Találatok a következő kifejezésre: 3,5 hónapos arca (3 db)

Nem lázas?
Mashol nincs a testen? 5 honapos a kisfiam es neki az arca nyaka alja meg a karja piros foltos idonkent szaraz erdes neha meg tuzvoros nekunk az orvos mondta hogy a fogzaskor erosebb a baba nyala es irritalja a boret. Nekunk 3 honaposan kezdodott hol szep hol csunya a bore. Fogunk meg nincs:(
A kérdező hozzászólása: Nem lázas!Azt olvastam más honlapokon, hogy a foga miatt is lehet pirosodás.Orvoshoz elvigyem? Köszönöm!
Szia! Nekem 4 hónapos a kislányom. Ugyanilyen gondjaink voltak. Olyan csúnya pattanásszerû, piros volt az arca. 2 hete kibújt az alsó két foga. De nem ez volt a baj! Csak szopizik én meg nagyon sok 1, 5 %-os tejet ittam. Valahol olvastam, hogy a szopizós baba allergiiás lehet rá, napok óta nem iszok tejet és szépen elmúltak ezek a "kiütés" szerû valamik. Lehet, nálad is ez a gond. Üdv.
Hát ha nem lázas én is a fogára tippelek.Ha még nem vitted dokihoz azt javaslom , hívd fel vagy a védõnõt és õk meg tudják mondani mit tegyél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat, de nem azt kérdeztem, hogy adatok-e neki!
Szia.Az elsõ vagyok.Sejtettem, hogy ilyen reakciót fogunk kapni, de nézd, a kérdésedre ugyan válaszoltam, de szerintem igy teljes a kép, ha leirom, hogy én még korainak tartom és azért lehet kiütés a kis testén, te is ezt tennéd a helyünkbe.De nyilván szive joga mindenkinek ugy eteni a babáját, ahogy jónak látja.
szia.Bárhol az egész testén, bát nemhiszem, hogy az almára alergiás lenne, de kitudja.De én még várnék a hozzátáplálással, nem terhelném feleslegesen a szerevezetét szilárd étellel.Késöbb már meg is tudja emészeni ezeket a kajákat, mostmég nem.
3, 5 hósan nem kell enki még alma. az én lányomat is kiütötte egyébként, bár õ már 5, 5 hós volt. De csak nyersen, a párolttól nem volt baja.
FOGCSIRÁK MOZGOLODÁSÁT ÉRZI EZÉRT DÖRZSÖLI AZ ARCÁT ÉS A FÜLÉT IS PISZKÁLHATJA HISZE ODA IS KIHAT A BIZSERGÉS
bocs nem akartam naggyal irni
Attól hogy még nem látsz fogacskát nagy valószinûséggel mégis az van a háttérben. Próbáld bekenni neki ha javul végképp egyértelmû hogy amiatt ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. De ténlyeg ennyire fájhat neki??? Vagy sír, vagy alszik...
sajnos igen. Örülj neki hogy alszik, sok baba alig alszik iylenkor, mert álndóan felébred a fájdalomra. Kend be neki az csillapitja majd. Adj nemi rágókát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!