Találatok a következő kifejezésre: 3 és hete késik (84 db)

Szerintetek ha a tesztek negativak lehetek meg terhes? Hanyingerem van, erzekeny lettem a szagokra, emelygek, faradt vagyok es a 3-ik hete kesik a mensim. Ja es faj a mellem is mint mikor meg kene jojjon . Mi alhat mogotte?

Legjobb válasz: Menj orvoshoz minél elõbb. Mindenféle állhat a háttérben, de jobb, ha nem agyalsz ezen feleslegesen, hanem megnézeted, és akkor kiderül. Legjobbakat!

Menj orvoshoz minél elõbb. Mindenféle állhat a háttérben, de jobb, ha nem agyalsz ezen feleslegesen, hanem megnézeted, és akkor kiderül. Legjobbakat!

Több mint egy hete késik, egyébként a ciklusaim szabályosak, nem értem a dolgot, feszül a mellem, gyengébb vagyok, mégis 3 tesztem negatív, lehet tul korai volt? Ha jövő héten elmennék dokihoz, és baba van már látna vmit? Vagy ne reménykedjek?

Legjobb válasz: A teszt lehet hogy csak késõbb mutatja ki. Ha már egy hete késik a jövõ héten már látnia kell a dokinak legalább a petezsákot ha terhes vagy. Addig csinálj még egy tesztet pár nap múlva.

A teszt lehet hogy csak késõbb mutatja ki. Ha már egy hete késik a jövõ héten már látnia kell a dokinak legalább a petezsákot ha terhes vagy. Addig csinálj még egy tesztet pár nap múlva.
de igen is reménykedj lehet, hogy a teszt még korai csináltass inkább vérvizsgálatot az tuti. elmehetsz orvoshoz de még lehet, hogy korai lenne de nem árt ha tud róla, és lehet, hogy te is megnyukszol, csinálj több fajta tesztet, és ne idegeskedj az nem tesz jót. drukkolok neked, Letti.
Szerintem is csinálj még egy tesztet legalább! Azonban ha továbbra is negatív és mégsem jön meg, menj el orvoshoz. Nekem van ismerõsöm, akinek nem lett pozitív tesztje, de a doki látta már a petezsákot... ha egy hete késik, akkor olyan 5 hetes vagy most, a 6. héten már a petezsák jól látszik, jobb uh-gépen a baba is és a szívhang is lehet hogy hallható!!

Ma voltam a nődokinál és 6mm-es utarust és megnagyobodot bal petefészket irt a papiromra 1 hete késik 3 hét mulva vissza kell mennem túl korán mentem?

Legjobb válasz: uterus elirtam ez mit jelent nem mondot semmit csak, hogy mennyek vissza 3 hét mulva ha nem jön meg

A kérdező hozzászólása: uterus elirtam ez mit jelent nem mondot semmit csak, hogy mennyek vissza 3 hét mulva ha nem jön meg
A kérdező hozzászólása: Ez igaz mert a kisfiamnál a 4-ik orvos mondta, hogy terhes vagyok a többi azt mondta nem lát semmit! És elõzõ nap mondta az egyik nem másik nap már igen!
Szia! Elõször is nyugodj meg! Nekem lett egy pár pozi tesztem, elmentem orvoshoz (korán sajnos) és csak 5 mm nyálkahártyát látott! Erre ugyebár írták hogy az lehetetlen... így nem lehetek terhes stb... 1 hét múlva már ott volt a petezsákocska :) Akkor ez hogy is van? Szerintem az hogy voltál 1 orvosnál, és ezeket írta a papírodra még nem jelent semmit. No para! 6+1 km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkien a válaszokat! Már van egy kisfiam 2 éves! De nem értem azt se , hogy a jobb oldalamon mér szurkál?
Próbálkozhattok tovább, ha megfogan, semmi baja nem lesz, csak jóval kevesebb eséllyel jön ösze a terhesség, mint normál esetben.
A kérdező hozzászólása: És ha tovább probálkozunk a babával akkor nem eshetek teherbe? Ha igen akkor nem lesz semmi baja a babának?
A 6 mm-es endometrium nagyon kevéske. :( Elvileg a terhességhez minimum 8 mm kell. De így már nagyon valószínû, hogy PCO-s vagy. Doki nem tudom mért nem mondott semmit. És amiatt simán késhet a mensid, mert sajnos emiatt gyakori a rendszertelen menstruáció, van hogy egy pco-snak hónapokig nem jön meg... Keress fel inkább egy másik dokit.
PCOS-policisztás ovárium szindróma, ami annyit jelent, h peteéréskor nem szabadul ki a tüszõ, hanem ciszta formájában visszamarad a petefészekben, ezek a ciszták pár mm-esek és gyöngysorszerûen helyezkednek el a petefészekben. Ennek a betegségnek nagyon sok jele van, ha beírod a keresõbe nagyon sok hasznos oldalt találsz errõl a témáról! Nekem is ez volt kialakulóban, nálam az inzulinrezisztencia következtében megváltozott hormonok miatt, doki kiderítette, nem kellett gyógyszeres kezelés, elég volt diétáznom és már a 2. hónapban babás lettem:) ) Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: De elõzõ honapba 32 napra jött meg ahhoz számitva csak 4 nap
A kérdező hozzászólása: 36.-ik napján járok! És mi az a Pco ? De akkor mért nem mondot semmit és ez miadt nem jön meg már teljesen össze vagyok zavarodva! Köszönöm a válaszodat
Szia, A ciklusod hányadik napján jársz? A petefészekben gyöngysorszerûen elhelyezkedõ kicsi kis pontok, utalhatnak PCO-ra is. Ha egy hete késik akkor kevés a méhnyálkahártya 6 mm-es vastagsága. Nekem 1 hét késés után kézi vizsgálat után már megállapította a terhességet és az UH-n is lehetett látni a petezsákot. Remélem hamar összejön és mihamarabb babás leszel!
A kérdező hozzászólása: Endometrium 6mm bocsánat elnéztem a petefészekre még azt mondta, hogy több apró valamik vannak benne! Akkor lehet a petefészek miadt nem jön meg?
Biztos így van a leleten, hogy uterus mérete 6 cm? Mert azt nem így szokták mérni, hanem két számmal, pl. 62x72. Az endometrium vastagságát nem mérte? Mert teherbeesés szempontjából az is fontos. A megnagyobbodott petefészek nem valami jó, az leginkább cisztára, vagy más problémára utal, nem terhességre. Lehet, hogy még korai volt, azért nem látott semmit. Amúgy pozitív teszted van?
Szia! Szerintem is PCO gyanús vagy. :-( Már kimutatná a teszt, ha babás vagy, lõj el egyet! Ha mégis cisztás lennél, jobban jársz, ha elmész terheléses vércukor és inzulin vizsgálatra, mert igenis lehet baja a babának ettõl!!! A PCO oka általában cukoranyagcsere zavar, így nagyobb esélye van egy vetélésnek. :-(

A múlt honapban 3 napig volt meg a menszeszem és kevés is volt, meg általában 4-5 napig szokott tartani, ebben a hónapban viszont már két hetet késik. Nem görcsölök nincs semmi panaszom viszont húzodik a hasam két oldalt. Terhes vagyok?

Voltam a héten élmény fürd?ben és sokat voltam vízben akkor nem éreztem a hasam de most egyre jobban, lehetséges hogy babát várok? Ovulációs csíkkal meg lehet tudni? Írjatok please!

Legjobb válasz: Van esély. Akár múlt hónapban is teherbe eshettél, akár e hónapban is, a lényeg, hogy most késik 2 hetet, szóval a tesztet tanácsolom, de nem LH-t, hanem hcg-t, mert a terhesteszt van erre kitalálva, sokaknak nem jött be a ovu teszt jóstesztként... Reggeli elsõ pisibõl a legjobb. Tescoban is van, ha ma akarod megvenni, vagy ügyeletes patikában, stb.!

Van esély. Akár múlt hónapban is teherbe eshettél, akár e hónapban is, a lényeg, hogy most késik 2 hetet, szóval a tesztet tanácsolom, de nem LH-t, hanem hcg-t, mert a terhesteszt van erre kitalálva, sokaknak nem jött be a ovu teszt jóstesztként... Reggeli elsõ pisibõl a legjobb. Tescoban is van, ha ma akarod megvenni, vagy ügyeletes patikában, stb.!
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ.
A kérdező hozzászólása: sajnos nem várok babát, hanem leállt a menszeszem és most hormon potló gyógyszert kell szednem.Valami tippettek hogy mitõl lehet?

3 Hete késik a menstruációm múlthéten vettem két tesztet (nem reggeli vizelettel csináltam) negativ lett. Tegnap vettem megint és az már pozitiv volt. Mitcsináljak? Péntekre van időpontom, a gondozóba. Várjak vagy vegyek még egy tesztet?

Ha valóban kisbabám lesz akkor számitásaim szerint kb 5 hetes és 4 napos babás lehetek. Valakinél volt hasonló?

Legjobb válasz: Nem voltak stabilak a ciklusaid. A terhességet a mensi elsõ napjától számolják, de mivel ilyen késõn lett pozitív valszeg késõbb volt ovud.

Nem voltak stabilak a ciklusaid. A terhességet a mensi elsõ napjától számolják, de mivel ilyen késõn lett pozitív valszeg késõbb volt ovud.
A kérdező hozzászólása: de teljesen normális volt a ciklusom idáig!
Akkor nagyon furcsa, hogy ilyen késõn lett pozitív a teszt. Majd írd meg mit mondott a doki.
persze, vegyél még egy tesztet... :)
A kérdező hozzászólása: Vettem. Az is pozitiv. Most ilyen fele fele arány alakult ki 2 poz és kettõ neg. ilyenkor mi a helyzet?
Mivel az elsõt nem reggeli vizeletbõl csináltad, abban kisebb volt a HCG koncentráció, ez normális. Ha azóta van két pozitív teszted, akkor minden bizonnyal terhes vagy! :-)
Azért 3 hetes késésnél már 7 hetes körül kell lenned, ha normál 28 napos ciklust számolunk. Ha mész orvoshoz már szívhangot is látnia kellene, ha esetleg mégsem akkor késõbb volt ovu és késõbb volt a nemvárt idõpontja is.
A kérdező hozzászólása: 2mm petezsák látható az Ultrahangon. 10 nap mulva kontroll. :) )

Ha 3 teszt is pozi, és már 3 hete késik, de orvos még nem látott, (mert sokan vannak nála és nem tud fogadni) elmondhatom a szüleimnek hogy babát várok!?

Nem szeretnék úgy járni, hogy elmondom hogy várandós vagyok, és mikor odakerülök az orvoshoz Õ meg azt mondja hogy nem is!holnap szeretnénk elmondani!szerintetek mikor biztos már hogy velem van a baba?mikor érdemes elmondani?már 6 hetes terhes vagyok, ha velem van a baba!el?re is köszi a válaszokat, és bocsi a kacifántos mondatokért!

Legjobb válasz: Én az anyumnak elsõ perctõl,amikor kb 2 hetet késett elmondtam.De senki másnak.De jobb is,mert sajnos elment. Szerintem várd meg az orvost.

Én az anyumnak elsõ perctõl, amikor kb 2 hetet késett elmondtam.De senki másnak.De jobb is, mert sajnos elment. Szerintem várd meg az orvost.
Szia! Én úgy mondanám el, hogy pozitívak a tesztek, de doki még nem látott. Szerintem veled együtt fog izgulni. :-)
Nem lesz semmi gond sem.Mond el anyukádnak.Mikor én elmondtam, nagyon örült neki mindenki.Nálunk elég késõn derült ki.10+3 hét.20 éves voltam akkor, most 22.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!kedves amit írtál!és hasznos is!kedves elsõ kívánom a legjobbakat!most teszteltem újra, nagyon- nagyon erõs lett már az elõ másodpercben szóval holnap elmondjuk:) tényleg nagyon köszönöm!
Elsõ vagyok. Nekem 5.héten ment el, én a fogantatástól számoltam, mola miatt. De most már majdnem 1 hete késik, szóval bármi lehet.:) Neked gratulálok!!!
3hét az nem kis idõ.
Az orvos mindent elfog mondani, nyugi. Ha valami nagyon rendellenes történik benned azt ösztönösen megérzed. Neked most az a legfontosabb, hogy a körülményekhez képest a lehetõ legnagyobb nyugalmat nyújtsd a pocaklakónak és fejlõdésre ösztönözd. Bármilyen orvosság beszedésére, akár egy torokfájásra én azt javasolnám, hogy ne tedd. A doki valószínû felfog írni folsavat és azzal a lendülettel megtudod vele beszélni, hogy megfázásra mit javasol, de amennyire csak tudod próbáld megelõzni.
A kérdező hozzászólása: MOndjuk én hiszek abban hogy minden rendben van és lesz a babával!és sajnos csak 3 hétmúlva tudnék a saját orvosomhoz menni, viszont anya meg elvihetne a sajátjához!:S:)
A kérdező hozzászólása: Tervezett baba!!!komolyan az de 21 éves vagyok és kolis, az otthonomtól majd 100 km re!ha ne adj Isten történik valami a koliban, vagy a suliban , akkor hivjam fel h mivan és hogy mit csináljak!?meg nagyon nehéz már titkolozni mert állandóan eszem és aludnék, meg már hánytam is párszor!és a hasam is hatalmasra felvan fújodva, Ma reggelre meg fájt a torkom, és féltem h beteg leszek, akkor honnan tudjam h mit szabad bevennem és mit nem??? ezek olyan idegesítõ dolgok!
Szerintem várd meg az orvost és minimum a pocaklakó szívcsõ pulzálását(ezt a doki látja ultrahangon).
nekem 1 napot késett ás pozitívat teszteltem, azonnal elmondtam anyunak, mert már nagyon várja az unokát :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!és neked milyen tüneteid voltak?mikor ment el a baba és miért ha szabad megkérdeznem?
A kérdező hozzászólása: oksa!!köszi mindenkinek!!:Dma elmondom este nekik!:) szép napot mindenkinek
Szerintem készüljetek fel !Nem kizárt hogy szülõk lesztek! :)
hát még várj egy pár napot, aztán szerintem csinálj meg egy tesztet(:
Szia! Ha már második hete késik, akkor már most is tesztelhetsz. Bár ha rendesen használtátok az óvszert, akkor elég kicsi az esélye, hogy terhes vagy. De nem normális semmiképpen, ha egyébként 28 napos ciklusnál két hetetkésik. Menj el dokihoz, terhességen kívül más is okozhat vérzéskimaradást.
Nálam hét évig volt az, hogy egy-két heteket is késett, amíg nem írtak fel nekem tablettát, ami rendbehozta, lehet, neked is ezt fogja ajánlani a doki. És mivel te már nemi életet is élsz, nyugodtabb lehetsz tõle, hisz nem lesz petéd, amit barátod kisbabává formálhat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csináltam tesztet tegnap ketõtt is és negatív lett szerencsére nem leszek anya. Viszont orvoshoz is el kénne mennem ez ügyben , hogy kimarad a vérzésem stb és szerindtem el is fogok menni köszönöm még egyszer mindenkinek:)

3 hete késik, van egy egyértelmü + tesztem 3 halovány.2 hete a doki megvastagodot nyh. Látott, tegap voltam ismét és nem látott még mindig semmit csak a vastag ny. Hártyát. Irt fel bogyot hogy jöjjön meg, de mi van ha csak nem vette észre a babót?

Legjobb válasz: Tehàt akkor 7 hetes körül lehetsz! Akkor pedig màr làtnia kellett volna! Nem tudom, menj el màsik dokihoz, vagy tényleg nincs babo, és nem volt tüszörepedés, ezért a gyogyszer!

Tehàt akkor 7 hetes körül lehetsz! Akkor pedig màr làtnia kellett volna! Nem tudom, menj el màsik dokihoz, vagy tényleg nincs babo, és nem volt tüszörepedés, ezért a gyogyszer!
Szia, én pont így voltam, mint te. 4 teszt pozi, de a doki nem látott semmit. 6 hetesen. Csak megvastagodott méhnyálkahártyát. Nekem azt mondta, lehet, hogy korai idõszakban elhalt és felszívódott. Beküldtek korházba, mert fenn állt a méhen kívüli tehesség gyanúja. De ott sem láttak semmit. Aztán barnáztam, majd erõsen megjött. Ha nem vérzel, akkor várj még ne szedd be a gyógyszert! Lehet, hogy tényleg ott a baba.
A kérdező hozzászólása: már lelkileg eljutottam odáig hogy nem érdekel mit mondanak csak az egyértelmü válasz legyen mert én nem birom ezt a bizonytalanságot!
Valószínûleg elhalt a terhesség, mert elõbb csináltad az egyértelmû + tesztet, és most meg a halványat.
A kérdező hozzászólása: az utolso tesztet két napja csináltam.az haloványan de pozitiv volt.kicsit aggodok én is hogy méhenkivüli de remélhetöleg ma megállapitják hogy mi van.tegnap a másik doki nem végzett tul alapos vizsgálatot, még kézzel sem nézett meg csak hüvely uh-val és ö azt mondta nem lát a vastag nyálkahártyán kivül semmit.
Mikor csináltad a teszteket? Csinálj ma is egyett, ha + akkor bizony terhes vagy. De sajnos van rá esély hogy méhenkívüli. Ugyanis velem ez volt. Rengeteg + teszt de uh-on nem látták a terhességet. Erre másnap a mûtõasztalon feküdtem, 7 hetes méhenkívüli terhességgel. Amit uh-on nem vettek észre! Nagyon gáz!
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a válaszát, mára kaptam idöpontot egy magándokitól, még van egy pici reményem!
Semmiképp ne vedd be a gyógyszert!! Kérj vérbõl hcg-t!!!
Szia, én is hasonlóan vagyok, csak nekem júl.ban jött meg utoljára, augusztus utolsó hetében csak vastag nyh volt, szept. 1-én volt vérvétel, ott a BHCG negatív volt, ezért elkezdtem szedni a Norcolutot, most mivel még mindig nem jött meg ma csináltam egy tesztet, ami rögtön pozitív lett, most fogom hívni az orvost.
Megértelek én is így voltam vele. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Lehet e tesztelni? Holnap csinálom meg a tesztet remélem most összejött. Fájnak a melleim ami nem jellemző és 3 hete késik. De kicsit náthás vagyok, befolyásolhatja az eredményt a betegség.

Legjobb válasz: Szia. Én úgy tudom biztos forrásból,hogy a nátha nem befolyásolja az eredményt,és a 3 hét,az már elég szép idõ:)))(gratula a türelmedért)és bizony már bõven elég ahhoz,hogy pozitív legyen!!!!Szorítok,írj mi lett az eredmény.

Szia. Én úgy tudom biztos forrásból, hogy a nátha nem befolyásolja az eredményt, és a 3 hét, az már elég szép idõ:) ))(gratula a türelmedért)és bizony már bõven elég ahhoz, hogy pozitív legyen!!!!Szorítok, írj mi lett az eredmény.
A tesztek azt mutatjak ki, ha a vizeletben megno a Hcg hormon, ami jellemzoen a terhesseg alatt van jelen. A natha ezt semmikeppen sem befolyasolja. Drukkolok, hogy a vart eredmenyt mutassa! Majd ird meg, hogy mi lett az eredmeny!:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hát sajnos megint nem jött össze a baba, negatív lett a teszt. 1 hét múlva megint megismétlem hátha még van remény. fiatalok vagyunk azt hinné az ember könnyen összejön, de elég kemény azzal szembesülni hogy nem így van. Nektek nehéz volt? üdv nektek

Hogy lehet hogy nem látszik? Több mint egy hete késik, és már 3 tesztem pozitv lett, de a dokim csak azt érzi, hogy megduzzadt a méhem és talán látja a petezsákot, 2 hét múlva mennék vissza, de az olyan messze van. Kérjem ki más doki véleményét is?

Legjobb válasz: Nem szükséges másik doki, valószínû,hogy terhes vagy, de ilyenkor még tényleg nem nagyon látszik semmi. Nekem sem látták 4 hetesen sem, a 6. héten látszott a petezsák az ultrahangon. Szóval türelem, várd ki azt a két hetet. Persze nem könnyû türelmesnek lenni ilyenkor, de én azt mondom, szinte biztos, hogy akkor már látszani fog a petezsák.

Nem szükséges másik doki, valószínû, hogy terhes vagy, de ilyenkor még tényleg nem nagyon látszik semmi. Nekem sem látták 4 hetesen sem, a 6. héten látszott a petezsák az ultrahangon. Szóval türelem, várd ki azt a két hetet. Persze nem könnyû türelmesnek lenni ilyenkor, de én azt mondom, szinte biztos, hogy akkor már látszani fog a petezsák.
A terhesség elején ez elõfordul. Valahogy bírd ki azt a két hetet:) Ha pozitív a teszt, minden valószínûség szerint legközelebb már világosan látja a doki a babát! (valószínûleg másik orvos is ugyanezt mondaná)
más doki sem fog mast látni hidd el a petezsak is tisztan csak a 5-7hétben látszik es csak aztan a magzat
Szia.Velem is pont ez a helyzet, az elsõ vizsgálatomon nem látott semmit a doki uh-gal, pedig több tesztem is pozitív lett.Azt mondta, hogy 10 nap múlva menjek vissza.Nagyon türelmetlen vagyok, és félek is a köv. vizsgálattól, mi van, hogy ha akkor sem lát semmit.Szóval csak türelem, tudom nehéz, de felesleges másik dokihoz elmenned.
Szia.Nekem 2 teszt lett pozitiv(de csak a reggeli vizelettel).Ma voltam dokinál, és nem látott semmit.1 hét mulva kell vissza mennem.Azt mondta.hogy kb.38napos kórtol mutatja ki az ultrahang.Most én is izgulok nagyon, csak reménykedni tudok!Drukkolok neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!