Találatok a következő kifejezésre: 2hét menszi után (2 db)

2hét menszi késés után a negatív teszt biztos? 100%-os lehet?

Legjobb válasz: ha 2 hetet késik és a most csináltad a tesztet ami - lett sem biztos, hogy nem vagy terhes. Hallottam már olyat, hogy valakinek sosem volt + a tesztje, pedig terhes volt. Az, hogy terhes vagy e egy Uh tudná csak kimutatni, ilyenkor már petezsákot kell látnia a doktornak. De az is elképzelhetõ, hogy a nyár miatt kicsit felborult a mensid, vagy stresszeltél és emiatt késik. Szerintem menj el egy hüvelyi UHra!!

ha 2 hetet késik és a most csináltad a tesztet ami - lett sem biztos, hogy nem vagy terhes. Hallottam már olyat, hogy valakinek sosem volt + a tesztje, pedig terhes volt. Az, hogy terhes vagy e egy Uh tudná csak kimutatni, ilyenkor már petezsákot kell látnia a doktornak. De az is elképzelhetõ, hogy a nyár miatt kicsit felborult a mensid, vagy stresszeltél és emiatt késik. Szerintem menj el egy hüvelyi UHra!!
sztem nem vagy terhes...
Szerintem mindenképpen keresd fel a nõgyógyászodat, mert 2 hét késés az már jelent valamit.Remélem babát vársz én drukkolok neked!
nem vagy terhes.....
Szia! Nem, nem vagy terhes :) Ez a tabletta olyan, mint a lórúgás, bekavarhat a menstruációba, de ez a nálad megjelenõ mellékhatás nem tünete a terhességnek.
a 72 órás tabletta megöli a magzatkezdeményt, tehát tuti nem vagy terhes. de legközelebb szerintem ne a 72 órás tabival "védekezz" mert ez totál összezavarja a hormonháztartásod. örülj, ha a következõ hónap rendben lesz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!