Találatok a következő kifejezésre: 3 éve együtt a barátommal 22,25 (1 db)

3 éve vagyunk együtt a barátommal (22, 25) . Nagyon jól kijövünk, azonban néhány (számomra fontos) dologról másképpen gondolkodunk. Érdemes így folytatni?

Mindent meg tudunk beszélni. Az utóbbi id?ben egyre többet mondja, hogy tetszenek neki más lányok, szeretne ismerkedni. Azt is, hogy ? nem tudná leélni az életét egy emberrel. Kezdetben úgy éreztem, kicsit másképp vélekedett (ha 10 év múlva is együtt vagyunk, összeházasodunk:)). Számomra fontos, hogy tudjam, tartunk valamerre! Szerintetek változhat még a véleménye? Szeretjük egymást, de ez egyre többször szóba kerül, és nekem rosszul esik.

Legjobb válasz: Kezd kihülni felõle a szerelem, különben nem mondaná a szemedbe, hogy mássokkal is szeretne ismerkedni. Ha ez így marad, akkor elõbb-utóbb megcsal, vagy ha van benne annyi tisztelet, akkor elõbb szakítani fog és aztán keres mást. Próbáld meg valahogyan visszahódítani õt.

Kezd kihülni felõle a szerelem, különben nem mondaná a szemedbe, hogy mássokkal is szeretne ismerkedni. Ha ez így marad, akkor elõbb-utóbb megcsal, vagy ha van benne annyi tisztelet, akkor elõbb szakítani fog és aztán keres mást. Próbáld meg valahogyan visszahódítani õt.
Sok fiu fel kilepni egy hosszu kapcsolatbol, mert fel felaldozni azt, de ez nem azt jelenti hogy szerelmesek. Az hogy elmondja neked hogy mas lanyok is tetszenek neki, es szeretne veluk megismerkedni, az azt jelenti hogy ket lovat akar megulni egy seggel, es a belegyezesedet keri. Szerintem ha ennyire kulonbozoek az elvarasaitok, akkor barmilyen fajdalmas, erdemes kulon utakon elindulni. Te kereshetsz magadnak egy olyan pasit aki komolyan tud venni egy kapcsolatot, es o pedig bepotolhatja maganak a strigulakat amiket kihagyott az elmult harom evben.
Teljesen megértelek. Az én házasságomnak elég gyorsan végeszakadt, mikor a pasas kijelentette hogy legyen "nyitott házasságunk", aztán ezt csak azért mondta mert látta rajtam, hogy már nem olyan számomra az egész, mint régen, és úgy gondolta, ezzel majd visszatart attól, hogy elhagyjam. Szerintem változhat a véleménye, annak a hatására is, hogy nem akar neked fájdalmat okozni ezekkel a gondolatokkal és elhessegeti magától (csak az nem biztos hogy ez hosszútávú megoldás). Minden változik, ezt sajnos bele kell kalkulálni az életbe. Lehet hogy sok a válás, de én nem törõdtem mások vagy a társadalom véleményével és azt tettem amit a szívem diktál; azért nem házasodni össze mert sok a válás... Meg sem próbálni, esélyt sem adni neki... Itt most õ nem ad esélyt a hosszú távú jövõtöknek. Beszélgessetek errõl sokat még. Mert lehet hogy elmúlik ez a fellángolása, de az is lehet sajnos, hogy nem. Olyanokat mondani hogy tetszenek más lányok is, tök megértelek, én teljesen összetörnék. Nem akarlak elkeseríteni, de teljesen biztos vagy benne, hogy még mindig szerelmes beléd? Lehet hogy el kellene engedned hogy menjen, amerre akar, szeretetbõl, ne tartsd vissza, mert lehet hogy csak rosszabb lesz késõbb. Csak lehet, hogyha elmegy, akkor már nincs hova visszamenni - ugye.
dobd ki azonnal
Ugyanez van nálunk is, csak õ nem mondta még ki, hogy más lányokkal szeretne ismerkedni. Nekem is nehéz, de sajna el kell gondolkodni azon, hogy jobb lenne-e a szakítás.
Nem lehetséges, hogy csak magát nyugtatgatja ezekkel a mondatokkal? Mert fél lépni. Nekem van ilyen érzésem.
A kérdező hozzászólása: A változatossággal nincsen gond...ilyen magánügyi tereken minden rendben. Ráadásul sokat vagyunk külön is (sokáig volt távkapcsolat, de ez inkább megerõsítette a kapcsolatot, és minden hónapban találkoztunk, viszont éltünk is félévet együtt), szóval szerintem az nem lehet gond, hogy folyamatosan együtt vagyunk, õ viszont néha még ezt is felhozza. És azt is mondja, velem a legboldogabb...és én mindenben jó vagyok.
Itt már leírtunk egy pár dolgot, hogyan tudsz kicsit változtatni, hogy izgalmasabb, változatosabb legyél. Egy fiúnak ez sokat számít. A gond csak akkor van, ha már EZ IS kevés neki. Elõször azért próbáld meg... és, ha így is kacsintgat, akkor beszéld meg vele, hogy neked ez nem megy. Ha õ ilyen marad, akkor búcsúzzatok el.
Hát én is kibuknék egy ilyenen. Szerintem próbáld most kicsit feldodbni a kapcsolatotokat (egy kis kirándulás, egy-egy vadabb fehérnemû, egy kis változatos sex, néhány borozós este a haverokkal - kinél mi jön be). Várjál kicsit vele, hátha elfelejti ezt az egészet. Ha meg nem, akkor szerintem különválnak útjaitok - egy idõ után mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Igen, szeret, ezért is nehéz neki is:)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy részérõl kihûlt volna, sõt ez biztos, mert közben azt mondja, fél, hogy elveszít emiatt. Tudom, hogy még mindig szerelmes, csak szerinte a mai világban sok a válás...és az ember nem arra lett teremtve, hogy egy emberrel legyen...én pedig vele szeretnék.
vegyél bkv jegyet, ha sokba kerül dobd ki, ha sárga és return jegy akkor egyék fagyit
Ha ennyire szeret téged, akkor miért kacsingat már lányok felé? Nem értem.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiúk, volt már hogy egy kapcsolatban nem éreztetek semmit a barátnőtök iránt?

hogy nem voltatok szerelmesek, és úgy gondoltátok hogy ebből az egészből semmi nem lesz? ... szakítottál a csajjal? ... vagy hagytál időt és végül beleszerettél?

6

Õszinte volt? Másfél éves szerelmi kapcsolatban élünk, igazi szenvedéllyel. Ma azt mondta a barátom, ha elhagynám, pár nap múlva direkt kézen fogva jelenne meg valakivel előttem.

Így túltenné magát rajta? Pár nap és ennyi? Vagy ez egy férfi-duma?Vagy ez egy férfi-duma?

7

Egyes fiúk miért utálják a lányokat?

Ez az oldal tele van olyan fiúkkal/férfiakkal, akik oldalas regényeket tudnak írni arról, hogy mi lányok/nők csak a helyes pasikat szeretjük, csak az izmokért bolondulunk, vagy ha gazdag a pasi, akkor nem számít, hogy hogy néz ki.

Az ilyen fiúkhoz fordulok most! Az egy dolog, hogy csalódás ért titeket, de miért kell minden nőt így a sárba tipornotok és a földi ördögnek elhordanotok? Most írhatjátok azt, hogy "persze, van kivétel", de amikor előadjátok magatokat, akkor sosem mondjátok, és biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem is gondoljátok így!

Irreális elvárásokról és külső alapján való megítélésről beszéltek, és valószínűleg én sem tudnék veletek pár mondatnál többet beszélni, de nem azért, mert előnytelen lenne a külsőtök (ami esetek többségében csak elhanyagolt), hanem azért, mert már a puszta megszólalásotokból is süt, hogy haragszotok a nőkre, esetleg gyűlöltök minket:(

Miért csináljátok ezt? Mire jó ez nektek, vagy bárki másnak?

40

Ti szoktatok együtt fürödni a párotokkal?

Főleg a fiatalabbaktól kérdezem, hogy szoktatok-e együtt fürödni a barátotokkal/barátnőtökkel? Esetleg szex előtt/után, vagy amikor csak rátok jön?Ja és még annyi hogy zuhanyozni szoktatok-e együtt vagy beülni egy jó forró kád vízbe?

7

Miért nem jeleníti meg a weblaopon a style. Css-t?

weblapot készítek Notepad++ programmal és a honlapon amikor frissítem nem jeleníti meg azokat az utasításokat ami a css-be írok :S

6

Valamit elrontottam? !

Van egy fiú akit 1 éve ismerek. Kb. Szeptember végén megkeresett fb-n és bejelölt.Mindig rám írt,suliban köszönt,oda hívott magához dumálni, sőt amikor messziről kiszúrt még utánam is szólt és köszönt.. A baj ott van, hogy van barátnője. De elmesélte, hogy nem érez már semmit iránta csak ugy van mellete és lesz*rja.Mert a csaj mindig mindenen veszekszik vele és olyan mintha szingli lenne csak néha szexel.. Múlt hét pénteken megkérdezte találkozunk e, azt mondta akármeddig rá ér..Tegnap találkoztunk elvoltunk erre arra, megvett pár dolgot ami kellet neki, egyszer csak megszólalt,hogy nézzünk neki buszt mert megcsinálja a biciklijét, meg haverjainak is megigérte,hogy elmennek erre arra és pont jött a busza azt elment.1óra volt ezaz egész..Szóval 3tól 4ig velem volt...Azt hittem legalább 5ig marad..De azóta nem ír... Valamit elrontottam?!

3

Nagyon hamar belementem ebbe a kapcsolatba. Szerintetek mi lesz belőle?

Egy buliban megismerkedtem egy sráccal, rá pár napra meg is volt az első randink. Jól éreztem magam vele, azt mondta szeret, smároltunk is, nem is egyszer...az a baj hogy nem ismerem, és nem érzem azt hogy megbízhatok benne, és tartok attól is hogy csak 'arra' kellenék neki...nagyon nem tudom hogy mi legyen. Előre köszönöm a válaszokat.

5

NEM VICC! A barátnőm anyukája nagyon szigorú és elég rövid pórázon tartja. Szerintetek megenyhíthetném úgy a szívét ha vinnék neki ajándékba egy kínai selyemtyúkot?

Fontos neki ,hogy a fiúnak komoly tervei legyenek és jó családból származzon ... És ez valamennyire vicces is lenne ,meg azért mégiscsak ilyen különlegesség :D Szerintetek bejönne vagy lefújna gázsprayvel?

9

A párom volt barátnője szebb és szerintem a párom is így gondolja! Tanács? Többi lent

Az a bajom, hogy a párom volt barátnője szebb mint én, csodaszép a teste, vékony és hatalmasak a mellei.
Én is vékony vagyok, de a melleim kicsik. Párom már említette, hogyha látnám az exét meztelenül begerjednék, meg hogy a mellei csoda szépek. Mondta, hogy őt nem zavarja, hogy kicsik a melleim, de szerintem csak nem akart megbántani. Meg az előző barátnője táncol, ezért is néz ki jól, én meg.... régebben anorexiás voltam, szóval se mellem, se seggem nincsen :/
az én mellem kb ilyen: a volt csajé meg ilyen:
Nagyon zavar a kinézetem, és nem akart megbántani, de sikerült..... valami tanács?

9

Szeretem, vagy csak társfüggő vagyok?

Sziasztok!

Van egy barátom akivel szinte már együtt se vagyunk, csak még együtt élünk. Szerettük egymást, csak túl különbözőek vagyunk, én túl komoly ő meg túl gyerekes pasi...és ez nekem nagyon nem jön be, sokáig úgy voltam vele hogy szerettem ezt a dolgot benne, de nehéz volt így meglátni benne a pasit, sokszor nem is ment...sokszor nem ment a szex se, csak szerencsétlenkedtünk mert ő túlságosan meg akart felelni és sokszor nem állt fel neki akármit csináltam, pedig kívánt meg akarta a dolgot...ez nagyon megkeserítette az életünket....most sincs már jó pár hónapja semmi köztünk...most ott tartunk hogy nagyon nagyon sokat veszekedtünk, sokszor én veszekedtem vele, mert néha igénytelen, gyerekesen viselkedik, és akármit mondok neki ő mindig az ellentétét akarja csinálni direkt...viszont amikor szóba kerül hogy szét kéne költözni elszorul a szivem és úgy érzem én nem akarok nélküle élni...szeretem őt, viszont nem tudok rá pasiként nézni és nekem ez kéne...sokszor elmondtam már neki mi bajom vele, de sosem változik, én se tudok a veszekedések terén, de csak azért mert ő generálja bennem azt hogy kiakadjak valamin....társfüggő vagyok, vagy tényleg szeretem?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!