Találatok a következő kifejezésre: 29-én kellett megjönnie, (16 db)

Létezik ilyen? Szeptember 29. normálisan megjött. Október 29. én kellett volna megjönnie, a 30. napra, általában annyi naposak a ciklusaim.

november 2.án még mindig nem jött meg, és aznap este együtt voltam a párommal. 4.én sajnos megjött, igaz gyorsan lezajlott, de semmi különöset nem vettem észre.

Legjobb válasz: Hát van hogy a peteérés is okoz ilyen tüneteket. Nekem is érzékennyé válik a mellbimbóm és fáj a hasam alja, fõleg amikor leülök. És általában többet is eszem mint máskor. Elképzelhetõ, hogy nálad is ez a helyzet...

Hát van hogy a peteérés is okoz ilyen tüneteket. Nekem is érzékennyé válik a mellbimbóm és fáj a hasam alja, fõleg amikor leülök. És általában többet is eszem mint máskor. Elképzelhetõ, hogy nálad is ez a helyzet...
A kérdező hozzászólása: és akár ciki akár nem nem eszek semmi olyat ami okozhatná, de már (sajna) a párom is észre vette, hogy pár napja nagyon gázos vagyok... lehet, hogy a p.é, de nem tudom, olyan furán érzem magam...
A kérdező hozzászólása: olvastam itt, meg már mástól is hallottam , hogy egy jó orgazmus okozhat spontán peteérést. ez igaz??
Én is úgy tudom, hogy kiválthatja az orgazmus a peteérést. Ezért van az, hogy a naptármódszer, mint védekezés, nem túl biztonságos. :) Akár menses alatt is teherbe lehet esni, bár az esélye jóval kisebb, mint rendes peteérés idején. Szerintem lehetsz babás, de az is lehet, hogy annyira szeretnéd, hogy a tested produkálja neked ezeket a jeleket. Ne aggódj, elõbb-utóbb két csíkos lesz az a teszt, ha nem most, akkor legközelebb!!

29 én kellett volna megjönnie de 26 a viz-ből poz illetve 28 a b. hcg vérből 414 lett az eredmény csütörtökön megyek orvoshoz félek hogy elküld melegebb éghajlatra hogy minek mentem még el. Szerintetek nem korai? Mit tennétek a helyembe?

Legjobb válasz: Szia! Mások a nemvárt napja elõtti pozi teszttel már rohannak az orvoshoz és akkor se nézi õket hülyének. MAximum nem fog a megvastagodott méhnyálkahártyán kívül semmit látni uh-n. Az én dokim elõször nem is uh-zott, csak megtapogatta kézzel a méhemet, h meg van-e nagyobbodva?

Szia! Mások a nemvárt napja elõtti pozi teszttel már rohannak az orvoshoz és akkor se nézi õket hülyének. MAximum nem fog a megvastagodott méhnyálkahártyán kívül semmit látni uh-n. Az én dokim elõször nem is uh-zott, csak megtapogatta kézzel a méhemet, h meg van-e nagyobbodva?
Elküldeni lehet nem fog, de tök feleslegesen mész, megvastagodott nyálkahártyára és esetlegesen megnagyobbodott méhre nem fogja megállapítani a terhességet. 2 hét vérzéskimaradás után már látja UH-val, addig felesleges menni.
El nem fog küldeni, csak nem fog még látni semmit.És vissza hív.Én 7 hetesnél elõbb nem mennék.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat azért akarok most elmenni mert a héten vagyok szabin és ha megállapítja a terhességet azonnal táppénzre fogok jönni mivel kórházba dolgozom és ott a fertõzés veszély igen magas nem akarok kockáztatni ez a munkahelyemen is meg van beszélve ha ugyvan akkor el is engednek remélem valamit fog már látni de ha nem akkor a következõ egy hétre a háziorvossal fogom kiiratni magam addig majd elmondom neki mit akarok elég megértõ azért köszi
terhességet megállapítani uh alapján fog. Akkor beszélünk terhességrõl, ha uh-n látja az élõ embriót (azaz tapasztal szívmûködést), ami minimum 7 hetes terhesség
A kérdező hozzászólása: majd megírom csütörtökön mit mondott
Nekem a mellem 5 hetes korom után kezdett újra feszülni, ugyhogy nincs minden veszve. Pár nap mulva tesztelj megint!
a terhességi tünetek egytõl egyig olyanok, hogy lehet hogy, tapasztalod, lehet hogy nem, mindenkinél más, sõt minden terhességnél. Nincsenek "kötelezõ" tünetek, szóval még akármi lehet :) ))

Márc.29-én kellett volna megjönnie. Két napja egy-két csepp vér van csak. Mi lehet?

Idén volt egy missed ab-om. Azóta már volt egy rendes vérzésem. Megszakításosan voltunk együtt többször is. Csak úgy nem jön meg, vagy baba? A hasam nem feszül, hányingerem sincs.

Legjobb válasz: A babát igazolhatod, vagy kizárhatod, ha csinálsz egy tesztet. Utána érdemes gondolkodni tovább.

A babát igazolhatod, vagy kizárhatod, ha csinálsz egy tesztet. Utána érdemes gondolkodni tovább.
A kérdező hozzászólása: Csak már annyi felesleges tesztet csináltam...:(
Szia! Ez lassan már 2 hetes késés, ezt biztos kimutatja a teszt ha van valami. Legalább nem rágódsz rajta többet, akármi is van. Ha baba van nem jó neki a sok stressz. Drukkolok, hogy baba legyen!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi...
Szia! Volt itt olyan, akinek 19 napos késés után lett pozi a tesztje, én most tartok a 15.-en, utsó negám a 13. napon volt. Üdv.

29. én kellett volna megjönni, 20. a körül volt az ovulációm de még ma reggel is negatívat teszteltem és volt pár csepp vérzésem azóta semmi. Azért lehetséges hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Miért ne lehetnél babás. A pár csepp pecsetelo vérzés lehet attól is hogy késobb volt pé-d és kevés volt a luteáris szakasz. Tobb mint 1 hete késik tehát simán lehet baba a dologba ! Drukkolok !!!!

Miért ne lehetnél babás. A pár csepp pecsetelo vérzés lehet attól is hogy késobb volt pé-d és kevés volt a luteáris szakasz. Tobb mint 1 hete késik tehát simán lehet baba a dologba ! Drukkolok !!!!
Szia!Nekem pénteken volt már 1 hete, hogy meg kellett volna jönni de azótase semmi.A tesztem nekem is negatív.Én holnap újból tesztelek reggel.Sok sikert mindkettõnknek!

29. -én kellett volna megjönnie. És helyette átlátszó nyálkás váladékom van ez mitől lehet? Terhes is lehetek vagy felfáztam?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy akkor a tesztnek illene már valamit mutatni. A késésnek a terhességen kívül számtalan oka lehet.

Ha terhes vagy akkor a tesztnek illene már valamit mutatni. A késésnek a terhességen kívül számtalan oka lehet.
ha van otthon teszted, csináld meg most, vagy vegyél egyet, hogy megnyugodj
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszoloknak:) )

29-én kellett volna megjönnie, de nem jött meg a havi vérzésem. Pár napja hányok és rosszul vagyok. Lehetek terhes?

A párommal testi kapcsolatban élek.

Legjobb válasz: Igen, lehet. A hányás a terhesség egyik jele lehet. Szerintem csinálj egy terhességi tesztet. Bár az is lehet, hogy elkaptál valami vírust, és ez okozhatja azt is, hogy kimaradt a mensid. De szerintem inkább babás vagy :-)

Igen, lehet. A hányás a terhesség egyik jele lehet. Szerintem csinálj egy terhességi tesztet. Bár az is lehet, hogy elkaptál valami vírust, és ez okozhatja azt is, hogy kimaradt a mensid. De szerintem inkább babás vagy :-)
szia, elvileg lehetsz, ez attól függ, hogy mikor voltatok együtt amikor megtermékenyült.De az igazság az.hogy sztem 2-3hetes lehet max a kicsi ha van is..és ekkor még nem jellemzõek igazán sztem a tünetek ennyire, dehát mindenkinél más.Nekem mikor nagyon akartuk a babát az egyik hónapban szinte állandóan hányingerem volt, de annyira , h.le kellett szállnom a buszról és a végén kiderült nincs is semmi csak valószínûleg annyira akartam, hogy már az elmém játszadozott.Amikor meg tényleg terhes lettem az5dik héten tudtam meg, de nekem mellfájdalommal és étvágytalansággal kezdõdött..utánna jöttek csak a rosszul létek olyan 8-9hetesen, de igaz mindenkinél más.Sztem ha ennyire rosszul vagy mindenképpen vegyél már most egy tesztet valószínûleg ki fogja mutatni.sok sikert egy 17hetes kismama
Szia!Nekem is a vérzés elött jelentkeztek már a tünetek.Émelyegtem és hánytamis.Lehetsz terhes.Vegyél egy tesztet!Most már kimutatja biztosan.

29-én kellett volna megjönnie, nem így lett. Aznap teszteltem egy negatívat. 2-án csináltam még egy tesztet, szintén negatív lett. Miért nem tudom már, hogy sikerült-e?

Er?s krémes folyásom van,

Legjobb válasz: Megmondjam mi lehet? Vagy inkább ki?:-)Na jó ne éld bele magad, de van rá sok esélyed, hogy baba lesz.Csak a teszt nem mutatta még ki, mert korai.Várj egy hetet és ismételj, ha semmi irány a doki,sok sikert!

Megmondjam mi lehet? Vagy inkább ki?:-)Na jó ne éld bele magad, de van rá sok esélyed, hogy baba lesz.Csak a teszt nem mutatta még ki, mert korai.Várj egy hetet és ismételj, ha semmi irány a doki, sok sikert!
A tünetek alapján én is arra voksolok, hogy bizony terhes vagy, de ne feledd, hogy minden ember más és más, és a tesztek is változó módon érzékenyek. Annak örülj, hogy nincs mensi, és ha kibírod még jövõ szerdáig, akkor csinálj egy újabb tesztet, annak már ki kell mutatnia! Sok sikert!
A tünetek alapján babósnak kéne lenned, de nem értem akkor miért nem mutatja a teszt.Menj dokihoz, én bizti bejelentkeznék, már csak a kiváncsiság miatt is:-)
Kívánom, hogy babás légy. Sajnos én tavaly tavasszal jártam úgy, hogy 20 napot késett, 4 naponta teszteltem és semmi. Ezt hívják állítólag álterhességnek, mert minden jel egyébként arra utal. Viszont ma két csík lett:) Tudom, hogy nehéz, de várj még egy-két napot és próbálj meg egy másik féle tesztet. Olyat, ami alacsony hcg-t kimutat (Gabriel, Gravi, Medilab) Sok sikert, szorítok...

Okt. végén hagytam abba a bogyó szedését. Utána egyszer megjött és a ciklus.hu szerint ahol az egész évből ki lett számítva, dec. 29-én kellett volna megjönnie. Amikor elvileg pé-m volt együtt voltunk és azóta is szinte minden nap. Terhes lehetek?

tüneteim:fáradékonyság, étvágytalanság, alhasi fájdalom, mintha megjönne, de a cicimmel semmi nincs, és néha szédülés, fejfájás. lehet ez a terhesség vagy még ne állt be és azért késik ennyit?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy terhes vagy, de szerintem csak arról van szó, hogy még nem rendszeres a ciklusod. Ezért szoktak az orvosok 3 hónap szünetet tanácsolni, a gyógyszer elhagyása után. De ha késik tesztelj.Drukkolok.

Lehetséges, hogy terhes vagy, de szerintem csak arról van szó, hogy még nem rendszeres a ciklusod. Ezért szoktak az orvosok 3 hónap szünetet tanácsolni, a gyógyszer elhagyása után. De ha késik tesztelj.Drukkolok.
Csak ismételni tudnám az elõttem írót, de én a helyedben azért vennék egy tesztet.Sosem tudni:-)

A menstruációm rendszertelen, gyógyszerrel vagy cickafark-palástfű teával jön (jött meg). Az utolsó dátuma: nov. 29., december 27-én kellett volna megjönnie, de nem jelentkezett. Lehetek állapotos?

Ma tapasztaltam tojásfehérje-szer? folyást és bal oldali enyhe fájdalmat. Ez a beágyazódás jele, vagy most van peteérésem?

Legjobb válasz: Szia! A tojásfehérje szerû folyás nem mindig a terhesség jele....de lehet, van akinek szokott lenni van akinek nem...Tesztet még nem csináltál? Beágyazódni már be kellett neki, ha ott a babóca...Azt mondják az okosok, hogy mikor meg kéne jönnie akkor már elvileg kimutatja a teszt. A gyógyszertárban nekem 12 napot mondtak...Hátha, drukkolok! Csilla

Szia! A tojásfehérje szerû folyás nem mindig a terhesség jele....de lehet, van akinek szokott lenni van akinek nem...Tesztet még nem csináltál? Beágyazódni már be kellett neki, ha ott a babóca...Azt mondják az okosok, hogy mikor meg kéne jönnie akkor már elvileg kimutatja a teszt. A gyógyszertárban nekem 12 napot mondtak...Hátha, drukkolok! Csilla
Szia!! Csinálj tesztet, elvileg lehet, hogy már kimutatja! Szorítok és majd írd meg, mi lett!!!! Szilvi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!