Találatok a következő kifejezésre: 29-én kellett megjönnie, de nem (8 db)

A menstruációm rendszertelen, gyógyszerrel vagy cickafark-palástfű teával jön (jött meg). Az utolsó dátuma: nov. 29., december 27-én kellett volna megjönnie, de nem jelentkezett. Lehetek állapotos?

Ma tapasztaltam tojásfehérje-szer? folyást és bal oldali enyhe fájdalmat. Ez a beágyazódás jele, vagy most van peteérésem?

Legjobb válasz: Szia! A tojásfehérje szerû folyás nem mindig a terhesség jele....de lehet, van akinek szokott lenni van akinek nem...Tesztet még nem csináltál? Beágyazódni már be kellett neki, ha ott a babóca...Azt mondják az okosok, hogy mikor meg kéne jönnie akkor már elvileg kimutatja a teszt. A gyógyszertárban nekem 12 napot mondtak...Hátha, drukkolok! Csilla

Szia! A tojásfehérje szerû folyás nem mindig a terhesség jele....de lehet, van akinek szokott lenni van akinek nem...Tesztet még nem csináltál? Beágyazódni már be kellett neki, ha ott a babóca...Azt mondják az okosok, hogy mikor meg kéne jönnie akkor már elvileg kimutatja a teszt. A gyógyszertárban nekem 12 napot mondtak...Hátha, drukkolok! Csilla
Szia!! Csinálj tesztet, elvileg lehet, hogy már kimutatja! Szorítok és majd írd meg, mi lett!!!! Szilvi
Nekem a mellem 5 hetes korom után kezdett újra feszülni, ugyhogy nincs minden veszve. Pár nap mulva tesztelj megint!
a terhességi tünetek egytõl egyig olyanok, hogy lehet hogy, tapasztalod, lehet hogy nem, mindenkinél más, sõt minden terhességnél. Nincsenek "kötelezõ" tünetek, szóval még akármi lehet :) ))

A ciklusom 10. napján ( máj.5. -én ) voltunk együtt a párommal. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma, a 29. napon negatívat teszteltem. Lehet ez még terhesség?

A teszt totál negatív, halvány csík sincs.

Legjobb válasz: Hááát, õszintén? Ki tudja? Nekem legutobb 5 napot késett aztán nagy örömömre még is megjött!!!!!! De azt hozzáteszem, 3,4,5 reggel is csináltam tesztet és negatív lett , aztán meg délre megjött....Jah, de nekem hányingerem is volt, és reggeli rosszulétem....

Hááát, õszintén? Ki tudja? Nekem legutobb 5 napot késett aztán nagy örömömre még is megjött!!!!!! De azt hozzáteszem, 3, 4, 5 reggel is csináltam tesztet és negatív lett , aztán meg délre megjött....Jah, de nekem hányingerem is volt, és reggeli rosszulétem....
A kérdező hozzászólása: Hétfõn teszteltem, negatív lett, estére meg is jött. :( Nem értem, mitõl késett ennyit, nekem nem szokott. Teljesen biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. Utzolsó: sajnálom, majd írd meg, mi lett végül. :(
Elõzõ voltam, én már gondoltban kisírtam magam, kértem anyámtól egy nyugtatót, kivagyok teljesen, már görcsölök, tuti hogy pár órán belül megjön! Pedig ebben a hónapban mindent próbáltunk másképp csinálni! Még fekve is maradtam mindig utána. Na errõl ennyit, nem tudom mikor írok legközelebb, de most nagyon padlón vagyok!
Elsõ válaszoló voltam, na megjött amúgy??? Most nekem is késik már tegnap meg kellett volna hogy jöjjön...remélem baba lesz, de már annyira álomnak tûnik az egész..
Mindenképpen írd meg majd a választ, drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Azóta nem teszteltem, de még mindig nem jött meg. :) Holnap megcsinálom a köv. tesztet.
Elsõ voltam, azért én drukkolok! Majd azért írj!! És ne idegeskedj, mert attól is késhet..tapasztalat!
A kérdező hozzászólása: Ja, és a ciklusaim általában 26- 27 naposak, tehát pé a 13. nap környékén lehetett. Biztos, hogy nem kellett volna ma már 2 csíknak lennie? Nem merem beleélni magam...
tesztelj 2 nap múlva ismét!
szerintem tesztelj 1-2 nap mulva, mert 5.én voltatok együtt az nem biztos, hogy akkor volt az ovud, es a sperma akár 3-4 napot is elél és képes megtermékenyíteni a petesejtet :) meg mindenkinek másképp termeli a hcg hormont is a szervezete :)
A kérdező hozzászólása: Én nem bánnám ha baba lenne, de azért nem bízok benne, mert a ciklus 10. napján voltunk együtt- azon kívül nem, mert máshol dolgozik, és csak tegnap jött haza- és ha akkor történt fogantatás, azt már ki kellett volna, hogy mutassa a teszt, nem?
Hát sajnálom, tegnap reggel nekem is megjött! Mikor sikerül már??? Most már én is elvagyok keseredve. Azóta már egyébként jobban vagyok, de így sem jó annyira..

29 én kellett volna megjönnie de 26 a viz-ből poz illetve 28 a b. hcg vérből 414 lett az eredmény csütörtökön megyek orvoshoz félek hogy elküld melegebb éghajlatra hogy minek mentem még el. Szerintetek nem korai? Mit tennétek a helyembe?

Legjobb válasz: Szia! Mások a nemvárt napja elõtti pozi teszttel már rohannak az orvoshoz és akkor se nézi õket hülyének. MAximum nem fog a megvastagodott méhnyálkahártyán kívül semmit látni uh-n. Az én dokim elõször nem is uh-zott, csak megtapogatta kézzel a méhemet, h meg van-e nagyobbodva?

Szia! Mások a nemvárt napja elõtti pozi teszttel már rohannak az orvoshoz és akkor se nézi õket hülyének. MAximum nem fog a megvastagodott méhnyálkahártyán kívül semmit látni uh-n. Az én dokim elõször nem is uh-zott, csak megtapogatta kézzel a méhemet, h meg van-e nagyobbodva?
Elküldeni lehet nem fog, de tök feleslegesen mész, megvastagodott nyálkahártyára és esetlegesen megnagyobbodott méhre nem fogja megállapítani a terhességet. 2 hét vérzéskimaradás után már látja UH-val, addig felesleges menni.
El nem fog küldeni, csak nem fog még látni semmit.És vissza hív.Én 7 hetesnél elõbb nem mennék.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat azért akarok most elmenni mert a héten vagyok szabin és ha megállapítja a terhességet azonnal táppénzre fogok jönni mivel kórházba dolgozom és ott a fertõzés veszély igen magas nem akarok kockáztatni ez a munkahelyemen is meg van beszélve ha ugyvan akkor el is engednek remélem valamit fog már látni de ha nem akkor a következõ egy hétre a háziorvossal fogom kiiratni magam addig majd elmondom neki mit akarok elég megértõ azért köszi
terhességet megállapítani uh alapján fog. Akkor beszélünk terhességrõl, ha uh-n látja az élõ embriót (azaz tapasztal szívmûködést), ami minimum 7 hetes terhesség
A kérdező hozzászólása: majd megírom csütörtökön mit mondott

29-én kellett volna megjönnie, de nem jött meg a havi vérzésem. Pár napja hányok és rosszul vagyok. Lehetek terhes?

A párommal testi kapcsolatban élek.

Legjobb válasz: Igen, lehet. A hányás a terhesség egyik jele lehet. Szerintem csinálj egy terhességi tesztet. Bár az is lehet, hogy elkaptál valami vírust, és ez okozhatja azt is, hogy kimaradt a mensid. De szerintem inkább babás vagy :-)

Igen, lehet. A hányás a terhesség egyik jele lehet. Szerintem csinálj egy terhességi tesztet. Bár az is lehet, hogy elkaptál valami vírust, és ez okozhatja azt is, hogy kimaradt a mensid. De szerintem inkább babás vagy :-)
szia, elvileg lehetsz, ez attól függ, hogy mikor voltatok együtt amikor megtermékenyült.De az igazság az.hogy sztem 2-3hetes lehet max a kicsi ha van is..és ekkor még nem jellemzõek igazán sztem a tünetek ennyire, dehát mindenkinél más.Nekem mikor nagyon akartuk a babát az egyik hónapban szinte állandóan hányingerem volt, de annyira , h.le kellett szállnom a buszról és a végén kiderült nincs is semmi csak valószínûleg annyira akartam, hogy már az elmém játszadozott.Amikor meg tényleg terhes lettem az5dik héten tudtam meg, de nekem mellfájdalommal és étvágytalansággal kezdõdött..utánna jöttek csak a rosszul létek olyan 8-9hetesen, de igaz mindenkinél más.Sztem ha ennyire rosszul vagy mindenképpen vegyél már most egy tesztet valószínûleg ki fogja mutatni.sok sikert egy 17hetes kismama
Szia!Nekem is a vérzés elött jelentkeztek már a tünetek.Émelyegtem és hánytamis.Lehetsz terhes.Vegyél egy tesztet!Most már kimutatja biztosan.

Elképzelhető h terhes vagyok, ha aug. 14-én volt meg utoljára 29-én voltam párommal, és most kellett volna megjönnie 13-án, de nem jött ma voltam dokinál aki azt mondta h menjek vissza 1 hét múlva mert csak megvastagodott nyálkahártyát lát?

Mondtam neki h teszteltem de negativ lett, azt mondta az korai volt még. Ha az együtlétünkt?l számolok akkor 18 naposnak kéne lennem gyakorlatilag. Azt látni kéne már uh. -án?

Legjobb válasz: A dokim szerint 35 napos kortól mutatja ki a terhességet az uh. Kimaradt mensi napjától a tesztnek mutatnia kellene.

A dokim szerint 35 napos kortól mutatja ki a terhességet az uh. Kimaradt mensi napjától a tesztnek mutatnia kellene.
Elvileg a tesztnek már ki kellene mutatnia a terhességet.Tudom, hogy rossz a bizonytalanság, de ha más nem lesz akkor egy hét múlva ki fog derülni, hogy mi a helyzet.Sok szerencsét!30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: ...köszi a válaszokat, de sztem téves riasztás volt:(....elmentem venni megint egy tesztet...negativ, tuti nem terhes vagyok...csak nem tudom akkor a doki mégis mit látott, még mutatta is h vmi nagyon pirinyó pötty van ott:(

Nov 29. én vettél be rigesoftot (72 órás tableta) és hó elején kellett volna megjönnie és meg is jött de nem a megszokott csak a barnás és ez iyg normális? Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Honnan tudnánk, hogy terhes vagy-e? Szted beléd látunk? Az aktus után két héttel csinálj tesztet. Addig meg várjál türelmesen, úgy sem tudsz mást csinálni.

Honnan tudnánk, hogy terhes vagy-e? Szted beléd látunk? Az aktus után két héttel csinálj tesztet. Addig meg várjál türelmesen, úgy sem tudsz mást csinálni.
Szia! A barnás folyadék lehet attól, hogy sok hormont kapott a szervezeted. Ha idõben bevetted a tablettát, akkor nincs miért aggódnod. Dec 13.-án csinálj egy tesztet biztos ami biztos addig meg ne stresszelj. (Ha babonás vagy csinálj tesztet 14, -én. :) ) (Orvos vagyok)
A kérdező hozzászólása: Egy óra után az aktus után vetem be az elsõ tabletát. De a tesztet megfogom csinálni...
A kérdező hozzászólása: Éa köszönöm szépen.
Attól még h barna nem vagy terhes...ez teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Atoll sem h kevés ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!