 éves vagyok, februárban leszek 14, és a fiúm pár hónappal azután lesz 18, még csak 17 éves.
Ez így jó?

2

Normális ez? ! (Bővebben lent)

Nem tudom mi bajom van de az már nem normális szerintem hogy egy "idegen" emberbe simán beleszeretek de ez a szerelem vagy fellángolás nem is tudom minek nevezzem ÉVEKIG eltart, a saját barátomból pedig 1,5 hónap után kiszerettem. Mi lehet velem a baj? Nagyon rosszul érzem magam félek hogy nemtudok kialakítani egy normális kapcsolatot sem.

5

Ti elhagynátok a párotokat, ha kiderülne, hogy roma fiúval járt?

Sziasztok! 18 éves lány vagyok. 3 évvel ezelőtt elkövettem életem legnagyobb hibáját. Össze jöttem egy roma fiúval. Sajnos tapasztalatlan és ostoba voltam, ezért is kérlek titeket,hogy ne oktassatok ki. Megtévesztett engem az a fiú: kitűnőre érettségizett, jó szakmát tanult, aztán elállt dolgozni is, (ő már 21éves volt amikor összejöttünk) és elég jó fizetést kapott. És kinézetre sem tűnt c...nak. Tehát mindez szépen megtévesztett, és bár volt néhány balhéja, engem a kis tapasztalatlan 15 éves fruskát ez is vonzott. Aztán persze eleinte nagyon kedves volt velem. Majd minden megváltozott! Először is, megcsalt engem, aztán könyörgött a bocsánatomért. Aztán eltiltott a haverjaimtól, és megszabta mit vegyek fel. Itt már kezdtem kiábrándulni belőle, de még ott volt azaz átkozott rózsaszín köd. Aztán anyukámnak elmondtam, ő nagyon kiborult, rám parancsolt hogy szakítsak vele mielőtt apám is megtudná. Egy ideig lázadtam anya ellen és titokban voltam vele. Aztán fordult egy nagyot a kocka. Rájöttem milyen hülye vagyok , a szerelemből gyűlölet lett és szakítottam vele (persze a történet bonyolultabb, többször is megcsalt) de ő zaklatott ezután, hívogatott telón, stb, nagyon nehezen tudtam lekoptatni és míg élek, ezt nem
felejtem el és életem legnagyobb bűnének tartom ezt. Nem tudom, hogy enyhít-e a dolgon az, hogy csóknál több nem történt a szűk 2 hónap alatt amíg vele voltam. Miután szakítottunk, azzal büntettem magam, hogy 3 évig nem is jártam senkivel, nem jártam el sehova, stb.
Viszont most van egy jóra való, rendes fiú akit szeretek. Velem egyidős, nagyon szeretem. De gyötrődök, nem tudom elmondjam-e neki? Ha rákérdez, kivel jártam előtte? Nem akarom hogy
e-miatt máshogy nézzen rám, a múltamon már nem tudok változtatni, és szerintem létezik ennél nagyobb vétek is.

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!