Találatok a következő kifejezésre: 3 éve együtt a (184 db)

Miért van ez? Lassan 3 éve együtt a párommal. Akadnak nézeteltérések, és mikor a problémámról illetve a közös gondjainkról beszélek neki ő csak néz ki a fejéből és hallgat!

Még csak rám sem néz miközbe mondom a magamét! Változtatnunk kéne 1-2 dolgon, de ? nem hajlandó! Nem az a beszélget?s fajta, f?leg ha ilyen dolgokról van szó! Még a lelkemet se tudom kiönteni neki! Annyira rossz!

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de én sem vagyok az a beszélgetõs fajta. Egyszerûen utálok lelkizni, a párod meg ráadásul férfi, szóval valószínûleg néha hidegen hagyják a problémáid. Panaszkodj a barátnõidnek. Ha meg végképp nem mûködik a dolog hagyd el, de ne hisztizz!

Én lány vagyok, de én sem vagyok az a beszélgetõs fajta. Egyszerûen utálok lelkizni, a párod meg ráadásul férfi, szóval valószínûleg néha hidegen hagyják a problémáid. Panaszkodj a barátnõidnek. Ha meg végképp nem mûködik a dolog hagyd el, de ne hisztizz!
Szerintem látens b*zi. én 2 év elteltével is állandóan a páromat dögönyöztem, mert jó érzés...
A kérdező hozzászólása: Nem nyilvánítja ki az érzéseit, nem simogat...stb!Ez is a gondom!...
Legyél következetes, mond meg neki te szerinted ez fontos, és ha nem hajlandó ebben segíteni a változtatásban akkor két hónap múlva itthagylak...stb
Szabad megkérdeznem milyen jellegû problémákról van szó?
A kérdező hozzászólása: AZ én párom szerintem nem nagyon gondolkodik rajta!Egyik fülén be másikon ki!:-S
nálunk is ez a helyzet. vagyis.... neki kell fél nap hogy átgondolja a problémákat, majd elmondja... de persze sose jutunk közös nevezõre így hagyjuk a dolgot. magától megszokott amúgy javulni a probléma :) ( vagy így "titokban" segítünk rajta)
A kérdező hozzászólása: Én mindig mondom neki hogy mi nem jó a kapcsolatunkban, mi az amin változtatni kell mert különben nincs közös jövõnk!...Kb ha 1 napig jó fej, aztán mintha semmi nem történt volna!:(
Hát az én párom is ilyen. Ha komoly gondjaitok vannak azt mindenképpen beszéld meg vele. Ha csak kisebbek akkor próbáld elfogadni. Amúgy az én pasim detto ilyen... Én ha valamin változtatni akarok akkor cselekszem. Megmondom, hogy nekem ez fontos és ha szeret akkor nem ellenkezik. Ez be szokott jönni :) Persze nálunk nincsenek igazán gondok...
A férfiaknak mindig igazuk van! xD Kivéve mikor nem
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok az a hisztis fajta!Elég gáz hogy ennyire hideg és közömbös velem!... :-S
A kérdező hozzászólása: :) Hát õ nem hajlandó kényeztetni!És azt se nagyon hagyja hogy legalább akkor én szeressem!

Mivel káprásztassam el a pasim? (24 éves én 19 )? 3 éve együtt vagyunk.

Legjobb válasz: szia szereintem már elkápráztattad ha 3 éve vagytok egyutt :D

szia szereintem már elkápráztattad ha 3 éve vagytok egyutt :D
Hol? Ágyban? Konyhában? vagy hogy gondoltad?
A kérdező hozzászólása: Ugy gondoltam, hogy mivel lehetnék a szemébe õrjiõ?:)
A kérdező hozzászólása: de akár az ágyban..;)
A legfontosabb, hogy légy ÖNMAGAD - hiszen BELÉD szeretett annak idején! ÉS azon belül hozd ki a legjobbat! Te tudod, minek örül, mi tetszik neki, ne várj szerintem tõlünk Cosmo-tippeket, azok nagy része úgyis idétlen. Ami ugyanis egyik nõtõl csábító -mert illik a személyiségéhez- a másiktól idétlen, vagy frusztráló számára. És azt is nézd, hogy õ elképráztat-e Téged? Ne csak Te akarj megfelelni, ennek kölcsönösnek kell lennie!
Mondjuk javasolnäm az orälìst de ha te elakarod käpräztatni akkor ezekszerint valamit nagyon jol csinäl nekedGondolom a kedvedbe jär és sorozatos orgazmust okoz nekedEltalältam?

Mar 6 eve ismerjuk egymast. 3 eve egyutt lakunk. Nagyon szeretnek en gyereket, de a parom hallani se akar egyelőre erről. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ha így áll hozzá,bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket,de ha együtt éltek már 3 éve és nem akar,meg azts em tudom hogy hány évesek vagytok,de szerintem egy ideig nem is akar.Vagy azt is elképzelhetõnek tartom,hogy te scak a biztos pontot jelented az életében.

Szerintem ha így áll hozzá, bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket, de ha együtt éltek már 3 éve és nem akar, meg azts em tudom hogy hány évesek vagytok, de szerintem egy ideig nem is akar.Vagy azt is elképzelhetõnek tartom, hogy te scak a biztos pontot jelented az életében.
Lassan el kell döntened, mi a fontosabb az életedben. A párod vagy egy kisbaba. Ha a párod, mondj le jó sok idõre (talán végleg) az anyaság örömeirõl. Ha pedig a baba utáni vágyad, akkor keress egy másik pasit, aki családcentrikusabb és vágyik gyerekre. Szerencsére manapság is akadnak ilyen férfiak, bár sajna egyre kevesebb.


lehet csak megszokásból van veled, de lehet szeret csak most ilyen hullámvölgyben van.
Írnál kicsit bõvebben, hogy többet tudjunk rá reagálni ? Pl. korotokat, mennyi idõt töltötök együtt és mit csináltok, hogy milyen volt régen a kapcsolat, milyen most, mikor változott meg és hogyan ..stb. Amit gondolsz.
Szervezzetek közös elfoglaltságokat: túra, mozi, színház, koncert, buli, kirúgás a hámból, bowling, biliárd stb... Akár még egy számítógépet beszereztek és játszhattok együtt is. Legalább rengeteg közös témátok is lesz, a játék meg nem rossz dolog.
Nálunk is hasonló a helyez. Mi már 7 éve együtt vagyunk. Egy év után költöztünk össze, tehát így az elsõ két év tökéletes volt. Aztán jöttek a gondok... Mivel szeretjük egymást nem mentünk szét, voltak próbálkozások, de nem bírtuk ki sokáig egymás nélkül. Ritkán vannak olyan hullámvölgyei mikor normálisan viszonyul hozzám, nem csesz le mindenért és szeretget, ölelget, puszilgat, de sajnos inkább az ellenkezõje jellemzõ rá. Van egy 15 hónapos babánk én egész nap vele vagyok, a párom délutánig dolgozik, csak este érünk rá egymással foglalkozni, de akkor neki inkább gépezni van kedve. Ez nálunk már megszokás, de azért szeretjük is egymást. Én tudtam, hogy ilyen a párom és azt is hogy nagy valószínûséggel sosem fog megváltozni, de elfogadtam ezt mert én Õt szeretem és vállaltam hogy így élem le az életemet mellette, ezért is szültem neki gyereket. Ha ezt te is tudod vállalni akkor szokd meg, ha nem akkor inkább menjetek szét, mert nem leszel boldog ha nem azt kapod a párodtól amit szeretnél.

Egy meleg srác vagyok. Van párom, már kb 3 éve együtt vagyunk. Mindig én vagyok a passzív fél, de engem mostanság nagyon izgat, hogy aktív lehessek, de a páromnak nem tetszik a gondolat, vagyis inkább tartózkodik tőle, sőt kinevet engem. Mit tegyek?

Én 21 vok, ő 34. Csak komoly válaszokat kérek! Köszönöm.

Legjobb válasz: Én 2,5 fél éve vagyok együtt a barátommal. Nekem pont fordítva van a dolog.:) õ a passzív fél én az aktív. De én néha megkívánom a passzív részét a dolognak .Tényleg néha úgy 2-3 havonta. Mi meg beszéltük A dolgot és ha nagyon kívánom megteszi nekem. õ ezt a részét nem igazán élvezi de mivel nekem jó. ezért megteszi néha mert szeret.

Én 2, 5 fél éve vagyok együtt a barátommal. Nekem pont fordítva van a dolog.:) õ a passzív fél én az aktív. De én néha megkívánom a passzív részét a dolognak .Tényleg néha úgy 2-3 havonta. Mi meg beszéltük A dolgot és ha nagyon kívánom megteszi nekem. õ ezt a részét nem igazán élvezi de mivel nekem jó. ezért megteszi néha mert szeret.
Próbálj meg valami szerepjátékot játszani vele, ahol aktív lehetsz. ------ Remélem az elõzõ tahónak születik egy meleg gyereke!!! Egy hetero. Üdv.
Elõször próbálja ki egyedül valami segédeszközzel, aztán hátha belemegy késõbb.
00:13 Én inkább a te szüleidet sajnálom, amiért ilyen gyerekük van.
Dugj meg egy nõt! Hidd el, megéri.
Hát én tudom mit tegyél. Válaszd a szaporodás emberibb módját, azaz a normálisat. Értem, hogy nem tudtál lányokat találni, mert nem ment túl jól. Nekem se megy jól de mégse vagyok homokos. Azt mondom te a természet egy csúf tréfája vagy, sajnálom a szüleidet, biztos hogy szégyelnek téged de neked kéne magad a legjobban szégyelni, MERT SZINTE NEM IS VAGY EMBER!
Azt gondolom, hogy nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy egy ilyan kapcsolatban élj. Nem mintha bármelyik korosztályt alkalmasnak találnám rá. Meg van a véleményem rólatok, ugyanis nem hiszem el, hogy ez egy veleszületett adottság. Ez bizony választott difi! De most jófej leszek és válaszolok a kérdésre is: VELE KELL MEGBESZÉLNED. Honnan tudjuk mi innen, hogy mit tegyél? Közöld vele, hogy seggbe akarod dugni. Ugyan, ki az a hülye aki ennek ellenáll.
A kérdező hozzászólása: Én is remélem h meleg gyereke lesz! :) Köszi amúgy a tippet!!
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy egy olyan srác talalja meg a kérdésemet, aki ugyanolyan cipõben jár mint én, bár ennek kevés az esélye.
A kérdező hozzászólása: De más is írhat.:)

Aki több, mint 3 éve együtt van a párjával:Mennyit szeretkeztek/szexeltek?

A korotokat is írjátok le légyszi,ill. érdekel az is,h milyen szenvedélyes a kapcsolatotok úgy általában. Köszi el?re is!:)

Legjobb válasz: miért nem lehet szimplán válaszolni ?:D elõzõ kettõnek miért kell ilyen hülyeségeket írkálni ide ?:D nem értem... egyébként mi 4 éve vagyunk együtt, sokat szexelünk, pajzánkodunk, nyilvános helyen néha, itt ott ahol ránk jön :) változatosan, natúrba, beöltözve, színesen. én elégedett vagyok vele, az eleje óta nem csökkent a vágy :)

8. éve vagyunk együtt, ahogy a helyzet hozza, van amikor naponta, van amikor 2-3 hétig semmi...boldog vagyunk együtt, és jó a sex is, de néha vannak fontosabb dolgot...A terhességem elején 18 hétig tilos volt, na az már azért húzos volt...most próbáljuk behozni a lemaradást, de nagy pocakkal már nehéz:D majd ha kibújt a baba, és visszaállt a rend akkor reméljük aktívabb lesz a dolog:) 25/l
Ha már most ezen aggódsz, akkor erre a kapcsolatra, szépen lassan rá fogja nyomni a bélyegét. Ahogy leírtad eléggé egyhangúnak tûnik. Próbálj meg változásokat is belevinni, hogy ne "rutinszerû" legyen.
miért nem lehet szimplán válaszolni ?:D elõzõ kettõnek miért kell ilyen hülyeségeket írkálni ide ?:D nem értem... egyébként mi 4 éve vagyunk együtt, sokat szexelünk, pajzánkodunk, nyilvános helyen néha, itt ott ahol ránk jön :) változatosan, natúrba, beöltözve, színesen. én elégedett vagyok vele, az eleje óta nem csökkent a vágy :)
A 3. év elõtt volt, hogy naponta többször is, de ez idõvel szépen alább hagyott. Az 5. év után, pedig 1-2 havonta és végül szakítottunk is. Kihûlt a kapcsolat, melynek a szex a legjobb indikátora szerintem! 27/F
Több mint 10 éve nõs vagyok van két gyerekem. A feleségem most csalt meg. De válaszolok neked, ha szereted akkor akár a nap minden órájában arra vágysz, hogy kényeztesd és ez rendjén van. Vannak pillanatok amikor nem is a sex kell csak az hogy legyen kihez bújni és az is nagyon nagyon kellemes. Nincs szabály ne is keresd!! Csak kettõtökön múlik hogy mennyi az elég!
Mert baromira semmi értelme, azért. Mi meg kb 1.5 év után nem szexeltünk csak 1-2-3 havonta és vége lett 3év után.
Mi értelme van ennek? Mindenkinél más és más.
Most ez téged miért érdekel ennyire ?:)
A kérdező hozzászólása: Kíváncsiságból tettem fel a kérdést, tudom, h mindenkinek másak az igényei, és szabályt sem keresek, mert tudom, h nincs rá szabály. Én naponta akár 3szor is szeretkeznék a párommal, de ott tartok, h beérném azzal is, ha hetente 3szor szeretkeznénk. Tudom, h nem a szex a legfontosabb, de nekem fontos, h érezzem, h a párom megkíván, h éreztesse, h kellek neki, és nõnek érezhessem magam mellette. Szerinte az én bajom, ha ehhez nekem szex kell, nem az övé, neki elég mondjuk egy gyors menet kedd reggel, meg egy másik vasárnap, utána 5 perc összebújás, és már kelni is kell, mert munkába kell menni, stb. Mondta már többször, h keressek olyat, akivel naponta kétszer szexelek, de nem érti meg, h nekem õ kell, és nem az a baj, h nem szeretkezünk naponta!(bár tény, h a kapcsolatunk elején többet szeretkeztünk) Tényleg velem van a baj?ha már most ilyen keveset szeretkezünk, mi lesz 5-10 év múlva?
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához!Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!:)
Nézd, ha ez felmerül benned, akkro bukó a dolog. Egyébként meg embere válogatja, de szerintem 3 év még nem olyan sok idõ.

El hagy a párom hogyan szerezzem vissza? 4 éve vagyunk együtt ebből kb 3 éve együtt élünk, ő 21 éves nő és 24 vagyok.

Minden közös volt, együtt terveztük az életünket. De az utóbb id?ben nem úgy tör?dtem vele ahogyan kellett, nem tudott rám támaszkodni, és egy n?nek szüksége van rá. Elrontottam nagyon a dolgokat de tanultam bel?le és valahogyan vissza kell kapnom. Nagyon nehéz nem az ösztöneimre hallgatni de nem akarom eltaszítani sem. Hogyan ébresszem rá, hogy tudok olyan lenn mint akibe beleszeretett. Minden épít? tanácsot várok, mik a tapasztalatok, lépések.

Legjobb válasz: Szia! Lepd meg, de nem kis mütyûrökre gondolok, hanem okozz olyan meglepetést ami több irányú. Fogd meg a kezét vidd el oda ahol sszép emlékeitek voltak, beszélj vele õszíntén, nyílj meg neki. Mindent mondj el amit érzel. Aztán Te tudod miket szeret azzal is kedveskedjél...vacsora stb...esetleg csináld meg Te neki. Ha megengedheted vidd el 1, vagy több napra valahova...A LÉNYEG, HOGY SZÍVBÕL MONDD EL, HOGY VISSZA SZERETNÉD KAPNI ÉS MEGBECSÜLÖD, MERT MOST SZEMBESÜLTÉL AZZAL, HOGY Õ AZ ÉLETED. Ha még szeret úgy értem szerelmes beléd lehet, hogy átgondolja és visszafordul hozzád! Én drukkollok!

Szia! Lepd meg, de nem kis mütyûrökre gondolok, hanem okozz olyan meglepetést ami több irányú. Fogd meg a kezét vidd el oda ahol sszép emlékeitek voltak, beszélj vele õszíntén, nyílj meg neki. Mindent mondj el amit érzel. Aztán Te tudod miket szeret azzal is kedveskedjél...vacsora stb...esetleg csináld meg Te neki. Ha megengedheted vidd el 1, vagy több napra valahova...A LÉNYEG, HOGY SZÍVBÕL MONDD EL, HOGY VISSZA SZERETNÉD KAPNI ÉS MEGBECSÜLÖD, MERT MOST SZEMBESÜLTÉL AZZAL, HOGY Õ AZ ÉLETED. Ha még szeret úgy értem szerelmes beléd lehet, hogy átgondolja és visszafordul hozzád! Én drukkollok!
A kérdező hozzászólása: és ezt tapasztalatból mondod? szombaton akar a cuccaiért jönni
A kérdező hozzászólása: ezt tapasztalatból mondod? mert szombaton jön a át

A párommal 7 éve vagyunk együtt, 8 hónapos a kislányunk. Kb.3 éve kezdődött a problémánk. Addig minden rendben volt, de utána mintha elvágták volna. No sex. Help me?

No sex. Azt mondja már nem kívánja a sexet. évek óta még önkielégítést sem végez. Rengeteget beszélgettünk err?l és ? mindig azt mondja hogy nem érez semmilyen vágyat, se irántam se más iránt. Ott tartunk hogy 2 hetente egyszer odaadja magát nekem kényszerb?l, hogy nekem jó legyen, de ez nekem se jó. Gondolkodtam hogy elmenjünk sexuálpsichologushoz, de nincs óránként 10 e Ft-om. Help me?

Legjobb válasz: Nem vagyok benne biztos, hogy fiú vagy vagy lány. De igazából mindegy. Én biztos, hogy megpróbálnék 1. rájönni, hogy ha régen szerette csinálni, akkor ez miért múlt el 2. megpróbálnám, ha órákba is kerül, újra elérni, hogy jó legyen neki. Segíthet romantikus, nyugodt hangulat, kicsi borocska rásegítésnek

Nem vagyok benne biztos, hogy fiú vagy vagy lány. De igazából mindegy. Én biztos, hogy megpróbálnék 1. rájönni, hogy ha régen szerette csinálni, akkor ez miért múlt el 2. megpróbálnám, ha órákba is kerül, újra elérni, hogy jó legyen neki. Segíthet romantikus, nyugodt hangulat, kicsi borocska rásegítésnek
ha elõtte tablettát szedett, annak lehet mellékhatása az, h nem kívánja a szexet. és ha soká szedte az ugye lassan ürül (vagy soha teljesen?)
Ja: és pszichológus is van ingyenes. TB alapon, vagy a családsegítõ központokban.
Mindenképpen orvoshoz kell ezzel menni. Lehet hormonzavar, depresszió, vagy mindkettõ. Egyik sem jó sem neki - sem neked. Ha depressziós, akkor nem is akar majd orvoshoz menni: valahogy rá kell venned. Beszélj a rokonaival.
Akkor kell, hogy valami kiváltóoka legyen annak, hogy már nem kívánja. Erre neki kell rájönnie (a te vagy egy szakember segítségével) Elõször is azt kéne elfogadnia, hogy ez így nem normális. Ha ezt elfogadja, akkor maga is keresni fogja az okot. Ha úgy gondolja, hogy ez így oké, akkor nem is akarja, hogy megváltozzon. Azt is látnia kéne, hogy téged egészen biztosan nem fog ez az egyoldalú szexuális élet kielégíteni, és akármennyire szereted egyszer találkozni fogsz valakivel, akit megkívánsz és a Jóisten se fog visszatartani. (nem azért mert rossz vagy, hanem mert emberbõl vagy) Én azért azt sem adnám fel, hogy "kicsiholom" belõle, hogy megint jó legyen neki, persze úgy, hogy ez közös elhatározás, neki is akarni kell.
rengetegszer nekem sincs kedvem, de ha a párom elkezd cirógatni és suttognia fülembe meg még ez-az, elõbb-utóbb én is megkivánom. de ha nem próbálkozik én is lehet simán nem csinálnék néha semmit akár 2 hétig... magammal sem, de azért 3 év, ott már komoly bajok vannak. Szerintem megérné egy pszichológus, akármilyen drága, vagy csak egy barátnõ, aki kb ugyanazt a szolgáltatást nyújtja. Próbálj meg abarátnõinél puhatolózni...
én elsõ Ez nem normális, fõleg ebben a korban nem. És leteszem a nagyesküt, hogy pár évnél tovább - ha egyáltalán addig - nem is fogod bírni. Ha három éve van, akkor még a gyerek születésével sem köthetõ össze. Kívánta, jó volt neki valaha egyáltalán? Vagy csak csinálta, mert így szokás, és erre már ráunt?
A kérdező hozzászólása: 3 évig mindent csináltunk, naponta akár többször is.Tudom hogy jó volt neki, látszott rajta. Az a baj hogy ezen kívül semmi baj nincs. Teljes összhangban vagyunk. Még hangos veszekedés sem volt évek óta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítségeket!!! Nem hiszem hogy bármi változást el tudnék érni, de jól esett hogy elmondhattam valakinek.
A kérdező hozzászólása: Fiú vok. 25 éves, párom 23. mindenre azt mondja hogy nem tudja mért van de neki nem kell a sex és elhiszi hogy ez normális. én meg úgy érzem hogy túl fiatalok vagyunk ahhoz hogy ne sexeljünk.
A kérdező hozzászólása: Igen, szedett és kb azóta van gond. mi is gondoltunk rá, de már 3 éve abbahagyta. mit lehet tenni? hogy lehet visszafordítani?

Jó ötlet? Az a helyzet, hogy 3 éve együtt vagyok a barátommal és minden más lett.

Eleinte meg?rült értem nagyon szeretett,imádott meg minden.De komolyan...ha egy kicsit felemeltem a hangom akkor szegénykém elpityergett.Na és mostanába (ugy 1 éve) más lett.Nincs benne érzelem,nem közeledik felém,szóval...kicsit rideg.Már szakitottunk is egy párszor de nem tudtuk elengedni 1mást,meg ha kérdezem t?le hogy mit akar velem a továbbiakban azt mondj,hogy szeretné hogy költözzek hozzá meg stb...

Legjobb válasz: szerintem egy nagybeszelgetes semmikepp sem artana. meg kellene probalnotok egyutt felkutatni, hogy mi a viselkedesenek a tenyleges oka. lehet, hogy egyszeruen arrol van szo, hogy tul "termeszetesnek" kezeli a kapcsolatotokat, es nem langol mar annyira. az otleted lehet, hogy be fog valni, de szerintem maximum atmeneti lesz az eredmeny. mar ha lesz. es az sem biztos, hogy azt a hatast fogod vele elerni, amit te szeretnel... az oszinteseg illetve az, ha probalsz beszelgetni vele errol, szerintem hatasosabb, mint a "taktikazas".

szerintem egy nagybeszelgetes semmikepp sem artana. meg kellene probalnotok egyutt felkutatni, hogy mi a viselkedesenek a tenyleges oka. lehet, hogy egyszeruen arrol van szo, hogy tul "termeszetesnek" kezeli a kapcsolatotokat, es nem langol mar annyira. az otleted lehet, hogy be fog valni, de szerintem maximum atmeneti lesz az eredmeny. mar ha lesz. es az sem biztos, hogy azt a hatast fogod vele elerni, amit te szeretnel... az oszinteseg illetve az, ha probalsz beszelgetni vele errol, szerintem hatasosabb, mint a "taktikazas".
A kérdező hozzászólása: Kénytelen vagyok taktikázni sajnos...rengeteget beszélgettünk már errõl eredménytelenûl, mindig azt mondja h nem tudja mitõl lett "más"Arra is gondoltam, hogy lehet arra vár, hogy megunjam és én szakítsak vele teljesen végleg és komolyan!Nem tudom..majd kiderûl
Ezt hívják megszokásnak!Unalmas, ha állandóan ott vagy neki! Legyél kicsit elérhetetlen, ne érj rá mindig, ha talizni akar, legyél vele kevesebbet, hogy érezze a hiányodat!Ha találkoztok, csináljatok közös programokat!Vigyetek egy kis izgalmat a dologba!Csak annyi a gond, hogy kihûlt a kapcsolat!
A kérdező hozzászólása: köszi szerintem ez a megoldás!!
sajnálom, h ez a helyzet. velem is volt ilyen, és én inkább szakítottam. biztosan te is fiatal vagy még, mint én akkor (18voltam). szóval ha azt látod, hogy már nem olyan mint régen, és esély sincs rá, akkor jobban teszed ha fájdalmas búcsút intesz neki.... nagyon aranyos fiú volt az elõzõ barátom is, de azóta van 1 sokkal jobb párkapcsolatom, és már 2éve tart :)
A kérdező hozzászólása: igen 19 leszek nemsokára...én azért látok esélyt még...hiszen tényleg õ egy nagyon aranyos kedves (alaojába véve) félek, hogy nem találnék még egy ilyen kapcsolatot és belegondolni is rossz hogy majd 1x nem õt fogom átölelni

A személyi tényleg lejár 3 éven belül a gyerekeknek az adókártyával együtt?

Legjobb válasz: a személyi biztosan, az adókártya biztosan nem. Azon az adószáma van, ami nem változik. A személyije is azért, mert nyilván másképp néz ki egy újszülött, egy 3 éves, 6 éves

a személyi biztosan, az adókártya biztosan nem. Azon az adószáma van, ami nem változik. A személyije is azért, mert nyilván másképp néz ki egy újszülött, egy 3 éves, 6 éves
A személyi IGEN, az adókártya NEM!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!