Találatok a következő kifejezésre: 3,5 hónapos arca (4 db)

Nem lázas?
Mashol nincs a testen? 5 honapos a kisfiam es neki az arca nyaka alja meg a karja piros foltos idonkent szaraz erdes neha meg tuzvoros nekunk az orvos mondta hogy a fogzaskor erosebb a baba nyala es irritalja a boret. Nekunk 3 honaposan kezdodott hol szep hol csunya a bore. Fogunk meg nincs:(
A kérdező hozzászólása: Nem lázas!Azt olvastam más honlapokon, hogy a foga miatt is lehet pirosodás.Orvoshoz elvigyem? Köszönöm!
Szia! Nekem 4 hónapos a kislányom. Ugyanilyen gondjaink voltak. Olyan csúnya pattanásszerû, piros volt az arca. 2 hete kibújt az alsó két foga. De nem ez volt a baj! Csak szopizik én meg nagyon sok 1, 5 %-os tejet ittam. Valahol olvastam, hogy a szopizós baba allergiiás lehet rá, napok óta nem iszok tejet és szépen elmúltak ezek a "kiütés" szerû valamik. Lehet, nálad is ez a gond. Üdv.
Hát ha nem lázas én is a fogára tippelek.Ha még nem vitted dokihoz azt javaslom , hívd fel vagy a védõnõt és õk meg tudják mondani mit tegyél.

A fiam (3, 5 hónapos) mindig ugyanazon a felén alszik, és emiatt a feje kezd eltorzulni (a bal arca laposabb, mint a jobb). Próbáltuk már oldalt fektetni, de addig izeg-mozog, míg hasra keveredik, és máris a bal oldalán alszik. Mit csináljunk?

Legjobb válasz: Hagyjátok békén. Tapasztalat, nálunk is ez volt, mindenféle hülyeséget összevásárolt a családom (kitámasztó párna, szív alakú párna stb), a fiam pedig elmászott, addig forgolódott, amíg újra ugyanúgy nem feküdt. Majd amikor elkezdett forogni, kúszni, mászni és nem csak feküdt, onnantól megoldódott a probléma. Most 2 éves, egyáltalán nem látszik, hogy valaha el volt nyomódva a feje (pedig eléggé el volt).

Hagyjátok békén. Tapasztalat, nálunk is ez volt, mindenféle hülyeséget összevásárolt a családom (kitámasztó párna, szív alakú párna stb), a fiam pedig elmászott, addig forgolódott, amíg újra ugyanúgy nem feküdt. Majd amikor elkezdett forogni, kúszni, mászni és nem csak feküdt, onnantól megoldódott a probléma. Most 2 éves, egyáltalán nem látszik, hogy valaha el volt nyomódva a feje (pedig eléggé el volt).
Fordítsd át a fejecskéjét. Az én kislányom hátán alszik és ugyanez volt a ggondunk.Nincs más orvosság.Vannak elgordulást gátló párnákbis , de nem tudom, hogy azok jók e
A kérdező hozzászólása: Utolsó: próbáltuk, de visszatette. :D
A kérdező hozzászólása: Elsõ, köszi szépen, alapvetõen az érdekelt, hogy van-e esély, hogy helyrejöjjön, mert ismerõsök riogatnak, hogy a gyermek fülei is olyanok, mint a farkaskutyáé, alakíthatóak. :D S félek, nehogy így maradjon...
1. vagyok. Nem fog, ne aggódj.
Szerintem meg igen is maradhat így, ismerek egy 60éves embert akinek hátul teljesen lapos a feje.szerintem valahogy meg kéne próbálni át fordítani, kitámasztani stb
Az én páromnak (40) elég lapos hátul a feje, anyósom mondja is, hogy a hátán szeretett aludni baba korában... Én megpróbálnám forgatni, vagy próbát tennék valami elfordulás gátló eszközzel.
A kérdező hozzászólása: Én nem merem kipockolni, nehogy megfulladjon. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat, de nem azt kérdeztem, hogy adatok-e neki!
Szia.Az elsõ vagyok.Sejtettem, hogy ilyen reakciót fogunk kapni, de nézd, a kérdésedre ugyan válaszoltam, de szerintem igy teljes a kép, ha leirom, hogy én még korainak tartom és azért lehet kiütés a kis testén, te is ezt tennéd a helyünkbe.De nyilván szive joga mindenkinek ugy eteni a babáját, ahogy jónak látja.
szia.Bárhol az egész testén, bát nemhiszem, hogy az almára alergiás lenne, de kitudja.De én még várnék a hozzátáplálással, nem terhelném feleslegesen a szerevezetét szilárd étellel.Késöbb már meg is tudja emészeni ezeket a kajákat, mostmég nem.
3, 5 hósan nem kell enki még alma. az én lányomat is kiütötte egyébként, bár õ már 5, 5 hós volt. De csak nyersen, a párolttól nem volt baja.


FOGCSIRÁK MOZGOLODÁSÁT ÉRZI EZÉRT DÖRZSÖLI AZ ARCÁT ÉS A FÜLÉT IS PISZKÁLHATJA HISZE ODA IS KIHAT A BIZSERGÉS
bocs nem akartam naggyal irni
Attól hogy még nem látsz fogacskát nagy valószinûséggel mégis az van a háttérben. Próbáld bekenni neki ha javul végképp egyértelmû hogy amiatt ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. De ténlyeg ennyire fájhat neki??? Vagy sír, vagy alszik...
sajnos igen. Örülj neki hogy alszik, sok baba alig alszik iylenkor, mert álndóan felébred a fájdalomra. Kend be neki az csillapitja majd. Adj nemi rágókát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!