Találatok a következő kifejezésre: 29 napon lehet még baba (11 db)

Mennyi a hõd?
A kérdező hozzászólása: Nem hõmérözök.
De ha most megméred és 37 körül van, akkor még van esélyed. Persze jó lenne tudni, mennyi az alaphõd, mert a mensi elõtti napon, vagy aznap reggel drasztikusan leesik, így ha most olyan 36.2-36.4 körül vagy, akkor nagy valószínûséggel meg fog jönni. Bármilyen szokatlan tüneted van?
A kérdező hozzászólása: Honnam tudom az alaphõt? Nem igazán értek hozzá. Bár már egyszer hõmérõztem és akkor babás is lettem, de sajnos elment.
A kérdező hozzászólása: Elõvettem az akkori naptárat. A mensi után 36, 5 volt, innen csökkent 36, 1-ig, majd szépen emelkedett 36, 7; 36, 8-ra. Ekkor lett pozitív a teszt. Most 36, 8 de nem reggel mértem. Vélemény?
A lényeg, hogy a ciklus elsõ felében van alaphõ, peteéréskor hirtelen felszökik (ez kb. 3-6 tized, mindenkinél változó) és fent is marad a ciklus második felében. Ha megjön a mensid, elõtte megint leesik - innen már lehet tudni, hogy sajnos nincs baba a dologban. Ha napokat késik a menstruációd és a hõ fent marad, akkor jöhet a teszt, mert vélhetõen babás vagy. Az alaphõ mindenkinél más, de kb. 36.2-36.6 között van, tehát ha most mondjuk 37 körül vagy, az jót jelent(het). Mérd meg most, bár a reggeli (ágymeleg) hõmérsékletet szokták javasolni.
Ha Neked az alaphõd 36.1 körüli, akkor ez simán jelenthet babát! Nekem 37-nél lett cak pozitív a tesztem, de az alaphõm is magasabb, 36.4 szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: A ma reggeli hõm 36, 9 volt. Igaz most is fel kellett kelnem, mert nem volt kéznél a hõmérõ. Az jó?
A kérdező hozzászólása: A hõm már 36, 5. Jó hamar leesett, és úgy néz ki meg fog jönni:(((

Szerintetek lehet még baba? 16. -ára nem vártam a mensit! Még csak 2 napja késik, de mindíg 28-29 naposak a ciklusaim! Nincs előjele se mensinek, se babának!

4.-én és 11. én voltunk együtt! A teszt 17.-én negatív lett! Mellem nem fáj, de az alhasam kicsit szurkál! Lehet pozitív még? Fél éve próbálkozunk!

Legjobb válasz: Akár még baba is lehet, minden lehetséges! Kitartás és tudom nehéz, de fõleg türelem.

Akár még baba is lehet, minden lehetséges! Kitartás és tudom nehéz, de fõleg türelem.
Ha pontosak a ciklusaid, akkor lehet baba is a dologban:-) Holnap egy tesztet megérne a dolog, akkor már 3 napos késéssel nagy eséllyel mutat jót a teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Még mindíg nem jött meg! Ma már 4 napos a késés, de a teszt még mindíg negatívat mutat! Szerintetek vmi bajom lehet, vagy még mindíg nem mutatja ki a babát, ha esetleg 11.-én "termékenyültem" meg?
A kérdező hozzászólása: Nincs baba! Megjött a mensim! Nagyon szomorú ez a mai nap! :(

31 napon vagyok, a 29. napon negatívat teszteltem de még mindig nem jött meg. Már 4 napja mindjárt megjön érzésem van, úgy érzem állandóan mintha fullra tele lenne a hasam, kicsit feszülnek a melleim. Lehet még baba vagy? Mikor teszteljek?

Teljesen száraz vagyok, semmilyen folyásom nincs. Nagyon levertnek érzem magam és szédülök.

Legjobb válasz: Amíg meg nem jön, van remény. tesztelni bármikor érdemes, a HCG mennyisége kétnaponta megduplázódik terhesség esetén. Azaz ha tegbapelõtt épp nem mutatta ki a teszt, akkor holnap már épp kimutathatja.

Amíg meg nem jön, van remény. tesztelni bármikor érdemes, a HCG mennyisége kétnaponta megduplázódik terhesség esetén. Azaz ha tegbapelõtt épp nem mutatta ki a teszt, akkor holnap már épp kimutathatja.
Mikor kellett volna megjönnie? Megy a drukk, hogy hamarosan pozitívat teszteljél, míg nem jön meg van remény!!! Írj majd ha csináltál újra tesztet és, hogy mi lett!!!
Szia! Csináltál másik tesztet?Hogy vagy, mi újság van veled?
A kérdező hozzászólása: Csináltam megint tesztet, és halványan de OTT A CSÍK!!!! Nagyon boldog vagyok!
Jújj de jó!:-)Halvány csík is csík!!!!Akkor még halkan de annál nagyobb szeretettel Gratulálok!!!!Írd meg légyszi ha voltál orvosnál, hogy mi újság van! Puszi Ági(utolsó voltam)

29 napon vagyok, lehet még baba?

29 napon tartok, ciklusom átlag 30 napos. Egy nagyon pici s?r?bb állagú folyásom van, de tényleg csak egy pici. 2 hete görcsölgetek, alhasi szurka, és nagyon szeretnék babát. Eddig úgy éreztem, hogy lehet esélyem, elméletileg elöz? hónapban is 29 napos ciklusom volt, így ma vagy hólnap kellene megjönnie, egész ma reggelig, száraz voltam, bár 2 napja érzem a menzi érkezését jobban, még is felvan puffadva az alhasam, és olyan érzés, mintha már rég meglenne a menzim. Has szurka enyhe zsibadás érzése, nagyon furra, mert nem olyan, mint amilyen szokot lenni.

Legjobb válasz: Nekem is igy kezdodott,mikor meg kellett volna jonnie ereztem is...futottam vecere..semmi..es ezt eljatszodta 4-5 napig.Tehat mar az gyanus ha erzed a megakar jonni erzest es masnap felkelsz es meg akkor sincs semmi..tehat lehet hogy terhes vagy.A puffadas is a jel.

Nekem is igy kezdodott, mikor meg kellett volna jonnie ereztem is...futottam vecere..semmi..es ezt eljatszodta 4-5 napig.Tehat mar az gyanus ha erzed a megakar jonni erzest es masnap felkelsz es meg akkor sincs semmi..tehat lehet hogy terhes vagy.A puffadas is a jel.
ezek jó jelek, de nagyon hasonlítanak a mensi jeleire. cicivel mi a helyzet? Ha nem jön meg akkor 2 nap múlva a tesz is kimutathatja.Remélem sikerült!!
A kérdező hozzászólása: Cici 2 hete néha viszket, a bimbó néha oknélkül áll, és fájdogál az egész felület: érzékeny.
Szia! Nekem eddig mindig ilyen tüneteim voltak, puffadás, ciciérzékenység, mégsem baba.Várj mensi után 5-6 napot, és tesztelj.2 nappal utána még nem bizti hogy poz.mutat babó ellenére sem.Szorítok.Egy öreg róka

Ma vagyok a 29. napon 30-32 naposak a ciklusaim. Már két napja barnázok és egy kis méhnyálka is jött, de elég a tisztasági betét, nem görcsölök semmit, máskor szoktam. Mire számíthatok lehet még baba? Ez a harmadik clostys hónapom

Legjobb válasz: A hõdet nem méred véletlenül? Mert ebbõl még tényleg lehet bármi. Viszont szivbõl kivánom, hogy ez egy beágyazódási vérzés legyen! Szoritok!

A hõdet nem méred véletlenül? Mert ebbõl még tényleg lehet bármi. Viszont szivbõl kivánom, hogy ez egy beágyazódási vérzés legyen! Szoritok!
Szia nekem is ez a harmadik clostys hónapom, amióta clostys szedek a ciklusaim 32.naposak lettek. Ma vagyok a 31.napon. Nekem vannak enyhe görcseim, viszont én egyáltalán nem barnázok, a melleim nagyon fájnak és 2 napja tojásos nyakon van. Ilyen a görbém, sajna egy pár napig nem mértem. Szerdán fogok tesztelni, te mikor? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c..
baba mindig lehet csak szerintem kicsi az esély bocsi:(
A kérdező hozzászólása: köszi a biztatást én is a legjobbakat remélem
A kérdező hozzászólása: nemtudom mert kicsit megvan éppen hogy de nem görcsölök talán holnap reggel vagy holnapután már nemsok reményem van
Szia útolsó vagyok mióta próbálkoztok? Mi már 20 hónapja próbálkozunk, de eddig még semmi. Írd meg majd hogy sikerült e a baba, majd megírom én is az eredményt. Drukkolok neked is a mielõbbi babásodásért.

Leesett a hőm kb. három tizedet. Most vagyok a 23. napomon és szinte mindig a 29 . napomon jön meg. Lehet, hogy baba vagy már most leesik a hő a menszi előtt?

Még annyit, hogy fáj az alhasam, ami szintén lehet bármelyik: baba is és menszi is.

Legjobb válasz: Így nehéz... Pici hõleesés másokkal is elõfordul, de ha belinkeled a görbédet, könnyebb dolgunk lesz..:)

Így nehéz... Pici hõleesés másokkal is elõfordul, de ha belinkeled a görbédet, könnyebb dolgunk lesz..:)
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a40ecdc86e45a0b48b41ce..
A kérdező hozzászólása: Igaz, hogy nem a ciklus elejétõl mérem, lehet, hogy ez nem jó. A másik, hogy az ovu tesztem pozitív volt: 22-én, 23-án halvány 2 csíkos, ami ugye negatív. 19-én szintén ilyen volt a tesztem, halvány 2 csíkos, ami negatív (akkor volt tojás fehéres a folyásom), és az ezt megelõzõ napon sajnos nem csináltam ovu tesztet. Lehet, hogy 2* is volt PÉ-m? ( amúgy 20án már negatív volt az ovu teszt, egy csíkos)

Utolsó menzeszem első napja aug.16. Lehetséges hogy ciklus 30. napján peteérés lenne ezt a tojás fehérje nyákból gondolom? A ciklusaim nem rendszeresek 29-40 naposak. Lehet ebből még baba?

Legjobb válasz: Van akinek van ilyen folyása peteéréskor, van akinek nincsen. Nekem sem volt mégis terhes lettem. Szóval igen, lehet akár baba is maj belõle. Drukkolok!

Van akinek van ilyen folyása peteéréskor, van akinek nincsen. Nekem sem volt mégis terhes lettem. Szóval igen, lehet akár baba is maj belõle. Drukkolok!
Nekem nem mindig volt folyásom, se nyákom. Mégis 5 gyermek boldog Anyukája vagyok :D
Szia, hogy vagy? Baba? :)

Ha a menzesem 7-11-ig volt és 17-18-án voltunk együtt akkor még lehet baba? A ciklus hossza 29 nap

Legjobb válasz: Hát van rá esély, de nem olyan nagy. Ha rendszeresek a ciklusaid, akkor kb. 22-én lehetett ovud, és ti 18-áán voltatok együtt, az 4 nap. Addig pedig ritkán élnek a hímivarsejtek. Ha mégis kicsit korábban volt, akkor már esélyesebb.

Hát van rá esély, de nem olyan nagy. Ha rendszeresek a ciklusaid, akkor kb. 22-én lehetett ovud, és ti 18-áán voltatok együtt, az 4 nap. Addig pedig ritkán élnek a hímivarsejtek. Ha mégis kicsit korábban volt, akkor már esélyesebb.
A kérdező hozzászólása: a ciklusok igy váltakoznak 26 27 29
Aha, és ez így sorrendben, vagy összevissza? Mert így azért jobban van esély.
A kérdező hozzászólása: mindig sorrendben
Szia! Simán lehet, csinálj tesztet!
Lehet baba tesztelj:) ) Drukk!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mi is azt szeretnénk.
Nagyon babásnak tûnik! Tesztelj!! :-)

29. napon krémes szagtalan folyás. Hőm 37, 2 még mindig. Szerintetek lehet baba?

28naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Lehet! Tesztelj!

Lehet! Tesztelj!
Tesztelj, az a tuti, a doki is azt kérdi elõször hogy tesztelt?!
A kérdező hozzászólása: Teszt negatív....mensi nincs

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!