Találatok a következő kifejezésre: 3és fél a (45 db)

Félek! Nem akarom elvesziteni! Mit tegyek? 3és fél éve vagyok együtt a barátommal, Félek hogy megun engem mert esetleg már nem vagyok annyira jó csaj mint mikor megtetszettem neki! Ugy érzem hogy mostanában én is eléggé el hanyagoltam magam!

Valami jót ötlet?????

Legjobb válasz: Miért hanyagolod el magad, mond csak meg? Ugyan úgy kéne foglalkozz magaddal mintha nem lenne párod, sõt még jobban hisz neki meg kell mutatni milyen gyönyörû is vagy, nem ?

Miért hanyagolod el magad, mond csak meg? Ugyan úgy kéne foglalkozz magaddal mintha nem lenne párod, sõt még jobban hisz neki meg kell mutatni milyen gyönyörû is vagy, nem ?
Ne parázz, jól nézel ki, csinos vagy, veled van 3, 5 éve, nem mással. ENm lehetsz mindig csilli-villi-fitti, ha szeret akkor kinyúlt pólóban, kócos hajjal, csipás szemmel is te vagy neki a No1! Nem kell ilyeneken gondolkodni emrt akkor bevonzod a rosszat! Önbizalom!!!
sajnoooos, nekem se nyitja ki :S de ne is parazz ezen, ha veled van, teged szeret.. minden más okes? honnan jött ez a feltételezés? :(
Hát én nagyon örülnék ha így nézne ki a barátnõm :D
Na sikerült megmáznem: ) Nyugodj meg.^^ Szép vagy és csinos: ) Esetleg menj el fodrászhoz ha gy érzed elhanyagoltad magad és mondjuk csináltass frizurát vagy ilyesmi.^^ Bár szerintem így is gyönyörû vagy nyugi.^^: )
Sajnos nem nyitja meg a képet.:S De ne görcsölj ezen.. ha úgy érzed elhanyagoltad magad akkor próbálj ellene tenni vmit.:) Meg a barátod azért szeret már 3, 5 éve amilyen vagy. És bízz benne.:) Attól, hogy egy csinos lány elmegy az utcán és megnézi attól Téged tart gyönyörûnek.: ) Hidd el Én is beleestem ebbe a hibába, de aztán barátom elmondta, hogy ne legyek féltékeny. Attól, hogy egy lánynak minden nap van másik ruhája meg cipõje meg minden (tapasztalatból mondom mert én egy csajra voltam féltékeny) attól Õ engem szeret és nem tetszik neki az a csaj mert belülrõl üresfejû. Hidd el ezen nem kell aggódni.^^
hát figyi, veled nincsen semmi baj. ha ez a kép az elhanyagolt állapotodban készült, akkor meg vágképp nincsen miért aggódnod. teljesen rendben vagy külsõre. megunni pedig nem azért fog, meg hirtelen ronda leszel, hanem másmiatt. ha attól félsz h megún, ne a külsõdet vedd alapul, hanem a programjaitokat, beszédtémáitokat, ilyesmiket.
Ha megun, akkor meg leszel unva, tökmindegy hogy nézel ki.
Szerintem ez rendbe van. Szerintem szép vagy, igaz ebbõl a képbõl test forma nem jön ki, de OK. Ne vesd el a sujkot, kis idõt azért csak próbálj meg szakítani.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100203/f33ec27be0ca2399c713fd0b1.. Hát ugy érzem hogy nem áll jól a nadrág vagy ilyesmi és ezért van bennem a feszültség meg ha látok egy szép csinos csajt hogy rettegek hogy õ szebb meg jobban áll
Rakj már föl egy képet magadról. Kérlek. Mert szerintem nem vagy ronda, de nem ártana ha látnálak is.
A kérdező hozzászólása: Nincs annyira kedvem az a baj, korán kellek fáradt vagyok stb amugy nem élünk együtt
hehe, sikerult megnyitni, no paraa :) adhatnal tippeket a hajaddal kapcs.. h nõtt igy meg, ilyen szépre?

Mit tegyek? 6 éve vagyunk együtt a párommal, ebből 3és fél éve vagyunk házasok. Van egy 6hós lányunk.

3 napja tudtam meg, hogy 2éve hónapokig csalt egy másik n?vel. Már más az életünk, sok minden változott azóta, de nagyon szemét amit tett és nagyon fáj.

Legjobb válasz: Mióta más? Amióta kiderült hogy megcsalt vagy amikor csalt akkor voltatok rossz passzban? Ezt neked kell eldönteni. Meg tudsz e bocsájtani vagy sem. Mindenesetre készülj fel hogy nem ez volt az elsõ és az utolsó eset. Aki csapodár az az is marad. Az elsõ adódó probléma esetén majd máshoz fut.

Mióta más? Amióta kiderült hogy megcsalt vagy amikor csalt akkor voltatok rossz passzban? Ezt neked kell eldönteni. Meg tudsz e bocsájtani vagy sem. Mindenesetre készülj fel hogy nem ez volt az elsõ és az utolsó eset. Aki csapodár az az is marad. Az elsõ adódó probléma esetén majd máshoz fut.
Csak a magam példájából tudok írni. Velem is megtörtént. Megbocsátottam és nem változott meg a dolog. Senki sem változik meg soha. Szültem neki még egy gyereket és most egyedül nevelem mindkettõt... A kisebbik még csecsemõ :( Nagyon jól gondold meg!!!
Gondold át , hogy mit hozna a válásotok az életetekbe a gyerek életébe stb.Írd le magadnak a férjed jó és rossz tulajdonságait.Vesd össze az érzéseiddel, ezután döntsél.
A kérdező hozzászólása: 14:02 olyan szépen fogalmaztál, hogy még a hideg is kirázott. Köszönöm a reakciókat mindenkinek, tényleg öntöttetek belém egy kis lelket.
Hihetetlen rossz lehet, és el sem tudom képzelni, hogy mit érezhetsz most!! Nagyon sajnálom. Tudom, hogy ez most nem vigasztal, de akkor 2 évvel ezelõtt a férjed téged választott, veled akart maradni...és minden rossz ellenére lezárta azt a másik kapcsolatot. Én elhiszem, hogy bepánikolt...sajnos elõfordul az ilyen. :(:( Mindenképpen "büntesd" meg....(ez most elég hülyén néz ki így leírva)...légy vele ridegebb...vagy egy ideig csak nézz át rajta...Hagy érezze, hogy milyen mocskos dolog amit tett. De szerintem errõl szól a házasság (mármint nem a megcsalásról)...arról, hogy jóban - rosszban. viszont mikor már te is úgy érzed...próbálj megbocsátani. Eddig volt sok-sok jó....házasság...baba....most beütött a krakk. Most derül ki, hogy valójában mennyire szeretitek egymást...és együtt mindennel megbirkóztok-e. Nagyon sok erõt kívánok neked!
szegénykém, nagyon fájhat, és fájni is fog, gondold át felhánytorgatás nélkül is tudnál-e vele maradni. mert bár megérdemelné, de csak rosszabb lenne nektek.
12:48 vagyok a 13:04-re reagáltam. Elõzõ vagyok, de nem írtam ki ezt a mondatot, csupán gondolati szinten fogalmazódott meg bennem.
13:04 Már írtam neked. Az a gond, hogy az emberek nem hiszik el, hogy velük is megtörténhet az ami mással. Soha nem lehet tudni mit hoz a következõ perc. Ha meg tudsz neki bocsátani, akkor nem lehet gond. Gondoljátok át mi az ami összetart titeket, mi az amit együtt el szeretnétek érni. Milyen jövõt szeretnél magadnak, hogyan szeretnéd magad látni pl, 20 év múlva. Szorítok Neked! :)
A kérdező hozzászólása: Bevallotta. Azt mondta, hogy "lázadás" volt az elkötelezettség ellen, nem volt érzelmi alapja, és nem volt más ilyen eset. Én is azt hittem, hogy ez csak mással történhet meg...
És be is vallotta? Rákérdeztél? Az a baj, hogy ha ezek után együtt is maradsz a férjeddel, már nem lesz ugyanaz mint elõtte. Ha már öt percet késik a munkából, azon fogsz idegeskedni, hogy vajon kinél járhat :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, egyébként már tudja, hogy tudom, most várja a döntésemet.
Az a baj, hogy ha tényleg nem tesz ilyesmit soha többé, akkor sem fogsz tudni teljesen megbocsátani, maximum elfojtani valamennyire ezt az érzést, de örökké ott fog motoszkálni a dolog az agyadban, hogy egyszer már megtörtént. És ezzel a gondolattal a fejedben valószinûleg Te is könnyebben meg fogsz tenni hasonló lépéseket, ha adódik. Az pedig nem vezet jóra. De mivel régebben történt, én a helyedben mégis megpróbálnám együtt folytatni, valahogy együtt élni ezzel a dologgal, a gyermek érdekében. Kisgyermekkel újrakezdeni mindent nagyon nehéz. De mindenesetre nyitott szemmel járnék, nagyon óvatos lennék.
Rettenetes érzés lehet az a tudat, hogy a párod mást 'szeretgetett' egy ideig, még ha két évvel ezelõtt is történt. Csalódott vagy, s gondolom dühös is. Elõ idõszakban rettenetesen fogod magad érezni, düh, indulat fog majd körbevenni, aztán a tagadás, majd a belenyugvás. Megbocsátani meg lehet, de soha az életben nem fogod elfejteni. Gondold át mit szeretnél, hogyan akarod tovább. Miután jól átgondoltad vedd elõ a leghidegebb, legracionálisabb oldalad és beszéld meg a pároddal. Nem kell szégyellni azt hogy beleolvastál a gmail-be. Erõt kívánok neked, hogy tudj ezen a problémán felemelkedni. 30/n
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak: Úgy értem, hogy már az elmúlt 2évben más lett az életünk. Elköltöztünk, született egy babánk, a megcsalás még ezek elõtt történt. Második válaszolónak: Véletlenül bejelentkezve hagyta a gmail fiókját és én beleolvastam(nem kellett volna) és volt 2 email még 2008-ból ami a másik nõnek szólt.
Hogy derül ki az ilyesmi ennyi idõ után? Tényleg érdekelne.
Szia!Engem 7 év együttélés és 5 év házasság után csalt meg a férjem, én ahogy megtudtam rögtön kidobtam, itt maradtam egy akkor 14 hónapos kislánnyal.Nagyon nehéz és még a mai napig is vannak olyan napjaim, (7 hónapja vagyunk külön), úgy érzem hogy nagyon hiányzik, és megbocsájtanék neki, de tudom hogy mindennap a fejéhez vágnám, és a kicsit nem akarom kitenni ennek.Nagyon nehéz lehet neked is, gondolom nincs nap hogy ne jutna eszedbe.Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp reagálja le az ilyen dolgot, de hidd el, hogy kutyából nem lesz szalonna.Aki egyszer megteszi az megteszi többször is.És ennél megalázóbb dolog nem kell egy nõnek szerintem. De dönts bárhogy sok sikert kívánok hozzá!

Fél kakilni a 3és fél éves lányom?

Soha nem volt gond a wc-vel. S?t egyedül ment intézni, mindíg kiküldött a wc-r?l. Kb 2hete kapott augmentin antibiotikumot, az akkor nagyon meghajtotta. Egyet köhögött, vagy tüsszentett és bekakilt a bugyiba. Nem akadtam ki, cseréltem neki és kész. Tudtam miért van. Most már meggyógyult, de nem akar kakilni. 2napja nagyon kemény volt neki és picit megsérthette a popsiját mert fájt neki. Azóta nem mer kakilni. Napi 2 almát eszik, sokat iszik, büdiket pukkant és látom hogy szenved, de csak sír a wc-n. Levolac és glicerines kup is van itthon, de ha ugyis fáj a popsija nem akarnék kupot használni. Valaki tudna segíteni????

Legjobb válasz: Utas vele napi 2 dl baracklét, rostosat, attól lazább lesz a széklete, és ingere is lesz!

Utas vele napi 2 dl baracklét, rostosat, attól lazább lesz a széklete, és ingere is lesz!
Én adnék neki laevolacot, mert attól megpuhulna a kakija, nem fájna neki, nem szenvedne.

Függőszéket vennénk a 3és fél évesünknek, meg a tesójának, 10hónapos. Milyet vegyünk? Van esetleg olyan, ami minket is elbír? (IKEA-son kívül).

Legjobb válasz: Én Auchanban vettem nyáron, de sajna csak szezonális termék volt. Minket is elbírt, de mondjuk egy 10 hónapost nem tennék bele, a 3,5 fél évesnek nagyon buli. Egyébként a teherbírása mindnek fel van tüntetve. Nekünk hasonló van: http://aprohirdetes-ingyen.hu/hirdetes_reszletek.php?act=hir..

Én Auchanban vettem nyáron, de sajna csak szezonális termék volt. Minket is elbírt, de mondjuk egy 10 hónapost nem tennék bele, a 3, 5 fél évesnek nagyon buli. Egyébként a teherbírása mindnek fel van tüntetve. Nekünk hasonló van: http://aprohirdetes-ingyen.hu/hirdetes_reszletek.php?act=hir..

BO-GI pelusról mi a véleményetek? Másfél és 3és fél éves fiaim vannak

Legjobb válasz: A harom es fel évesnél mar nem kellene pelus....

A harom es fel évesnél mar nem kellene pelus....
A kérdező hozzászólása: NEm ez volt a kérdés! Neki már csak este kell

Mikor kezdjem el a hozzátáplálást, illetve a kóstoltatást? A babám 3és fél hós, tápszeres és anyatejes vegyesen, de a mérleg a tápszer felé billen, azaz abból kap többet, mert kevés a tejcsim. Akkor 4 hósan vagy 6 hósan kezdjünk neki?

Legjobb válasz: Mi 4 hósan kezdtük el(szintén félig tápszeres félig anyatejes baba volt), de ezt neked kell látnod a babádon, hogy érett e már rá. Én onnan tudtam, hogy érdemes lenne megpróbálni, mivel már majd kiesett a szeme, ha enni látott minket az apjával és folyt a nyála közben. :-) Mindenesetre amit már most megtehetsz, az a fagyasztás, ha te magad akarsz majd késõbb hamit készíteni neki. Nyilván ha a bébiételeket választod, akkor ez felesleges, mert azokból mindig van mindenféle.

Mi 4 hósan kezdtük el(szintén félig tápszeres félig anyatejes baba volt), de ezt neked kell látnod a babádon, hogy érett e már rá. Én onnan tudtam, hogy érdemes lenne megpróbálni, mivel már majd kiesett a szeme, ha enni látott minket az apjával és folyt a nyála közben. :-) Mindenesetre amit már most megtehetsz, az a fagyasztás, ha te magad akarsz majd késõbb hamit készíteni neki. Nyilván ha a bébiételeket választod, akkor ez felesleges, mert azokból mindig van mindenféle.
Én kivárnám a 6 hónapot, akár tápis akár anyatejes a baba. Ez nagy vitatéma ám, hogy 4 vagy 6! Szerintem csináld úgy, ahogy te érzed, amit mondanak az ösztöneid! Ebben ne hallgass másra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ Mindenkinek!Igen-igen, nagy vitatéma hogy mikor kezdje el az ember, és még idõnk is van eldönteni, csak én is ismerek olyat, aki 3 hósan kezdte, én még nem mertem.Egyébként azt szokták mondani, hogy látszik rajta hogy készen áll rá a baba, hát Pöttömöm még a cumisüveget is meg tudja tartani és fogni magának, de nem láttam rajta hogy csorrgatná a nyálát a túrós csusza után :D.A 4 hót kivárjuk mindenképp, lehet még 5 is lesz belõle.
mi csak tápszeresek voltunk és 4 hónaposan kezdtem el a hozzátáplálást!
SZia! Mi 3 és fél hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, nem hiszem hogy 6 hónapos koráig várnod kellene vele.
Mi 4 hónapos korunk óta eszünk gyümit, és 5 hónapos korunk óta fõzeléket is. Ha amúgy is kevés a tejed, akkor nyugodtan kezdd el pár héten belül, Nekünk sokat segített a dolog, jó nagyokat alszik a kismanóm, mióta ilyen tápláló dolgokat eszik. Nekem is kevés lett a tejem, pont mire 4 hónapos lett, ezért kezdtem el. Bár tépszert Õ is kap.
Én megvártam a fiamnál a 6 hót most ott tartunk, hogy 11 hós és nem hajlandó semmi kanalasat enni, csak anyatejet. Szóval én a következõ babámnál ha õ is anyatejes lesz akkor is el fogom kezdeni 3 hósan a kostoltatást az biztos, hogy megszokja a kanalat, hogy azzal enni kell és nem játszani. És akkor remélhetõleg nem lesz ilyen gondunk és szépen fog enni mindent.

3és fél éve GYES-en lévő helyén aki visszajött és szabadságát tölti már 1 hónapja. Az én szerződésem 12.31-ig szól. A fönököm ragaszkodik hozzám az igazgatót kérvényezte hogy írja alá a véglegesítést, de még nem írta alá Szabályos-e a szerződés?

Jogi tanácsot szeretnék.

Legjobb válasz: Nem ismerem a munkaszerzõdésedet, de gondolom, ha 3 éve határozott idejû munkaszerzõdéssel dolgozol, akkor eleve a GYES-en lévõ kismama helyettesítésére vettek fel. A GYED/GYES alatt összegyûlt szabadságot ki kell adniuk, azért van a másik dolgozó már egy hónapja szabin, ez mindenkinél így van. Sajnos a határozott idejû munkaszerzõdés az ilyen. Ha szerencséd van, akkor szabadul fel valahol hely a lejárta elõtt, és akkor jó eséllyel pályázhatsz rá.

Nem ismerem a munkaszerzõdésedet, de gondolom, ha 3 éve határozott idejû munkaszerzõdéssel dolgozol, akkor eleve a GYES-en lévõ kismama helyettesítésére vettek fel. A GYED/GYES alatt összegyûlt szabadságot ki kell adniuk, azért van a másik dolgozó már egy hónapja szabin, ez mindenkinél így van. Sajnos a határozott idejû munkaszerzõdés az ilyen. Ha szerencséd van, akkor szabadul fel valahol hely a lejárta elõtt, és akkor jó eséllyel pályázhatsz rá.
"Kedves Tanácsadó!Nem vagy tisztába a dolgokkal..." Ez ugyan nem nekem szólt, de a válaszoló csak azt tudja, amit a kérdezõ leír a kérdésben, és a kommentekben. A többit nem tudjuk kiszopni az ujjunkból!
Amúgy lehet, hogy a gyesen lévõ is bizonyított már nem? Te tisztában voltál vele mikor betöltötted az állását, hogy helyettesítesz.Miért nem kapná most Õ vissza a munkáját? Szerinted nem illetné meg?Neki valószínüleg ugyanúgy szüksége van munkára mint neked.És Te vagy az Õ helyén nem Õ akar téged kitúrni.
Majd írjál, hogy hogyan alakul! Sikert mind2tõtöknek!
A kérdező hozzászólása: Kedves Tanácsadó!Nem vagy tisztába a dolgokkal ugyanis 2 évig ües álláson voltam a fönököm "pakolt" át tavaly a GYES-en lévõ helyére.Én szívesen mennék másik osztályra, de nem enged át a fönököm!Most világos?De hamarosan jövöhéten kiderül mert én átmennék másik osztályra üres állásra!
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet valakit úgy alkalmazni hogy aki állásán van az éppen szabadágát tölti?
A kérdező hozzászólása: SZERINTEM A FÖNÖKSÉG HIBÁJA HOGY KÉT EMBERT ALKALMAZ EGY STÁTUSZON ÉS KÖTELEZNÉM HOGY A TOVÁBBIAKBAN VÉGLEGES ÁLLÁST BIZTOSÍTSON!AKIT TÖBB MINT 3 ÉVE ALKALMAZNAK HATÁROZOTT IDÕKRE AZ TÉNYLEG BIZONYÍTOTT MÁR!DE TÉNYLEG KÉT EMBER HOGY KAPHAT FIZETÉST EGY ÁLLÁSRA??
A kérdező hozzászólása: Miért nem helyezték át másik osztályra ahol van üres állás?ÉRDEKES DOLOG A GYES-RÕL VISSZATÉRT SZEMÉLY A SZADSÁGÁT TÖLTI, A HATÁROZOTTIDEIG /12.31-ig/ DOLGOZÓ IS ALKALMAZVA VAN EGYUGYANAZ STÁTUSZON!VALAKI AKI ILLETÉKES EBBEN SZÓLJON MÁR HOZZÁ!
A kérdező hozzászólása: Több mint 3 éve dolgozik valaki közalkalmazottként akkor az már bizonyított szerintem.Ügyvédek, Jogászok lehet hozzászólni!GYES-rõl viszatárt személy helyén hogyan lehet valakit tovább alkalmazni üres állás hiányában???
A kérdező hozzászólása: A szerzõdésemet módosították dec.1-tõl levéglegesítenek.Aki hasonló helyzetben van ajánlom hogy forduljon a munkahelyi igazgatóhoz /személyesen/csak Õ dönthet ilyen helyzetben!

Egy 3és fél éves kisgyereknek már tetszhet a Diótörő opera?

Szereti nagyon a zenét, a könyveket, egy bábszínház is el tudja varázsolni. De persze az nem ennyire hosszú..

Legjobb válasz: Még engem se kötne le nem egy 3.5 évest :) Miért nem néztek Micimackót otthon? Ráér kultúrálódni, vagy ez valami presztizs-kérdés nálatok?

Még engem se kötne le nem egy 3.5 évest :) Miért nem néztek Micimackót otthon? Ráér kultúrálódni, vagy ez valami presztizs-kérdés nálatok?
Tetszhet neki, de ennyi ideig kizárt, hogy tudna rá figyelni. Na meg azt is vedd figyelembe, hogy aki elmegy, kifizeti a jegyét, nem feltétlenül szeretné, ha a gyermeked egy idõ után ott banzájozna, attól függetlenül, hogy érthetõ, hogy sok neki ennyi idõ.
A kérdező hozzászólása: És mikortól nem sok egy gyereknek ennyi idõ? Esetleg innen volt már valaki ilyen kisgyerekkel Operában?
Operába ne akarj vinni 3, 5 éves gyereket.
A kérdező hozzászólása: Miért?
Mert nem tudja végig ülni, és csak zavarná a többieket, ahogy már az elsõ válaszoló is írta. Pisilni kell, kakilni kell, éhes vagyok, vagy csak egyszerûen el kezd beszélgetni, és akkor vagy járkálsz vele és azért zavaró, vagy a gyerek kezd el mászkálni. Élettanilag nem neki való. Nézz utána, hogy egy ilyen korú gyereknek mi a szórakoztató, korának megfelelõ idõtöltés!
A bábszínháznak is van Diótörõ elõadása, de azt is csak 5 éves kortól ajánlják…
Szerintem meg elviheted nyugodtan, de készül fel rá, hogy nem biztos, hogy végig tudjátok ülni az egészet, szóval úgy kalkulálj, hogy bõven benne van a pakliban, hogy a vége elõtt távoznotok kell, mert elfogy a gyerek türelme. Vittem én is így a fiamat sok helyre, számoltam a lehetõséggel, hogy ha megunja, akkor haza kell mennünk, mert nyilván másokat zavarni még véletlenül sem akarnék, de amíg leköti, vagy amíg csöndben van, addig maradunk.
Jó, hogy fog! Mit kell ezen már idegeskedni?
A fiam 4 hónapos volt, amikor megjött elõször. Most másfél éves és még rendületlenül szopizik. :) )
Ne görcsölj, persze, hogy fog szopizni. Nekem is elég hamar megjött a második babával, és zökkenõmentesen ment minden tovább. Nyugi, nyugi, nyugi.
persze, azt mondják mensi elõtte 1, 2 nappal megváltozik az íze, de nem mindenkinél, meg a van olyan baba akit nem is érdekli, az én fiamat sem zavarta. Mondjuk nekem 10 hetes korában volt meg, és azóta semmi, 5, 5 hónapos:-) Szerintem ne aggódj, nem lesz semmi gond, ha zavarná azt már észrevetted volna, de ha rendesen szopizott akkor minden ok lesz.
A kérdező hozzászólása: Igen rendesen szopizott:) Kicsit megnyugodtam köszi:)
az én fiam sokkal többet szopik, amikor megvan a mensim. A tejem is sokkal több olyankor.
A kérdező hozzászólása: mostmár tényleg megnyugodtam:)
Nekem 6 hétre jött meg és most 4 hónapos, azóta rendszeres és le nem tudnám szakítani a cicirõl!:) ))Ne görcsölj ezen, mert az árt a tejednek!!!!!
Nem.
Én több, mint 2 hónapja voltam együtt a barátommal védekezés nélkül és utána kétszer is késett a mensim hát én gyanakodtam rendesen mert tökre terhes tüneteim voltak, de 4 negatív teszt megnyugtatott+ most kivételesen nem késett most is megvan TUTI nem vagy terhes, de ha az megnyugtat vegyél tesztet!
Ne haragudj de hany eves vagy mert eleg buta kerdes, amit feltettel.Ha 3 es fel honapja voltatok egyutt, akkor kizart a terhesseg. Ezt a meglevo menstruaciok is igazoljak.Ha meg ketelkednel miert nem csinaltal tesztet?
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet ahogy mondtátok. Negatív lett. Az ugye nem volt baj h nem reggeli elsõ vizeletbõl csináltam?
A kérdező hozzászólása: meg hát óvszerrel védekeztünk ami nem szakadt ki és nem is bennem ment el még elõtte kihúzta. És rá két hétre menstruáltam rendesen.
Szerintem nem kell leszólni, nyilván aggódik, azért kérdezi. Az a h..., aki nem tudja, hogy rendes vérzés mellett is lehet terhesség, sõt, van, aki végig mensesel a terhesség alatt, persze nem gyakori. De õ esetében valószínû nincs terhesség, az aggódás, a meleg, stb. is okozhat késést, de én is javaslok egy tesztet, hogy tényleg megnyugodj. Gabriel kazettás nagyon jó, gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: csak ideges vagyok mert még nem jött meg pedig ezen a héten kellene. Meg nálam van elõjele ha megjön és az meg is van de a menzeszem még nincs.
hülye tini......
Hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni!!!De ez már akkor is túlzás...
van aki terhesen is menstruál, de szerintem csak egyszerûen késik most, nekem is késett, szerintem a szélsõségesen meleg idõjárás is közrejátszhat, h megzavarodik az ember biológiai órája, ha veszel egy 500 ft-os tesztet megnyugtat hidd el!
figyelj 3 és fél hõnap után még nagyon extrém esetekben is ki kell mutatni! Ez teljesen egyértelmû, h nem vagy az! Ez az idõ bekavar szerintem! Én is azért ijedtem meg ennyire, mert 12 éve mensizek, de még egyszer se késett aztán pont nem védekeztünk és késett hát az ideg megölt, de megjött + mint írtam 4 negatív tesztem lett! Ne idegeskedj 1000%, h nem vagy az!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!