Találatok a következő kifejezésre: 2nappal a elött 1 (8 db)

2nappal a mentruációm elött 1 ütt voltunk a barátommal! Utánna megjött. Ugye akkor nem lehetek terhes mert 2nappal mensi elött nincs peteérésem...? !

Legjobb válasz: éppen a ciklus alatt több peteérés is lehet. A kolleganõm két nappal mensi után maradt babás...nem tudhatod. Ugye??? Így én kérdezek most:: ugye legközelebb védekeztek?? Ilyenkor már hiába gondolkodsz vagy - vagy. És ha lepontozod a válaszomat , akkor is ez a helyzet. Talán szerencséd van.

éppen a ciklus alatt több peteérés is lehet. A kolleganõm két nappal mensi után maradt babás...nem tudhatod. Ugye??? Így én kérdezek most:: ugye legközelebb védekeztek?? Ilyenkor már hiába gondolkodsz vagy - vagy. És ha lepontozod a válaszomat , akkor is ez a helyzet. Talán szerencséd van.
milyen az ha lepontoznak?utolsó válaszolótól kérdezem?mert én nem tudom hogy tudom megnézni ha lepontoznak!bocsi tudom hogy nem ide tartozik!
Hát hogy hasznos-e vagy sem a válasz. Ott van valahol hogy ez a válaszoló xy %-ban ad hasznos válaszokat. :-)

Eddig mindig erős folyásom volt /fehér, szagtalan/minden egyes nap és a menszesz előtt 1-2nappal még több lett, most menszi előtt vagyok 1 nappal és elég kevés a folyásom, szinte alig van /szintelen/. Utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Nagyon valtozoak a velemenyek a folyassal kapcsolatban...mindenkinek mas..de ez igy onmagaban nem hiszem,hogy utalhat terhessegre..mindezektol fuggetlenul,kivanom hogy babo legyen a pocidban.. :)

Nagyon valtozoak a velemenyek a folyassal kapcsolatban...mindenkinek mas..de ez igy onmagaban nem hiszem, hogy utalhat terhessegre..mindezektol fuggetlenul, kivanom hogy babo legyen a pocidban.. :)
nekem minden mezi elõtt van fehér folyásom, és aztán mikor kezd csökkeni a folyás, megjön :( De ez változó :) Ez csak az én ciklusom szerint van így. Sok nõnél nincs ilyen. Ha szeretnél babát, drukkolok! :)

A hőmérsékletem a menses előtt 1-2 nappal is 36, 9 volt, utána késett 2napot. Lehetek terhes?

Miután két napot késett megjött,de csak 2naipg tartott,a h?mérsékletem akkor is szintén nem ment 36.9 alá.Csináljak teszetet?Lehetséges hogy babát várok?

Legjobb válasz: Igen lehet!Csinálj tesztet!

Igen lehet!Csinálj tesztet!
Csinálj ha az megnyugtat, bár nekem elõzõ mensinél uez volt.Most meg már nem jött meg egyáltalán.Két teszt is + így tuti, hogy itt a pici lény.Sok sikert neked is:)

Arra lettünk figyelmesek, hogy menzi előtt 1-2nappal együttlétkor hófehér sürű váladék kerül elő a hüvelyemből. Mi lehet a bajom?

Most már rendesen elkeztem aggódni a baba se alakul meg ez is ...selejtes vagyok...:(

Legjobb válasz: Mikor voltál dokinál? Lehet, hogy természetes a folyásod, és lehet sajnos, hogy egy kis fertõzés. Szaga is van?

Mikor voltál dokinál? Lehet, hogy természetes a folyásod, és lehet sajnos, hogy egy kis fertõzés. Szaga is van?
használj canesten kombit.nem árt
A kérdező hozzászólása: Nincs neki semmilyen rossz szaga, ill. teljesen szagtalan vmi...

1hónapja már abba hagytam a fogamzásgátló szedését, és 1-2nappal a peterésem előtt voltunk együtt a párommal (12.27-én)! Szerintetek lehet belőle kis baba? Mikor érdemes tesztet csinálni? Annyira izgulok hogy össze jön-e! Köszike a válaszokat.

Legjobb válasz: Akár lehet is...de...nem tudhatod,hogy a gyógyszer után hogy áll vissza a ciklusod,és mikor van/volt pé-d,vagy azóta megjött már?! De semmi nem lehetetlen.a nemvárt napján tesztelj,ha nem mutat semmit a teszt,várj pár napot és tesztelj újra. Ha akkor sem jön meg,és a teszt nega,akkor vissza kell állnia a ciklusodnak a rendes kerékvágásba. Amúgy mi is próbálkozunk..én szeptember óta nem szedem..de eddig még nem jött össze:((( Megy a drukk Neked!!!:)))

Akár lehet is...de...nem tudhatod, hogy a gyógyszer után hogy áll vissza a ciklusod, és mikor van/volt pé-d, vagy azóta megjött már?! De semmi nem lehetetlen.a nemvárt napján tesztelj, ha nem mutat semmit a teszt, várj pár napot és tesztelj újra. Ha akkor sem jön meg, és a teszt nega, akkor vissza kell állnia a ciklusodnak a rendes kerékvágásba. Amúgy mi is próbálkozunk..én szeptember óta nem szedem..de eddig még nem jött össze:((( Megy a drukk Neked!!!:) ))
Én ma teszteltem halvány pozit..:) 2tesztet is csináltam de még most sem merem beleélni magam.Amúgy én 16éves koromtól szedtem a bogyót és most májusban múltam 24..úgyhogy jó ideig szedtem..Remélem Nektek is összejön hamar!!Megy a drukk!!!Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Hát én általában mindig érzem ha peteérésem van, fáj a pocim, a cicim még a melltartót sem viseli el, na meg a pattanás..:) ! Még nem jött meg, van más fél két hetem..de már megöl a kíváncsiság hogy hát ha össze jött ELSÕRE!! 15éves koromtól szedtem a gyógyszert mostanáig, februárban töltöm a 20at! Csak reménykedni tudok..igazából Ö egy igazi karácsonyi ajándék lenne, a páromtól is egy kis cipöt kaptam karira ami azt jelenti hogy most már ö is szeretne babázni..eddig ellenezte a korom miatt, de igazi meg lepetés volt amit találtam egy hatalmas dobozban! :) Ez volt a legszebb karácsonyi ajándék. Neked is szívbõl drukkolok hogy minél elõbb jöjjön a kis csoda!
nem várt napján tesztelj, elöbb nem sok értelme lenne. Én dec. közepén hagytam abba a gyogyszert, mi is dolgozunk nagyon a babán.Drukkolok hogy sikerüljön mindannyiunknak.Vick
A kérdező hozzászólása: Úristen de jóó!!! Hát szívbõl gratulálok neked a babához! Ti mikor voltatok együtt? Amikor peteérésed volt? Én legszívesebben már ma tesztelnék..de leállítottam magam, hisz még csak 4napja voltunk együtt, és a peteérésem is csak 3napja volt..olyan rossz ez a várakozás..még 13nap és minden kiderül! Köszike szépen a jó kívánságot!
Hát..mi ebben a hónapban nagyon rajta voltunk az ügyön:) ), úgyhogy sokszor voltunk együtt..peteérés környékén is és amúgy is, amikor kedvünk volt hozzá.18án volt a pé-m ma kellett volna megjöjjön és kíváncsiságból reggel teszteltem egyet..hááát meglepõdtem...de még nem élem magam bele, majd ha a doki mondja akkor hiszem el..félek azért hogy csalódok:S... Remélem ti is ilyen szerencsével jártok!!:D
két naponta termelnek friss dolgot a férfiak vagyis azok a gyorsabbak egészségesebbek.nem érdemes naponta többször.

A hulahop karika az jó hasprés és felülés helyett? (mert tegnap elött ota izomlázam van ha alszok se tudok forogni az ágyban, de tegnap is felüléseket csináltam, de már alig tudtam meg csinálni és gonoltam kihagyok, 1-2napot)

ubint réka hasizom gyakorlatokat csináltam ami 30perces de szerintem holnap ujra csinálom de tényleg nagyon fáj az jó ha fáj?

Legjobb válasz: én azt hallotam hogy jó...

A kérdező hozzászólása: én azt hallotam hogy jó...
értem. köszi szépen, én is csinálom a 90 napost, még van belõle 3 hét. akkor elkezdem ezt a 6 hetes has-tornát, ha segít, akkor nem bánom h nem bírok felkelni :D
http://www.lowcarb.hu/cikkek/fitness/legyen.szexi.hasad.6.he.. ez a hat hetes amit én is végigcsináltam
Sok mindent lehet hallani, hogy jó... Csak sajns nem mindig igazak a pletykák. Maradj a Rubint Rékánál õ sportolt már annyit életében, hogy valszeg tudja mit csinál... Ne dõlj be a pletykáknak. Csináld meg az edzésprogramot, és ha elmúlt az izomlázad akkor újra. Egyre rövidülni fognak az izomláz miatt kihagyott napok és a végén már 1-2 naponta tudod csinálni. Az a lényeg hogy ne hagyd abba és ne dõlj be a könnyebbnek látszó ígéreteknek mert becsapás!
Én a 90 napossal együtt csináltam, orvosi utasítás miatt, ezért hívom kúrának. elõbb csak a diétát csináltam 30 napig és a 31 naptól kellett ezt a hat hetes gyakorlatsort csinálnom. Ezért is hívom kúrának. Nekem segített, nagyon rövid idõn belül elkezd izmosodni a has. De arra számíts, hogy a legeslegelsõ alkalommal csak segítséggel fogsz tudni felállni a földrõl.
köszi szépen, és ez a "kúra" neked segített? elérted vele amit szerettél volna?
az azt jelenti, hogy megdolgoztattad az izmokat. Én úgy tudom, hogy az intenzív hasizom erõsítõ gyakorlatokat úgy kell ütemezni, hogy: elsõ héten csak egy nap, Második héten: heti két nap, harmadik héttõl kezdve pedig heti három-négy nap, de minden másnap pihenõnap. Én így csináltam végig az intenzív hat hetes hasformáló kúrát, ami elsõ ránézésre verébfingnak tûnik, de amikor legelõször csináltam, fel sem tudtam kelni a szõnyegrõl. No utána sem nagyon. Szerintem így csináld.
A hullahopp továbbra is gyerekjáték és nem sportszer, ezt vésd az eszedbe.
mit takar pontosan ez a 6 hetes kúra?
A kérdező hozzászólása: köszönömm akkor ezt fogom csinálni amugy nem a 6hetest csinálom de jol hangzik lehet hogy azt fogom:) de én 6hét után se hagoym abba:D szerintem...ja és mennyi ideig hullahop karikázak szerinted? mert nagyon sokáig birom ugy hogy lesem esik és még táncolni meg menni is tudok közben.
tehát effektíve pihentetheted sõt pihentesd is a hasadat, mert ha az izomlázra rádolgozol, akkor "besül" az egész dolog. Többel kötöd be. Be is lázasodhatsz, szóval tényleg pihentesd, de ne csak egy napot, hanem legalább 2-3 napot, addig meg tényleg jó a hulahop
A kérdező hozzászólása: oké köszi és a hulahop az jó addig?
Jobb, ha nem hagysz ki, izomlázra rá kell dolgozni. ha kihagysz pár napot lehet, hogy elmúlik, de ha ujrakezded visszajön az izomláz, viszont, ha folyamatosan csinálod a gyakorlatokat akkor megszokják az izmaid, és nem fog fájni. tapasztalat.

Múlthéten 1-2napon keresztül szédültem fájt a fejem köhögtem Tegnap előtt meg ma fájt a fejem (tegnap nem)?

Lehet hogy agydaganatom van ?

Legjobb válasz: Az, hogy pár napig szédülsz az nem azt jelenti egybõl, hogy agydaganatod van. Sokféle oka lehet a szédülésnek, pl. vérnyomás probléma vagy más keringési probléma. De folyadékhiány is okozhatja. Figyelj oda, hogy napi 2-3 liter vizet elfogyassz!

Az, hogy pár napig szédülsz az nem azt jelenti egybõl, hogy agydaganatod van. Sokféle oka lehet a szédülésnek, pl. vérnyomás probléma vagy más keringési probléma. De folyadékhiány is okozhatja. Figyelj oda, hogy napi 2-3 liter vizet elfogyassz!
A kérdező hozzászólása: az is lehet hogy nem vagyok kipihent ? este 11 és éjfél fele szoktam lefeküdni gépezek, telefonozok, tvzek és 6kor pedig kelek?:s
Igen, a kevés alvás is okozhatja. Pihenj többet!

Volt-e valaki, aki közvetlenül menstruáció utolsó napján, vagy 1-2nappal később lett terhes? Akkor a beágyazódás lehet pé előtt ugye?

Legjobb válasz: Hát vannak fura dolgok az biztos. Volt itt régen egy lány, aki azt irta, hogy évek óta próbálkoztak, és nem sikerült nekik a baba. Majd megnézte, hogy a Jónás naptár szerint mikor eshet teherbe. Menstruáció 2. napját jelölte. Nem nagyon akarta a férje, de végül is együtt voltak, és képzeld terhes lett! Én is kipróbáltam, de nekünk nem jött be. Vannak még csodák..

Hát vannak fura dolgok az biztos. Volt itt régen egy lány, aki azt irta, hogy évek óta próbálkoztak, és nem sikerült nekik a baba. Majd megnézte, hogy a Jónás naptár szerint mikor eshet teherbe. Menstruáció 2. napját jelölte. Nem nagyon akarta a férje, de végül is együtt voltak, és képzeld terhes lett! Én is kipróbáltam, de nekünk nem jött be. Vannak még csodák..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!