Találatok a következő kifejezésre: 2napja késik menzeszem és (2 db)

2napja késik a menzeszem és úgy érzem holnap sem fog megjönni. Valószínű, h. terhes vagyok? A barátommal mindig nagyon vigyázunk (ószerrel védekezünk). Elméletileg nem lehet baj.

Legjobb válasz: Hello, nyugodj meg nem gondolom, hogy terhes lennél, ha védekeztetek és az óvszernek semmi baja nem volt. Sokmindentõl késhet a menszid, pl stresszesebb vagy mostanság. Ne aggódj egyébként most én is ugyanígy állok, h nem jön meg... de terhes tutira nem vagy szerintem!!

Hello, nyugodj meg nem gondolom, hogy terhes lennél, ha védekeztetek és az óvszernek semmi baja nem volt. Sokmindentõl késhet a menszid, pl stresszesebb vagy mostanság. Ne aggódj egyébként most én is ugyanígy állok, h nem jön meg... de terhes tutira nem vagy szerintem!!
Ha védekeztetek és nem volt semmi gond, akkor tényleg nem lehetsz terhes, szóval ne aggódj! :) Szerintem is inkább az idegeskedés miatt késik.
Ha nem szakadt el az óvszer, és nem volt semmi gond, eléggé valószínûtlen, hogy terhes vagy. Inkább azért nem jött meg, mert idegeskedsz. Ha másfél-két hét múlva sem jön meg, akkor viszont menj el orvoshoz:)

A baratnom miutan nekem adta a szuzesseget ra 2napra kellett volna megjojjon a menzesze de 5 napja kesik es vedekeztunk tutira, es nem szokott neki kesni. Normalis ez?

Legjobb válasz: normális, ilyenkor kicsit megbolondul a szervezet... és ha most elkezd aggódni és stresszelni akkor még többet fog késni neki.. HA megfelelõen védekeztetek akkor nincs ok félni

normális, ilyenkor kicsit megbolondul a szervezet... és ha most elkezd aggódni és stresszelni akkor még többet fog késni neki.. HA megfelelõen védekeztetek akkor nincs ok félni
egyik bnõmnek 2 hetet késett utána.
normális, de tényleg volt már ma. meg minden héten elõfordul 2-3x...
alig használt betonkeverõ eladó !!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!