Találatok a következő kifejezésre: 3 és hete (1638 db)

Van olyan kismama aki már a 3-4. héttõl vészesen hányt kórházba is került és a 9. hétre jobban lett és nem esett vissza?

Már másodjára kerültem be a kórházba és most megint jobban vagyok de attól félek h még nincs vége. A reggeli hányással nincs gondom .... de félek attól h megint nem tudok enni inni és kiszaradok..

Legjobb válasz: Igaz én a 6. héttõl kerültem be (nem tudom egyébként hogy lehet az hogy 3-4 hetes terhesen vészes hányásod van) két nap infúzió után hazaengedtek, otthon persze megint végighánytam a napot, visszakerültem és csak 9. hét végén jöhettem haza, akkor már elmúltak a hányások. 3 hétig kórházban voltam.

Igaz én a 6. héttõl kerültem be (nem tudom egyébként hogy lehet az hogy 3-4 hetes terhesen vészes hányásod van) két nap infúzió után hazaengedtek, otthon persze megint végighánytam a napot, visszakerültem és csak 9. hét végén jöhettem haza, akkor már elmúltak a hányások. 3 hétig kórházban voltam.

3 és fél hónapos a kisfiam.3 hete beteg voltam és abba kellett hagyni a szoptatást. El is ment a tejem, azóta nem is szopiztattam, de még így is van kb 20ml. Nem sok de 3 hete nem apadt el. Visszafordítható?

Valakinek valami módszere?

Legjobb válasz: Én is úgy tudom, hogy vissza lehet hozni. Sõt, azt olvastam, hogyha valaki örökbe fogad, és gyakran mellre teszi a babát, akár attól is megindulhat. Nekem 3 hónapos volt, amikor hirtelen a 250 gr-ból cicinként lett 40 gr. Azóta sem tudom miért. Egész nap szoptattam, szó szerint 1 hétig. És visszajött. De sajna ehhez az is kell, hogy a baba partner legyen benne. Van amelyik lefordul a cicirõl és sír, ha üres.

Én is úgy tudom, hogy vissza lehet hozni. Sõt, azt olvastam, hogyha valaki örökbe fogad, és gyakran mellre teszi a babát, akár attól is megindulhat. Nekem 3 hónapos volt, amikor hirtelen a 250 gr-ból cicinként lett 40 gr. Azóta sem tudom miért. Egész nap szoptattam, szó szerint 1 hétig. És visszajött. De sajna ehhez az is kell, hogy a baba partner legyen benne. Van amelyik lefordul a cicirõl és sír, ha üres.
siman vissza lehet hozni. hivj fel egy szoptatasi tanacsadot. http://www.lll.hu oldalon talalsz. Onkentesek, szakszeru valaszt toluk kaphatsz. Addig is tedd a babad minel tobbszor mellre, ha meg elfogadja.
Amíg egy kicsi is van, addig van remény. Igen, az a legjobb, ha minél gyakrabban ráteszed cicire, ha csak a szájában van és nyamnyogja, szívogatja, akkor is vissza tudja hozni. Nekem is majdnem elment 3 hónaposan, a védõnõm tanácsolta az urtica urens 5 ch s homeopátiás bogyókat. Visszajött, cca egy hét kellett hozzá, vagy egy kicsivel több nem emlékszem, Most már több mint egy éves, és mivel nagyon szeret cicizni, most már apasztanám, de nekem meg az nem megy. Tépi a blúzomat érte..:)

3 és fél hónapos kislányom már majdnem 3 hete náthás? Ez normális?

Csak orrcseppet használok és porszívózom az orrát. Egy ideig adtam neki a Calcimuscot, de a doktorn? azt mondta, hogy már nem kell neki adnom.

Legjobb válasz: A én 9 hónapos lányom is több mint 2 hétig volt taknyos. Kb. 5 nap után írt fel neki Neomicin orrcseppet a doki. Az egy hét után sem segített. Ekkor egy másik antibiotikumos orrcseppet írt fel, amitõl 3-4 nap után teljesen elmúlt a nátha. Persze én is folyamatosan szívtem az orrát. Szeritem ennyi idõ után már valamit a ti dokitok is adhatna a picurnak, bár én nem vagyok orvos.

A én 9 hónapos lányom is több mint 2 hétig volt taknyos. Kb. 5 nap után írt fel neki Neomicin orrcseppet a doki. Az egy hét után sem segített. Ekkor egy másik antibiotikumos orrcseppet írt fel, amitõl 3-4 nap után teljesen elmúlt a nátha. Persze én is folyamatosan szívtem az orrát. Szeritem ennyi idõ után már valamit a ti dokitok is adhatna a picurnak, bár én nem vagyok orvos.
Szia Teát szoktál neki adni? Ha igen akkor adjál neki csipkebogyó teát, tele van c-vitaminnal. Visszahütõtt forralt vízbe áztasd egy éjszakán át. Izesítés nélkül kínálhatod.
ez nem cukorka, nem jó abbahagyni 3-4 hét miatt... bár gondolom partnerváltás szólt közbe.
A kérdező hozzászólása: Nem 3-4 hét... Már lassan 2 hónap. Május 18-án vettem be az utolsót.

3 és fél hete volt missed abom. 2 napja jött meg a menstruációm és szinte folyamatosan ömlik belőlem a vér. Normális ez a vérzés?

Ez még a tisztulás vagy most már mindig ilyen lesz a mensturáció?

Legjobb válasz: 3 és fél hét után ez már mensi lesz. Hallottam ilyet, hogy van, akinek az elsõ nagyon erõs, szülés után is jellemzõ ez egyébként az 1. mensire... Én örülnék neki a helyedben, mert ez arra utal, hogy a nyálkahártyád regenerálódott. Feltéve, ha nincsenek benne nagy darabok!? Ezután már beáll szerintem, nem lesz mindig ilyen, nyugi! :) Nekem 2 hónapja volt a mûtét, és még mindig nem jött meg, a héten megyek dokihoz... :(

3 és fél hét után ez már mensi lesz. Hallottam ilyet, hogy van, akinek az elsõ nagyon erõs, szülés után is jellemzõ ez egyébként az 1. mensire... Én örülnék neki a helyedben, mert ez arra utal, hogy a nyálkahártyád regenerálódott. Feltéve, ha nincsenek benne nagy darabok!? Ezután már beáll szerintem, nem lesz mindig ilyen, nyugi! :) Nekem 2 hónapja volt a mûtét, és még mindig nem jött meg, a héten megyek dokihoz... :(
Szia! Sajnálom, ami veled történt. Nekem decemberben volt a mûtét, 30 napra jött meg, és nekem is nagyon erõs volt, és görcsöltem is. Utána visszaállt 28 napra a ciklusom, és a mennyisége is a szokásos volt.
nekem okt elején volt missed ab.nov.15-én jött meg, és a szokásos 4 nap helyett 1 hétig tartott, és sokkal erõsebb volt végig, mint azelõtt.utána beállt rendesen. A mûtét után én viszonylg sokáig tisztultam.Majd 1 hétig mindig volt valami
én nem görcsöltem, de a vetélés után nekem is nagyon bõ volt az elsõ vérzés, amolyan tisztuló vérzésnek fogtam fel. Utána nem tudom, milyen lehetett volna, mert fogigátlót kezdtem szedni, és az nagyon lecsökkentette a mennyiségét. Most hagytam abba a bogyót, ha ebben a hónapban nem lesz baba, akkor április végén elválik, hogy milyen menzim lesz.
Szia!Nem akarlak megijeszteni, de nem normális!Én ugyanigy jártam, de több, mint 8 hétig dõlt belõlem, aztán vettem pásztortáskateát, azt kezdtem inni és 3. napra teljesen elmúlt!A dokim nem talált semmit, azt mondta nem fogok elvérezni, azért kezdtem inni a teát, mert már elegem volt és nagyon le is gyengültem.Menj vissza az orvoshoz, aki mûtött, nézzen meg UH-gal, ha nem talál semmit, javaslom a teát!Gyors gyógyulást!

Szeretném ha kocka hasam lenne és izmos mellkasom. Már 3 és fél hónapja végzek heti 3 alkalommal edzéseket, melyekben ezek vannak: 100 hasprés Kedden, Csütörtökön és Szombaton végzem Fekvenyomás egykezes súlyzókkal Hétfőn, Szerdán végzem Tanács?

A hasamon csak akkor látszanak a kockák mikor befeszítek (mind a 8 látszik), de szeretném hogy ne csak feszítve, hanem simán is látszódjon. (viszonylag sok fehérjét fogyasztok.)

Legjobb válasz: Az a gond, hogy a kockahashoz alacsony testzsír kell, azt pedig nem a hasizomgyakorlatokkal éred el, hanem szálkásító diétával és heti min. 3-4 aerob edzéssel a súlyzós mellett. Az izmos mellkashoz pedig tömegnövelõ étrend kellene, tehát láthatod, hogy egyidõben ez a két cél nehezen hozható össze. Szerintem menjen a tömegnövelés, amíg lesz elég izom rajtad, utána érdemes leszálkásítani. Itt van egy jó edzésterv, de találsz az oldalon még többet is:http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=61

Az a gond, hogy a kockahashoz alacsony testzsír kell, azt pedig nem a hasizomgyakorlatokkal éred el, hanem szálkásító diétával és heti min. 3-4 aerob edzéssel a súlyzós mellett. Az izmos mellkashoz pedig tömegnövelõ étrend kellene, tehát láthatod, hogy egyidõben ez a két cél nehezen hozható össze. Szerintem menjen a tömegnövelés, amíg lesz elég izom rajtad, utána érdemes leszálkásítani. Itt van egy jó edzésterv, de találsz az oldalon még többet is:http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=61
A kérdező hozzászólása: Köszi.
A kérdező hozzászólása: És ha ezeket végezném, akkor kb. mennyi hónapba telne hogy erõsödjön a mellkasom + has izmom?
Pár hónap múlva már lenne látható eredmény. Viszont 2 hónap után válthatsz osztott edzésre.
Türelem. 3 hónap edzés még szinte semmi. 3 év múlva már biztos jó lesz. Edzél minden izomra, ne csak a kedvencekre, és szálkásíts is, hogy a zsír ne takarja el.
Id. Mikorka Kálmán, nem kötözködésképpen írom, de azért kifejtem kicsit: nem lehet egy idõben szálkásítani és tömeget növelni, ill. lehet, de csak koxal. Gondolom nem úgy akar edzeni a kérdezõ, tehát én azt mondom, hogy ne szálkásítson, míg nincs meg a kellõ izomtömeg. Mégis mit szálkásítson még, ha nincs elegendõ izom? :) A szálkásításhoz szálkásító diéta és heti min. 3-4 aerob edzés is kell. A tömegnövelõ étrend viszont teljesen más, itt nincs kalóriadeficit, napi 2-2, 5g x testtömegkg a fehérje és 5-6g x testttömegkg a szénhidrát. Tehát teljesen más, két különbözõ energetikájú folyamatról beszélünk. És nem azt írtam, hogy 3 hónap alatt nagyon kigyúrt lesz, hanem, hogy látszik majd valami.
A kérdező hozzászólása: Rendben, akkor keményen nekiállok edzeni majd késõbb szálkásítók. Köszi a válaszokat.

Honnan tudhatom ha terhes vagyok? Mik az első tünetei? és körülbelül mikor jelentkeznek ezek a tünetek? úgyértem hogy 1-2-3-4 hét? Vagy hónap?

Legjobb válasz: Mielõtt szexelsz azért nem árt tisztában lenni alap dolgokkal. :S A terhesség elsõ jele általában a havi vérzés kimaradása. Az egyéb tünetek változóak, van akinek 3 hét után, de van olyan akinek csak késõbb, és van akinek egyáltalán nem jelentkeznek. Egyébként reggeli rosszullét, fáradtság, mellfeszülés stb.

Mielõtt szexelsz azért nem árt tisztában lenni alap dolgokkal. :S A terhesség elsõ jele általában a havi vérzés kimaradása. Az egyéb tünetek változóak, van akinek 3 hét után, de van olyan akinek csak késõbb, és van akinek egyáltalán nem jelentkeznek. Egyébként reggeli rosszullét, fáradtság, mellfeszülés stb.
Menstruácio elotti napokban feltunt, hogy nagyobbak a melleim. A férjem meg is jegyezte. En a menszesz napján pozitívat teszteltem (tervezett baba). Rá 2 hétre jottek a rosszullétek, hányás stb. 26N
Mondjuk ha már szexeltél, már van rá esélyed.
A menstruáció kimaradása szokott lenni az elsõ jel.

Olyan 3-4 hete ha pisilek, erzekeny a huvelyem es erzem h nehezen "zarodik" vissza, amikor pisiltem. Szex kozben pedig 1 perc alatt kitagulok, szinten 3-4-5 hete. Szerintetek mitol van ez? 36hkm

Nemtudom milyen a mehszajam. Kulfoldon elek es itt orvos nem is lat csak ha baj van, addig vedono nez meg havonta.

Legjobb válasz: Szia! Nem kötekedni akarok, én még nem voltam terhes, ezért kérdezem, hogy hogy függ össze a pisilés és a hüvely?

Szia! Nem kötekedni akarok, én még nem voltam terhes, ezért kérdezem, hogy hogy függ össze a pisilés és a hüvely?

13 éves leszek októberben az nagyon gaz hogy heti 3-szor megyek kondiba edzeni és heti 2 futsal edzésem van? Lehet ettõl valami bajom?

Köszönöm a válaszokat! :DD

Legjobb válasz: Ultra gáz. Én elbujdosnék szégyenemben ha heti 3szor járnék kondiba heti 2 futsal.

Ultra gáz. Én elbujdosnék szégyenemben ha heti 3szor járnék kondiba heti 2 futsal.
Nem gáz, és nem lesz bajod, csak egyél vitamindús kajákat (zöldség, gyümölcs), hogy legyen erõd az edzésekhez.
Sajnos ez gáz... :-\
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem írni hogy lány vagyok :DD
Ne használj nagy súlyokat, a gyakorlatokat szabályosan, koncentráltan végezd, figyelj a kajára, és semmi bajod nem lesz. ;-)

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megkérdezni Öntöl, hogy az Ovestin krémet hüvelyszárazságra 3-4 hétig heti 2x majd a többi napokon Cikatrina krémet és utána már csak heti 1x Ovestin krémet használnék, ezek jok lennének a tüneteimre? Ma voltam endokrin v

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megkérdezni Öntöl, hogy az Ovestin krémet hüvelyszárazságra 3-4 hétig heti 2x majd a többi napokon Cikatrina krémet és utána már csak heti 1x Ovestin krémet használnék, ezek jok lennének a tüneteimre? Ma voltam endokrin vizsgálaton és ezt tanácsolta számomra a nőgyógyász, hogy 2-3 hónapig folyamatosan használjam a Cikatrina hüvelykúpot. 51 éves vagyok, a menszeszem rendszertelenül jelentkezik már. Válaszát nagyon szépen köszönöm, üdvözlettel: Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt alkalmazni, különben a hüvelyszárazság okozta problémák hamar kiújulnak. Amennyiben a tünetek teljesen megszűntek, akkor már heti 1-2 alkalommal való, úgynevezett fenntartó kezelés is elegendő lehet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt alkalmazni, különben a hüvelyszárazság okozta problémák hamar kiújulnak. Amennyiben a tünetek teljesen megszűntek, akkor már heti 1-2 alkalommal való, úgynevezett fenntartó kezelés is elegendő lehet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!