Találatok a következő kifejezésre: 3 de az (2899 db)

A telómon megvan a sims 3 de az a baj, hogy nem tudok az emberekkel dolgozni menni. Hogy kell elvinni az embert dolgozni?

Sajnos a sims nem magyar vagy angol hanem portugál. XD úgyhogy nem sok mindent értek. Demind1

Mivel több a különbség egy 3 és egy 5 csillagos szálloda között az ellátásban és ugy általában? Eddig még csak 3 csillagosba voltam, de azzal is teljesen megvoltam elégedve. Mesélnetek h az miben mássab

Legjobb válasz: Ugy altalaban tisztabb es elegansabb. Amig a 3*osban elofordul, hogy foltos a szonyeg, a tapeta levalik, az agynemu vagy a matrac is foltos, ugy ilyet 5*osban ritkan talalsz, de ha megis, akkor szolsz nekik es azonnal atraknak egy masik szobaba, sot neha meg karpotolnak is valamivel, ingyen vacsi, egy ejszaka gratisz, stb. A furdoszobaban talalsz egy csomo kacatot, amit aztan el lehet hozni, sampon, szappan, balzsam, testapolo, sot nehol kontos, papucs, zuhany sapka stb. 3*osban legfeljebb adnak szappant meg egy sampont. Az 5*osnal van concierge, aki szinte minden kivansagot teljesiteni tudja, vagy talal ra valami megoldast. 3*osnal van egy recepcios meg egy takarito neni. 5*osnal bizonyos emeletszam felett van lift. 3*osban is lehet, de foleg lepcso.

Ugy altalaban tisztabb es elegansabb. Amig a 3*osban elofordul, hogy foltos a szonyeg, a tapeta levalik, az agynemu vagy a matrac is foltos, ugy ilyet 5*osban ritkan talalsz, de ha megis, akkor szolsz nekik es azonnal atraknak egy masik szobaba, sot neha meg karpotolnak is valamivel, ingyen vacsi, egy ejszaka gratisz, stb. A furdoszobaban talalsz egy csomo kacatot, amit aztan el lehet hozni, sampon, szappan, balzsam, testapolo, sot nehol kontos, papucs, zuhany sapka stb. 3*osban legfeljebb adnak szappant meg egy sampont. Az 5*osnal van concierge, aki szinte minden kivansagot teljesiteni tudja, vagy talal ra valami megoldast. 3*osnal van egy recepcios meg egy takarito neni. 5*osnal bizonyos emeletszam felett van lift. 3*osban is lehet, de foleg lepcso.
..vagy.. 5* szállodában reggelinél választhatsz 50 féle dolog közül, 3*-ban 15 féle dolog közül. 5* szállodában sok helyen alap a wi-fi , 3* ban meg mondjuk csak a lobbyban 5* szállodában sarokkád vár, 3*-ban zuhanykabin 5* -os lakosztály 40m2, 3* szoba 15m2 5*szállodában számos helyen leverheted a pénzed: bowling, casino, bár, wellness, 3*ban nem sok helyi lehetõség van..
tavaly 4*osban voltam, kb hasonlóak voltak a kényelmi szolgáltatások mint az 5ösnél. talán annyira nem volt kinyalva a popóm, de a fürdõben minden volt, mi szem-szájnak ingere, svédasztalos kajálás, wifi a szobában, légkondi, minden nap beágyaztak utánam (ez kicsit bosszantott) tettek új törcsit, kártyával nyílt a szobaajtó. volt bár, spa, dohányzó.

3 _ 3-x = 1 2x+2 x+1 3 - 3-x = 1 2 (x+1) x+1 3-2 (3-x) =2 (x+1) 3-6+2x=2x+2 -3+2x=2x+2 -3=2 Az egyenlet jó, de miért kellet kiemelni és a második törtet miért 2-vel kell szorozni? Nem értem

Legjobb válasz: na erre ne válaszoljon senki mert nem lehet beilleszteni a törtes egyenleteket,mindegy.. ha van egy egyenlet: három,alatta törtjel,alatta 2(x+1) ezután egy negatív jel,kivonás (második tört):3-x törtjel,alatta x+1 és ez =1-el Valaki meg tudná oldani ezt,már ha érti amit leírtam?thx

A kérdező hozzászólása: na erre ne válaszoljon senki mert nem lehet beilleszteni a törtes egyenleteket, mindegy.. ha van egy egyenlet: három, alatta törtjel, alatta 2(x+1) ezután egy negatív jel, kivonás (második tört):3-x törtjel, alatta x+1 és ez =1-el Valaki meg tudná oldani ezt, már ha érti amit leírtam?thx
Az egyenletnek nincs valós gyöke, mert ellentmondásra fut. Az egyenlet, ami ellentmondásra futott: [3/[2(x-1)] - [(3-x)/(x-1)] =1
Azért nem írtam le a megoldás menetét, mert elõször ellenõrizni akartam azt, hogy valóban jó egyenlet volt-e, ezért kérdeztem meg, hogy mirõl is van szó, egyáltalán az-e az egyenlet, amit megadtam. (Mivel gyanús volt, hogy ellentmondásra visz, így elõfordulhat, hogy elírás volt benne, vagy én értettem félre valamit.) De köszönöm amit leírtál, mert valóban ez a megoldás gondolatmenete. Egy kiegészítés: "A szögletes zárójelet csak azért használom, hogy a törtjel ne zavaron meg, de el is hagyhatnám, azaz írhatnám ezt: 2(3-x)/2(x-1) " Nem hagyhatnád el a szögletes zárójelet, mert a 2(3-x)/[2(x-1)] =/= 2(3-x)/2(x-1) ugyanis a szorzás és az osztás egyenrangú, így ha nem zárójelezel, akkor FOLYAMATOSAN kell végigvinni. Azaz a kettõt szorzod 3-x-szel, majd az eredményét osztod kettõvel ÉS VÉGÜL az egész eredményét szorzod x-1-gyel, vagyis az x-1 nem nevezõbe kerül, hanem felugrik számlálóba, ha nincs kinn a kapcsos zárójel! Bár szeretik azt mondani, hogy ha nincs mûveleti jel a zárójel és a szám között pl: 2(x-1), akkor a zárójel összetartozik a számmal, de ez nem igaz. Tegyük ki azt a kapcsos zárójelet, mert a szorzás az a nevezõre és nem a számlálóra vonatkozik! Amúgy szépen levezetted a megoldást, köszönöm.

9 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Az elején a menstruációm a szünet 3. napján jött meg, de az utolsó néhány hónapban ez a 4. napon volt várható. Ha évekig szedem lehetséges, hogy a havi vérzésem 2-3 nap lesz?

Mi az oka, hogy késõbb jön meg?

Legjobb válasz: Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)

Én 4 éve szedem, és minden hónapban kb 3 órával késõbb jön meg mindig, annak idején még kedden jött meg, most már pénteken :D Úgyhogy ezek után én azt mondom bármi lehetséges. De az ne feltétlenül legyen biztosítás, hogy "jajj már 3 nap múlva elkezdem a következõ levelet, akkor csak addig fog tartani a menstruációm" mert attól még tarthat tovább. (Nekem legalábbis volt már így)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A tablettát mindig idõben kezdem el szedni, és tapasztaltam, hogy attól még néha van egy kis pecsételõ vérzés, ami normális.

Ipad 3 -ason jelenleg 6.1.2 ios van. Jelzi már, hogy elérhető a 6.1.3 de nem telepítettem. Jailbreak -elhető -e az evasi0n eszközzel?

Legjobb válasz: Ne frissítsd! Sajnos én vettem egy iPad 3-at és azt a gazdája lefrissítette, nem jailbreakelhetõ az iOS 6.1.3 egyenlõre. De a 6.1.2 igen, a jailbreaket letöltheted a www.evasi0n.com ról

Ne frissítsd! Sajnos én vettem egy iPad 3-at és azt a gazdája lefrissítette, nem jailbreakelhetõ az iOS 6.1.3 egyenlõre. De a 6.1.2 igen, a jailbreaket letöltheted a http://www.evasi0n.com ról

Az ultrahangon mondta a doki hogy kb.3kg a babám (38hetes vagyok) nem kevés? Mert a 33 héten 2, 30kgot mondott akkor az soknak tünt de az normális hogy azota "csak" enyit hizott? 3-6kgos pelenka nagy lessz rá, (korházba kell) vegyünk 2-4kg ost is?

Eddig minden rendben volt,remélem most sincs ez másképp.De most teljesen elbizonytalanodtam,azt hittem nagy baba lessz de most nem ugy néz ki(ami nem baj),3-6 kg ig jo pelenkát vettünk mert azt hittük böven 3kg fölött lessz(a korházba kell vinni).Igy most az nagy lessz rá???Vegyünk 2-4kg ost??

Legjobb válasz: a babák nem egyenletesen nõnek, valószínûleg a tied egy kicsit gyorsabban nõtt a 3. harmad kezdetén, most pedig lassult a növekedése. a 3 kg, pedig pont jó, még nõhet is, de ha most megszületne is minden rendben lenne. pelenka témában tapasztalatom nincs, de én lehet vennék egy csomagot a kisebbõl is, az elején biztos el tudod használni, és legalább nem idegeskedsz fölöslegesen azon, hogy jó lesz e a pelenka vagy sem.

a babák nem egyenletesen nõnek, valószínûleg a tied egy kicsit gyorsabban nõtt a 3. harmad kezdetén, most pedig lassult a növekedése. a 3 kg, pedig pont jó, még nõhet is, de ha most megszületne is minden rendben lenne. pelenka témában tapasztalatom nincs, de én lehet vennék egy csomagot a kisebbõl is, az elején biztos el tudod használni, és legalább nem idegeskedsz fölöslegesen azon, hogy jó lesz e a pelenka vagy sem.
Szia! Azt mondják a "nagyok", hogy a legjobb babasúly 3000-3200 g körül van. Az ilyen súlyú babákat könnyebb szülni, és már nagyon formásak is. Teljesen normális dolog, hogy egyszer jobban, máskor kevésbé intenzíven nõl a baba. A pelenkához nem értek, mert én is az elsõ babámat várom. Annyit tudok segíteni, hogy Libero-ból lehet kapni kis kiszerelésben 2-4 kg-ig pelust, esetleg egy csomaggal vigyél be a kórházba. 38 hetes kismama
nem tudom lehet otthon huggiest venni?? mert ha igen en abszolult azt ajanlanam mert az nagyon joo!!
A kérdező hozzászólása: Én is hallotam sok helyröl hogy jo a hugis(igen lehet kapni) ki is fogom probálni csak az a ba hogy a korházba kikötötték hogy liberot kell vinni.Hogymiért???De akkor vegyünk kisebbet ugye??

Hogyan lehet sims 3 írott játékba egyedi tartalmakat belerakni a játékba mert azt tudom hogy lehet eredetibe belerakni de azt halottam hogy irott sims 3 játékba is bele lehet rakni egyedi tartalmakat. De hogyan?

Legjobb válasz: Letöltessz vmit, lehetõség szerint a dokumentumok/electronic arts/the sims 3/downloads mappába, majd ott ha duplán ráklikkelsz akk feltelepíti.

Letöltessz vmit, lehetõség szerint a dokumentumok/electronic arts/the sims 3/downloads mappába, majd ott ha duplán ráklikkelsz akk feltelepíti.
A kérdező hozzászólása: de nincs olyan mappa hogy downloads
nem a játék mappájában. felhasználók/kispista/dokumentumok stb.

Segitséget kérnék abban hogy hogyan lehet meghatározni a primitiv függvényét ennek: integrál (1+x+x·2) / (2x·3) dx? Netre beirva a függvényt én is tudom a végeredményt, de az elvét nem értem, valaki el tudná magyarázni ezen a példán keresztül?

Legjobb válasz: int((1 + x + x^2)/(2x^3)) = int(1/(2x^3)) + int(1/(2x^2)) + int(1/(2x)) = int(x^(-3))/2 + int(x^(-2))/2 + int(x^(-1))/2 = -(1/(2x^2))/2 - (1/x)/2 + ln(x)/2 = ln(x)/2 - 1/(2x) - 1/(4x^2)

int((1 + x + x^2)/(2x^3)) = int(1/(2x^3)) + int(1/(2x^2)) + int(1/(2x)) = int(x^(-3))/2 + int(x^(-2))/2 + int(x^(-1))/2 = -(1/(2x^2))/2 - (1/x)/2 + ln(x)/2 = ln(x)/2 - 1/(2x) - 1/(4x^2)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Van egy hasonló feladat amit ezzel a módszerrel nem tudok megoldani viszont: x·2/gyök alatt(2x·3+3).
A kérdező hozzászólása: (integrálás a második is)
Mert azt egészen máshogy kell. Vagy észreveszed, hogy a nevezõ majdnem a belsõ függvény deriváltja, vagy helyettesítéssel integrálsz. \int \frac{x^2}{\sqrt{2x^3+3}dx=\frac{1}{3}\int\frac{6x^2}{2\sqrt{2x^3+3}dx a \sqrt{f(x)} függvény deriváltja \frac{f'(x)}{2\sqrt{f(x)}, úgyhogy innen már könnyû.

5 napot késett, teszteltem sajnos negatív lett! Másnapra megjött, de max 3 napig voltam, de az se volt veszélyes! Ilyen még nem fordult elő! Szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: 3 hetes terhességet még nem tud kimutatni.... ugyanis 4. hét lenne a nemvárt napja (28 napos ciklusnál), azelõtt egy héttel pedig még be sem nagyon ágyazódott, mert az pé után 7-10 nap. (Ha a baba korára értetted, tehát pé-tõl 3 hétre, akkor nem szóltam..:) ) Kedves kérdezõ, ha késõbb volt ovud, attól lehetett a késés, és lehet, hogy a teszt még nem mutatta ki. VAlamelyik nap csinálj mégegyet, és meglátod mi a helyzet.

3 hetes terhességet még nem tud kimutatni.... ugyanis 4. hét lenne a nemvárt napja (28 napos ciklusnál), azelõtt egy héttel pedig még be sem nagyon ágyazódott, mert az pé után 7-10 nap. (Ha a baba korára értetted, tehát pé-tõl 3 hétre, akkor nem szóltam..:) ) Kedves kérdezõ, ha késõbb volt ovud, attól lehetett a késés, és lehet, hogy a teszt még nem mutatta ki. VAlamelyik nap csinálj mégegyet, és meglátod mi a helyzet.
Elméletileg minimum 10 napos terhességet mutat ki a teszt. Én a helyedben várnék még pár napot és újra tesztelnék. Nekem a 3 hetes terhességem is nagyon halványan mutatta ki, majdnem kidobtam a csíkot mikor észrevettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!késõbb tesztelek!! :)
A kérdező hozzászólása: Teszteltem és negatív lett!! :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!