Találatok a következő kifejezésre: 3 és hónapos boxeremnek (2 db)

Esetleg visszavinni a dokihoz, hogy mutassa meg?
Csinált a doki tenyésztést? Csak azért kérdezem, mert ez simán lehet steril gyulladás, ami ilyen fiatal állatoknál elég gyakran elõfordul és kezelést nem igényel, mivel az elsõ tüzelés után a hormonális változásokkal magától elmúlik. Az én most 6 éves szukámnál is ez volt. Én is hittem elõször a dokinak, és ment a hüvelykúp meg más kegyszer, ami hatni (természetesen) nem hatott, merthogy ugye nem volt mire. Mikor kétségbe esésemben tovább mentem végül az egyetemi klinikára a Thuroczi doktornõhöz, ott egy tenyésztés után kiderült, hogy értelmetlenül szenvesztettük szegényt.
A kérdező hozzászólása: Nem csinált a doki semmit elöször betadine-os oldattal kellett kenni de nem használt ezért adta a betadine-os kúpot!mit javasolsz nézessem meg másik orvossal?a válaszodat köszönöm!
Mindenképpen vidd el másik dokihoz! A tenyésztés legyen az elsõ, és ne hagyd, hogy bármit adjon neki addig, amíg meg nem jön az eredménye. Sok idõt, pénzt, bosszúságot és kellemetlenséget megspórolhatsz magadnak és neki. Még ha fertõzés okozza is (mint ahogy nagyon jó esély van rá, hogy nem- saját tapasztalatból tudom) akkor sem mindegy, hogy mi az amire érzékeny és mi az amire nem.
A kérdező hozzászólása: akkor elviszem másik dokihoz köszi szépen a segítséget!

3 és fél hónapos boxeremnek rossz kedve van pár napja. Ma észrevettem hogy hiányzik 1 foga. Fogváltás? Attól rossz a kedve mert fáj neki?

Legjobb válasz: Szerintem egy sima fogváltástól nem lehet napok óta levert, ott más baj van. Ezt a kutyák elég könnyen átvészelik, én az enyéimen semmit nem vettem észre ilyenkor. Mielõbb vidd el dokihoz!

Szerintem egy sima fogváltástól nem lehet napok óta levert, ott más baj van. Ezt a kutyák elég könnyen átvészelik, én az enyéimen semmit nem vettem észre ilyenkor. Mielõbb vidd el dokihoz!
A kutyáknak is kihullanak a tejfogai. Vannak olyan kutyafajták, amelyek orvosi segítségre szorulnak. Jobb ha minél elõbb orvoshoz viszed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!