Találatok a következő kifejezésre: 2hónapja megszűnt TB jogosultságom (1 db)

2hónapja megszűnt a TB jogosultságom ami eddig az árvaellátás jogán járt. Mi a teendő? Hogyan lehet TB kártyám?

Legjobb válasz: Még nincs Tb kártyád, annakk kellene lennie. Egyébként az OEP-tõl kell beszerezni. Ha nem jársz suliba és munkád sincs, akkor az APEH-hoz is be kell jelentkezni egyészségügyi szolgáltatási járulékfizetésre a 08T101-es nyomtatvánnyal.

Még nincs Tb kártyád, annakk kellene lennie. Egyébként az OEP-tõl kell beszerezni. Ha nem jársz suliba és munkád sincs, akkor az APEH-hoz is be kell jelentkezni egyészségügyi szolgáltatási járulékfizetésre a 08T101-es nyomtatvánnyal.
Fizethetsz havonta magad után csekken kb 4500 ft-os díjat amíg nem találsz magadnak munkát és akkor lesz biztosításod. Ha bemész a regionális egészsségbiztosítási pénztárhoz akkor adnak errõl felvilágosítást.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Aki már megkapta mnyugdíjtól a reálhozamot az még meg tudja nézni a neten hogy mennyit kap vissza?

2

Aki legalább néhány tízezer forintot kap vissza reálhozamként, kerestek már valamilyen nyugdíjcélú megtakarítási formát?

Sajnos én nem voltam magánnyugdíjpénztár tag, ezért a visszafizetés engem nem érint. Magánnyugdíjpénztár helyett én másképpen takarékoskodok a privát nyugdíjamra már évek óta. A reálhozamból viszont könnyebb elkezdeni, ugye...

2

Miért van az, hogy a kalkulátor szerint egy bizonyos összeg a reálhozamom, viszont jóval kevesebbet kaptam, kb 1 hete? Most néztem újra a kalkulátort és a magasabb összeg van még mindig ott nem az amit kaptam? Aegon.

17

Aki kapott már vissza reálhozamot, megírná a neve első betűjét? Vajon névsorban utalnak? Ja és melyik biztosító?

8

Hova fordulhatok, ha azt mondta a magánnyugdíjpénztáram, hogy nem tudja kifizetni a reálhozamot a válság miatt?

17

48. 000 hozamból 8. 000 reálhozam?

Az aegonnál voltam. Miért van az hogy egyesek alig kapnak vissza valamit mások meg akár több 100.000?

12

Hogyan tudhatom meg, hogy mióta fizetek az állami nyugdíjpénztárba?

2

Magánnyugdíjpénztárak közötti "átlépéskor áthozott egyenleg" kétszer szerepel, két összeggel. Amiből a második összeg közel egyharmaddal kevesebb! Ez vajon miért lehet?

Az átlépés 2010 ?szén történt éppen a változások el?tt.
A reálhozam pedig 0 lett!

2

Mért ilyen ez az axa?

nem ér semmit ez az axa lépjetek ki ti is én 11 évet fizetem a magán nyugdíjamat és nem kapok reál hozamot lépjetek ki minnél többen otp 3 évre 45 ezret fizetett

11

Hol lehet kiszámolni a nyugdíjpénztári visszafizetés összegét?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!