Találatok a következő kifejezésre: 29 hetesen merjek (3 db)

Vonatozhatok 29 hetes terhesen? Ha nem tapogatok össze semmit, ha IC -vel utazom, akkor megtettem mindent? 3 óra lenne az út. Nem tudom el merjek -e indulni vele?

Legjobb válasz: Kedves 10:58-as szerintem most ebben a h1n1 "kismama paráztatós " idõszakban egyáltalán nem furcsa ilyen kérdés. Kérdezõnek: nyugodtan menj, csak tényleg szerezz be valamilyen fertõtlenítõ kendõt és vigyél magaddal egy csomó zsebkendõt, ha wc-re kell menned, ne fogdosd össze a kilincset sem, csak zsepivel. + ha nem csúcsidõben mész, igyekezz a pénztárossal megbeszélni, hogy ne ültessen melléd senkit, ha meg tudja oldani. Jó utat és boldog babavárást(-:

Kedves 10:58-as szerintem most ebben a h1n1 "kismama paráztatós " idõszakban egyáltalán nem furcsa ilyen kérdés. Kérdezõnek: nyugodtan menj, csak tényleg szerezz be valamilyen fertõtlenítõ kendõt és vigyél magaddal egy csomó zsebkendõt, ha wc-re kell menned, ne fogdosd össze a kilincset sem, csak zsepivel. + ha nem csúcsidõben mész, igyekezz a pénztárossal megbeszélni, hogy ne ültessen melléd senkit, ha meg tudja oldani. Jó utat és boldog babavárást(-:
2 hete utaztam 2 órát IC-vel oda amjd vissza. akkor még CSAK 10hetes terhes voltam...nem kell túlaggódni, nincs semmi baj. nem kell bevonzani.nyugi. boldog babavárást!
Szerintem nyugodtan.
Szerintem menj nyugodtan. Max annyit még tehetsz, hogy veszel fertötlenitö kendöt és azzal megtörlöd a kezed. Jó utat
Úr Isten! Ilyen kérdést miért kell feltenni?! Hol élsz, burokban? 30 hetesen mentem államvizsgázni vonattal, elõtte hetente 2-3 alkalommal jártam vizsgázni. Oda-vissza 2 óra volt az út, de ilyen kérdés meg sem fordult a fejemben. Kismama vagy nem beteg!
Ha jól érzed magad, rendben van a közérzeted, akkor szerintem nyugodtan menjél csak! A túlzó féltés, aggósás sem feltétlen jó! Légy körültekintõbb s nem lesz gond! Kellemes utazást!

29 hetesen el merjek indulni a barataimhoz 2 napra egy nyaraloba? 2-3 orara leszek a varostol, ferjemtol.

Legjobb válasz: Ha nem voltak eddig gondok a terhességed alatt és most sem érzel semmi különöset és abban a nyaralóban megfelelõ körülmények vannak biztosítva számodra, akkor szerintem nyugodtan elmehetsz. Telefon azért legyen nálad, mármint ha egyáltalán lesz ott hálózat. De remélem, hogy lesz, mert ilyenkor úgy gondolom fontos telefonközelben lenni, akkor is, ha ott vannak a barátaid. Nálam mindig itt van.

Ha nem voltak eddig gondok a terhességed alatt és most sem érzel semmi különöset és abban a nyaralóban megfelelõ körülmények vannak biztosítva számodra, akkor szerintem nyugodtan elmehetsz. Telefon azért legyen nálad, mármint ha egyáltalán lesz ott hálózat. De remélem, hogy lesz, mert ilyenkor úgy gondolom fontos telefonközelben lenni, akkor is, ha ott vannak a barátaid. Nálam mindig itt van.
simán. azért nézd meg az ottani kórház pontos címét, csak a biztonság kedvéért. én szülés elõtt 3 héttel Sárváron utazgattam, ahelyett, hogy Budán lógattam volna magam. szerintem csomagolj és jó pihit
Ez miért kérdés? Megint ott tartunk, hogy a terhesség nem betegség, hanem egy állapot. Én 28 hetesen nyaraltam egy hetet az ország másik felében. Még csak az sem fordult meg a fejemben, hogy a kórház címét megkeressem. Nem kell mindent túlparázni!!
A kérdező hozzászólása: Eddig rendben volt minden, telefon lesz.Koszi szepen!
Én 30 hetes vagyok, és hétvégén indulunk egy tengerparti nyaralásra. Dokimat felhívtam, kikértem a véleményét, és azt mondta nyugodtan induljak el, persze elõtte megvizsgál. Én eléggé parázok, de nem fogok mászkálni sokat, a szállodai szobában pihengetek, nem erõltetem meg magam. Szerintem a 2 nap nem gáz, fõleg ha nem is mész messze!

29 hetesen neki merjek vagni egy hosszu autoutnak (Dania-Magyarorszag-Dania) persze nem egyedul es nem mint sofor?

Legjobb válasz: Elvileg igen,bár nekem a doki azt mondta,hosszú útnál mindig pihenni kell 1-2 óránként. Nem tudom mennyi idõre mész,de szerintem szenvedni fogsz..

Elvileg igen, bár nekem a doki azt mondta, hosszú útnál mindig pihenni kell 1-2 óránként. Nem tudom mennyi idõre mész, de szerintem szenvedni fogsz..
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. Ha csak a szenvedes szol ellene, akkor valoszinuleg nekivagok.
tudom, hogy nem ugyan az, de mi 20 hetesen voltunk egy kis európai körúton, összesen 5100 km volt oda-vissza. nagyon jól viselte a babó, meg a párom szerint én is :) 2-3 óránként megálltunk pihenni, sokat mozogtam ilyankor. egyébként én is egy magyaro.-dánia-magyaro.utat tervezek szeptemberben kocsival.
A kérdező hozzászólása: :-) Jol van, ha Te is, akkor en is. Amugy meg csak 20 hetesek vagyunk. Csutortokon es tegnap repultunk, es a meglepettsegen kivul nem problemazott a gyermek. Csak hat azon a szeptemberi uton vacillalok, mert azert nem szeretnek a tuzzel jatszani feltetlenul.... Kellemes utazgatast nektek is :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!