Találatok a következő kifejezésre: 29 hetesen hogy (130 db)

29 hetesen hogy érzitek magatokat? Miket csináltok meg és mi az amit már nem? Mennyit pihentek? Elkezdtétek már a készülődést? Babaágy, berendezés, ruhák készítése, stb?

Legjobb válasz: 30hetes 5napos vagyok elkészitettem a ababaruhákat pár hét és az enyém is készen áll az útra sokat ne tudok pihenni hiszen a második gyeremek lesz most keresek komodot még mert annyi a ruha mint égen a csillag nem tudom hova tenni. befordult a baba fejvégü egyelöre,2000 méhszájam van attol még ugyanugy élem a hétköznapokat de estére már hulla fáradt vagyok

30hetes 5napos vagyok elkészitettem a ababaruhákat pár hét és az enyém is készen áll az útra sokat ne tudok pihenni hiszen a második gyeremek lesz most keresek komodot még mert annyi a ruha mint égen a csillag nem tudom hova tenni. befordult a baba fejvégü egyelöre, 2000 méhszájam van attol még ugyanugy élem a hétköznapokat de estére már hulla fáradt vagyok
szia! holnap töltöm a 30. hetet :) még sehogy nem állunk, azaz most újítjuk fel a lakást. szigeteljük a tûzfalat, stb... elvileg Karácsonyig végzünk vele. utána kezdünk csak bele a baba cuccok összeszedésébe. van már pár ruhánk, kiskádunk, babakocsink, játékok, szóval elég sok minden, de még annál több hiányzik :) ezeket januárban szerezzük be, a kisággyal együtt. mindent csinálok, pár napja fejeztem be a tapétakaparást (persze létrára nem másztam. emellett annyit pihenek amennyit csak tudok, hiszen a baba mellett már nem sok idõm lesz ezekre :) a karácsonyt idén kihagynám egyéb okok miatt, de ez mellékes :) te hogy vagy? hogy álltok?
A kérdező hozzászólása: Én ma vagyok 29 hetes, van két 3 éves ovis örökmozgóm, akik többet vannak itthon mint oviban kisebb köhögés, takonykór miatt. Úgyhogy a pihenésrõl ne beszéljünk.:) Sajnos a lábam a visszereim miatt nem nagyon bírom, gyógyharisnyát hordok, plusz injekciózom is. a házimunka szinte az enyém, a férjem sokat dolgozik. a pocakom egyre többet keményedik, ebbõl is gondolom kicsit visszább kéne venni. Méhszájat nekem még nem néztek, 32 hetesen kell majd mennem uh-ra + dokimhoz. a kiságyat még nem raktuk össze, babakocsit a jézuska hozza, a ruhák pakolásával nekem is gondom lesz, nem nagyon van hely, még varázsolnom kell vmit, legalább az egyik pelenkázó komódot szabaddá kell tenni. Köszönöm, hogy írtatok! További szép napot!

29 hetes kismamák hogy vagytok?

Hanyadik baba? Hogy érzitek magatokat? Kisfiú vagy kislány? Esetleg a nevét tudjátok már? Hogy álltok a vásárlásokkal?

Legjobb válasz:
Szia! Én most vagyok 29 hetes. Elsõ baba, kislány lesz, Bíbor Anna lesz a két keresztneve. Jól vagyunk. Sokat mocorog, szép nagy baba. Szerencsére még alig híztam, de volt rajtam min. 10 kiló felesleg, amitõl évek óta nem tudok megszabadulni. Voltam már kövérebb is, akkor nagy nehezen lement 10 kiló, féltem hogy terhesen is könnyen jönnek majd fel a kilok, de szerencsére eddig nem. Viszont lehet gond van a cukrommal, holnap megyek nõdokihoz és majd õ dönt hogy tovább küld-e diabetológushoz. A belgyógyász jónak mondta a 2 órás 7.8 cukrot, védõnõ szerint magas. Egyébként 30 éves vagyok. Van már bölcsö, kiságy+matrac, pelenkázó komód, multifunkciós babakocsi. Kölcsön kaptunk babamérleget és etetõszéket. Babaruha is van 56,62 jó sok. Majd még nagyobbakat kell beszerezni. Sok apróság kell majd még! Annus

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Én most vagyok 29 hetes. Elsõ baba, kislány lesz, Bíbor Anna lesz a két keresztneve. Jól vagyunk. Sokat mocorog, szép nagy baba. Szerencsére még alig híztam, de volt rajtam min. 10 kiló felesleg, amitõl évek óta nem tudok megszabadulni. Voltam már kövérebb is, akkor nagy nehezen lement 10 kiló, féltem hogy terhesen is könnyen jönnek majd fel a kilok, de szerencsére eddig nem. Viszont lehet gond van a cukrommal, holnap megyek nõdokihoz és majd õ dönt hogy tovább küld-e diabetológushoz. A belgyógyász jónak mondta a 2 órás 7.8 cukrot, védõnõ szerint magas. Egyébként 30 éves vagyok. Van már bölcsö, kiságy+matrac, pelenkázó komód, multifunkciós babakocsi. Kölcsön kaptunk babamérleget és etetõszéket. Babaruha is van 56, 62 jó sok. Majd még nagyobbakat kell beszerezni. Sok apróság kell majd még! Annus
Szia! Én most vagyok 29 hetes. Szeptember 29re vagyok kiirva. Elsõ baba, kislány lesz, Bíbor Anna lesz a két keresztneve. Jól vagyunk. Sokat mocorog, szép nagy baba. Szerencsére még alig híztam, de volt rajtam min. 10 kiló felesleg, amitõl évek óta nem tudok megszabadulni. Voltam már kövérebb is, akkor nagy nehezen lement 10 kiló, féltem hogy terhesen is könnyen jönnek majd fel a kilok, de szerencsére eddig nem. Viszont lehet gond van a cukrommal, holnap megyek nõdokihoz és majd õ dönt hogy tovább küld-e diabetológushoz. A belgyógyász jónak mondta a 2 órás 7.8 cukrot, védõnõ szerint magas. Egyébként 30 éves vagyok. Van már bölcsö, kiságy+matrac, pelenkázó komód, multifunkciós babakocsi. Kölcsön kaptunk babamérleget és etetõszéket. Babaruha is van 56, 62 jó sok. Majd még nagyobbakat kell beszerezni. Sok apróság kell majd még! Annus
Bocs, akartam még hozzá írni és elküldte még egyszer. Kedves kérdezõ te is mesélsz magatokról? Annus

29 hetes vagyok, és az normális, hogy a baba fejét nagyon érzem a hólyagomnál? Nem túl korai ez még?

Érzem ahogy mozgatja a kis buksiját,és olyankor iszonyatosan fáj a hólyagom. Attól félek nehogy hamarabb megszülessen,mivel már ilyen korán befordult. Kicsit meg is rövidült a nyakcsatornám 2000 -es. Szerintetek?

Legjobb válasz: En is 29 hetes vagyok es en is ugy erzem, ahogy te irod es az oldalbordaimat rugdossa. Az a helyzet , hogy en kulfoldon elek es itt nem vizsgalnak meg egesz terhesseg alatt, ugyhogy nem tudom mi lehet. En is kivancsi volnak erre

En is 29 hetes vagyok es en is ugy erzem, ahogy te irod es az oldalbordaimat rugdossa. Az a helyzet , hogy en kulfoldon elek es itt nem vizsgalnak meg egesz terhesseg alatt, ugyhogy nem tudom mi lehet. En is kivancsi volnak erre
A kérdező hozzászólása: Szia! Én olyat nem érzek a bordámnál, inkább két oldalt szokott mozgolódni. De a fejével határozottan feszít odalent. Hol élsz?
29 hetesen már nekem is be volt fordulva igaz nekem 3000-es még mindig a méhnyakam. 36 hkm
A kérdező hozzászólása: És te is érzed, hogy ott lent mozgatja a fejét? Azért érdekel ez ennyire, hogy nincs e túl lent nekem? A bordáimat a rugdalózások meg sem közelítik, ebbõl gondolom, hogy nagyon lent van.
Elso vagyok Cypruson elek, itt ilyenek a doktorok. Nem is pillantnal meg csak Uh-val
bocsi pillantanak
3-as vagyok. Nekem se rugdossa a bordáimat, most se és eddig sem! mindig inkább az oldalammal játszadozik! :)


29 hetes terhes vagyok! Reggel úgy ébredtem, hogy egy tenyérnyi folt volt a hálóingemen. Ilyen korán ennyi előtej normális? Akkor ez már azt jelenti lesz majd tejem tudok szoptatni, vagy ez még nem jelent semmit?

Legjobb válasz: Szia én is 29 hetes vagyok nekem is van egy nagyon kevés elõtejem,nem folyik csak nedves tõle a mellbimbóm,ez normális ilyenkor van akinek már a 20 hétben van ez hormon függõ,van akinek meg egyáltalán nincs,de ez nem függ össze a szülés utáni tejbélövélessel,anyukámnak nem volt elõteje még is szoptatott,barátnõmnek sem volt õ is szoptatott. Jó lenne ha ebbõl lehetne következtetni és megnyugodhatnánk de csak pozitívan,én tudom ,hogy lesz tejem és fogok szoptatni!Nem adom fel! :D Boldog babavárást!

Szia én is 29 hetes vagyok nekem is van egy nagyon kevés elõtejem, nem folyik csak nedves tõle a mellbimbóm, ez normális ilyenkor van akinek már a 20 hétben van ez hormon függõ, van akinek meg egyáltalán nincs, de ez nem függ össze a szülés utáni tejbélövélessel, anyukámnak nem volt elõteje még is szoptatott, barátnõmnek sem volt õ is szoptatott. Jó lenne ha ebbõl lehetne következtetni és megnyugodhatnánk de csak pozitívan, én tudom , hogy lesz tejem és fogok szoptatni!Nem adom fel! :D Boldog babavárást!
nem sokat sajna..:( a fiamnál is volt elõtejem, tejem viszont alig, mondjuk ott sok komplikáció volt, igazából az elsõ 2 hétben enni sem tudtam és aggódtam a fiamért, aki intenzíven volt és ott már tápszert kapott. most pozitívan állok hozzá, én még csak 21 hetes vagyok, de már most szokott lenni pár csepp, remélem õt tudom majd szoptatni. nekem most kislányom lesz.
November 21re vagyok kiírva és úgy néz ki kislány lesz Emese Anna.:) És te? Neked kislány vagy kisfiú lesz?Hogy viseled?
Ez semmit sem jelent.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokta, remélem én is tudom majd szoptatni kis babókámat :) Mire vagy kiírva? Tudod már mid lesz?
A kérdező hozzászólása: November 23. Kisfiú, Márk lesz a neve. Még jól viselem, bár a melegek nagyon megviseltek.Rengeteget mocorog, rugdos :)

29 hetes kismamák, hogy vagytok?

Hogy vagytok? Milyen nem? a pocaklakó? Név van már? Hány kilónál tartotok? Panaszotok van? Hogy álltok a ruha mosással, gyerek szoba berendezéssel? Valamilyen vitamint szedtek?

Legjobb válasz: Szia!Nekem már egyre nehezebb,fõleg éjszaka megfordulni!Kislányunk lesz,Zoé lesz a neve!4 hete voltam védõnõnél,akkor jártam +5 kg-nál!Egyre többet keményedek!És a gyomrom is sokat ég.Hamarosan elkezdem mosni a ruhácskákat,a kórházi pakkom már félig kész:)Elevitet szedek,de csak 2-3 naponta egyet!És te kedves kérdezõ? 29+4 hetes kismami

Szia!Nekem már egyre nehezebb, fõleg éjszaka megfordulni!Kislányunk lesz, Zoé lesz a neve!4 hete voltam védõnõnél, akkor jártam +5 kg-nál!Egyre többet keményedek!És a gyomrom is sokat ég.Hamarosan elkezdem mosni a ruhácskákat, a kórházi pakkom már félig kész:) Elevitet szedek, de csak 2-3 naponta egyet!És te kedves kérdezõ? 29+4 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Még nem tudjuk milyen nemû, szégyenlõsködött az ultrahangon. Ha lány akkor Boglárka Vivien lesz, ha fú akkor Tamás István. Jelenleg +6.8 kilónál járok. Elevitet, calciumot, magne b6-ot szedek. És vasat is el kell kezdenem, mert vérszegény vagyok:-(. Mosást nemsokára kezdem, kórházi csomagom még nincs kész.

29 hetesen normális, hogy sokat fáj a pocakom alja?

Olyan nehéz már vele mennem,vagy felkelnem!Olyan mintha húzódna vagy nem tudom,de este nagyon rossz és éjjel sem tudok már aludni t?le!Mit tudok tenni ellene?

Legjobb válasz: már 29 hetesen?:O

már 29 hetesen?:O
A kérdező hozzászólása: Jaj ne ijesztgess!
Nekem is van ilyen már kb a 28. héttõl. Nem biztos, hogy gond van, de ha mész az orvoshoz, akkor mondjad neki. Lehet atól, hogy nõ a méhed, de lehet mástól is. Nekem akkor azt mondta a doki, hogy van ey kis gyulladásom, és az is okozhat hasfájást. De ha erõsen fáj, vagy görcsöl, akkor mindenképpen szólj a dokinak!!!
A kérdező hozzászólása: Nem görcsöl hála az égnek, de nagyon húzódik és nem jó érzés majd hétfõn megyek a 30 hetes Uh-re majd ott mondom neki!
Nekem is húzodott már ennyi idõsen, tágul a méh, szedjél rá magnéziumot. Nekem is problémás az ágyban, fõleg, ha átfordulok egyik oldalról a másikra. Tehetsz kispárnát a hasad alá, ha oldalt fekszel, az segíthet. üdv, 33 heteske. ui.: ha nagyon nem múlna el, akkor kérdezz rá a dokinál, de ne aggódj.
Szia!Nekem is sokszor fáj éjjel a hasam, mikor megfordulok, és gyakran mikor többet megyek. Mondtam a dokinak, hogy olyan mintha csomókba állna néha a hasam. Azt mondta igyak 2-2.5 liter folyadékot, mert a méh szárazabb lehet, azért van ilyen érzésem. Szedek Magne B6-ot, sõt ha nagyon görcsöl, akkor NoSpa-t is kell, és iszom sokat. Azóta csak ritkán fáj. 28 hetes kismama
Szia, nekem is ez volt.. és már elég erõsek lettek ezek a fájdalmak.. nyilalások.. és a 31-32es ultrahangon mondtam neki... elötte magne B6-ot szedtem 3x1-et.. aztán a doki adott helyette receptre gyógyszertárban kevert magnézium kálciumot ... és azóta már alig érzem...
Nekem is kb ennyi hetesen kezdõdött, állandóan keménykedett a hasam. MagneB6, sok pihi, sok víz. Ettõl kezdve én kb 15 percet tudtam sétáni egyhuzamban...a végén már alig aludta éjjel. Sehogysem volt jó, és iszonyat fájt a csípõm mind a két oldalon ami kisurgárzott a lábamba... viszont elég gyorsan tágultam, több ismerõsöm is van aki így volt, az aki a terhesség (inkább)vége felé alig tudott már mozogni, menni stb. gyorsan szült....majd meglátjuk. Sok pihi az biztos!!!!!!És szólj a dokinak!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!kicsit megnyugodtam!Én még dolgozom hetente 2 alkalommal ilyenkor egy nap 3 km-t sétálok!Lehet ez is közre játszik!A folyadék bevitellel nincs gondom, mert elég sokat iszom!Remélem majd rendbe jövök.Elkezdek megint MagneB6-t szedni!Jó babavárást mindenkinek!

29 hetes kismami vagyok visszatért a hányingerem és még gyomorégésem is van. Mivel csökkenthetném a tüneteket hogy ne kelljen sok savlekötőt használni?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is kb a 29 héttõl idõnként (fõleg este) gyomorégésem van. Este semmi nehéz kaját nem eszem, lehetõleg húsfélét sem és így kicsit jobb lett. 32 hetes kismami

Szia! Nekem is kb a 29 héttõl idõnként (fõleg este) gyomorégésem van. Este semmi nehéz kaját nem eszem, lehetõleg húsfélét sem és így kicsit jobb lett. 32 hetes kismami
A gyomorégésre a Renie nagyon bevált nekem. 34 hetes kismami
A motilium az nagyon jó hányingerre, írassál a háziorvossal.Csak a terhesség elsõ 3 hónapjában nem szedhetõ!Quamatel minit használj gyomorégésre!
Nekem is volt gyomorégésem, fõleg a vége felé. Én ilyenkor korpáskekszet ettem, volt hogy éjjel is, mert annyira égett a gyomrom, hogy nem bírtam aludni. Tökéletesen nem mulasztja el, de csökkentõ az égõ érzést.
A tej elmullasztjaa gyomorégést. Próbáld ki.
A hányinger nálam ebbenaz idõben csak pár napig tartott, majd elmúlt.Azóta 2-3 alkalommal még jelentkezett, de nem vészes, csak 1-2 napos.A gyomorégés viszont rendszeres, csakritkán nincs.Én a rennie-t szedem rá, csak az vált be.Hiába ettem háztartási kekszet meg ilyesmi, nem segített.Ezt viszont szedhetjük terhesen.Esetleg néha amikor a torkomban van már szinte a sav, akkor felbüfizem.Kijön egy pici és utánna sokkal jobb.

29 hetes kismamaként normális, hogy a placenta 1. érettségi fokban van? A terhesség előrehaladtával milyen érettségi fokokban kell lennie?

Legjobb válasz: Teljesen normális, ne aggódj! Nekem 30 hetesen volt 1 fokban érettmajd 38 hetesen 1-2 fokban érett, most 39 hetes vagyok és nincs semmi baj. Van akinek már hamarabb elkezd öregedni a méhlepény és még túl is hordja a babát! Boldog babavárást!

Teljesen normális, ne aggódj! Nekem 30 hetesen volt 1 fokban érettmajd 38 hetesen 1-2 fokban érett, most 39 hetes vagyok és nincs semmi baj. Van akinek már hamarabb elkezd öregedni a méhlepény és még túl is hordja a babát! Boldog babavárást!
I. érettségi fok a 29. hét környékén normális, idõszerû! Egyszer csak el kell kezdeni elhasználódnia ha rendesen mûködik, nem?! :) van még II. III. és IV. fok is, nincs miért aggódnod!
Kissé korai. 32 hetes vagyok, nekem teljesen normális még. Ezt kérdezd meg az orvosod.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Csak 0-1-2-3 érettségi foka van a méhlepénynek. Nekem 33 hetesen már II. fokban volt, 36 hetesen III. fokban. Szombaton töltöm a 38. hetet, és semmi bajunk nincs. A védõnõm azt mondta, hogy nem húzom ki 40 hétig, az orvosom pedig azt, hogy még rá is húzhatok vele. Szóval ne aggódj, elõbb-utóbb elkezd öregedni az a méhlepény, lehet következtetni belõle, de azt inkább hagyd meg az orvosodnak.
Ugy tudom az klinika fuggo, hogy az erettseget 0-1-2-3-ban vagy I-II-III-IV-ben merik, oszinten szolva a neten sosem neztem utana. Nekem a 20. hettol I erettsegi foku es most vagyunk 28 hetesek. Igaz kontroll csak 2 het mulva lesz, majd akkor megtudom, hogy tovabbra is I foku vagy oregedett. Szerintem ez teljesen egyen fuggo, van akie gyorsabban oregszik, van akie lassabban......hogy mitol fugg, azt nem tudom.

29 hetes kismamák hogy vagytok? Mekkora a pocitok átmérője? Keményedés van? Mennyire vagytok készen a baba ruháival?

Legjobb válasz: szia! én szombaton töltöm a 29. hetet. alvással vannak gondjaim, sehogy se kényelmes, sokat fáj a derekam, keményedik is a poci többször egy nap és megvolt az elsõ jóslófájásom is. átmérõt nem mértem mostanában. eddig mindig azzal büszkélkedtem, hogy én nem híztam szinte semmit, erre mostanában olyan étvágyam van és fel is szaladt néhány kiló...babaruhákat rokonoktól kaptunk, babakocsi, babahordozó van :) és te hogy vagy?

szia! én szombaton töltöm a 29. hetet. alvással vannak gondjaim, sehogy se kényelmes, sokat fáj a derekam, keményedik is a poci többször egy nap és megvolt az elsõ jóslófájásom is. átmérõt nem mértem mostanában. eddig mindig azzal büszkélkedtem, hogy én nem híztam szinte semmit, erre mostanában olyan étvágyam van és fel is szaladt néhány kiló...babaruhákat rokonoktól kaptunk, babakocsi, babahordozó van :) és te hogy vagy?
Szia! Szinte semmi panaszom sincs tudok aludni, nem keményedek, nincsenek josloim. Igaz mostanába örülnék ha az étvágyam ne lenne ekkora eddig 8 kg-t hiztam. Pocim már szép nagy ha pontosan mértem 124 cm. Megvettünk minden ruhát és mindent amit szerettem volna!
30 hetes vagyok és a köldöknél 98cm a hasam. van már pár dolog amit megvettünk, holnap megyünk kiságyért, és babakocsiért. de még kell venni pár cuccot..pl kiskád..ágynemû még 1-2 kisruha.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Én is jól vagyok sajnos nekem is sokat keményedik a pociim:(de nem vészes.Baba ruhák nekem is minden megvan csak nem tudom mikor kezdjem el kimosni õket.Hasam köldöknél mérve 105cm.Sajnos az alvás nekem sem megy sehogy sem jó.Jövõ hét szerdán megyek ultrahangra már alig várom hogy lássam a pocilakót:) ))))Ja és Márknak fogják hívni.Kívánok nektek probléma mentes kelllemes babavárást, és könnyû szülést :)
sziasztok! én csütörtökön töltöttem a 29. hetet. a hasam most mértem meg, 119 cm, ha jól mértem. keményedni még sosem keményedtem. babaruhát eddig csak párat vettünk, néhány hosszú újjú felsõ volt leárazva a kikben. azon kívül kaptunk szinte mindent. kiságyunk már meg van, két komódunk is van, az egyik a pelenkázós lesz, kádat is kapunk a napokban, a szobát most festjük a hétvégén. még babakocsit kell venni, de sztem azzal már akkor is ráérünk, ha kint van a lurkó, meg egy hordozókendõt szeretnék. kb sztem ennyi, amit be fogunk szerezni. no meg persze a sok apróság kell még: gyógyszertári lomok, pelenka külsõ (moshatózni funk), és még ki tudja mi az, amire nem gondoltunk! derekam az szörnyû, pláne ha sokat kell hajolgatni, egyébként jól vagyok, jól viselem! imádom, ha mocorog! :)
A kérdező hozzászólása: Akkor neked nagy pocid van:) )) nekem mostanában sokat szúr a melkasomba nehezem kapok sajnos levegõt, de én is imádom mikor mocorog!:) ))))

HOgy vagytok 29 hetes kismamák? Van valami panaszotok?

Legjobb válasz: Én ma kezdtem el a 29. hetet (elsõ baba), szerencsére semmi panaszom nincs már a terhesség kezdete óta. Pár napja folyamatosan ehetnékem van, úgy érzem mindig éhes vagyok. Már elég nagy a pocim, 10 kilót híztam és fura, hogy már nem mozgok olyan könnyen. Holnap megyünk 4D re, nagyon várjuk már, ugyanis eddig nem mutatta meg magát a pockos. Te hogy vagy elsõ baba?Hogy érzed magad?

Én ma kezdtem el a 29. hetet (elsõ baba), szerencsére semmi panaszom nincs már a terhesség kezdete óta. Pár napja folyamatosan ehetnékem van, úgy érzem mindig éhes vagyok. Már elég nagy a pocim, 10 kilót híztam és fura, hogy már nem mozgok olyan könnyen. Holnap megyünk 4D re, nagyon várjuk már, ugyanis eddig nem mutatta meg magát a pockos. Te hogy vagy elsõ baba?Hogy érzed magad?
A kérdező hozzászólása: nekem is elsõ baba. Én minden kis tünetre figyelek. Szokott szurdogálni alul a pocim, és folyamatosan aggódom. Nem tudok tõle szabadulni. Én is elég sokat híztam, kb. 11-12 kg-ot! És hol van még május 5.e!? :) Mikorra vagy kiírva? Ilyenkor már biztosan nagyon jó lesz a 4D, mi 24. héten voltunk, megmutatta az arcocskáját, de még vékonyka volt. Most már biztos husibb.
Ez érdekes elvileg én is május 5- re vagyok, voltam kiírva(pécs), az új orvos szerint azonban május 2, majd kiderül. Kislány vagy kisfiú lesz nálatok? Ne aggódj a szurka miatt, mindig csak pozitívan gondolkodj, és akkor minden rendben lesz. Mennyit mozog a baba? Én már nem rúgásokat érzek, inkább amolyan mozdulatokat, mintha a hasfalamat nyomná. Biztos egyre kisebb a helye...
A kérdező hozzászólása: Én tegnap léptem be a 29. hétbe, nekünk úgy mondta a doki hogy május 3-7-ig érkezhet! Úgyhogy én a középidõt nézem, tehát május 5. ! :) Próbálok pozitívan gondolkodni, de nehéz. Nekünk kisfiú lesz.
A kérdező hozzászólása: Amúgy van mikor aktív a baba, van mikor lustább, ha aktív akkor szinte 20 percet pihen, utána megint mocorog. De igen, én sem rugdosásokat érzek, hanem inkább azt hogy kinyomja valamilyét, és helyezkedik. De ez szerintem sokkal jobb érzés. :) És a te babád mennyit mozog?
én 28+4 napos vagyok.Az enyém is kisfiú.Én elvileg május 8 klinika, és ahogy írta itt már más is, én állandóan ennék.eddig már 9 kiló jött fel rám. Nekem is már nem csak rúgásokat hanem elég komoly mutatványokat csinál a pici.Nagyon aktív.sokat hullámzik a hasam.
Szia. Én kedden leszek 29hetes, és a harmadik gyermekünket várjuk, aki szintén kisfiú lesz.:) ) Az elején nagyon problémás volt a terhességem, de már a 6hónaptól kezdve, elég jól vagyok. Eddig 13kg-t híztam, 46-al kezdtem ezt a terhességemet is. Nekem is csinál olyan mutatványokat a pocimban, hogy csak ámulunk a párommal meg a gyerekekkel. Mi lesz a neve a babáitoknak?
Az enyémnek eddig Krisztián volt a neve, de már most változott Marcellre.:)
Sziasztok! Tegnap voltunk 4d-n és most már tudjuk:KISLÁNY! Elég sokat mocorog délelõtt- ebéd körül- délután 5 körül-na meg este az igazi. Boldog babavárást mindenkinek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!