Találatok a következő kifejezésre: 3 éve együtt a barátommal 22,25 (1 db)

3 éve vagyunk együtt a barátommal (22, 25) . Nagyon jól kijövünk, azonban néhány (számomra fontos) dologról másképpen gondolkodunk. Érdemes így folytatni?

Mindent meg tudunk beszélni. Az utóbbi id?ben egyre többet mondja, hogy tetszenek neki más lányok, szeretne ismerkedni. Azt is, hogy ? nem tudná leélni az életét egy emberrel. Kezdetben úgy éreztem, kicsit másképp vélekedett (ha 10 év múlva is együtt vagyunk, összeházasodunk:)). Számomra fontos, hogy tudjam, tartunk valamerre! Szerintetek változhat még a véleménye? Szeretjük egymást, de ez egyre többször szóba kerül, és nekem rosszul esik.

Legjobb válasz: Kezd kihülni felõle a szerelem, különben nem mondaná a szemedbe, hogy mássokkal is szeretne ismerkedni. Ha ez így marad, akkor elõbb-utóbb megcsal, vagy ha van benne annyi tisztelet, akkor elõbb szakítani fog és aztán keres mást. Próbáld meg valahogyan visszahódítani õt.

Kezd kihülni felõle a szerelem, különben nem mondaná a szemedbe, hogy mássokkal is szeretne ismerkedni. Ha ez így marad, akkor elõbb-utóbb megcsal, vagy ha van benne annyi tisztelet, akkor elõbb szakítani fog és aztán keres mást. Próbáld meg valahogyan visszahódítani õt.
Sok fiu fel kilepni egy hosszu kapcsolatbol, mert fel felaldozni azt, de ez nem azt jelenti hogy szerelmesek. Az hogy elmondja neked hogy mas lanyok is tetszenek neki, es szeretne veluk megismerkedni, az azt jelenti hogy ket lovat akar megulni egy seggel, es a belegyezesedet keri. Szerintem ha ennyire kulonbozoek az elvarasaitok, akkor barmilyen fajdalmas, erdemes kulon utakon elindulni. Te kereshetsz magadnak egy olyan pasit aki komolyan tud venni egy kapcsolatot, es o pedig bepotolhatja maganak a strigulakat amiket kihagyott az elmult harom evben.
Teljesen megértelek. Az én házasságomnak elég gyorsan végeszakadt, mikor a pasas kijelentette hogy legyen "nyitott házasságunk", aztán ezt csak azért mondta mert látta rajtam, hogy már nem olyan számomra az egész, mint régen, és úgy gondolta, ezzel majd visszatart attól, hogy elhagyjam. Szerintem változhat a véleménye, annak a hatására is, hogy nem akar neked fájdalmat okozni ezekkel a gondolatokkal és elhessegeti magától (csak az nem biztos hogy ez hosszútávú megoldás). Minden változik, ezt sajnos bele kell kalkulálni az életbe. Lehet hogy sok a válás, de én nem törõdtem mások vagy a társadalom véleményével és azt tettem amit a szívem diktál; azért nem házasodni össze mert sok a válás... Meg sem próbálni, esélyt sem adni neki... Itt most õ nem ad esélyt a hosszú távú jövõtöknek. Beszélgessetek errõl sokat még. Mert lehet hogy elmúlik ez a fellángolása, de az is lehet sajnos, hogy nem. Olyanokat mondani hogy tetszenek más lányok is, tök megértelek, én teljesen összetörnék. Nem akarlak elkeseríteni, de teljesen biztos vagy benne, hogy még mindig szerelmes beléd? Lehet hogy el kellene engedned hogy menjen, amerre akar, szeretetbõl, ne tartsd vissza, mert lehet hogy csak rosszabb lesz késõbb. Csak lehet, hogyha elmegy, akkor már nincs hova visszamenni - ugye.
dobd ki azonnal
Ugyanez van nálunk is, csak õ nem mondta még ki, hogy más lányokkal szeretne ismerkedni. Nekem is nehéz, de sajna el kell gondolkodni azon, hogy jobb lenne-e a szakítás.
Nem lehetséges, hogy csak magát nyugtatgatja ezekkel a mondatokkal? Mert fél lépni. Nekem van ilyen érzésem.
A kérdező hozzászólása: A változatossággal nincsen gond...ilyen magánügyi tereken minden rendben. Ráadásul sokat vagyunk külön is (sokáig volt távkapcsolat, de ez inkább megerõsítette a kapcsolatot, és minden hónapban találkoztunk, viszont éltünk is félévet együtt), szóval szerintem az nem lehet gond, hogy folyamatosan együtt vagyunk, õ viszont néha még ezt is felhozza. És azt is mondja, velem a legboldogabb...és én mindenben jó vagyok.
Itt már leírtunk egy pár dolgot, hogyan tudsz kicsit változtatni, hogy izgalmasabb, változatosabb legyél. Egy fiúnak ez sokat számít. A gond csak akkor van, ha már EZ IS kevés neki. Elõször azért próbáld meg... és, ha így is kacsintgat, akkor beszéld meg vele, hogy neked ez nem megy. Ha õ ilyen marad, akkor búcsúzzatok el.
Hát én is kibuknék egy ilyenen. Szerintem próbáld most kicsit feldodbni a kapcsolatotokat (egy kis kirándulás, egy-egy vadabb fehérnemû, egy kis változatos sex, néhány borozós este a haverokkal - kinél mi jön be). Várjál kicsit vele, hátha elfelejti ezt az egészet. Ha meg nem, akkor szerintem különválnak útjaitok - egy idõ után mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Igen, szeret, ezért is nehéz neki is:)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy részérõl kihûlt volna, sõt ez biztos, mert közben azt mondja, fél, hogy elveszít emiatt. Tudom, hogy még mindig szerelmes, csak szerinte a mai világban sok a válás...és az ember nem arra lett teremtve, hogy egy emberrel legyen...én pedig vele szeretnék.
vegyél bkv jegyet, ha sokba kerül dobd ki, ha sárga és return jegy akkor egyék fagyit
Ha ennyire szeret téged, akkor miért kacsingat már lányok felé? Nem értem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor múlik el az első szerelem?

Kb. 2,5 éve együtt voltam egy gyönyörű lánnyal de a hülyeségem miatt vége lett mindennek.
Akkor úgy éreztem hogy nincs baj minden oké viszont mostanság egyre többet gondolok rá,a régi beszélgetéseket olvasom vissza stb..
ő azóta boldog kapcsolatban van
mikor fog ez elmúlni? vagy mit tegyek azért hogy elmúljon?

7

Hogyan lehetne egy lány érzéseit megváltoztatni?

Tudom én lennék a földkerekség legbunkóbb embere, de van egy lány aki távkapcsoaltban van, viszont nekem nagyon tetszik és úgy érzem többet tudnék neki adni, mint a srác akivel most jár.
Mit kellene tennem, hogy ne csak semleges haver zónában legyek?
Gondolom hogy hosszú folyamat, de kitartó típus vagyok.

5

Help! Barátnőm nagyon szomorúmert jár (t) valakivek kicsit összekaptak aztán 2napra rá volt egy disco ésa srácnem is ment oda hozzá h bocs vagy vmi barátnőm kivan!?

11

Elmondjam nekik?

1 hete vagyok eggyut a barátnőmmel de még nem mondtam a szuleimnek.
Nem azert mert szegyenlem hanem mert így lenne mivel zsarolni engem.
Mertha pl nem csinálom meg amit mondanak ink elmegyek hozzá akkor addig nem engednének el ti mit tennétek?

5

Miért mondja ezeket nekem? Mit válaszoljak rá?

Azt vettem észre, hogy barátom egyre többet mesél a múltjáról, pontosabban arról, hogy milyen hülyeségeket csinált.
Azzal még nem volt gond, mikor azt mesélte, hogy ekkor- meg akkor mennyire berúgott a sárga földig, ide oda hányt stb, csak kiábrándító volt.
De egyszer csak elkezdte,hogy régebb(15-16)éves korában milyen lányokkal beszélgetett, mit csináltak a haverjaival a lányokkal.(folyton a feneküket csapkodták)Mikor az ismerkedés szakaszában voltunk, teljesen egy csendes fiúnak tűnt, aki nem olyan mint a többi, ez tetszett meg leginkább benne.Aztán ezekre azt mondtam,hogy hát nem gondoltam volna ezeket róla. Erre mégjobban elkezdte mesélni, hogy áh, ők a barátjával összeálltak és le is fogták a lányokat, tapizták,paskolták a feneküket.Meg is nevezte a lányt, akit leginkább(ismerem)Meg mondta hogy jaj mennyire kanos volt stb stb stb -.-
Na hát ez nagyon rosszul esett nekem, hogy ilyeneket csinált, főleg az,hogy ezt így meséli nekem...
Nagyon nem érdekel, hogy miket csinált lányokkal, mert számomra kicsit kiábrándító és rossz.
Azt sem tudtam mit mondjak.
Szerintetek legközelebb mit feleljek neki,ha megint elkezdi ezeket? Mit mondanátok a helyemben?

6

Elrontottam végleg?

Veszekedtünk,és én hirtelen haragú vagyok,meggondolatlanul beszélek idegességemben sajnos.Meg is bánom utána rendesen.
Mikor már megnyugszom,akkor ő kezdi visszaadni nekem,és provokál is,amire nagyon nehéz higgadtan reagálni.Már párszor előfordult ilyesmi,na ezen szeretnék változtatni.Hogyan kezdjem?Hogyan fogjam vissza magam?
Értelmes válaszokat kérnék!Köszönöm!

3

Akkor már nem szeret?

A fiummal már 3 éve együtt vagyunk.Én most 16 vagyok,ő pedig most lesz 18.Eleinte minden nagyon jó volt,de mostanaban egyre kevesebbet beszélgetünk,mivel dolgozik,kevesebbet tslslkoxunk és félek már nem szeret.Meg még plusznak nagyon féltékeny is vagyok,bár nem mondom neki,de félek megcsal-Valaki adjon mar tanácsot,hogyan gyurjem le a féltékenységet,stb-koszi

2

Vigasztalni akar? Véleményetek?

Barátom szakított velem. Ez fáj nekem,borzasztóan szenvedek.
Egy régi ismerősömnek elmeséltem,valahogy jólesett elmondani, pedig előtte nem voltunk bizalmas kapcsolatban. Azóta találkozni akar velem ,keresi a társaságom. Lehet, hogy csak meg akar kapni?

1

FIÚK! A szerelmes fiúk megnéznék más lányokat is a barátnőjükön kívül?

Vázolom a helyzetet: 3 hónapja jöttünk össze a sráccal es nemrég szerelmet vallott. Amit érzek is,mert velem meg soha senki nem volt ennyire odaadó es odafigyelő mint ő. Mindig a kedvemben jár,csoókolgat,kényeztet,mindig velem van elfoglalva es minden ami kell. De a minap mikor egy plázában voltunk észrevettem hogy megnézett egy másik lányt. Nem volt feltűnő,sot eleg diszkret volt,meg az egész csak pár másodpercig tartott de kérdem en,így is szerelmes belém?

12

Úgy érzem nem szeret, pedig mondja? Én vagyok a hibás?

Már 1 és fél éve járunk a barátommal.Mikor 2 hónaposak voltunk smárolt egy másik lánnyal.Azóta nagyon féltékeny vagyok pedig ő tényleg meg bánta.Amikor tudom,hogy egy olyan lánnyal fog találkozni(barátikörében) akitől tartok már napokkal a találkozó előtt kissé depis hangulatom lesz.Valahogy ez nem csak féltékenység.Én imádom őt és ő is engem de én valahogy mindig félek,hogy történni fog valami.Ne mondjátok,hogy mert nem bízom benne,mert igenis bízom,de nálam sokkal szebb lányok futkoznak az utcákon én pedig úgy érzem,hogy azok a lányok mellett semmi vagyok.Mit tegyek,hogy legyőzzem ezeket a félelmeimet?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!