Találatok a következő kifejezésre: 3 év gyermeket az (42 db)

Van egy 6 éves kisfiam aki az apjával él 3 éve. Bántalmazott az apa ezért elhagytam, a gyermeket ott hagytam. Szeretném kérni a gyerek elhelyezési pert. Milyen esélyem van hogy nálam helyezik el? A gyerekem velem szeretne élni de ő még nem dönthet.

Tartok a volt párom élettársától aki egykor a barátn?m volt.Nagyon szertném ha velem élhetne a gyermekem.Mit kellene tennem?

Legjobb válasz: öszintén szolva,basszus:(,röviden.értem a problémädat,de hiäba bäntalmazna engem a férjem hidd el hogy én nem hagynàm nàla a gyerekem,ne viccelj.fognàm és ràhivnàm a rendört,és ne haragudj hogy ezt mondom de én nem futamodtam meg volna azert mert bäntott.elhiszem hogy nehez ezt feldolgoznod és hogy jobbnak lättad elmenned onnan,de gondolj bele....én nem hagytam volna ott a kisfiamat föleg nem egy ilyen emberre.tuti én a zsarukat ugy ràhivtam volna mint a sicc...és ha nem is akkor.hät ne is haragudj de nem vàrtamvolna 3 évet azzal hogy jéééééé nekem van egy gyerekem otthagytam az apjànak visszaakarom kapni....nem 3 évet vàrtam volna...ha màr vàrok,akkor max 3 nap,nem pedig év.....keress fel egy ügyvédet,lehet nekik irni neten is...

öszintén szolva, basszus:(, röviden.értem a problémädat, de hiäba bäntalmazna engem a férjem hidd el hogy én nem hagynàm nàla a gyerekem, ne viccelj.fognàm és ràhivnàm a rendört, és ne haragudj hogy ezt mondom de én nem futamodtam meg volna azert mert bäntott.elhiszem hogy nehez ezt feldolgoznod és hogy jobbnak lättad elmenned onnan, de gondolj bele....én nem hagytam volna ott a kisfiamat föleg nem egy ilyen emberre.tuti én a zsarukat ugy ràhivtam volna mint a sicc...és ha nem is akkor.hät ne is haragudj de nem vàrtamvolna 3 évet azzal hogy jéééééé nekem van egy gyerekem otthagytam az apjànak visszaakarom kapni....nem 3 évet vàrtam volna...ha màr vàrok, akkor max 3 nap, nem pedig év.....keress fel egy ügyvédet, lehet nekik irni neten is...
Ne haragudj, nem igazán tudlak megérteni. Pont a védtelen kisgyereket hagytad az agresszív apjánál teljesen kiszolgáltatott helyzetben? Eddig nem jutott eszedbe a fiad, nem is látogattad? Amúgy meg fordulj ügyvédhez.
3évig nem nagyon érdekelt hogy van fiad, aki eddig az apjánál élt. Valószínûleg szakember azért meg fogja hallgatni a kisfiú véleményét is.De a bíróság szerintem kicsi eséllyel fogja neked ítélni, hiszen 3 éve leléptél, gyerektartást nem fizettél.Ha engem verne meg a párom, akkor sem hagynám itt a gyereket, hanem elmennék orvoshoz készíttetnék egy látleletet, s utána irány a bíróság, és elköltöznék.(Õt meg gyanítom kivégeznék a jóbarátaim...)
Keríts egy ügyvédet.
A bíróság az esetek többségében az anyánál helyezi el a gyereket.Ebben az esetben viszont az a gond, hogy te ott hagytad a gyereket. Ráadásul ennek már 3 éve... Akkor õ még nagyon kicsi volt és az anyja mellett lett volna a helye. Ha az apa szépen nevelte és a gyerek nem volt bántalmazva, akkor szerintem van rá esély hogy nála maradjon. Ez szerintem csak bíró kérdése... Az én véleményem most nem számít, de eddig miért nem küzdöttél a gyerekedért? Sokkal nagyobb esélye lett volna hogy megkapd. Én örülök hogy most harcolnál érte, de lehet, hogy a gyerek már megszokta az apjánál... Akkor viszont had döntsön õ. Nem szabad hagyni, hogy a gyerek szenvedje meg a ti vitáitokat. Nézd a gyerek érdekeit és úgy dönts!
Én a helyedben felvenném a kapcsolatot velük: http://www.nane.hu/
miért ítélkezek más felett tisztelt hozzászólók??? nem tudhatjuk milyen helyzetben volt, hogy élte meg, milyen körülmények között volt stb.... sajnos kérdezõ kicsi az esélye h a gyermeked ujra nálad helyezzék el..sajnálom ami veled történt..legyen úgy ahogy a legjobb a gyermekednek
én azt hittem hogy a fejével él
Szia! Érdeklõdnék, hogy megvolt-e a per, és a bíróság hogy döntött?

Az apa bántott engem, nem hoztam el tőle a gyerekem. őt nem bántja.2 hetenete velem van, eltelt 3 év és a gyermekem szeretne velem élni. miért kell elítélni amiért akkor ott hagytam a gyerekem és most szeretném őt visszakapni. mik az esélyeim?

A bíróságon kinek van nagyobb esélye az apának vagy nekem?Õ biztosan perelne.mik az esélyeim.Csak az írjon aki nem szemrehányásokkal bombáz,mert nem tudja senki az el?zményeket.ha beadom a gyerekelhelyezési pert, mellém helyeznek ki ügyvédet?

Legjobb válasz: Az elítélést azért kapod,mert mint anya,tudom,hogy a gyermekem nélkül soha,sehova!Inkább verjen meg még kétszer.Nem baj,hogy õt nem bántja.Illetve hogy miért kellett ehhez három év.(Olvastam a kérdésed a családi kapcsolatoknál is...) A nálad történõ elhelyezés esélyei elég kicsi.Ugyanis három év távlatából,hacsak akkor nem vetettél orvosi látleletet,akkor elég nehéz bizonyítani a bántalmazást.Ha a gyermek jó helyen van,és tényleg nincs baja,akkor szerintem majdhogynem nulla.Persze szakember maghallgathatja a gyermek véleményét,de ez igen kis súllyal esik lattba,ha még kicsi a gyermek. Illetve,mint elvált szülõk gyermeke,tudom,hogy a gyermekekért folyó huzavonát,és a szülõk egymás elleni acsarkodását mindenkinél jobban a gyermek sínyli meg.Senkinek nem kívánom azt az érzést,amikor az apja nem akar elmenni az esküvõjére,mert 16 éve elvált az anyjától és (míly meglepõ) az anyja is ott lesz.Azért gondold végig alaposan,hogy megéri-e!!!

Az elítélést azért kapod, mert mint anya, tudom, hogy a gyermekem nélkül soha, sehova!Inkább verjen meg még kétszer.Nem baj, hogy õt nem bántja.Illetve hogy miért kellett ehhez három év.(Olvastam a kérdésed a családi kapcsolatoknál is...) A nálad történõ elhelyezés esélyei elég kicsi.Ugyanis három év távlatából, hacsak akkor nem vetettél orvosi látleletet, akkor elég nehéz bizonyítani a bántalmazást.Ha a gyermek jó helyen van, és tényleg nincs baja, akkor szerintem majdhogynem nulla.Persze szakember maghallgathatja a gyermek véleményét, de ez igen kis súllyal esik lattba, ha még kicsi a gyermek. Illetve, mint elvált szülõk gyermeke, tudom, hogy a gyermekekért folyó huzavonát, és a szülõk egymás elleni acsarkodását mindenkinél jobban a gyermek sínyli meg.Senkinek nem kívánom azt az érzést, amikor az apja nem akar elmenni az esküvõjére, mert 16 éve elvált az anyjától és (míly meglepõ) az anyja is ott lesz.Azért gondold végig alaposan, hogy megéri-e!!!

3 év alatti gyermeket az apának ítélheti a bíróság, ha nekem nem olyan jók az anyagi körülményeim, mint a férjemnek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem feltétlenül az anyagi kürülmények milyenségét mérlegeli a bíróság, ha van lakásod, ahol a gyermeket fel tudod nevelni, és van munkahelyed amivel biztosítani tudod a megélhetéseteket szerintem feltétlenül az anyára van inkább szüksége egy 3 év alatti gyermeknek. Úgyhogy szerintem nem valószínû, hogy az apánál történjen az elhelyezés. Általában olyankor ítélik az apának a gyerkõcõt, ha az anya nem megfelelõ életvitelt folytat ahhoz, hogy egy gyermeket fel tudjon nevelni pl: iszik. Tehát ez nem attól függ, hogy apának Mercije van neked meg buszjegyed! Már bocsi a hasonlatért!

Szia! Szerintem nem feltétlenül az anyagi kürülmények milyenségét mérlegeli a bíróság, ha van lakásod, ahol a gyermeket fel tudod nevelni, és van munkahelyed amivel biztosítani tudod a megélhetéseteket szerintem feltétlenül az anyára van inkább szüksége egy 3 év alatti gyermeknek. Úgyhogy szerintem nem valószínû, hogy az apánál történjen az elhelyezés. Általában olyankor ítélik az apának a gyerkõcõt, ha az anya nem megfelelõ életvitelt folytat ahhoz, hogy egy gyermeket fel tudjon nevelni pl: iszik. Tehát ez nem attól függ, hogy apának Mercije van neked meg buszjegyed! Már bocsi a hasonlatért!
Az anyagi körülmények önmagukban nem elegendõek annak megítéléséhez, hogy a gyermeket hol helyezze el a bíróság. A gyermek érdekeit köteles vizsgálni elsõsorban.


Igaz az, hogy 3 kiskorú gyermek esetén az anyuka 8 évig lehet GYES-en?

Legjobb válasz: pontosan így van: A támogatás a legfiatalabb gyermek 3. életévének betöltésétõl 8. életévének betöltéséig jár. Megszûnik a jogosultság akkor is, ha a legidõsebb gyermek betölti a 18. életévét.

pontosan így van: A támogatás a legfiatalabb gyermek 3. életévének betöltésétõl 8. életévének betöltéséig jár. Megszûnik a jogosultság akkor is, ha a legidõsebb gyermek betölti a 18. életévét.
Gyet-en lehet, aminek az összege megegyezik a gyessel. Ilyenkor õ fõállású anya.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Akkor gondolom ez a legnagyobb gyermek 14 éves koráig igényelhetõ.
nem, un fõállású anya akkor lehetsz, ha legkisebb elmúlt 3 a legnagyobb pedig még nincs 18. Most 23 e körüli az összege és jár hozzá gyerekenként 16e csp.
.
Ha feketln-fehéren betudod bizonyítani, hogy az anya alkoholista stb.akkor van esélye az apának.
Hát egy orvosi vizsgálat során nyilván kiderülne hogy az anyuka lelki beteg és ez komoly indok rá hogy ne az anya kapja a felügyeletett. Küzdj érte.
A kérdező hozzászólása: 21 21 sajno hála tom bizonyitani közel vannak a somszédok és ott voltak
A kérdező hozzászólása: 21 31 mindenem a kislány
A kérdező hozzászólása: éjjel az utcárol vittük vissza babakocsival felpakolva ......
egyértelmûen az apának van esélye!!!!!!
Igy szerintem is az apanak itelik, es jobban is teszik!
3 évig otthon voltam a gyerekemmel.
Úgy, ahogy az elsõ mondja, de ha olyan helyre mész, ahol esetleg diszkriminálják a kisgyermekeseket, akkor lehet, hogy nem jó ötlet közölni, hogy van gyereked... (több barátnõm tapasztalata :( van, aki olyat írt a gyes helyére, hogy kisegített egy rokon vállalkozásában két évig. Õt felvették.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Szóval az a megoldás, hogy nem írom bele? Akkor a motivációs levélben milyen igeidõt írjak? Mégsem állíthatom, hogy ilyen és olyan programmal dolgozom, ha egyszer nem vagyok aktív munkaerõ...

Ha a második gyermekem az első gyermekem 3. betöltött éve előtt megszületik, akkor járok legjobban gyes/gyed szempontjából, ezt jól tudom?

Mi van ha nem sikerül összehozni a babát,és csúszunk pár hónapot?

Legjobb válasz: Akkor ebbe beletrafáltam. Kár, hogy az ötöslottó számait nem így találom el :D

Akkor ebbe beletrafáltam. Kár, hogy az ötöslottó számait nem így találom el :D
Nem biztos. Az igénylést megelõzõ naptári évbõl számolnak tgyást, gyedet. Ha az igénylést megelõzõ naptári évben volt 180 bérezett napod (szabi, meló, betegszabi), akkor abból számolnak. Ha nem volt, akkor tgyás esetében a minbér kétszerese, max. a szerzõdés szerinti bér, gyed esetében a minimálbérbõl. Ez utóbbi alól akkor van kivétel, ha azért nincs 180 bérezett napod, mert táppénzben, tgyásban, gyedben részesültél, akkor a korábbi ellátás alapjából számolnak. Magyarul, ha pl. májusi a babád, akkor jársz jól anyagilag, ha decemberig bezárólag megszületik a tesó (ekkor durván 2, 5 éves a nagy). Ha viszont pl. júliusi, akkor a tesó akár következõ év decemberében is születhet (ekkor durván 3, 5 éves a nagy).
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Egyébként a kislányom éppen májusban született :-)))

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném a segítségét kérni. Sajnos állandó petefészek gyulladásom van már hosszú évek óta (10 éve). Gyermekeimmel is csak úgy tudtam terhes lenni, hogy az orvosom az első 3 hónapban antibiotikumot szedetett velem és csak így maradta

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném a segítségét kérni. Sajnos állandó petefészek gyulladásom van már hosszú évek óta (10 éve). Gyermekeimmel is csak úgy tudtam terhes lenni, hogy az orvosom az első 3 hónapban antibiotikumot szedetett velem és csak így maradtak meg a babáim. Ahogy megszületettek a gyermekeim újra 3-4 hétre rá elkezdődtek a panaszaim. Jelenleg is kínzó fájdalmaim vannak főleg a bal oldalon, és sajnos egy-két fajta antibiotikum sosem elég. Ez örök életemre meg fog maradni nekem? Köszönöm előre is a segítségét! Itt megjegyezném, hogy tőzegáfonyát szedek minden nap és rengeteg vitamint is. pl. Cetebe 500 mg x2 ,stb.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nem tartom valószínűnek, hogy a sorozatos antibiotikumkezelések végleg rendezik panaszait, ugyanis lehetséges, hogy a gyulladás – bizonyos helyeken – idültté vált. Ilyen esetben pedig már nem lehet célt érni csak gyógyszeres kezelésekkel! A gyulladások miatt kialakult összenövések, hegesedések komoly panaszokat okozhatnak, amelyek gyakran csak műtéttel (pl. laparoszkópia) oldhatók. Emellett speciális fizioterápiát tudok még javasolni, …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Nem tartom valószínűnek, hogy a sorozatos antibiotikumkezelések végleg rendezik panaszait, ugyanis lehetséges, hogy a gyulladás – bizonyos helyeken – idültté vált. Ilyen esetben pedig már nem lehet célt érni csak gyógyszeres kezelésekkel! A gyulladások miatt kialakult összenövések, hegesedések komoly panaszokat okozhatnak, amelyek gyakran csak műtéttel (pl. laparoszkópia) oldhatók. Emellett speciális fizioterápiát tudok még javasolni, … Olvass tovább »

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném a segítségét kérni. Sajnos állandó petefészek gyulladásom van már hosszú évek óta (10 éve). Gyermekeimmel is csak úgy tudtam terhes lenni, hogy az orvosom az első 3 hónapban antibiotikumot szedetett velem és csak így maradta

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném a segítségét kérni. Sajnos állandó petefészek gyulladásom van már hosszú évek óta (10 éve). Gyermekeimmel is csak úgy tudtam terhes lenni, hogy az orvosom az első 3 hónapban antibiotikumot szedetett velem és csak így maradtak meg a babáim. Ahogy megszületettek a gyermekeim újra 3-4 hétre rá elkezdődtek a panaszaim. Jelenleg is kínzó fájdalmaim vannak főleg a bal oldalon, és sajnos egy-két fajta antibiotikum sosem elég. Ez örök életemre meg fog maradni nekem? Köszönöm előre is a segítségét! Itt megjegyezném, hogy tőzegáfonyát szedek minden nap és rengeteg vitamint is. pl. Cetebe 500 mg x2 ,stb.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nem tartom valószínűnek, hogy a sorozatos antibiotikumkezelések végleg rendezik panaszait, ugyanis lehetséges, hogy a gyulladás – bizonyos helyeken – idültté vált. Ilyen esetben pedig már nem lehet célt érni csak gyógyszeres kezelésekkel! A gyulladások miatt kialakult összenövések, hegesedések komoly panaszokat okozhatnak, amelyek gyakran csak műtéttel (pl. laparoszkópia) oldhatók. Emellett speciális fizioterápiát tudok még javasolni, …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Nem tartom valószínűnek, hogy a sorozatos antibiotikumkezelések végleg rendezik panaszait, ugyanis lehetséges, hogy a gyulladás – bizonyos helyeken – idültté vált. Ilyen esetben pedig már nem lehet célt érni csak gyógyszeres kezelésekkel! A gyulladások miatt kialakult összenövések, hegesedések komoly panaszokat okozhatnak, amelyek gyakran csak műtéttel (pl. laparoszkópia) oldhatók. Emellett speciális fizioterápiát tudok még javasolni, … Olvass tovább »
6. hónap nem fizetés után kérheted a bíróságon a gyerektartás megelõlegezését az államtól, aztán ha lesz pénze akkor abból vonni fogják. Viszont az is igaz, hogy kérhet lakáshasználati díjat.
Ha a közös házban csak te élsz a gyerekkel, akkor a társtulajdonos követelhet töled lakáshasználati dijat.
A lakás ráesõ részére kérhet lakáshasználati díjat, így igen jogos.
Õ fizessen tartásdíjat, te meg albérleti díjat.
azt hittem férfiröl van szo.Hát ez elég..inkább nem irok csunyákat.biroságra vinném az ügyet.
Érdekes dolog lenne ezt az ügyet bíróságra vinni...
Már eleve ott bukta, hogy a ház közös.
A kérdező hozzászólása: Hát ez érdekes, ugyanis Õ nem fizet tartásdíjat ami egyébként 18000 a 3 gyerekre, még én fizessek neki havi 16000ft.Ez a nõ nem ismer határokat, gyerekeit már 3 éve nem látta.
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted?
A kérdező hozzászólása: Már túl vagyunk a bíróságon, 1 év próbára bocsájtást kapott.A lakást hitelre vettem Õ csak gyesen volt még soha nem dolgozott, munkája nem volt és jelenleg sincs.A lakás törlesztõ 65000ft.Mivel nem volt jövedelme én fizettem mindig.Mibõl gondolja hogy csak az volt a dolga, hogy világra hozza Õket?Még kicsik és az iskola, óvoda költségeit sem könnyû elõteremteni, saját gyerekeitõl követeli ezt az összeget.
Miért lett közös a lakás, házasok vagytok, te számládról fizeted? Gyerektartást meg tereld jogi útra. Nem is csak a pénz miatt. Legyen nyoma, hogy nem fizet. Díjat, hogy követeli? Ügyvéden keresztül?
9-es, miért, ha férfiról lenne szó, akkor minden oké és természetes lenne?
Ha közös a lakás, és a hitelt is együtt vettétek fel, akkor pereld be, h fizesse a hitel felét. Akkor ha a gyerektartást és a hitelt is meg kell adnia, akkor ahhoz képest elenyészõ lesz a lakáshasználati díj, amit neked kéne adni, simán ki tudod majd fizetni ebbõl a pénzbõl.
ha férfiról lenne szó, akkor sem lenne természetes, de a férfiknál gyakoribb ez nem a nöknél...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!