Találatok a következő kifejezésre: 3és fél a babám. Nagyon (2 db)

3és fél hetes a babám. Nagyon nehezen tud elaludi, főleg napközben. Mit csináljak, hogy jobban aludjon?

Már mindent próbáltam. Ringatom, énekelek neki, beszélek hozzá, leteszem, simizem a hátát stb.. , de elpilled és pár perc múlva elkezd mocorogni és felébred.

Legjobb válasz: ne ringasd egyfojtában , mert utána lehet azért nem tud egymozdulat nélkül aludni. Sötét helyet csinálj neki és figyeld az alvás fázisait: 1. fázis: mereven mnéz, de nem figyel semmire. 2.fázis : csukodik a szeme és hirtelen kinyitja. -ilyenkor már nem kell altatni. 3. fázis : átesik a bizonyos fáradsági ponton és nyüglõdni kezd-na ezt nem szabad ölben megvárni. Ha ennek ellenére nem tud aludni, minden bizonnyal nem igényel annyi alvást mint más baba. Ha egyszer leteszed, ne simizd, csak nézd.

ne ringasd egyfojtában , mert utána lehet azért nem tud egymozdulat nélkül aludni. Sötét helyet csinálj neki és figyeld az alvás fázisait: 1. fázis: mereven mnéz, de nem figyel semmire. 2.fázis : csukodik a szeme és hirtelen kinyitja. -ilyenkor már nem kell altatni. 3. fázis : átesik a bizonyos fáradsági ponton és nyüglõdni kezd-na ezt nem szabad ölben megvárni. Ha ennek ellenére nem tud aludni, minden bizonnyal nem igényel annyi alvást mint más baba. Ha egyszer leteszed, ne simizd, csak nézd.
Vidd el öt se´ta´lniBiztosan el fog aludni.a ringatással óvatosan, mert megszokja.

Nagyon hullik a hajam. Mit tudok tenni ellene? 3és fél hónapos a babám, anyatejes!

Legjobb válasz: Sajnos semmit, ez természetes ilyenkor szülés után. Ha szerencséd van hamar elmúlik. Nekem is durván hullik a hajam, és amennyit lehet összegumizva hordom, hogy ne legyen tele minden az én hajammal. Vitaminokat is szedek, meg változatosan étkezem, de ez ilyenkor normális dolog (sajnos).

Sajnos semmit, ez természetes ilyenkor szülés után. Ha szerencséd van hamar elmúlik. Nekem is durván hullik a hajam, és amennyit lehet összegumizva hordom, hogy ne legyen tele minden az én hajammal. Vitaminokat is szedek, meg változatosan étkezem, de ez ilyenkor normális dolog (sajnos).
Igen , ez így természetes általában magától elmúlik.
ahogy már többen írták, ez sajnos normális. én is sok mindent kiptóbáltam, és ami a leghatásosabb volt csalánsampon és a lady bánfi hajszesz együtt. persze szedhetsz 'hajvitamint' is. én a dm sajátmárkást ajánlom, (60 db 1000 Ft)
Nekem is hullik, nagyon zavaró, hogy minden hajmosás után egy maréknyi hajat szedek ki a lefolyóból..plusz a törülközõbõl..plusz kb.mindenhonnan ezt szedem, ágyból, földrõl, nehogy a babám véletlen a szájába nyomja. Monjuk nem is zavarna egyébként, mert rengeteg hajam van és uuutálom, csak az zavar, hogy a földrõl hordjuk fel mindenhova..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!