Találatok a következő kifejezésre: 3 és éves a (1199 db)

2 éves 86 cm 12 kg 22-23 cipõt hord
3, 5 éves 16, 5kg, 105cm, 29-30-as cipõ. Kisfiú
3 éves státuszon mérték 18 hg-nak, és 104 cm-nek. A lába 28-as. Kisfiú
2 éves kislány, 12, 5kg, 95cm, és 23as cipõje van.
2évesen a kislányom 100cm, és 18kg volt. 26-os a lába. Most 2, 5éves 104cm 19kg, már 27-es cipõ kell neki.
2 éves, fiú, 90 cm, 13 kg, és 23-24 a lába
na, nekem az a "gondom" hogy túl nagy a lányom.most lett 4éves, és 19kg 109 cm 29-es lábbal
A kérdező hozzászólása: Szép nagy lánykáitok vannak utolsók. :-) Én 6 évesen voltam 16 kg, azért lettem évvesztes.
2 es 3/4 eves kisfiu, 102 cm es 15.5 kg, 26os cipo
2éves és 92 cm 24 cipöje van és 12kg kislány
kérdezö lányod tényleg kicsi és sovány .
A kérdező hozzászólása: Kicsi, viszont nem sovány. Sõt, multkor valaki azt mondta rá, hogy kövér. Na mondjuk annak nem mondanám, de nem vékony egyátalán, mivel kicsi is. Én is 158 cm vagyok, 6 évesen 16 kg voltam, ezért vagyok évvesztes. 2 évig az oviban 23-as lábam volt. Azt hiszem tõlem örökölte a méreteit.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Látom a lánykám tényleg kicsi a kortársai között, 4 éves lesz novemberben, 94 cm és 12, 7 kg. Ikerfiaim 2 évesek, 88 cm 11, 5 kg; 85 cm 10, 6 kg. Ja, mindháromnak 23-as lába van, nagyobbik fiúnak õszre 24-est kell vegyek, szerintem a lányomnak elég lesz még a 23-as. :-)
2 éves 92 cm magas, 11, 5 kg és nemtomhányas cipõt hordott :) 3 éves 104 cm magas, 14 kg és 25-ös cipõt hord. Kislány, igazi manöken alkat :)
ja és a lába 25-ös:)
fiú :)
ugyanaz szórol szóra mnit az elsõ válaszolónak csak lányban...
3éves fiu, 16 kg, 26-os láb.
4 éves, 18 kiló, 30as láb, kb 110 cm.
fiú:)
A napokban lesz 4 éves a fiam. 109-110 cm, kb. 18 kg. Már a télen 28-as cipõt hordott, mostanában nem vettünk, de gondolom olyan 29-30-as fog kelleni neki ovikezdésre, persze fazontól is függ.
4, 5 éves kislány 110cm és 19 kiló. 28-as a lába.
hát akkor mi vagyunk a kakukktojás, kisfiam 3, 5 éves, 100 cm és 14 kg :) )
16-os vagyok:) Én nem vagyok kimagaslóan nagy 170cm, sõt szerintem a férjem sem 185cm. A lányunk valószínûleg a a dédmamámra (neki ük)fog hasonlítani, õ 190cm és 47-es a lába volt! Anyukám és én is nagyon erõs csontozattal rendelkezünk, azért ilyen sok a súlya. Az egész gyerek olyan "kemény", és izmos mint a kõ!:)

Van egy teknősöm aki 2 éve van nálam, de lehet kb.3-3, 5 éves a teknős, és gond van a páncéljával?

Észrevettem nemrég,hogy néhol a páncélja széle felvált egy ilyen hártyaszerű izévé,és nem tudom hogy ez normális vagy vmi betegség lehet,mit adjak neki (kaját,cseppet) amitől javulhat??

Legjobb válasz: vidd el orvoshoz. az én teknõsömnek felpuhult a páncélja, amire a doki mondta, hogy tipikus teknõs betegség, adott neki egy szurit, és utána jobban lett.

vidd el orvoshoz. az én teknõsömnek felpuhult a páncélja, amire a doki mondta, hogy tipikus teknõs betegség, adott neki egy szurit, és utána jobban lett.
sok kálcium és napfény mellett hosszútávon javulhat a helyzet
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!! :) Egyébként miben van kálcium, amit egy teknõs megeszik?

3, 5 éves a kislányom és arra panaszkodik, hogy fáj a feje. Már tegnap délután is fájt neki. Sír is és fogja a fejét. Adhatok be neki 5 ml Nurofen szirupot fejfájásra? Másnak is van ilyen korú gyereke, aki panaszkodott már fejfájásra?

Legjobb válasz: itasd meg,lehet,hogy kevés folyadékot iszik. ha nem válik be,tornáztasd meg egy kicsit a nyak és váll körüli izmait,lehet nem jut elég vér a fejébe. vidd ki friss levegõre,sétáljatok egy kicsit. az utolsó tippem,hogy fektesd le, csukja be a szemét,lehet a vérnyomása a gond, vagy a szeme. még az is lehet,hogy bele is alszik. nekem évekig keresték a fejfájás okát. mindig ezek közül valamelyik módszer válik be. szemészem mondta,hogy az õ kisfia is 4-5 éves korában gyakran panaszkodott fejfájásra,kiderült,hogy nem iszik eleget az oviban... néha egyszerûbb a megoldás,mint gondolnánk és nem is igényel fájdalomcsillapítót! sok sikert!

itasd meg, lehet, hogy kevés folyadékot iszik. ha nem válik be, tornáztasd meg egy kicsit a nyak és váll körüli izmait, lehet nem jut elég vér a fejébe. vidd ki friss levegõre, sétáljatok egy kicsit. az utolsó tippem, hogy fektesd le, csukja be a szemét, lehet a vérnyomása a gond, vagy a szeme. még az is lehet, hogy bele is alszik. nekem évekig keresték a fejfájás okát. mindig ezek közül valamelyik módszer válik be. szemészem mondta, hogy az õ kisfia is 4-5 éves korában gyakran panaszkodott fejfájásra, kiderült, hogy nem iszik eleget az oviban... néha egyszerûbb a megoldás, mint gondolnánk és nem is igényel fájdalomcsillapítót! sok sikert!
Adhat az, de en mindenképpen elvinnem orvoshoz. A gyerekkori fejfájás elég ritka, általában valami más probléma van.
Hát én erre nem adnék neki gyógyszert hanem elvinném orvoshoz. ha 2 napja sírva mondja hogy fáj akkor bizony fáj és még kialudni sem tudta vagy is valami nagyobb dolog van. ha fogja akkor lehet hogy a füle fáj neki mert gyulladásba van, vagy arcüreg gyulladás. Vidd el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: köszi!
Elvitted orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: zsófi: köszi az ötletet! Megkérdezem délután, hogy mennyit iszik napközben az oviban. Nem vittem el orvoshoz, mert kiderült, hogy csak oviba nincs kedve menni... DRAMA QUEEN a kicsikém! :)


Hogyan csináljam? 3, 5 éves a fiam és kis rossz csont.

Nagyon nagyon szeretem, de néha az az érzésem direkt nem fogad szót. Hiába kérem szépen rám néz és csinálja az éppen "tiltott" dolgot. Félek ősszel ovi lesz gyerekeket nagyon szereti és szeret gyerek társaságban lenni de egy idő után úgy mond túl pörög megvadul erről hogyan tudnám leszoktatni?? már előre tartok mit fogok hallani az óvónéniktől a nap végén

Legjobb válasz: Semmi különöset nem fogsz hallani szerintem, mert egyreészt a többi fiú is ilyen, másrészt egyáltalán nem biztos, hogy az oviban is ugyanúgy fog viselkedni. Amúgy dackorszak, minden gyerek átesik rajta. :)Persze próbáld kezelni a dolgot, magyarázd el, hogy mit miért nem szabad, és figyelmeztesd sokszor. De az ne legyen szempont, hogy mit gondolnak majd az óvónénik! :D

Semmi különöset nem fogsz hallani szerintem, mert egyreészt a többi fiú is ilyen, másrészt egyáltalán nem biztos, hogy az oviban is ugyanúgy fog viselkedni. Amúgy dackorszak, minden gyerek átesik rajta. :) Persze próbáld kezelni a dolgot, magyarázd el, hogy mit miért nem szabad, és figyelmeztesd sokszor. De az ne legyen szempont, hogy mit gondolnak majd az óvónénik! :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:) Igyekszem mindig megmagyarázni mit miért teszek tiltok éppen, de már kezdem néha azt érezni én rontottam el valamit az elején

3, 5 éves a lányom. Repülős nyaralásra készülünk. Izgulok hogy fogja bírni. Van tapasztalatotok hogy bírják a nagyobbak a fel és leszállást?

Legjobb válasz: Nekünk sose semmi problémánk nem volt. No jó egyszer emlékszek, hogy mondogatta, hogy fáj a füle, de nem volt hiszti és nagy sírás. Mondogattam, hogy megígérem mindjárt elmúlik. Lehet olyankor etetni, itatni, nyalókáztatni, játszva tátogtatni ilyesmi trükkök vannak. Mi 8 hónapos kortól minden évben repültünk kettõvel. De ha sírna is a füle miatt ne aggódj, mert elfog neki múlni, és megnyugszik, csak bírd ki lehetõleg nyugodtan és nyugtatva. Vagy nem erre gondoltál ?

Nekünk sose semmi problémánk nem volt. No jó egyszer emlékszek, hogy mondogatta, hogy fáj a füle, de nem volt hiszti és nagy sírás. Mondogattam, hogy megígérem mindjárt elmúlik. Lehet olyankor etetni, itatni, nyalókáztatni, játszva tátogtatni ilyesmi trükkök vannak. Mi 8 hónapos kortól minden évben repültünk kettõvel. De ha sírna is a füle miatt ne aggódj, mert elfog neki múlni, és megnyugszik, csak bírd ki lehetõleg nyugodtan és nyugtatva. Vagy nem erre gondoltál ?
A kérdező hozzászólása: nagyon, haza sem akart jönni:-)
Szuper, nagyon orulok neki. Es jol erezte magat? Egyik valaszolo
A kérdező hozzászólása: jelentem semmi baja nem volt:-) végig nézegetett
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, igazából nem akarom ilyesztegetni csak nem akarom hogy rossz élményként maradjon meg benne. egyszer hányt csak eddig, illetve még egyszer mikor annyira köhögött, de minden alkalommal remegett annyira félt. lehet hogy adok neki kúpot majd beszélek a dokijával
Ne izgulj, csak ha már látod, hogy készül valami. Te pedig készülj fel zacsikkal, mert elvileg kellene legyen repcsin, de én mindig megnézem biztos ami biztos, és van, hogy nincs. Vagy épp csak nálam nincs. Nem tudom otthon hogy megy a hányás, ha volt már rá példa, de megmutathatod, ha netán rájön az érzés, hogy ne ijedjen meg miért tartod elé közel a zacsit, gyakoroljatok, de ne ijesztgetés szinten. És hagyd kinézni, az tényleg segít.
8-as vagyok Bocsi, valamiért nagyon a fül gondokra koncentráltam én is. A gyógyszert/kúpot, ami hányás, stb.-re jó, Daedalon-nak hívják. Én pont üres gyomorral nem tudok repülni. Nekem a jó kis tojásrántotta, és kakaó vált be hányinger ellen (repülés elõtt néhány órával). De ahány ember, annyi szokás :) Amúgy repülõkön szerintem adnak "hányós" zacskót.
A kérdező hozzászólása: Hát mi ST-Tropez-ba megyünk Nizzában száll le a gép és szerencsére Bécsbõl csak 1, 5óra. de mint írtam inkább a hasa miatt aggódom nem a füle miatt, mi már repültünk többször a férjem nem bírja ha eszik így már elõzõ nap este nem eszik, de hát egy 3évesnek nem mondhatom hogy ne egyen fõleg ha nem is lenne rosszul így sem úgy sem
Szopogasson savanyú cukorkát, gumi cukrot. Ha leszállásnál bedugul a füle, és fáj neki, akkor fogja be az orrát és fújja. Ettõl pattogó hangot hall, ahogy kidugul a fül. Egyszer huszonakárhány évesen voltam repülni (ejtõernyõsöket ugrattak, és én is felszállahttam a gépre. Hamarabb leértünk, mint az ejtõernyõsök. Nagyon durva volt. Iszonyú fájdalom volt a fülemben. Persze csak utána mondták, hogy be kell fogni az orrot és fújni. Órák kellettek, mire rendbe jött a fülem. Amúgy hova mentek? A férjem tenger mellé szeretne menni repcsivel, de nincs tapasztalatom, hogy hova érdemes menni gyerekkel (pl homokos part legyen).
A kérdező hozzászólása: igazából nem egy hányós típus, egyszer hányt cseszneken át de két pohár joghurt volt a reggeli végig ivott is és gondolom ez nem volt túl jó így együtt:-) amúgy nem nagyon lehet összerázni a gyomrát, de hát a repülõ más, én ugyan nem vagyok rosszul de a férjem igen szóval most már nem egy hanem két emberkére kell figyelnem:-) amúgy csak 1, 5 óra lesz az út szóval szinte felszáll és már jön is le, tényleg csak a felszállós székbenyomós érzés meg a leszállós élmény ami aggaszt. köszi az eddigi válaszokat
Lehetõleg ablak mellé üljetek ahol kilát, és nézzen kifele, úgy egész más az érzés, és a hányinger kevésbé jön. Ha liftet bírja, kocsiban nincs gondja, nem hiszem, hogy gond lenne ebbõl. Ha mégis félsz ettõl, akkor vigyél magatoknak csomó zacsit és már az út elején rakd az elõtted lévõ szék hátuljába a magazinokhoz, hogy rögtön kéznél legyen. Látni fogod rajta, hogy nem bírja, vagy bírja. Pontosan nem tudom mit adnak hányingerre, de vehetsz, és visszafele legfeljebb ha odafele gondja volt, beadod neki az út elõtt. Én sokat utaztam, sok sok gyereket láttam, de egy hányást sem. Sírást itt ott igen.
Unokaocsem hanyingeres tipus, o sajnos a 10 oras repuloutat vegigrokazta, de o valsz a tulso veglet. Alvassal lehet esetleg "elfelejtetni" a hanyingert. Amugy fel- es leszallasnal tenyleg jo, ha epp iszik vagy eszik valamit, igy kevesbe dugul be a fule. Lanyom 1 evesen repult 12 orat (10+2) es semmi baja nem volt, pedig nem mindig akart inni fel- es leszallasnal. Annyira elvezte az ujdonsagot, meg a sok embert, meg mas babakat, hogy nem is foglalkozott massal. Igaz o meg olben volt fel- es leszallasnal, ami segit, viszont 3, 5 evesen mar sajat ulese lesz.
Szia! Nõvérem Németországban él a 2 kisgyerekével. Ahogy megszülettek azonnal repült velük, kb 3 havonta jön haza. A kisfiú 6 éves, semmi baja a gépen, szereti :) A kislány, amióta repül mindig hányingere van, egyszer volt, hogy hányt is. Ez után az eset után az orvos ajánlott neki egy kúpot, nem tudom, hogy mi a neve, hányingerre van. És azt szokta neki bedugni a popsijába repülés elõtt 1 órával, mikor már bent vannak a terminálon :) ) Szerintem szerezz be egy ilyet, és ha ezt tapasztalod, akkor visszafelé beadod neki az út elõtt :)
Szerintem inkább érdekelni fogja, mint félni tõle. Mindenesetre készüljetek rá tudatosan, beszélgessetek vele sokat a repülésrõl, hogy ti is mentek, milyen jó lesz, esetleg olvassatok errõl könyveket.
A kérdező hozzászólása: igazából inkább a hányingerre és hasonlókra gondoltam
Akkor vehetitek a repjegyet a kovetkezo utra:-) Megint az "egyik valaszolo"
Bizony, gyakorolj sokat. De ne szexet ám, hanem írást magyar nyelven!
Bõ 3 sorban 21 helyesírási hibát számoltam össze. Sztem jelöltesd magad köztársasági elnöknek!
Normális, mert még nincs hozzászokva a szervezeted, minél gyakrabban csináljátok annál tovább fogjátok bírni.
csak egyet tehetsz az idõ javítása érdekében... gyakorolj sokat!
Nálam olyan 23-24 hibája van...
A kérdező hozzászólása: hát el tutátok olvasni ak meg nem kel vergödni....ti csirák
A kérdező hozzászólása: köszi a normális választ

3, 5 eves a kisfiam es eleg rosszak a fogai, ilyenkor mi a teendo?

mert a dokink mindenfele keppen fogorvoshoz akar kuldeni h.huzak ki a kicsimnek a benne maradt gyokereket,d en nem szeretnem h.3,5 evesen kihuzzanak tobb gyokeret is.normalis h.kihuzza afogorvos 3,5 evesn?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem vidd el, és a fogorvos majd úgyis mondja, hogy mi lenne a legjobb. Ha nem károsíthatja a maradandó fogait akkor úgyis bent hagyja, ha igen akkor akkor pedig ti is jobban jártok a késõbbiekre nézve, ha kihúzza.

Szia! Szerintem vidd el, és a fogorvos majd úgyis mondja, hogy mi lenne a legjobb. Ha nem károsíthatja a maradandó fogait akkor úgyis bent hagyja, ha igen akkor akkor pedig ti is jobban jártok a késõbbiekre nézve, ha kihúzza.
Az én fiamnak is rosszak a fogai.(8 db)Semmiképp nem szabad kihúzni, azt ne engedd.Mivel akkor a tejfogak befelé húzódnak a száj közepe felé, így nem marad hely az alatta lévõ igazi fogak, nem tudnak kibújni. Vidd el fogdokihoz.Az enyémnek kifúrták a fájós fogát(ha fáj), azért, hogy elhaljon és ne legyen begyulladva.Megnyitják a fúrással a járatot. Eddig 1 foggal jártunk így.A többi hét az csak van, nem fáj neki, így hagyjuk nyugodtan.Ebbõl 4 az elsõ felsõ fog.Nem szép, de majd kijönnek, ha eljött az ideje. A fúrás kissé kellemetlen volt neki, de az õ érdeke, hogy ne fájjon.Kihúzatni ne engedd.De én megfogadtam legközelebb a férjem viszi a fogászatra, mert én alapból rosszul vagyok a fogdokitól, hát még ha a pici is szenved! Én jobban pánikoltam mint a 4 éves gyerek.Jól viselte, ahhoz képest, hogy 4 éves, ügyes volt. Meg arra kell figyelni a fúrás után, hogy mindig kimossátok neki a lukat, amig el nem hal a fog.Fogkefe, vagy vízsugár. Remélem tudtam segíteni!
fluor mentes fogkrémet használjatok!! ettõl nem lesz jobb a foga, de nem romlanak tovább.
Hol laktok? Mi Bp-en járunk egy olyan fogászatra (igaz, magán), ahol nem fúrnak, hanem ózonnal kezelik a fogát, utána csak kitisztítja és úgy tömi be, nem kell fúrni. Lehet, hogy vidéken is van ilyen.
Vidd el feltétlenül fogorvoshoz. Mi most voltunk a 3 évessel. Egy kis szürke foltot láttam a rágófogán...elvittem..egy picit fúrták..nagyon kicsit..majd betömték. Nem is fájt még neki a foga..nem volt egyszerû megmagyarázni neki hogy nyitva maradjon a szája...mert csak pánikolt egy kicsit..de nem volt vészes. Szerintem ha egy nagyon kedves, türelmes dokit fogtok ki...nem lesz gond..de nézesd meg feltétlenül..húzatni én sem engedném.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat, kulfoldon elunk es itt nem furogatnak meg stb.tudom hogy ami mar lukas vagy epp mar csak a gyokere van benne mert kitort vagy kirohadt, kihuzznak azonnal, ez tuti es ezt nem szeretnem, hala eg meg egyiksem faj neki...

Van valaki akinek 3.5 éves a babája és kis tesója született? Hogy bírjátok? Nehéz nagyon 2 gyerekkel?

Félek nagyon a második gyerekt?l de nagyon szeretnénk neki kis testvért.Csak az én kicsi fiam kett?t tesz ki és nagyon anyás!

Legjobb válasz: Nálunk csak 1,5 év van, az se fáklyásmenet, de késõbb jó. Szerintem nem érdemes tovább halogatni, ha a férjeddel mind a ketten szeretnétek, mert a kisfiad életében mindig lehetne találni okot, hogy miért ne jöjjön a kistesó... most anyás, aztán megy iskolába, családi problémák, költözés, stb... Valami mindig van.

Nálunk csak 1, 5 év van, az se fáklyásmenet, de késõbb jó. Szerintem nem érdemes tovább halogatni, ha a férjeddel mind a ketten szeretnétek, mert a kisfiad életében mindig lehetne találni okot, hogy miért ne jöjjön a kistesó... most anyás, aztán megy iskolába, családi problémák, költözés, stb... Valami mindig van.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, nálunk 21 hónap van, a 2 lány között és 3-at terveztünk. A kisebbik 15 hónapos, a férjem azt mondta vagy most vállaljuk be a 3.-at vagy ennyi gyerek marad. Én már pár hónappal ezelõtt is bevállaltam volna, de most államvizsgázom így még várunk 2-3 hónapot és nekilátunk a 3.-nak. Valami mindig lesz, hogy miért ne. Persze teljes csõdre ne...
Nálunk 26 hónap van a két lány között, nekünk ez nagyon bevált :) van, ami nehezebb két gyerekkel, de van, ami meg könnyebb. Pl most már nagyon jól eljátszanak együtt. És olvadozom, amikor látom, hogy mennyire szeretik egymást :) Így nálunk már úton is a 3. baba, 22. héten járok már, de még terhesen se érzem megerõltetõnek a két gyerkõcöt. Most 24 hónap lesz a különbség elvileg.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok !

Ha két részre osztották a családi pótlékot, akkor én mennyit kaphatok, a gyerekeim 1.5 és 3.5 évesek? A felét fogom kapni, mert nem járnak iskolába?

Legjobb válasz: Miért kapnád a felét? Csak más jogcímen kapja az iskolás, és a még nem iskolás! Összeg nem változott!

Miért kapnád a felét? Csak más jogcímen kapja az iskolás, és a még nem iskolás! Összeg nem változott!
Most ez valami vicc? Te a 3, 5 és a 1, 5éves gyerekedet akarod iskolába járatni?

Sovány 3 éves? Nemsokára megyünk a 3 éves státuszra a védõnõhöz, és már elõre félek, hogy a percentil táblázattal fog ijesztgetni.2 hónap múlva lesz 3 éves a fiam, 100 centi és 13, 60 kg.

Azt sem mondhatom, hogy nagyon keveset eszik. Igaz, hogy csokit, chipset nem adok neki, és sok gyümölcsót eszik. Örökmozgó kisfiú. Vékony, de nem gebe.

Legjobb válasz: Leírom az én fiam adatait. 1 évesen 8 kg és 77 cm. 2 évesen 10,24 kg és 87 cm. 3 évesen 12,5 kg és 95,5 cm. 4 évesen 15 kg és 102,5 cm. A védõnõ minket nem cseszeget, a gyerekorvos annál inkább. De hát õ már csak ilyen, pedig annyit eszik, hogy csak ámulunk bámulunk, mégsem látszik meg rajta. Egy örökmozgó, nincs egy perc nyugta sem. Szeptemberi egyébként a fiam, a 4 éves státusz óta nem hízott, viszont sokat nyúlt, már 106 cm.

Leírom az én fiam adatait. 1 évesen 8 kg és 77 cm. 2 évesen 10, 24 kg és 87 cm. 3 évesen 12, 5 kg és 95, 5 cm. 4 évesen 15 kg és 102, 5 cm. A védõnõ minket nem cseszeget, a gyerekorvos annál inkább. De hát õ már csak ilyen, pedig annyit eszik, hogy csak ámulunk bámulunk, mégsem látszik meg rajta. Egy örökmozgó, nincs egy perc nyugta sem. Szeptemberi egyébként a fiam, a 4 éves státusz óta nem hízott, viszont sokat nyúlt, már 106 cm.
[link] tizedeseket nem fogad el a kalkulátor, de a magas-vékony kategória jött ki nekem. 3 közeli BMI percentillel, ami nem a világ. Azt a védõnõ is tudja, hogy a korábbi adatokhoz kell hasonlítania, és ha a gyerek a saját percentiljén nõ ( nem keresztezi a vonalakat) vagy ha nem lóg ki a táblázatból, akkor azzal semmi tennivalója se lehet.
2 hónap múlva lesz 3 éves a kislányom, 90cm és 12kg. én cseszegetek már mindenkit, mert zavar, hogy ekkora a kislányom, de az orvos és a védõnõ is nyugtat. sõt, voltunk speciális betegségekre szakosodott neves doktornõnél is, õ szerinte is normális a lányom pici mérete. hm..... viszont az 5 éves fiam 117cm és 20kg. magas, vékony.
100 cm 3, 5 éves lányom 14, 5 kg
Az én kisfiam januárban tölti a hármat és 90cm, 13kg. Mi sem vagyunk egy égimeszelõ, díjbirkozó család, így én nem aggódom ez miatt.
Hat nekem a 1, 5 eves fiam van ilyen sulyban. A majdnem 3 eves pedig 100cm es 16kg felett van. Szoval tenyleg nem egy husos alkat a fiad, de azert a sovanytol nagyon messze all. Szoval nincs min izgulnod!! Ha megis aggaszt a dolog, akkor adhatsz neki beres cseppet, attol hizhat kicsit intenzivebben.
Szerintem nem sovány a gyereked. Fiam a 2 éves státuszon volt 99cm és 13, 2kg és egyáltalán nem volt sovány.
Bár nekem lányom van, de leírom. 3 évesen 11, 3 kg és 92 cm volt a kislányom. Most 3, 5 évesen 12, 5 kg körül van. Fél évesen 7, 2 kg volt, el kezdett mozogni és ledolgozza, amit megeszik. Sokat eszik és mindent, de én is ilyen alkat vagyok. Ha hízik mindig, nem fogy, nem tudsz mit tenni, ilyen alkat.
Én védõnõként azt mondom, hogy ha amúgy egészséges, aktív kisgyerek, semmi oka ijesztgetni. Ismer titeket, tudja hogy nem éheztetitek. Ilyen az alkata amin ha megfeszülsz se tudsz változtatni.
Az én lányom 4 évesen ennyi kiló, mint a te fiad 3 évesen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Az én fiam 3 évesen pont 14 kg volt és 100 centi. A védõnõ szerint jó, õ ilyen alkat. Nem beteges, mozog egész nap. A gyerekorvos se szólt semmit sose. Most, 4 évesen 16 kg körül van és 106 cm kb. (A tesója lány, õ 1, 5 évesen 9, 4 kg és 80 cm. És rengeteget eszik, de annyit mozog is.)
3.5 ÉVESEM LÁNY ÁPRILIS VÉGÉN LESZ 4.õ 13.5 KILÓ ÉS 98CENTI. nE AGGODJ.:) Bocsi:) Szóval nincs semmi baja, csak nem tud lerakodni egy vit hiány miatt amit megeszik csak lassan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!