Találatok a következő kifejezésre: 29 napon lehet (93 db)

Lehet több a GYED mint a TGYÁS? Ma utaltak és még két nap thgys volt 29 nap gyed. A 29 napra kaptam annyit mint eddig 31 napra. Másnál is volt ez igy?

Legjobb válasz: Hát én is ezen lepõdtem meg.Minimál bérem volt 60000-61000 thgys-t kaptam.Most 2nap thgys-ra 4660ft-ot 29 napra br.69245ft ebbõl átutaltak 60985ft.-otEgész hónapra több lesz a gyed összege mint a thgys.

A kérdező hozzászólása: Hát én is ezen lepõdtem meg.Minimál bérem volt 60000-61000 thgys-t kaptam.Most 2nap thgys-ra 4660ft-ot 29 napra br.69245ft ebbõl átutaltak 60985ft.-otEgész hónapra több lesz a gyed összege mint a thgys.
A gyednek kevesebbnek kell lennie, mert abból már adót is vonnak .Nekem legalábbis így volt, 20000-rel kaptam kevesebbet.
Lehet hogy a kevesebb bruttóval alacsonyabb adósávba kerültél, így többre jön ki mint a magasabb bruttós adósávval.Én ha béremelést kaptam mindíg rosszul jártam, mert a magasabb adósáv miatt kevesebbet kaptam mint elõtte.Képzeld most szülés elõtt kevesebb nettóval jöttem el gyedre, mint amit 1, 5 évvel azelõtt kaptam.Pedig 20000-rel emelték idõközben az alapom.Kitolás igaz?

Mi lehet velem? 29-32naposak a ciklusaim.29 naphoz számítva ma egy hete, hogy késik.

Csütörtökön (4nap késés után) pozitív lett a tesztem, igaz nem olyan erős mint a kontroll csík, de pozitív. Másnap is teszteltem, de az meg már negatív lett, a mai tesztem is. Menses sehol. Valaki volt hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: A fentiek arra utalnak, hogy terhes voltál, de felszívódott a petezsák sajnos. Ha így van, hamarosan megjön a vérzés is. Ha gondolod, azért menj el dokihoz. Minden jót neked!

A fentiek arra utalnak, hogy terhes voltál, de felszívódott a petezsák sajnos. Ha így van, hamarosan megjön a vérzés is. Ha gondolod, azért menj el dokihoz. Minden jót neked!
Szia. Én pont így voltam júniusban ahogy te leírtad nekem majdnem 2 hét késés után megjött. Hogy mi van ilyenkor azt nem tudom én voltam dokinál a terhességet kizárta. Azért pár nap múlva ha nem jönwmeg tesztelj még egyet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon örültem a pozitív tesztnek, de már tudom, hogy nincs baba, csak rossz ez a várakozás, hogy mégsem jön meg.
Mióta szeretnél babát? Én medi-lab-bal teszteltem mensi napján elég erõs pozitívat rá 2napra már halványabb volt szintén a medi-lab. 2.teszt után 3napra tehát 5nap késésnél a medi-lab már alig kivehetõ 2.csíkos lett 9nap késésnél volt totál negatív. Elmentem dokihoz és azt mondta mit az elsõ válaszoló leírt. Azóta sem sikerült a baba. 2-es voltam.
A kérdező hozzászólása: Ez már az 5. terhességem lenne. Ebbõl egy kisfiam van, a többit sajnos elveszítettük. Az utolsó vetélésem óta 14 hónap telt el, de nem adjuk fel!
Nagyon sajnálom! Ne is adjátok fel, mi sem adjuk bár 26 hónapja ez az egy majdnem terhességem volt. :-(
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnállak! Majd csak eljön a mi idõnk is! :-)
Remélem minél hamarabb eljön az idõ hogy végre sikerül. Majd írd meg azért ha van változás! Kitartás!!!

Ha 29 napra jott meg a menstruaciom akkor lehet hpgy mostantol rendszeres lesz?

(azthiszem) 29 napra jott meg a menstruaciom. eddog kb. 6-szor menstrualtam de azok nem voltak pontosak. most hogy igy rendesen jott meg lehet hogy ezentul is igy fog? 13/l :)

Legjobb válasz: NEM a 28 napos a rendes, hanem ha mindig kb ugyanannyiidö telik el a két menzesz között. Ez akkor is rendes, ha mindig 21 nap, meg akkor is, ha 35 nap, a lényeg, hogy pár nap eltéréssel ugyanannyi legyen. Ha rendszeresen 21 napnál rövidebb, vagy 35-nél hosszabb, akkor célszerü orvoshoz menni, mert az már lehet hormonprobléma is.

NEM a 28 napos a rendes, hanem ha mindig kb ugyanannyiidö telik el a két menzesz között. Ez akkor is rendes, ha mindig 21 nap, meg akkor is, ha 35 nap, a lényeg, hogy pár nap eltéréssel ugyanannyi legyen. Ha rendszeresen 21 napnál rövidebb, vagy 35-nél hosszabb, akkor célszerü orvoshoz menni, mert az már lehet hormonprobléma is.
Egyáltalán nem biztos, sokunknak csak 17 éves kora körül vált rendszeressé.
Ezt elõre nem lehet tudni, hogy mikor válik rendszeressé. Általában az elsõtõl számítva 2-3 éven belül kell beállnia a menstruációnak. Viszont nem csak a 28 napos ciklus számít normálisnak. 21 és 35 nap között normális.
A kérdező hozzászólása: bocsi a helyesirasi hibakert:( telefonrol irtam
A kérdező hozzászólása: Bocsi 2.valaszolo nem kek kezet akartam hanem zoldwt de telefonrol alig latom :-(
Mennyi a hõd?
A kérdező hozzászólása: Nem hõmérözök.
De ha most megméred és 37 körül van, akkor még van esélyed. Persze jó lenne tudni, mennyi az alaphõd, mert a mensi elõtti napon, vagy aznap reggel drasztikusan leesik, így ha most olyan 36.2-36.4 körül vagy, akkor nagy valószínûséggel meg fog jönni. Bármilyen szokatlan tüneted van?
A kérdező hozzászólása: Honnam tudom az alaphõt? Nem igazán értek hozzá. Bár már egyszer hõmérõztem és akkor babás is lettem, de sajnos elment.
A kérdező hozzászólása: Elõvettem az akkori naptárat. A mensi után 36, 5 volt, innen csökkent 36, 1-ig, majd szépen emelkedett 36, 7; 36, 8-ra. Ekkor lett pozitív a teszt. Most 36, 8 de nem reggel mértem. Vélemény?
A lényeg, hogy a ciklus elsõ felében van alaphõ, peteéréskor hirtelen felszökik (ez kb. 3-6 tized, mindenkinél változó) és fent is marad a ciklus második felében. Ha megjön a mensid, elõtte megint leesik - innen már lehet tudni, hogy sajnos nincs baba a dologban. Ha napokat késik a menstruációd és a hõ fent marad, akkor jöhet a teszt, mert vélhetõen babás vagy. Az alaphõ mindenkinél más, de kb. 36.2-36.6 között van, tehát ha most mondjuk 37 körül vagy, az jót jelent(het). Mérd meg most, bár a reggeli (ágymeleg) hõmérsékletet szokták javasolni.
Ha Neked az alaphõd 36.1 körüli, akkor ez simán jelenthet babát! Nekem 37-nél lett cak pozitív a tesztem, de az alaphõm is magasabb, 36.4 szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: A ma reggeli hõm 36, 9 volt. Igaz most is fel kellett kelnem, mert nem volt kéznél a hõmérõ. Az jó?
A kérdező hozzászólása: A hõm már 36, 5. Jó hamar leesett, és úgy néz ki meg fog jönni:(((

Ez a 29 napom nem érezek olyan menziszerű görcsöket csak picit.32. napra nem várom . Lehet baba?

Legjobb válasz: Még várj türelemmel néhány napot. Nekem egy hetet késett, de sajnos egy hét után megjött, pedig kezdtem beleélni magam. Gorcseim pedig 4 napig voltak a nem várt elõttõl. Tudod mit, igen, lehet baba.

Még várj türelemmel néhány napot. Nekem egy hetet késett, de sajnos egy hét után megjött, pedig kezdtem beleélni magam. Gorcseim pedig 4 napig voltak a nem várt elõttõl. Tudod mit, igen, lehet baba.
Nálam ez úgy volt hogy elsõ hónapban amikor próbálkoztunk már a mensi elõtt 1 héttel mensi érzésem volt. Gondoltam összejött a baba(elsõ terhességem is elsõre sikerült), még enyhe hányingert is éreztem néha de megjött. Köv hónapban nem volt mensi érzés csak hasszurka és a nemvárt elõtt 2 nappal éreztem kis mensis szerû görcsöt este. Gondoltam megint nem sikerûlt, így akkor este meg is csináltam a tesztet hogy ne is reménykedjek és halványan de pozitív lett:)

Hogy lehet az hogy 31 napos ciklusaim vannak és az ovu teszt a 14. napon + a 15. negatív volt. Akkor nem a 29 napon kellene mensizni?

Legjobb válasz: A 15. napon volt a tüszõrepedésed, ez után jön a ciklusod második fele, a luteális fázis. A luteális fázis normális hossza 12-16 nap. Egy nõnél általában állandó. Ezek szerint neked 16 nap. MInden rendben, ne aggódj. :-)

A 15. napon volt a tüszõrepedésed, ez után jön a ciklusod második fele, a luteális fázis. A luteális fázis normális hossza 12-16 nap. Egy nõnél általában állandó. Ezek szerint neked 16 nap. MInden rendben, ne aggódj. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi

4 éve menstruálok, 27-29 napra szokott megjönni, de 3 napja késik. Mi lehet a baj?

Terhes biztos nem vagyok, hacsak nem a Szentlélek szállt le rám...

Legjobb válasz: 15 évesen teljesen normális, ha néha késik pár napot ;)

15 évesen teljesen normális, ha néha késik pár napot ;)
A kérdező hozzászólása: De nekem már nagyon pontos szokott lenni...
Nekem is 4, 5 éve megvan, eddig sosem késett, inkább mindig elõbb jött meg. Erre most késett 3 napot, de ma megjött. :) Nem is aggódtam, mert mostanában sok nõ írja, hogy késik nekik, sokan ezt a nagy meleggel indokolják. Vannak jelek, hogy meg fog jönni, vagy semmi?
A kérdező hozzászólása: fáj a hasam kicsit, de nem kimondottan görcsöl, sokat pisilek...
Mivel mást nagyon tudsz csinálni, szerintem adj még neki pár napot, próbálj meg nem izgulni, attól is csúszhat. A székrekedéssel meg a hegyes dologgal nem tudom mennyire van kapcsolatban. :/ Elõzõ, 18L.
Kimaradt egy "nem" szó. :)
tök mindegy, eddig pontos volt-e, de 15 évesen mégy nem teljesen állt be a hormonháztartásod, a több pisilés és a kis hasfájás lehet PMS tünet, szóval lehet holnap megjön ;)...ha viszont egy héten belül nem jön meg, akkor a magad megnyugtatására keress fel egy nõgyógyászt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

31 napon vagyok, a 29. napon negatívat teszteltem de még mindig nem jött meg. Már 4 napja mindjárt megjön érzésem van, úgy érzem állandóan mintha fullra tele lenne a hasam, kicsit feszülnek a melleim. Lehet még baba vagy? Mikor teszteljek?

Teljesen száraz vagyok, semmilyen folyásom nincs. Nagyon levertnek érzem magam és szédülök.

Legjobb válasz: Amíg meg nem jön, van remény. tesztelni bármikor érdemes, a HCG mennyisége kétnaponta megduplázódik terhesség esetén. Azaz ha tegbapelõtt épp nem mutatta ki a teszt, akkor holnap már épp kimutathatja.

Amíg meg nem jön, van remény. tesztelni bármikor érdemes, a HCG mennyisége kétnaponta megduplázódik terhesség esetén. Azaz ha tegbapelõtt épp nem mutatta ki a teszt, akkor holnap már épp kimutathatja.
Mikor kellett volna megjönnie? Megy a drukk, hogy hamarosan pozitívat teszteljél, míg nem jön meg van remény!!! Írj majd ha csináltál újra tesztet és, hogy mi lett!!!
Szia! Csináltál másik tesztet?Hogy vagy, mi újság van veled?
A kérdező hozzászólása: Csináltam megint tesztet, és halványan de OTT A CSÍK!!!! Nagyon boldog vagyok!
Jújj de jó!:-)Halvány csík is csík!!!!Akkor még halkan de annál nagyobb szeretettel Gratulálok!!!!Írd meg légyszi ha voltál orvosnál, hogy mi újság van! Puszi Ági(utolsó voltam)

Mire lehet abból következtetni, hogy PÉ után 6-7 nappal elkezd gorcsölni a hasam, mintha megjönne, de nem jön meg, hanem rendesen 29 napra?

Miért kezd el fajni a hasam már ennyivel elötte? Babát szeretnénk és nem tudom, hogy ezzel forduljak-e dokihoz. Már fél éve próbálkozunk, elötte ilyen tapasztalatom nem volt, csak most, mióta figyelem a ciklusom. Más tünetem nincs. 1 hónapja szedek agnus castus golyócskákat. El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Most én is így voltam tegnap elõtt, 6 nap tüszõrepedés után pici vérzés mensziszerû görcsök. Azóta semmi csak fáj a mellem. Remélem babásak leszünk!1 hét és kiderül.

Most én is így voltam tegnap elõtt, 6 nap tüszõrepedés után pici vérzés mensziszerû görcsök. Azóta semmi csak fáj a mellem. Remélem babásak leszünk!1 hét és kiderül.
pé után 6-7 nappal kezdõdik a beágyazódás, kb.5napig tart. reméljük azt érzed.

Mi lehet ez? Clostis hónapban vagyok.14.15. napon volt pozitív az ovu tesztem, és rá a 14. napra meg szokott jönni. Elvileg a 28.29. napra nem vártam, és nem is jött. Ma vagyok a 31-en és a tessztem negatív.

Nagyon elkeseredtem, régóta próbálkozunk :(

Legjobb válasz: Ja, és természetesen ultrahangos követésen is voltam, és ott is mondták, hogy van peteérésem.

A kérdező hozzászólása: Ja, és természetesen ultrahangos követésen is voltam, és ott is mondták, hogy van peteérésem.
A closti okozhat petefészek cisztát, ami okozhat ilyen zavart. Ha nem jön meg, menj dokihoz és nézesd meg.
Bár mondjuk az ultrahang látta volna ha cisztád van. Nem tudom, csinálj még egy tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!