Találatok a következő kifejezésre: 2hónapja megszűnt TB jogosultságom ami eddig (1 db)

2hónapja megszűnt a TB jogosultságom ami eddig az árvaellátás jogán járt. Mi a teendő? Hogyan lehet TB kártyám?

Legjobb válasz: Még nincs Tb kártyád, annakk kellene lennie. Egyébként az OEP-tõl kell beszerezni. Ha nem jársz suliba és munkád sincs, akkor az APEH-hoz is be kell jelentkezni egyészségügyi szolgáltatási járulékfizetésre a 08T101-es nyomtatvánnyal.

Még nincs Tb kártyád, annakk kellene lennie. Egyébként az OEP-tõl kell beszerezni. Ha nem jársz suliba és munkád sincs, akkor az APEH-hoz is be kell jelentkezni egyészségügyi szolgáltatási járulékfizetésre a 08T101-es nyomtatvánnyal.
Fizethetsz havonta magad után csekken kb 4500 ft-os díjat amíg nem találsz magadnak munkát és akkor lesz biztosításod. Ha bemész a regionális egészsségbiztosítási pénztárhoz akkor adnak errõl felvilágosítást.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen életbiztosítást kössek és melyik biztosítót ajánljátok hozzá?

10

Ha a szüleim megszüntetik a lakásbiztosítást, kapnak vissza pénzt?

Úgy értem: Van-e ez esetben ilyen,hogy Reál hozam,vagy ehhez hasonló?

4

Chartis biztosítóról mi a véleményetek?

Kórházira kötöttem, havi 433Ft. valakinek van már ilyen?

1

Nem rég regisztráltam a m2-re (metin 2) de azt írja ki, hogy: Hibás felhasználónév vagy Jelszó. Pedig teljesen ugyanazt írom be. Azzal is próbáltam, hogy kimásolom az emailomból mindent és beillesztem. De semmi. Ezt mért csinálja?

3

Maradtál magánynyugdíjpénztártag?

Miért igen, vagy miért nem?

19

Ausztriában fel tudom-e venni a befizetett nyugdijjárulékomat? (7 szezont dolgoztam kint (28 honap) ) vagy van valami meghatarozott idő? Nem akarok mar kint dolgozni ezert itthon akarom majd magannyugdijpénztarba tenni.

2

Több biztosító társasággal jogszerűen köthetek-e biztosítást a házamra?

pl. 3 biztosítóval,ugyanarra az ingatlanra.

3

Meddig lehet halasztani a befizetést? Van egy életbiztosítással kombinált hitelünk.

Sajnos az elmúlt 2 hónapba nem tudták a számlánkról levonni az összeget pénteken kaptunk egy felszólító levelet hogy 8 napon belül rendezzük,de csak március 10-én tudjuk rendezni az akkor már 3 havi elmaradást.Generali biztosító.

4

Kulfoldon fizetnem kell-e a TB-t Magyarorszagra? 3 eve elek kint (EU) es fizetem az ottani tb-t, viszon most munkanelkuli lettem es nem kapok segelyt ezert nem fizetnek utanam TB-t. Ilyenkor otthon kellene fizetnem a TB-t?

A problema az hogy gondolom ahoz hogy csekket igenyeljek haza kell menni (300 Euro), es utana amikor talalok munkat itt kint (par honap) akkor megint haza kene menni(300E) hogy mostmar Magyarorszagon nem akarom fizetni, es igy tovabb... mivel 2 helyen nem lehet fizetni. Nem tudja valaki erre mi a megoldas?

3

Hogyan járjak el nyugdíjpénztári ügyben?

Közel két évig olyan nyugdíjpénztárhoz utaltam a pénzem, amellyel nem volt szerz?désem. Igazolásom (amit az adóhatóság is jóváhagyott) van err?l az id?szakról, ám ebben az átalakulóban lév? rendszerben semmilyen levelet nem kaptam t?lük. Indulok személyes ügyintézésre. Mire számíthatok??? Hogyan követelhetem a pénzem???

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!