Találatok a következő kifejezésre: 2nappal ezelött a (10 db)

amennyivel késõbb szedted be annyival fog késni is
lehetséges ha nem jön meg az utolsó szem után 3 nappal akkor menj el orvoshoz és megmondja h miért van de több mint vszinû h rosszul szedted :)
Rosszul kezdted el szedni... A menstruáció elsõ és ötödik napja között kell elkezdeni szedni, de célszerû az elsõ napon. De miért nem olvasod el a betegtájékoztatót? Azért van...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat :)
Mivel még ma is beszedsz egyet szerinted, hogy jönne meg ? Az utolsó tablettát követõen 3 napra jön meg
Hát te most feleslegesen beszedtél egy adag horomont, mivel védeni nem fog. Ahogy írták menstruáció alatt kel elkezdeni szedni és nem utána. Mivel még csak ma veszed be az utolsót ezért nem jött meg, de nem csodálkoznék ha ezzel az akcióval bezavartál volna a hormonrendszeredbe és egyáltalán nem jönne meg rendesen......

2nappal ezelőtt sexeltem a barátnőmmel, és az első 5 percben elfelejtetem felvenni a gumit, többi lent?

2nappal ezel?tt sexeltem a barátn?mmel, és az els? 5 percben elfelejtetem felvenni a gumit, de ki volt készitve és felvetem aztán amikor végevolt! 2napra rá azaz most! Mai napon önkielégitetem és észre vettem hogy piros pöttyök vannak a makkomon! és amikor végeztem az önkielégitéssel megfájdult a bal herém! Ez miért van?

Legjobb válasz: Valamit elkaphattál. Dokinak megmutathatnád

Valamit elkaphattál. Dokinak megmutathatnád
A kérdező hozzászólása: Hát az elég ciki lenne szerintem! Megtudná valaki mondani hogy ez mi lehet?
Talán gombás fertõzésed lehet, próbáld kenegetni Canestennel, vagy Pimafukorttal. A heréd lehet, hogy azért fájdult meg, mert nem ürült ki rendesen. Ha nem múlnak a panaszaid, keress fel egy bõrgyógyászt, vagy urológust.
Talán mert 2 napja vesztetted el a szüzességed, v mert megjött.
Talán mert 2 napja vesztetted el a szüzességed, v mert elsõ után össze-vissza jön meg :)
Hányszor mondjam el: \"Ne fürgyéé le!\"
Mivel 2napja veszítetted el a szüzességed.azért véreztél be.Álltalába az elsö után rendszertelen a vérzés.De ha nem múlna el menj el orvoshoz.
hany eves vagy??????szerintem cs aze mert 2 napja vesztetted el a szuzesseged......
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok

Babát szeretnénk a párommal, igaz 1 hónapja próbálkozunk, de most hamarabb jött meg 5 nappal. De viszont hánytam 2nappal ezelőtt. Mennyi idő még babás leszek?

Legjobb válasz: Ezt senki nem tudja megmondani. A statisztika szerint ha minden rendben van egészségügyileg mindkét félnél, akkor 25% az esély, ha pont jókor vannak együtt. tehát, ha mindig peteéréskor, akkor elméletileg 4 hónapon belül. De ez sok tényezõtõl függ, stressz, lelki állapot, fizikai állapot, stb. Nekünk a 3.ban sikerült, de ismerek olyat, akinek 2 éve nem sikerül, pedig minden rendben orvosilag.

Ezt senki nem tudja megmondani. A statisztika szerint ha minden rendben van egészségügyileg mindkét félnél, akkor 25% az esély, ha pont jókor vannak együtt. tehát, ha mindig peteéréskor, akkor elméletileg 4 hónapon belül. De ez sok tényezõtõl függ, stressz, lelki állapot, fizikai állapot, stb. Nekünk a 3.ban sikerült, de ismerek olyat, akinek 2 éve nem sikerül, pedig minden rendben orvosilag.
ezt hogy mitpl jött meg hamarabb, interneten keresztük nem lehet megondani. Ellenben egy orvos ha megvizsgál, azzal többre mész :) )
babatervezok.otthona.net ha ezt tanulmányozod, pontosan tudni fogod, mikor van peteérésed. nekem nagyon bejött az elsõnél. hõmérõzés + méhszáj magasság/keménység + méhnyakváladék vizsgálat, ez a titka.
A kérdező hozzászólása: Annyit szeretnék még hogy mitõl jöhetett meg hamarabb 5 nappal, ez zavar, eddig inkább késett nem hamarabb jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek hogy válaszolt!!!:) és jó babázást!!!
Dettó mint az utolsó, annyit tennék hozzá, h. pont a 7. hónapban görcsöltem rá, akkor elõször ovuteszteltem, és bejött. Most 15 hkm. vagyok. Ha mihamarabb szeretnétek babát, ajánlom a vaterás ovuteszteket. Olcsó, és megbízható. Menzeskor megrendeltem, és ovukor már avval teszteltem, sikerrel.
A statisztikák szerint 80% 1 éven belul terherbe esik. Ezért szoktak csak 1 év után kivizsgálásokat csinálni, ha nem jott addig ossze. Nekunk 7 honapig tartott. Csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne gorcsolj a dologra. Jon, ha jonnie kell. A 7. honapban már nem figyeltem semmit, és akkor estem teherbe. Sok sikert. 15 hetes km
Azt mondják egy egészséges párnál is lehet akár 6-12 hónap is a próbálkozás.....szóval lehet hogy összejön elsõre de lehet hogy sokkal késõbb, ezt a világon senki ne fogja tudni megmondani neked. Egy biztos: ne úgy gondolj a dologra hogy "babásodni akarsz" hanem éld az életed, legyetek együtt a pároddal és hidd el jönni fog. Aki nem gyermeket vállalni akar hanem "babásodni" meg "babaprijektezni" azok egy idõ után felhergelik magukat, mindenféle tünetet beképzelnek és minden hnapban amikor negítv a teszt ki fognak borulni...ha jókedvvelvágtok bele és nem "babásodsz" hanem szeretkeztek akkor könnyebb lesz elvielsni az esetleges sikertelen hónapokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást:)
Mi is egészségesek vagyunk mert kivizsgáltak. Mégis a 12.hónapban sikerül a baba. Ne figyeld magad annyira, tessék ellazulni és annál hamarabb fog jönni a baba. Egyébként ezek tipikus pms tünetek, de épp jelezhetnek babát is.Majd utólag fogod úgy is megtudni, hogy nálad milyen tünetek mutatnak babát! Kitartást és mielõbbi babásodást kívánok. 8 hetes km
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy a tüneteket figyelve, sûrûn járok pisilni nagyon, haspuffadás, hányinger...de lehet hogy képzelõdöm mert annyira akarjuk:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek...:)

A medencénk vize picit zöld lett, tettünk bele klór és algaölő tablettát, de még semmi változás 2nappal ezelőtt, ki kell cserélni a vizet, vagy még mit tegyek bele?

Van medencébe való savó nálunk szlovákiában nálatok talán az a hipó megpróbálhatom azt még bele tenni?

Legjobb válasz: Szia.Én nagy melegben dupla klórt és dupla algaölõt rakok.Ha esetleg tovább zöldülne, és le kell engedni , a köv töltés elõtt algaölõvel kend be a medence falát.Hipot, vagy ami nálatok van azt ne rakj, mert már van benne klór.fölösleges.

Szia.Én nagy melegben dupla klórt és dupla algaölõt rakok.Ha esetleg tovább zöldülne, és le kell engedni , a köv töltés elõtt algaölõvel kend be a medence falát.Hipot, vagy ami nálatok van azt ne rakj, mert már van benne klór.fölösleges.
Tapsztalataim szerint, ha a medence napot kap, akkor bealgásodik. Az algaölõ csak segít, pár héttel elnyújtja a dolgot, de meg nem elõzi, ezért érdemes szûrni a vizet, vagy cserélni. olyan is elõfordult nálunk, hogy a kiírtott alga helyett valami vörös élõlény kezdett szaporodni, és attól meg tiszta vörös lett a víz... Amúgy ha klórt teszel vízbe, akkor abból kis mértékben hipoklóros, és sósav keletkezik. Namost ezekbõl a hipó újra klórt szabadít fel, ami egézségre ártalmas. Egy medence esetében messze nem szabadul fel annyi klórgáz, ami mérgezést, sõt tüneteket okoz, de nagyon érdemes megjegyezni, hogy egyéb háztartási munka esestén sose használj sósavat és hipót együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a tanácsaitokat.Leengedtük a medencét, most ahogy felengedjük azonnal bele teszem a tablettát és veszek még külön csak algaölõt.Van benne szûrõ, majd nem 1hetet kibirt, aztán egyik reggelre lett zöld.
hát nálunk is ez van pedig algaölö meg closr is van benne. szerintem ez ellen nemlehet tenni mert az állo viz bezöldül
Ha friss vizet engedsz bele, utána ellenõrizd a Ph-t, addig ne tegyél bele semi vegyszert. A Ph-nak 7, 2-7, 6 közt kell lennie!
Esetleg erdemes lenne a medencebe vizforgatot szereltetni a szuron felul; ugy tudom, hogy utolag is lehet. Akkor nem fog algasodni (persze a vegyszereket azert ugyanugy bele kell tenni, de alga nem lesz benne).

NEM ÉRTEM! Ovuteszt tegnap este már majdnem olyan erős mint a controll csík, de a hőm leesett 2nappal ezelőtt reggel volt 36, 2, máskor 36, 7szokott lenni. Most akkor mikor-van-volt lesz peteérésem?

Legjobb válasz: Ebben a hónapban nekem is így "viccelt" a hõm,és nézd meg az ovu teszt mikor lett nekem is pozi. Azt gondoltam már nem is lesz pé.m. Kitartás neked is kialakul majd! Itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/16f2379bfb61b1235adb24..

Ebben a hónapban nekem is így "viccelt" a hõm, és nézd meg az ovu teszt mikor lett nekem is pozi. Azt gondoltam már nem is lesz pé.m. Kitartás neked is kialakul majd! Itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/16f2379bfb61b1235adb24..
A kérdező hozzászólása: Nekem 27napos a ciklusom.Akkor én jól számoltam, hogy 18-21napig tart a peteérési idõszakom???Kérlek segíts!!!
hû hát sajnos nem vagyok én sem olyan penge a témában, de szerintem igen, ott körül mindenképp feküdjetek rá a témára:) remélem jön valami okosabb válaszadó:)
nem szabadna szerintem.. én fogamzásgátlót szedek, 25 napos a ciklusom, júl.24én volt meg, tegnap voltan nõgyógyásznál, a nyák most épp víztiszta, és nagyon nyúlós, elvileg ekkor a legnagyobb a teherbeesés lehetõsége. most szombaton kellene megjönnie, ami azt jelenti hogy akkor tegnap voltam a 20ik napban. Ha neked 8án jött meg, és tegyük fel h 28 napos a ciklusod, akkor most te a 10ik napon vagy. szerintem a fogamzásgátló ahhahagyása miatt lehetett valami kis pecsétlõ vérzés, és még nem késted le!

2nap nappal ezelőtt reggelt bedugult a fülem majd napközben kidugult, másnap reggelt megint arra ébredtem hogy be van dugulva a fülem azóta be van dugulva, mit csináljak?

Helló!eddig csak arra ébredtem ,hogy be van dugulva a fülem és napközben elmúlt. másnap ,megint erre ébredtem de nem múlt el. mit csináljak?

Legjobb válasz: Fülgyertyázz egyet. Tökre kipucol. Asszem gyógyszertárban párosával afják.

Fülgyertyázz egyet. Tökre kipucol. Asszem gyógyszertárban párosával afják.
Hali Nekem is volt ilyen problémám 2 évvel ezelõtt. Semmivel nem tudtam kidugítani, meguntam és elmentem fül-orr gégészetre. Valami gyulladásom volt az orromnál, kaptam rá orrcseppet azt hiszem Navisin volt a neve, 2-3 hét után újra tisztán hallottam. Próbáld ki amit mondott az elõttem szóló, ha nem segít menj orvoshoz.
Az orrot és a fület egy fülkürt köti össze. Alvás közben feküdhetsz olyan pózban, hogy a gravitáció hatására az orrodban lévõ váladék lefolyik a fülkürtön át és a fülben áll meg(dobhártya, hallócsontok). Megelõzni annyira nem lehet (max több orrfújás), kezelni igen. Nekem volt egy idõszak amikor nagyon beteg voltam. Annyira náthás voltam, hogy teljesen bedugult a bal fülem, egy hónapra. Elmentem orvoshoz--> 60%-os halláscsökkenésem volt. Ki kellett lyukasztani a dobhártyámat, és kiszívni a cuccot. Persze ez már egy macerásabb esett, szóval neked nem biztos hogy ilyen lesz. Csak figyelj rá, kezeld a fentebb leírtak alapján, ha nem múlik el több napon keresztül akkor jobb bemenni orvoshoz
A kérdező hozzászólása: Már megoldódott :D most miközben fürödtem tele nyomtam vízzel :D Aztán megtörültem és jó lett :D azért köszi mindent ! :D

Én másfél héttel ezelőtt abba hagytam a fogamzásgátlót, de nem jött még meg. Párommal azóta nem védekezünk és elég gyakran együtt vagyunk.2napja elég gyakran járok pisilni, kevés barna vérzésem szokott néha lenni. Mi lehet velem? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: 1,5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1,5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

1, 5 héttel ezelõtt hagytad abba, és nem jött meg? Az elég fura, mert a 7 gyógyszermentes nap alatt még védett vagy, és ugye akkor szokás megjönnie. De terhes biztos nem vagy, mert a 1, 5 hét kevés ahhoz, hogy teherbe is ess, és már tüneteket is produkálj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!