Találatok a következő kifejezésre: 3 éve volt barátom, tegnap szakítottunk, (1 db)

3 éve van (volt) barátom, tegnap szakítottunk, ugy érzem, h végleg, én is belátom, h nincs értelme, mert nem tudok vele beszélgetni?

Az a baj, h még el sem mondom a véleményem, rám néz és tudja (? szerinte) , h mit gondolok. Ha nem értek vele egyet, ideges lesz és azt mondja, h ne verg?djek...... Szeretem az a gond, de egy se veled, se nélküled kapcsolatot nem akarok. Hogyan tudnám lezárni?

Legjobb válasz: tudom, könnyû mondani, de felejtsd el egyszerûen! mindenhol vannak viták, de ha azt nem tudjátok megbeszélni, akkor lõttek az egésznek, és ahogy kivettem az írásodból, ezt te is belátod.

tudom, könnyû mondani, de felejtsd el egyszerûen! mindenhol vannak viták, de ha azt nem tudjátok megbeszélni, akkor lõttek az egésznek, és ahogy kivettem az írásodból, ezt te is belátod.
1. válaszoló: ne törõdj mások mit mondanak, hogy "öreg" vagy. Én most 18 vagyok, hülyén hangzik de énis néha annak érzem magam. Érezd csak jól magad!
A kérdező hozzászólása: A (volt) párom elég csendes természetû, a kapcsolatunk elején én voltam az örökmozgó, csicsergõs fél. Ahogy telt az idõ én is lenyugodtam, hanyagoltam a barátnõimet, aminek õ csak örült, hiszen nem igazán kedvelte õket, félek, h nemtudok tullépni a kapcsolaton, mert elszoktam a szórakozástól, lehet hülyén hangzik, de 22 évesen "idõsnek" érzem magam, h elmenjek egy discoba, mert a mai tizenévesek között nem igazán érezném jól magam...
A kérdező hozzászólása: 1.válaszolónak: Te egyáltalán nem vagy öreg, bárcsak én lennék 18. Másképp cselekednék..... Megpróbálok elmenni ide-oda, remélem tul leszek rajta... köszi a válaszokat
Pedig a szórakozás jót tenne, nem tudom miért érzed magad öregnek 22 évesen, mikor az anyukám 47éves és még mindig imád diszkóba járni. Szóval nem csak tizenévesek járnak oda:) Nekem 5 éves kapcsolatom volt, hasonló a tiédhez, ajánlom még hogy menj el nyaralni valamerre, én is ezt tettem mikor vége lett, kimentem külföldre (egyedül, mert barátaim sem voltak a párom miatt), kint annyira jól éreztem magam nem is gondoltam volna, új barátokat szereztem, újra fiatalnak éreztem magam, sokat segített.
en 20 vagyok, ket napja vegzett velema baratom, mert mi is sokat veszekedtunk.a vegen mar jol votlunk, de megis tonkretette a kapcsolatunkat...barhogy akartam nem tudtam megmenteni...most nagyon elvagyok keseredve, bar volt egy 28 eves srac, de valamiert azzal se jon ossze.Annyira egyedul erzem magam, pedig csaladom, barataim mindent megtesznek, h boldog legyek.Ha nem tudsz vele beszelgteni, ne is kinozd, en hiszem h valahol mindenki megkapja azt aki neki kell, csak turelem az egesz. legyen noi becsuleted s ne konyorogd vissza magad hozza.ebbol mar nagy szerelem ugyse lenne..inkabb kezd elolrol...tudom nem konnyu, hiszen atelem...de foglald el magad minden massal, s foleg jarj sokat bulizni...szorakozni, n ugy erzem csak az az egy segit..az h uljek s sirjak nem megoldas, s az sem h csak azon gondolkozzakm h miert lett rossz a dolog..ne az s zamitson, szamitson az h van eselyed egy uj eletre.
A kérdező hozzászólása: Megnyugtatot picit, hogy nem vagyok egyedül a gondommal, és erõt adtak a tanácsok, ugyh. köszönöm szépen mindenkinek :)
Hodd el jobbat érdemelsz!tudom közhely de az idõ segíteni fog neked!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kedves Férfiak, Szakítottatok már azért mert belefáradtatok egy kapcsolatba? Mi volt az oka? Volt, hogy meggondoltátok?

Konkrétan velem ez történt. Egy 6 éves kapcsolat. Nagyon jól megvoltunk, eljegyzést szerettünk volna már. Én elrontottam, mert bizalmatlan voltam és neki ez már sok volt mostanra! Szerintetek meggondolja magát idővel?

5

Hihetek még neki? Lenne egyáltalán értelme folytatni, vagy jobb hogy szakítottunk?

3évig voltunk együtt a párommal, abból 2 évig éltünk is együtt.Nekem ő volt az első, minden téren.3hónappal ezelőtt elkezdett eljárni otthonról,gyanakodtam, hogy megcsal,de mindig tagadott.Volt hogy nem is jött haza éjszakára.Azóta folyamatosan csak veszekdetünk.Rengeteget sírtam is miatta.Elköltöztem otthonról, és most kiderült hogy a legjobb barátja nőjével van együtt,akire gyanakodtam.A szemembe is mondták,hogy már együtt vannak 2 hete,de akkor még mi is együtt voltunk.Nagyon szeretem őt!Most azt mondta, hogy ő engem szeret,és bánja hogy megismerte a csajt,és szeretne visszakapni,meg hogy elfelejti a csajt,de azóta is ott alszik nála, és együtt vannak.Amikor összevesztünk,erősen szorított és ellökött.Veszekedéseink alatt többször előfordult hogy tört-zúzott,pl. széttört tabletet,monitort eldobott,számítógépet szétvert stb. Ennek lenne értelme, nagyon szeretem még. Napok óta nem tudok enni, aludni. Mit csináljak?

22/l

11

Voltatok már úgy hogy a kapcsolatok nagyon ellaposodott, és más valakiről álmodoztatok?

Mit lehet ilyenkor tenni?

3

Szerintetek ha egy fiú kérdezett tőlem ask-on és le írtam neki hogy nem ő belé vagyok szerelmes (pedig igen) és ő ki akadt és rá 2 napra tudtam meg hogy csaja van és ezt most miért csinálta? !

szarul esett neki hogy nemet mondtam vagy féltékenyé akar tenni vagy így akar el felejteni én már nem tudok semmit!!?

3

Az normális? :DD (bőven lent)

a barátom folyton "elévez" ha csókolózunk vagy ha simogatom, és ő fogja a fenekem?:D

3

Nektek meddig tartott az első komoly kapcsolatotok? Kort nemet írjatok

szóval, nekem már fél éve tart az első. ez szokványos? a válaszokat köszi :)

21

Van olyan aki szó nélkül lelép egy szakítás után? Miért nem képes még egy sziát sem kinyögni?

A hosszas búcsúzkodást én is utálom, jobb gyorsan túlesni rajta. De az, hogy vissza se böfögött azért rosszul esik. Én szakitottam vele, de az ő hibájából történt. Biztos benne van a sértettség de szerintem azért annyit megérdemeltem volna, hogy legalább elköszönjön. Én szépen udvariasan kultúráltan intelligens felnőtt ember módjába elbúcsúztam sok sikert és minden jót kívántam neki az életben, ő meg még egy szia-t sem bír kinyögni???? Milyen ember az ilyen? Ennyi tiszteletet adjon már az ember még annak is akire haragszik és nem is szereti már? Nem?

4

Átfordulhat barátságból szerelembe?

Régóta ismerem a lányt, legjobb barátok vagyunk. 100 %-ig megbízunk egymásban. Nem régóta egyedülálló, egy hosszú kapcsolata ért véget. Nagyo Tegnapelőtt elmondtam a neki, hogy belé szerettem, de ő mondta, hogy ő nem így érez irántam többet, mint barátság(nem mondta,de nem vagyok az esete,mint fiú), de később lehet belém szeret, nem tudhatja. Írtam neki dalt is, meg verset is, bár ezeket még nem "mondtam el" neki. Nagyon szeretem. Szerintetek küzdjek érte?

4

Kik találtak párt, itt vagy a társkeresőkőn?

love.hu,párom.hu, csajok és pasik alkalamzás,elittáras.hu

3

Ilyen csúnya szakítást hogy lehet feldolgozni?

1 év 3 hónapig voltunk együtt, tegnap szakított velem. Nekem tényleg ő volt a mindenem. Na addig addig veszekedtünk, meg én könyörögtem neki, hogy egymásnak mentünk, és ő levágott a földhöz. Olyan dolgokat tudok róla hogy tönkretenném vele az egész életét, és biztos vagyok benne hogy ezek után nagyon sok lány megtenné de én nem tudom vele holott megérdemelné. Kétségbe vagyok esve mert vele feküdtem le először minden hozzá köt, orvoshoz is kell mennem enni sem birok aludni sem egyszerűen semmit sem.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!