Találatok a következő kifejezésre: 2hónapja megszűnt TB jogosultságom ami (1 db)

2hónapja megszűnt a TB jogosultságom ami eddig az árvaellátás jogán járt. Mi a teendő? Hogyan lehet TB kártyám?

Legjobb válasz: Még nincs Tb kártyád, annakk kellene lennie. Egyébként az OEP-tõl kell beszerezni. Ha nem jársz suliba és munkád sincs, akkor az APEH-hoz is be kell jelentkezni egyészségügyi szolgáltatási járulékfizetésre a 08T101-es nyomtatvánnyal.

Még nincs Tb kártyád, annakk kellene lennie. Egyébként az OEP-tõl kell beszerezni. Ha nem jársz suliba és munkád sincs, akkor az APEH-hoz is be kell jelentkezni egyészségügyi szolgáltatási járulékfizetésre a 08T101-es nyomtatvánnyal.
Fizethetsz havonta magad után csekken kb 4500 ft-os díjat amíg nem találsz magadnak munkát és akkor lesz biztosításod. Ha bemész a regionális egészsségbiztosítási pénztárhoz akkor adnak errõl felvilágosítást.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol érdemes öreg autóra (97-es, Swift) assistance szolgáltatást kötni?

Váratlan külföldi út miatt lenne fontos. Tudom, hogy ez az autó nem igazán alkalmas ausztriai dimbes-dombos utakra, de hát ez van. Pont most megy m?szakira, így m?szakilag is rendbe rakatom amit kell. El?re is köszönöm a segítségeket.

1

2001-ben kötött 15 éves életbiztosításomat érdemes megszüntetni?

Ha megszüntetem(nem tudom tovább fizetni)van-e valami kötelezettségem a NAV felé,ha az utóbbi 3 évben nem vettem igénybe adókedvezményt?

9

Kifizetik a teljes árat! Vissza kapom a terméket?

Tehát a következ? a szitu:

1

TB átutaláskor elég az adószámot beírni a közlemény rovatba?

1

Na, most mit csináljunk?

Megkötöttük egy biztosítónál tizenhat éves autónkra a biztosítást Albánia vonatkozásában augusztus 08-án. A kötvényt is megkaptuk. Ma kaptunk egy levelet, hogy mégsem érvényes, visszautalják a pénzt. Mit lehet tenni ilyenkor?

9

Az életbiztosításom szabályzatában mit jelent pontosan a TKM mutató? Tudom, hogy teljes költség mutató, de milyen költségek vannak benne pontosan?

Van egy Uniqás életbiztosításom (GPS Célpont, 18 évre kötöttem a keresztfiamnak) és nem értem, hogy a szabályzatban miért van 10,15,20 évre feltüntetve a TKM. Illetve mit jelent, hogy azt írják pl. a 15 évesnél, hogy 3,64%-5,20%? Akkor mennyi pontosan? És ezt meddig vonják? A tartam végéig? Köszi ha vki válaszol!

5

Szoktak a Tgyásról határozatot küldeni? Már 3 hónapja kapom az utalást de még határozat nem jött!

1

Milyen kockázati életbiztosítás érdemes kötni?

Férjem sokat utazik, van kett? pici gyerekünk, szeretnénk a családot biztonságban tudni.

2

Van életbiztosításod? Ha igen, milyen biztosítónál és milyen feltételekkel?

Nekem Generali Életút Sherpa van. De most kicsit jobban megnéztem a visszavásárlási százalékokat és úgy látom, hogy 3 év múlva, ha kikérem a biztosítási összegemet, akkor 26%-ot fizet vissza. Ez igaz lehet??? Akkor engem átvágtak?

4

Lakásbiztosítás-kár-Groupama. Mennyi időn belül fizetnek?

Kijönnek? Mennyi id?n belül?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!