Találatok a következő kifejezésre: 29 napon lehet még (34 db)

Ha 29 napra jott meg a menstruaciom akkor lehet hpgy mostantol rendszeres lesz?

(azthiszem) 29 napra jott meg a menstruaciom. eddog kb. 6-szor menstrualtam de azok nem voltak pontosak. most hogy igy rendesen jott meg lehet hogy ezentul is igy fog? 13/l :)

Legjobb válasz: NEM a 28 napos a rendes, hanem ha mindig kb ugyanannyiidö telik el a két menzesz között. Ez akkor is rendes, ha mindig 21 nap, meg akkor is, ha 35 nap, a lényeg, hogy pár nap eltéréssel ugyanannyi legyen. Ha rendszeresen 21 napnál rövidebb, vagy 35-nél hosszabb, akkor célszerü orvoshoz menni, mert az már lehet hormonprobléma is.

NEM a 28 napos a rendes, hanem ha mindig kb ugyanannyiidö telik el a két menzesz között. Ez akkor is rendes, ha mindig 21 nap, meg akkor is, ha 35 nap, a lényeg, hogy pár nap eltéréssel ugyanannyi legyen. Ha rendszeresen 21 napnál rövidebb, vagy 35-nél hosszabb, akkor célszerü orvoshoz menni, mert az már lehet hormonprobléma is.
Egyáltalán nem biztos, sokunknak csak 17 éves kora körül vált rendszeressé.
Ezt elõre nem lehet tudni, hogy mikor válik rendszeressé. Általában az elsõtõl számítva 2-3 éven belül kell beállnia a menstruációnak. Viszont nem csak a 28 napos ciklus számít normálisnak. 21 és 35 nap között normális.
A kérdező hozzászólása: bocsi a helyesirasi hibakert:( telefonrol irtam
A kérdező hozzászólása: Bocsi 2.valaszolo nem kek kezet akartam hanem zoldwt de telefonrol alig latom :-(

Nov2-án kezdődött a menstruációm 28-29 napra jön meg, kb;mikor lehet peteérésem. A peteérés változhat havonta vagy mindig egy bizonyos időben történik?

Legjobb válasz: igazából ha el múlik a vérzésed rá 14 napra van pete érés!azt meg úgy veszed észre ha tojásfehérjés váladékod van!szerintem igen havonta is eltérhet bár nem vagyok benne biztos csak abból gondolom hogy valakinek többször is van pete érése egy hónapban!bár lehet ez nem függ össze!remélem tudtam valamit segíteni!

igazából ha el múlik a vérzésed rá 14 napra van pete érés!azt meg úgy veszed észre ha tojásfehérjés váladékod van!szerintem igen havonta is eltérhet bár nem vagyok benne biztos csak abból gondolom hogy valakinek többször is van pete érése egy hónapban!bár lehet ez nem függ össze!remélem tudtam valamit segíteni!
A 14 nap nem pontos, mert ha 28 napos a ciklusod, akkor tényleg a menstruációd elsõ napjától számított 14. napon van, de ha 29, akkor már a 15. napon, és így tolódik. Egyébként változhat, hogy mikor van, ha nem egyforma hosszúak a ciklusaid.

Ez vajon mitol lehet? Utolso menstruaciom november 4. -en volt, rendesen 29 napra jott meg! Tegnap a 16. -ik napon orgazmus hatasara ma reggelre barnas verzest tapasztaltam.

Azota enyhe alig erezheto menstruacios erzesem van! Felsertes nem tortenhetett, mert behatolas nem tortent!

Legjobb válasz: Szia! Ha a 16. napon vagy elõfordulhat, hogy most van petéérésed, és ettõl van a barnázgatás.

Szia! Ha a 16. napon vagy elõfordulhat, hogy most van petéérésed, és ettõl van a barnázgatás.
A kérdező hozzászólása: koszonom en is erre tippelek! csak furcsa hogy verzes volt pedig ezt meg soha nem tapasztaltam!
Szia! Elõzõ vagyok! Nekem is volt, olyan , hogy semmi nem volt, devolt amikor volt pici vérzés. Nem tudom mitõl lehet hogy hol ilyen, hol olyan.

Leesett a hőm kb. három tizedet. Most vagyok a 23. napomon és szinte mindig a 29 . napomon jön meg. Lehet, hogy baba vagy már most leesik a hő a menszi előtt?

Még annyit, hogy fáj az alhasam, ami szintén lehet bármelyik: baba is és menszi is.

Legjobb válasz: Így nehéz... Pici hõleesés másokkal is elõfordul, de ha belinkeled a görbédet, könnyebb dolgunk lesz..:)

Így nehéz... Pici hõleesés másokkal is elõfordul, de ha belinkeled a görbédet, könnyebb dolgunk lesz..:)
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a40ecdc86e45a0b48b41ce..
A kérdező hozzászólása: Igaz, hogy nem a ciklus elejétõl mérem, lehet, hogy ez nem jó. A másik, hogy az ovu tesztem pozitív volt: 22-én, 23-án halvány 2 csíkos, ami ugye negatív. 19-én szintén ilyen volt a tesztem, halvány 2 csíkos, ami negatív (akkor volt tojás fehéres a folyásom), és az ezt megelõzõ napon sajnos nem csináltam ovu tesztet. Lehet, hogy 2* is volt PÉ-m? ( amúgy 20án már negatív volt az ovu teszt, egy csíkos)
lehetséges. simán.
tényleg lehetséges
az is lehet hogy nincs ebben a hónapban, vagy késõn kezdted el nézni, vagy most hosszabb lesz a ciklusod és még csak most lesz. De leginkább a mostani kimaradt. Elõfordul.
Én is úgy tudom, hogy simán lehetséges. Az is lehet, hogy volt peteérésed, csak nem azon a napon használtad a tesztet. (Mert ugye azt nem 28(kb.) napon keresztül próbálod, csak bizonyos napokon.) Több hónapon keresztül próbálkoztam ovu teszttel én is. Többször kétségbe is estem, hogy "hol van", "hol már megint nincs", pedig én már nem csak azt a pár javasolt napot próbáltam, hanem vettem egy hónapra 2-3dobozt...sokszor semmi hír nem volt érett petérõl... Már be is jelentkeztem a nõdokihoz, hogy kivizsgáltassam magam. De végül boldogan lemondtam a vizsgálatot, mert valahogy mégis teherbe estem. Magyarán szólva a 28 napból rossz 15 napon keresztül próbálkoztam...már a menzi elején megérhetett ezek alapján az én petém... a természet fura! 18 hetes kismami
Persze, hogy lehet. Nincs minden hónapban peteérés. Ez mindenkinél így van, csak aki nem figyeli állandóan, az nem tudja.

Ez a 29. nap és még menzis érzéseket sem érzek. lehet hogy sikerült?

h?met honaljban mérem . szájban akartam csak nincs viszonyitási alapom mert mindig honaljban mértem.Most a h?m 36.6

Legjobb válasz: Nagyon szeretnék valami okosat írni, de csak az együttérzésemrõl és a "szurkolásomról" tudlak biztosíteni. Hajrá picurka, tapadj meg anyucidban!!!!!!

Nagyon szeretnék valami okosat írni, de csak az együttérzésemrõl és a "szurkolásomról" tudlak biztosíteni. Hajrá picurka, tapadj meg anyucidban!!!!!!
Pár nap múlva tssztelj. Remélem sikerült a baba!

Lehet több a GYED mint a TGYÁS? Ma utaltak és még két nap thgys volt 29 nap gyed. A 29 napra kaptam annyit mint eddig 31 napra. Másnál is volt ez igy?

Legjobb válasz: Hát én is ezen lepõdtem meg.Minimál bérem volt 60000-61000 thgys-t kaptam.Most 2nap thgys-ra 4660ft-ot 29 napra br.69245ft ebbõl átutaltak 60985ft.-otEgész hónapra több lesz a gyed összege mint a thgys.

A kérdező hozzászólása: Hát én is ezen lepõdtem meg.Minimál bérem volt 60000-61000 thgys-t kaptam.Most 2nap thgys-ra 4660ft-ot 29 napra br.69245ft ebbõl átutaltak 60985ft.-otEgész hónapra több lesz a gyed összege mint a thgys.
A gyednek kevesebbnek kell lennie, mert abból már adót is vonnak .Nekem legalábbis így volt, 20000-rel kaptam kevesebbet.
Lehet hogy a kevesebb bruttóval alacsonyabb adósávba kerültél, így többre jön ki mint a magasabb bruttós adósávval.Én ha béremelést kaptam mindíg rosszul jártam, mert a magasabb adósáv miatt kevesebbet kaptam mint elõtte.Képzeld most szülés elõtt kevesebb nettóval jöttem el gyedre, mint amit 1, 5 évvel azelõtt kaptam.Pedig 20000-rel emelték idõközben az alapom.Kitolás igaz?

Szeptember 30. jött meg a mensesem 33-ik ciklus napon, ezt megelőzően pedig augusztus 29-én jött meg 27 napra, mikor lehet ovuláciom? Az ovu kalkulátorok mindig mást mutatnak.

Legjobb válasz: Az ovulációs kalkulátorok csak akkor "mûködnek", ha minden hónapban percre pontos szabályos ciklusaid vannak. Sõt, még akkor sem biztos, mert a legtöbben nem óramû pontossággal mûködünk. A helyedben ovulációs tesztet használnék. A tüszõrepedés általában a következõ mensi elõtt 14 nappal van. Tehát 27 napos ciklusnál a 13. napon, 33 napos ciklusnál a 19. napon (elvileg). Ha mondjuk a 12. naptól a 20. napig kétnaponta együtt vagytok, akkor bele kell essen a peteérés idõpontja :-)

Az ovulációs kalkulátorok csak akkor "mûködnek", ha minden hónapban percre pontos szabályos ciklusaid vannak. Sõt, még akkor sem biztos, mert a legtöbben nem óramû pontossággal mûködünk. A helyedben ovulációs tesztet használnék. A tüszõrepedés általában a következõ mensi elõtt 14 nappal van. Tehát 27 napos ciklusnál a 13. napon, 33 napos ciklusnál a 19. napon (elvileg). Ha mondjuk a 12. naptól a 20. napig kétnaponta együtt vagytok, akkor bele kell essen a peteérés idõpontja :-)
Mennyi a hõd?
A kérdező hozzászólása: Nem hõmérözök.
De ha most megméred és 37 körül van, akkor még van esélyed. Persze jó lenne tudni, mennyi az alaphõd, mert a mensi elõtti napon, vagy aznap reggel drasztikusan leesik, így ha most olyan 36.2-36.4 körül vagy, akkor nagy valószínûséggel meg fog jönni. Bármilyen szokatlan tüneted van?
A kérdező hozzászólása: Honnam tudom az alaphõt? Nem igazán értek hozzá. Bár már egyszer hõmérõztem és akkor babás is lettem, de sajnos elment.
A kérdező hozzászólása: Elõvettem az akkori naptárat. A mensi után 36, 5 volt, innen csökkent 36, 1-ig, majd szépen emelkedett 36, 7; 36, 8-ra. Ekkor lett pozitív a teszt. Most 36, 8 de nem reggel mértem. Vélemény?
A lényeg, hogy a ciklus elsõ felében van alaphõ, peteéréskor hirtelen felszökik (ez kb. 3-6 tized, mindenkinél változó) és fent is marad a ciklus második felében. Ha megjön a mensid, elõtte megint leesik - innen már lehet tudni, hogy sajnos nincs baba a dologban. Ha napokat késik a menstruációd és a hõ fent marad, akkor jöhet a teszt, mert vélhetõen babás vagy. Az alaphõ mindenkinél más, de kb. 36.2-36.6 között van, tehát ha most mondjuk 37 körül vagy, az jót jelent(het). Mérd meg most, bár a reggeli (ágymeleg) hõmérsékletet szokták javasolni.
Ha Neked az alaphõd 36.1 körüli, akkor ez simán jelenthet babát! Nekem 37-nél lett cak pozitív a tesztem, de az alaphõm is magasabb, 36.4 szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: A ma reggeli hõm 36, 9 volt. Igaz most is fel kellett kelnem, mert nem volt kéznél a hõmérõ. Az jó?
A kérdező hozzászólása: A hõm már 36, 5. Jó hamar leesett, és úgy néz ki meg fog jönni:(((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!