Találatok a következő kifejezésre: 3,5 hós adhatok már 4 (2 db)

Már egy hete nem aludt rendesen a 3, 5 hós lányom éjszaka. Adtam neki Chamomillát és máris aludt 20-4-ig egyfolytában. Adhatom ez miatt neki tovább, mert lehet fáj a hasa vagy a foga?

Legjobb válasz: Másfél hétig adhatod megszakítás nélkül nyugodtan, majd ugyanennyi szünet, vagy amíg ismét vissza nem térnek a tünetek (nem alvás, nyûgösség, stb.)

Másfél hétig adhatod megszakítás nélkül nyugodtan, majd ugyanennyi szünet, vagy amíg ismét vissza nem térnek a tünetek (nem alvás, nyûgösség, stb.)

3, 5 hós kislányomnak adhatok már 4 hós bébiételt? Vagy várjak még?

Legjobb válasz: Nem azzal van a gond, hogy kanállal adod, (kanállal is add, ne cumisüvegbõl!!!) hanem, hogy azt a két hetet tényleg ki lehet bírni. Én a babámnak mindig az egy hónappal korábbra írt bébiételeket adtam inkább, minthogy valami ne úgy süljön el. Persze nem feltétlen ezen a két héten van a hangsúly, de ha így állsz hozzá, talán máskor még inkább nagyobb babáknak való kaját adsz neki, mert úgysem lesz baja.

Nem azzal van a gond, hogy kanállal adod, (kanállal is add, ne cumisüvegbõl!!!) hanem, hogy azt a két hetet tényleg ki lehet bírni. Én a babámnak mindig az egy hónappal korábbra írt bébiételeket adtam inkább, minthogy valami ne úgy süljön el. Persze nem feltétlen ezen a két héten van a hangsúly, de ha így állsz hozzá, talán máskor még inkább nagyobb babáknak való kaját adsz neki, mert úgysem lesz baja.
Én 6 hós koráig is várnék, akkor is ha tápszeres, de 2 hetet még igazán ki lehet bírni. Nem tudom, miért vannak besózva az anyukák, alig van, aki kivárja azt, amíg a baba megérik a kanalazásra. Most biztos lepontoztok, de akkor is ez a véleményem.
Szia. Szerintem igen.Elözször adj neki pár kanállal, ha nem lessz poci fa´jás, akkor nyugodtan.
Szerintem is nyugogdtan adhatsz neki. Egyik ismerõsöm pici fia is két héttel "idõ elõtt" kóstolta meg a sütõtök pûrét, és nem lett semmi baj. Nagyon ízlett neki! De elõször csak 3-4 kiskanállal!
Nyugodtan. Most sokan rosszallani fogjátok, amit mondok, de én már ezeket 3 hónaposan adtam, mert amikor a nagyobbik gyerek született, akkor pontosan ezeken a bébiételeken még a 3 hónapos cimke volt. Na most a nagyobbiknak nem lett semmi baja tõle, szép egészséges nagylány, sose volt beteg, nem allergiás semmire a világon. Szóval én a kicsinek is adtam ezeket már három hónaposan.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsaitokat! Azt hiszem megis fogadom!!
A kérdező hozzászólása: én azt mondom, hogy a kanalazásra nem kell megérniük hisz azt mondták nekem a korházba, hogy próbáljam kanállal adni neki a tejcsimet mert nem volt hajlandó szopizni!
Tápszeres babánál nehogy már meg kelljen várni a 6 hónapos kort! Nálunk a doki kifejezetten rámparancsolt, mikor 5hónapos tanácsadáson voltunk, hogy mostantól csak reggel-este ehet tápszert, mert nagyon pufi volt tõle. És késõbb nem fog idõsebb babának valót adni neki a kérdezõ. Ez csak azért kérdés most, mert a CSAK 4hónapos kortól vannak bébiételek.
A kérdező hozzászólása: adtam a babámnak 3 kanálnyi répapürét és nagyon ízlet neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!