Találatok a következő kifejezésre: 2napja nagyon folyásom van, (4 db)

Szerintem az még nagyon korai lenne.
A kérdező hozzászólása: Miért?
Mert a beágyazódás a peteérés utáni 7-14 nap között van valamikor. De remélem csak én tévedek, és neked lesz igazad.
A kérdező hozzászólása: Csak azért nem tudom mikor van peteérés mert, pcos-nál össze vissza van minden, és azért gondolom, hogy hátha... :) Még nem volt nekem ilyen 1-2napig tartó barnázásom.
Akkor drukkolok, hogy sikerüljön. Majd írd meg, mi lett.

Kesik a menszim 2 hete. Nekem mindig igy van h kesik. A duphaston-t szedem 2 napja, a nogyogyasz irta fel, az ekograf nem mutatta ki h terhes lennek, feheres kremes folyasom van es nagyon gorcsol a hasam. A duphaston meghozza a menszit? 2napja szedem

Legjobb válasz: Én ugyanígy voltam. Nálam a problémás terhességet jelezte a görcsölés. Erre 2 hétre, meg már hüvelyi ultrahanggal is látható volt a terhesség. És a vizelet hcg-je is pozitív lett. Én elvetéltem.

Én ugyanígy voltam. Nálam a problémás terhességet jelezte a görcsölés. Erre 2 hétre, meg már hüvelyi ultrahanggal is látható volt a terhesség. És a vizelet hcg-je is pozitív lett. Én elvetéltem.
terhességi teszt!!!

2napja nagyon erős folyásom van, ez nem baj?

6hetes vagyok. 2napja jóval er?ssebb a folyásom mint eddig. De nem barna, nem rózsaszínes, hanem olyan "normál". ez nagy gond? mit?l van?

Legjobb válasz: Lehet,hogy összeszedtél valami fertõzést,ez gyakori terhesen!Mutasd meg az orvosnak!

Lehet, hogy összeszedtél valami fertõzést, ez gyakori terhesen!Mutasd meg az orvosnak!
Nekem is több volt egy pár napig, nem solt semmi baj velem, de azért mond a dokidnak!!

2napja jelentkezett nálam rózsaszínes-barnás folyás, nagyon enyhe a folyás. Jelentheti azt hogy terhes vagyok? 6nap van még menstruációig. Akivel volt már ilyen ő mit tapasztalt? Többen írjatok, mert régóta tervezzük a babát és eddig csak csalódtunk

Legjobb válasz: Minél többen írnak, annál biztosabban fognak helyes diagnózist felállítani a folyásodról. Így neten keresztül, egy mondatból nyilván bárki rögtön megmondja, hogy mi a helyzet. Nem baj, ha hülyeséget írnak, a lényeg, hogy jó sokan mondják. Vegyél egy tesztet a patikában, és választ kapsz a kérdésedre. Persze nyilván hülyeséget írok, mert férfiként mit sem tudhatok az egészrõl.

Minél többen írnak, annál biztosabban fognak helyes diagnózist felállítani a folyásodról. Így neten keresztül, egy mondatból nyilván bárki rögtön megmondja, hogy mi a helyzet. Nem baj, ha hülyeséget írnak, a lényeg, hogy jó sokan mondják. Vegyél egy tesztet a patikában, és választ kapsz a kérdésedre. Persze nyilván hülyeséget írok, mert férfiként mit sem tudhatok az egészrõl.
50-50%. Szóval menj be a legközelebbi patikába vagy drogériába és vegyél egy tesztet. Ne halaszd sokáig mert ha netán mégis babát vársz akkor minél elõbb orvoshoz kell menni a szükséges vizsgálatok miatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!