Találatok a következő kifejezésre: 29hetesen a a (34 db)

29hetes vagyok de szerintem elvagyok számolva nem? az orvos azt irta az apasági papirra h 32+5 hetes vagyok az uhangon azt mondták nem tudják meg mondani h mennyi vok mert oan nagy a baba. akkor én most elvagyok számolva? Nagy már eléggé a hasam.

ac-270mm fl-57mm hc-290mm ofd-101mm súly-1775g. 29 hetesen. Nektek mennyi volt légyszi irjátok már le! Köszi

Legjobb válasz: szia nekem 25hetesen 1024gr volt a babám.azóta nem voltam u.h.-n.állítólag heti 100-150gr-ot hízik ilyenkor.azaz, é most 28hetes vagyok, nekem ezek szerint ( ha 150-nel számolok )1450.akkor elméletileg lehetsz 29hetes( 1600gr lenne )bár én is úgy gondolom, hogy elvagyok számólva.2-3héttel .szerintem ne aggódj, a hasra meg azt írták nekem, nem számít mekkora. boldog babavárást

szia nekem 25hetesen 1024gr volt a babám.azóta nem voltam u.h.-n.állítólag heti 100-150gr-ot hízik ilyenkor.azaz, é most 28hetes vagyok, nekem ezek szerint ( ha 150-nel számolok )1450.akkor elméletileg lehetsz 29hetes( 1600gr lenne )bár én is úgy gondolom, hogy elvagyok számólva.2-3héttel .szerintem ne aggódj, a hasra meg azt írták nekem, nem számít mekkora. boldog babavárást
Nézd meg ez alapján. szerintem el is lehetsz számolva, de az is lehet, hogy csak most hirtelen fejlõdött egy nagyot a baba, és mondjuk most megf lezs 2-3 hélt amikor nem fog olyan intenzíven fejlõdni. Ezt sajna nem lehet megmondani melyik az igaz... pedeig hid el engem is érdekelne :) )) Mi 32 hetesen feleltünk meg 34nek.. és akkor azt mondta a doki, hogy nem lehet hogy egy hónappal korábbra vagyok kiírva? Most vcagyok 34 papíron, de hogy vajon a baba szerint, is akkora vagyok e még mindig, vagy azóta már õ 36 hetesnek felel meg... hát kíváncsi lennék, nagyon. De talán majd mikor elsõnek megyek NST-re akkor tudnak közelebbit mondani. Legalábbis én ebben bízom. Itt alink nézd meg mindkettõ alapján. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator írj kommentet, kíváncsi vagyok.. :) a véleményedre.. :)
Nekem 26 hetesen ekkora volt: BPD 65, 2 HC 242, 6 TAD 66, 3 AC 215, 8 FL 47, 9 Súlya: 892 gramm. A papíromra azt írták, hogy ezek pont 26 hetes terhességnek felelnek meg. A 29.hétre a pocisnaplóm azt írja, hogy 1300 grammos a baba. Azt gondolom tudod, hogy az utolsó mensi 1.napja a kezdés, onnan számolják ki, hány hetes terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: hát nekem meg felel 31 hétre. Köszi Kiváncsi vok h mennyi?
A kérdező hozzászólása: Nekem a 29 héten 1800 g.

Ha már 29hetesen befordult a pici akkor már úgy is marad vagy változhat?

Legjobb válasz: Változhat.Ha visszafordul,akkor szoktak császárral segíteni,hogy ne legyen gond.De ez elég ritka.Bízzunk benne,hogy így marad:-))

Változhat.Ha visszafordul, akkor szoktak császárral segíteni, hogy ne legyen gond.De ez elég ritka.Bízzunk benne, hogy így marad:-))
Változhat:) Elsõ terhességnél, még feszes hasfalnál általában már úgy marad (fejvégû fekvésben). De második, többediknél még összevissza forognak:) Elsõnél is még megfordulhat amúgy de nagyon kicsi az esélye. Nekem az elsõ gyerek 18.héttõl kezdve fejvégû volt, a második 29 hetesen fejvégû, de 32.re megfordult, faros volt a 37.hétig amikor is végre befordult rendesen.
A kérdező hozzászólása: elsõ baba remélem már így is marad
Az elõbb írtam eegy faros kérdésre pont. :-) Nekem a 31. héten fejvégû volt, majd frászt kaptam, mikor a 36. heti UH-n medencevégû volt! De egy héttel késõbb, mikor újra mentem UH-ra, befordult! Nagyon megdicsértem a kicsimet. :-) 39 hetes km
28 hetes vagyok, (elsõ baba) 26.hétre befordult fejvégûre, pont tegnap voltam kontrollon dokinál, kérdeztem, és azt mondta, hogy ÁLTALÁBAN már így maradnak, de ha mégis megfordulna azt megérezném...hát reménykedem én is hogy most már nem nagyon akar forgolódni :)
Nálam többször is változott. 24. hétig fejvégû, 27. héten keresztben feküdt, 30. héten megint fejvégû, 36. héten farfekvés és végül befordult, normál úton szültem, fejvégû fekvésben volt.
Amíg van helyük, forgolódhatnak, de nekem pl 28. hétnél szépen elhelyezkedett, s úgyis maradt szülésig. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Van olyan, hogy 29hetesen leszáll a pocak? Mitől lehet?

Legjobb válasz: Kösz a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat!
Nekem ennyi idõsen még ide oda vándorolt a pocakom. Ahogy a gyerek fészkelõdött, és közlekedett bent ide-oda, úgy ment a pocak is:D Egyszer úgy döntött, hogy egész lent pihen egyet, akkor úgy néztem ki, mint aki perceken belül megszül. Majd néhány óra múlva felébredt, felmászott, és alig kaptam tõle levegõt:D
Van, ha gyengébb a hasizmod.

Kinek mekkora a pocak mérete 29hetesen? És a végére mennyi lett?

Tudom nem lehet általánosítani,mert sok mindentõl függ.Nekem 99cm köldöknél mérve és 29+4hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem 26 hetesen mérte utoljára a védõnõ, akkor volt 110 cm. Nem tudom mekkora volt a végén, de az tény, hogy giganagy babám született (majdnem 60 centi és 5 kiló).

Nekem 26 hetesen mérte utoljára a védõnõ, akkor volt 110 cm. Nem tudom mekkora volt a végén, de az tény, hogy giganagy babám született (majdnem 60 centi és 5 kiló).
Én pont ugyanennyi idõs vagyok mint te. Nekem most 93-94 cm. Én alapból fiús alkat vagyok olyan 72 cm körül indultam. És ez a második. Az elsõnél és kb ekkora voltam, de hogy a végén mennyi volt azt nem tudom. Nem igazán érdekelt és nem is tûnt nagynak (a képeken nagyobbnak látszott). 57cm és 3750g-os volt a babám. Összesen 11, 5 kg szedtem fel és +1-gyel jöttem ki a kórházból.

29hetesen a 4D-n a babám becsült súlya 1393g. Ez nem sok?

Ezek a méretek vannak a papíron:

Legjobb válasz: Szia Itt meg tudod nezni a mereteket,de ha ezektol elter sincsen am semmi gond,hiszen minden baba mas es mas. http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. Nagyon boldog babavarast kivanok 37 hetes kismama

Szia Itt meg tudod nezni a mereteket, de ha ezektol elter sincsen am semmi gond, hiszen minden baba mas es mas. http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. Nagyon boldog babavarast kivanok 37 hetes kismama
Szia!Egyáltalán nem sok.Nekem a 30.héten a 4D-n 1665 grammot mondtak.De ezt nem szabad készpénznek venni, mert az ultrahang akár 1 kg-ot is tévedhet.
Tényleg egyáltalán nem sok Nekem 31 hetesen 1800 g volt.

Hny cm-es a pocakotok 29hetesen?

azt mondjk hogy elg nagy a pocim 96cm.

Legjobb válasz: Nekem 23 hetesen 98 cm :)

Nekem 23 hetesen 98 cm :)
Elsõ vagyok: Most a köldökömél 98 cm a pocak, terhesség elõtt a derekam 65 cm volt, köldök körül 82. :)
nekem az ikreknél 35 hetesen már 121 centis volt erre még ráhúztak 2 hetet, ezt bánom is hogy nem mértem meg szülés elõtt, mert habár nem repedezett be a bõröm azért nem sok kellett hogy kicsattanjon:) ))
Ha aggódsz is emiatt, ne tedd. Teljesen felesleges! Nekem a lányomnál 30 hetesen 97 cm volt, 38+3 hétre született 103 cm-es pocakkal mentem szülni, 2800 gr lett. Az ikreknél 29 hetes terhesen szintén 97 cm volt, 106 cm volt 35+5 hetesen, mikor szülni mentem, és 4, 5 kg volt a két pici együtt. Egy babánál szép súly egy ekkora pocakból. :-) Boldog babavárást!
Utolsó vagyok, Murphy törvénye ez is mert én meg kicsi pocakot szerettem volna, de nem úsztam meg, megint jó hatalmas lesz, ami nem is nagy gond de jobban örültem volna ha nem nõ majd ekkorára hisz már tudom mennyi munka ledolgozni...:)
én nagyon kicsinek tartom a pocimat:) de csak megnõl:) utolsó elõtti vagyok
27 hetesen volt 101 centi, az ikrek megcsinálták a huginak a helyet rendesen:) )
91cm 27hetes vagyok:)
105 cm és tegnap töltöttem be a 29hetet.
Nekem 25 hetesen volt 97:) Kétlányos 26hkm.
A kérdező hozzászólása: s terhessg eltt mekkora volt?
Utolsó elõtti vagyok, hogy hiteles legyek ma voltam védõnõnél és így 29 hetesen 112 centis...

29hetesen lejjebb ment volna a hasam vagy csak képzelem? Létezhet?

Legjobb válasz: Egy kép jól jönne, látatlanban nem igazán lehet bármit is mondani...

Egy kép jól jönne, látatlanban nem igazán lehet bármit is mondani...
Nekem már 22hetesen beállt a baba, ugy mondják "leszállt a méhed":) 32hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: akkor a pocim is lejjebb ment ezek szerint_?amugy tegnap vettem észre mintha lejjebb lenne...?
a 2.válaszoló vagyok! 20hetesen nagyobb volt a pocim mint most illetve felülrõl nézve olyan:) Érdekes volt nekem is elõször mintha összement volna a pocim!De azért biztonság kedvéért mond majd a dokinak ha legközelebb mész de szerintem csak attól van hogy lement a baba:) Könnyü szülést kivánok Nektek!:D
A kérdező hozzászólása: hogy ilyen korán lement az nem baj?hamarabb szûlök talán majd? nagyon fáj a hasam, szurkál
Azt nem irtad hogy fáj is! Valószinû szélesedik a csipõd lent meg nõ a méhed is az is szurkáló érzés!De ha most majd ugyis menned kell dokihoz 30-32hét között emlitsd meg neki! Elõbb szülni hát nem tudom én 1ujjnyita voltam kinyilva a 27héten de elég jól tart a méhszájam pedig mostanában nekem is bazi nagy fájdalmaim voltak bár nekem alul! Én ugy vagyok vele amig nincs folyásom vérzésem addig nincs baj!Persze mégegyszer irom dokinak emlitsd meg mindenképpen! Az nem baj ha lent van a baba attól még nem jön elõbb!

29hetes vagyok meddig szeretkezhetünk a párommal?

Legjobb válasz: végig, ha nem vagy veszélyeztetett terhes.

végig, ha nem vagy veszélyeztetett terhes.
Amíg jólesik, ill. a doki meg nem tiltja.
Ezt a kérdést én megbeszéltem a szülészorvosommal, aki mivel nem volt semmi gond, azt mondta, hogy óvatosan a végéig. A tempón kell csak lassítani és ahogy neked kényelmes. Az utolsó 6 héten érdemes erre jobban odafigyelni. Egyébként lehet. Az én férjem nagyon örült ennek, már teljesen kétségbeesett a negyedéves böjt hallatán. Persze a nem hüvelyi szeretkezés meg akármikor lehet, akkor is ha a hüvelyit már nem javasolja az orvos.
Ha nincs orvosi ellenjavallat, akkor nyugodtan folytathatjátok a végéig. Hogy megnyugodhass olvashatsz is a várandós szexrõl és testhelyzetekrõl a következõ linken: http://www.maternet.hu/Tanfolyam/2Avárandósanyukakilenchónap.. Remélem, hogy segít :)
Én igazából csak kérdeznék: Csak teljesen zárt méhszájjal lehet? Ha a külsõ kicsit nyílik, akkor már nem?

Ha duplázva is van az adag magneB6 3*2, miért nem csökken a haskeményedés, pedig pihenek is.29hetes terhes vagyok. Miért nincs változás?

Legjobb válasz: én is így voltam! orvosod mit mond? nekem kórházba kellett mennem egy pár napra, antibiotikumot és infúziót kaptam koraszülés ellen.

én is így voltam! orvosod mit mond? nekem kórházba kellett mennem egy pár napra, antibiotikumot és infúziót kaptam koraszülés ellen.
Én ugyanigy jártam a 32. héten. Megindult a szülés, mert állandóan keményedett a pocakom, pedig rengeteg magnéziumot, görcsoldót szedtem. 5 napig kaptam magnézium infúziót a kórházban. Hál' Isten megállították a szülést, azóta is keményedik a pocakom - most a 39. hétben járok, és a túlhordástól félek. Egybként az a lényeg, hog a keményedés ne nyissa meg a méhszájat. Lehet, hogy Nálad ez ártalmatlan "túl érzékeny" méh, de lehet, hogy baj - mondd el az orvosnak és õ tudni fogja, hogy mit tegyen.
Amíg nem nyílik a méhszáj, addig nem olyan nagy gond, de rendszerint kórházban magnézium infúziót adnak koraszülés megelõzésére. Nálam 30 hetesen kezdõdött, nyílt a méhszáj is, így 6 hét kórház lett a vége, ezalatt négyszer tartották vissza a szülést, hiába kaptam nagy dózisban a magnéziumot. Ami jó még a haskeményedésre: napi 3 X fél deci kognac. Az alkohol ellazítja a méh izomzatát is, így nem tud összehúzódni. Ne aggódj, a babának nem árt, nekem orvosi rendelvényre volt bent Napoleon a kórházi hûtõben :-) Anno, amikor még nem volt magnézium infúzió, a kismamák alkoholt kaptak infúzióban koraszülés ellen. Úgyhogy csak bátran, mert jó pár hetet nyerhetsz vele.
Nekem a 29. héten kezdõdött, 7 hét kórház után egészségesen született meg a kislányom 2500g/45cm-rel. Picike volt, de gyönyörû, most 9300g/78cm-es pelós ördög! :-)) 16 hós kislány anyukája
Miért nem ír fel a doki Magnesi Citricii-t??? Ez igazán kismamiknak való magnézium! Én is azt szedtem. Nekem csak akkor nem használt, amikor hidegfront jött, vagy hidegben sétáltam, amúgy lecsitította a keményedéseket.
Ez jó kérdés! Én már 30 hetes vagyok, de 17 hetes korom óta keményedek rendesen. Bár még legutóbb nem volt nyitva a méhszáj. De nekem se igazán használ a citrici, pedug én is 3x2-t szedek. Sõt még sétálni se tudok mert egybõl keményedek.
Nekem kb a 15. héttõl keményedik a hasam, azóta szedem a magne b6-ot, de nekem hol használ, hol nem. Most 31. hétben járok, a méhszáj zárt, és a dokim nem küldött infúzióra. Annyit mondott, hogy ne idegeskedjek, pihenjek, feküdjek sokat, hallgassam a kedvenc zenéimet:) :D
Nem lehet hogy csak sima hüvelyváladék?
Ha csak egy kis körömnyi akkor tuti nem a nyákdugó. Azt majd észreveszed, és egy kicsit véres is. Sima hüvelyváladék lehetett, de aggódj!
A kérdező hozzászólása: nem tudom:(olyan volt, mintha orr valadek lett volna...kocsonyas volt hatarozottan
Szerintem tuti nem nyákdugó volt!Az egyáltalán nem ilyen!Szerintem ne aggódj!
Biztos nem a nyákdugó volt. Az nagyobb mennyiségû véres, barnás. Nekem végig volt hasonló tünetem, hol kisebb hol nagyobb mennyiságben. Az mondta a doki a magzatmozgás miatt lehet. Amíg nem okoz kellemetlenséget (nem viszket, nem büzõs) addig ne aggódj.
Nekem is volt ilyen, asszem 26-27. héten. Elmentem vele az ügyeletre, megvizsgáltak, semmi gond nem volt. Pár nap múlva meséltem a nõgyógyászomnak, azt mondta, hogy ilyenkor még nem lehet nyákdugó. Azóta nem volt ilyen problémám.
Szia! Nekem 32 hetesen volt ilyen, nem is kicsi és kevés. Mondtam az orvosnak, és azt mondta, hogy ha nem véres, vagy barna, akkor nem kell aggódni. Azóta nem volt. Úgyhogy szerintem megnyugodhatsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!