Találatok a következő kifejezésre: 29-én kellett megjönnie, nem így (2 db)

29-én kellett volna megjönnie, nem így lett. Aznap teszteltem egy negatívat. 2-án csináltam még egy tesztet, szintén negatív lett. Miért nem tudom már, hogy sikerült-e?

Er?s krémes folyásom van,

Legjobb válasz: Megmondjam mi lehet? Vagy inkább ki?:-)Na jó ne éld bele magad, de van rá sok esélyed, hogy baba lesz.Csak a teszt nem mutatta még ki, mert korai.Várj egy hetet és ismételj, ha semmi irány a doki,sok sikert!

Megmondjam mi lehet? Vagy inkább ki?:-)Na jó ne éld bele magad, de van rá sok esélyed, hogy baba lesz.Csak a teszt nem mutatta még ki, mert korai.Várj egy hetet és ismételj, ha semmi irány a doki, sok sikert!
A tünetek alapján én is arra voksolok, hogy bizony terhes vagy, de ne feledd, hogy minden ember más és más, és a tesztek is változó módon érzékenyek. Annak örülj, hogy nincs mensi, és ha kibírod még jövõ szerdáig, akkor csinálj egy újabb tesztet, annak már ki kell mutatnia! Sok sikert!
A tünetek alapján babósnak kéne lenned, de nem értem akkor miért nem mutatja a teszt.Menj dokihoz, én bizti bejelentkeznék, már csak a kiváncsiság miatt is:-)
Kívánom, hogy babás légy. Sajnos én tavaly tavasszal jártam úgy, hogy 20 napot késett, 4 naponta teszteltem és semmi. Ezt hívják állítólag álterhességnek, mert minden jel egyébként arra utal. Viszont ma két csík lett:) Tudom, hogy nehéz, de várj még egy-két napot és próbálj meg egy másik féle tesztet. Olyat, ami alacsony hcg-t kimutat (Gabriel, Gravi, Medilab) Sok sikert, szorítok...
Attól még h barna nem vagy terhes...ez teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Atoll sem h kevés ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!