Találatok a következő kifejezésre: 3 éve volt barátom, tegnap (3 db)

3 éve van (volt) barátom, tegnap szakítottunk, ugy érzem, h végleg, én is belátom, h nincs értelme, mert nem tudok vele beszélgetni?

Az a baj, h még el sem mondom a véleményem, rám néz és tudja (? szerinte) , h mit gondolok. Ha nem értek vele egyet, ideges lesz és azt mondja, h ne verg?djek...... Szeretem az a gond, de egy se veled, se nélküled kapcsolatot nem akarok. Hogyan tudnám lezárni?

Legjobb válasz: tudom, könnyû mondani, de felejtsd el egyszerûen! mindenhol vannak viták, de ha azt nem tudjátok megbeszélni, akkor lõttek az egésznek, és ahogy kivettem az írásodból, ezt te is belátod.

tudom, könnyû mondani, de felejtsd el egyszerûen! mindenhol vannak viták, de ha azt nem tudjátok megbeszélni, akkor lõttek az egésznek, és ahogy kivettem az írásodból, ezt te is belátod.
1. válaszoló: ne törõdj mások mit mondanak, hogy "öreg" vagy. Én most 18 vagyok, hülyén hangzik de énis néha annak érzem magam. Érezd csak jól magad!
A kérdező hozzászólása: A (volt) párom elég csendes természetû, a kapcsolatunk elején én voltam az örökmozgó, csicsergõs fél. Ahogy telt az idõ én is lenyugodtam, hanyagoltam a barátnõimet, aminek õ csak örült, hiszen nem igazán kedvelte õket, félek, h nemtudok tullépni a kapcsolaton, mert elszoktam a szórakozástól, lehet hülyén hangzik, de 22 évesen "idõsnek" érzem magam, h elmenjek egy discoba, mert a mai tizenévesek között nem igazán érezném jól magam...
A kérdező hozzászólása: 1.válaszolónak: Te egyáltalán nem vagy öreg, bárcsak én lennék 18. Másképp cselekednék..... Megpróbálok elmenni ide-oda, remélem tul leszek rajta... köszi a válaszokat
Pedig a szórakozás jót tenne, nem tudom miért érzed magad öregnek 22 évesen, mikor az anyukám 47éves és még mindig imád diszkóba járni. Szóval nem csak tizenévesek járnak oda:) Nekem 5 éves kapcsolatom volt, hasonló a tiédhez, ajánlom még hogy menj el nyaralni valamerre, én is ezt tettem mikor vége lett, kimentem külföldre (egyedül, mert barátaim sem voltak a párom miatt), kint annyira jól éreztem magam nem is gondoltam volna, új barátokat szereztem, újra fiatalnak éreztem magam, sokat segített.
en 20 vagyok, ket napja vegzett velema baratom, mert mi is sokat veszekedtunk.a vegen mar jol votlunk, de megis tonkretette a kapcsolatunkat...barhogy akartam nem tudtam megmenteni...most nagyon elvagyok keseredve, bar volt egy 28 eves srac, de valamiert azzal se jon ossze.Annyira egyedul erzem magam, pedig csaladom, barataim mindent megtesznek, h boldog legyek.Ha nem tudsz vele beszelgteni, ne is kinozd, en hiszem h valahol mindenki megkapja azt aki neki kell, csak turelem az egesz. legyen noi becsuleted s ne konyorogd vissza magad hozza.ebbol mar nagy szerelem ugyse lenne..inkabb kezd elolrol...tudom nem konnyu, hiszen atelem...de foglald el magad minden massal, s foleg jarj sokat bulizni...szorakozni, n ugy erzem csak az az egy segit..az h uljek s sirjak nem megoldas, s az sem h csak azon gondolkozzakm h miert lett rossz a dolog..ne az s zamitson, szamitson az h van eselyed egy uj eletre.
A kérdező hozzászólása: Megnyugtatot picit, hogy nem vagyok egyedül a gondommal, és erõt adtak a tanácsok, ugyh. köszönöm szépen mindenkinek :)
Hodd el jobbat érdemelsz!tudom közhely de az idõ segíteni fog neked!

Tegnap feküdtünk le először a barátommal. Nem voltam már szűz, de 3 éve nem voltam senkivel. Nagyon fájt és még most is egy kicsit, pedig óvatos volt. Mit csináljak, hogy legközelebb jobb legyen? Normális, hogy még most is fáj a hüvelyem?

Hosszú el?játék, nagyon nedves voltam, szeretem is, minden oké volt.

Legjobb válasz: Megeshet, ennyi idõ alatt, megint összementél egy kicsit, vagy a párod mérete nem olyn, mint az elõzõnek, de megszokod, ne aggódj.

Megeshet, ennyi idõ alatt, megint összementél egy kicsit, vagy a párod mérete nem olyn, mint az elõzõnek, de megszokod, ne aggódj.
szerintem menjél el nõgyógyászati vizsgálatra, lehet ott belül nincs valami rendben, és azért fáj..
Mondd meg neki, hogy legkzelebb óvatosabban. Esetleg lehetsz te felül, és irányíthatsz.
A kérdező hozzászólása: Átlagos mérete van és nagyon óvatos volt. Remélem legközelebb jobb lesz. Jobban fájt, mint amikor a szüzességemet vesztettem el.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nagyon fáj, pedig ennél óvatosabb már nem lehet. Azóta voltunk együtt párszor, de nem lett jobb:(
Adok rá puszit, ha gondolod...
A kérdező hozzászólása: Köszi, de inkább pár jótanács jobban jönne...:)
Szerintem is nõgyógyász, mert ez fura. Kihagyás után nekem is szokott nehézkes lenni a dolog, de csak az elsõ másodpercekben, amíg bemegy, utána már nem, aktus közben nem, és másnap sem! Én azt nem értem, hogy ha fáj, miért nem hagyjátok abba?! Miért erõlteti a barátod úgy, hogy másnap még mindig fájjon?! Ha fáj, szólni kell, és abba kell hagyni. Nem szakad le a plafon, ha nem megy végig az aktus, amikor az az egyik félnek fájdalommal járna!
A kérdező hozzászólása: Abbahagyta többször is, aztán újra próbálkoztunk és én kértem, hogy, hogy ne hagyja abba, mert abban bíztam, hogy csak "elszoktam az érzéstõl" és minden rendben lesz. Éppen csak bettette, semmi több, mégsem lett jobb. Lehet, hogy tényleg orvos lesz a vége....:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!