Találatok a következő kifejezésre: 2hónapja megszűnt TB jogosultságom ami (1 db)

2hónapja megszűnt a TB jogosultságom ami eddig az árvaellátás jogán járt. Mi a teendő? Hogyan lehet TB kártyám?

Legjobb válasz: Még nincs Tb kártyád, annakk kellene lennie. Egyébként az OEP-tõl kell beszerezni. Ha nem jársz suliba és munkád sincs, akkor az APEH-hoz is be kell jelentkezni egyészségügyi szolgáltatási járulékfizetésre a 08T101-es nyomtatvánnyal.

Még nincs Tb kártyád, annakk kellene lennie. Egyébként az OEP-tõl kell beszerezni. Ha nem jársz suliba és munkád sincs, akkor az APEH-hoz is be kell jelentkezni egyészségügyi szolgáltatási járulékfizetésre a 08T101-es nyomtatvánnyal.
Fizethetsz havonta magad után csekken kb 4500 ft-os díjat amíg nem találsz magadnak munkát és akkor lesz biztosításod. Ha bemész a regionális egészsségbiztosítási pénztárhoz akkor adnak errõl felvilágosítást.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lejárt az álláskeresésim most már csak segélyt kapok az önkormányzattól. Nincs TB-m?

Több ilyen választ láttam itt.Ha elmegyek dokihoz fizetne kell?

2

Ha nem tudom fizetni az életbiztosításom havidíját és szüneteltetést kérek, ha meghalok, az eddig befizetett összeget is megkapják az örökösök?

1

Hogyan mondhatom le a törlesztési biztosítást?

A Groupamánál van a személyi kölcsönöm törlesztési biztosítása. Fel akarom mondani, mert a kötéskor félretájékoztattak, szó sem volt arról, hogy munkanélküliség esetén csak akkor fizet, ha a munkaköröm megszünése miatt rúgnak ki. A semmiért meg nem vagyok hajlandó fizetni!

3

Levél jött a Magánnyugd. -pénztáramtól. Részlete:"A visszalépéssel lemond a a MNYP-ban eddig felhalmozott vagyonának jelentős részéről- az Állami Adósságkezelő Alapba kerül. Elveszi egy részét az állam az eddigi befizetéseimnek?

Közalkalmazott vagyok, nem merek kockáztatni, visszalépek az államiba. (Számlaegyenlegem:1.828.984, -Ft)

22

Azt írták az egyik válaszban, hogy a diákigazolvány lejárta utáni 45 napban még passzív jogon jogosult az ember a természetbeni egyészségügyi ellátásokra. Ez akkor is így van, ha levelezős vagyok?

Köszi a válaszokat!

2

Érdemes-e életbiztosítást kötni? És vajon milyet, hány évre és melyik biztosítónál?

8

Szerintetek is csak reklám az egész? Vagy érdemes lenne elmennem?

Tegnap felhívtak a Groupama biztosítótól, hogy menjek be az irodájukba 13.00-ra , mert tájékoztatni szeretnének a nyugdíj ügyekr?l. Szerintem csak reklám az egész, hogy lépjek be hozzájuk önkéntes nyugdíjpénztári tagnak. Különben miért pont a Groupama-tól kerestek volna meg?

4

Lehet egyszerre két baleset biztosítása egy embernek? Ha történik valami, akkor mindkettő fizet?

4

Külföldről kocsira biztosítás?

Angliában él rokonom az ? nevére szeretnék venni kocsit amit itthon használnék. Biztosítás hogy oldható meg? Olyat szeretnék ,hogy itthon kötök rá ha lehetséges.

4

Kifizethetem a netes autóbiztositásomat (ami az én nevemre szól) más bankkártyájával?

Allianznál kötöttem,még most küldtek számlát.De most derült ki,hogy sajáttal nem tudok fizetni.Fizethetem a barátn?mével?(persze az ? tudtával)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!