Találatok a következő kifejezésre: 29 hetesen babám súlya (2 db)

29 hetesen a babám súlya 1370.6 gramm. Ez jó? Vagy nagy babám lesz?

Legjobb válasz: Szia! Ne izgulj, nekem 29 hetesen 1350 gr volt,és a doki azt mondta, h a méretek alapján szorítva van meg a 29 hét.Most 32 hetesen teljesen a korának megfelelõ méretei vannak.Teljesen rendben van a babód súlya! Kellemes babóvárást!:-)

Szia! Ne izgulj, nekem 29 hetesen 1350 gr volt, és a doki azt mondta, h a méretek alapján szorítva van meg a 29 hét.Most 32 hetesen teljesen a korának megfelelõ méretei vannak.Teljesen rendben van a babód súlya! Kellemes babóvárást!:-)
Szia. Ez teljesen jó. De itt egy jópofa oldal, ahol nyomon követheted a hetek alapján a baba méreteit. http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. Üdv, 38 hetes kismama
Szia, nekem 30 hetesen 1640 gramm volt, szerintem a tiéd súlya is teljesen jó. Most vagyok a 36. hétben és 2600 grammos, nem gondolom nagy babának, épp jónak érzem, remélem 3 kg körülinek érkezik. Sok boldogságot!
Ez teljesen rendben van.
Nekem 27 hetesen volt 1300 :D Csak megszuljuk vhogy :) De viccen kivul nem biztos, h ilyen utemben fog gyarapodni a baba a vegen is!
Szia! Az én babám most a 29. hétben 1474 g. A dokim szerint, ha így fejlõdik, akkor a 40. hétre kb. 3500 g lesz. Elõttem már írták , hogy egyébként nem mindig egyenletes ütemben nõl a baba. A 24. heti uh-n sokkal nagyobb volt a babám az átlagnál, akkor még úgy nézett ki, hogy 4000 g fölé érünk szülésre, most meg teljesen normális a súlya. :)
Nekem 29 hét végén, ill egy nappal a betöltött 30 elõtt azt mondták 4D-n, hogy 1460gr. Akkor nekem még nagyobb. Teljesen jó adatok, ne izgulj! Boldog babavárást! betöltött 30 hetes kismami:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Jó babavárást mindenkinek! :-)
Szia! Az én babám 28 hetesen volt ilyen súlyu és 39 hétre született 3, 5 kg-al. 2+3 hetes baba anyukája

29 hetes vagyok, tegnap voltam orvosnál, a Babám becsült súlya 1200-1300 gramm. Ez kevés lenne?

Az orvosom nem mondott semmit csak annyit, hogy még mindenképp híznia és fejl?dnie kell, tehát továbbra is pihenjek sokat, vitaminokat ... stb. szedjem. Azt mondta még természetesen fog hízni. De szerintem ez ilyen id?sen kevés, nem? Mármint nem gond ha nem négy és fél kilósan születik mivel én elég vékony testalkatú vagyok és picike is, de azért nem szeretném ha fejletlen lenne vagy ilyesmi. :(

Legjobb válasz: nem kevés, normális és persze, még van 11 hete a bébinek. innentõl kezdve már "csak" híznia kell. ehhez kell az, hogy te is pihizz, szedd a vitamint.

nem kevés, normális és persze, még van 11 hete a bébinek. innentõl kezdve már "csak" híznia kell. ehhez kell az, hogy te is pihizz, szedd a vitamint.
29+5naposan nekem is 1300grammot mondtak, és végül 38hétre született 2600-zal. :) Idekint viszont nõtt mint a csoda!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Mindenkinek a biztató válaszokat! :-) Nagyon kedvesek vagytok! Mindenkinek boldog Babavárást kívánok! :)
Nekem a 29. héten 1078gr volt a babám. Megmondom õszintén, én keveselltem, és most sem tudom még, hogy jelenleg mennyi, de talán nem olyan nagy baj, ha 4kg alatt fog megszületni :) Szóval ne aggódj, még akár nagy baba is lehet belõle :) 34 hkm
Szia! Nyugodj meg, szerintem rendben van. Engem nagyon beparáztatott a saját dokim, 33 hetesen 1700g-ra saccolta a babát, és hogy el van öregedve a lepény. Elõrehozta az elsõ ctg-t és 35 hetesen Uh-t csináltunk. Azt mondta, ha bebizonyosodik, h nem fejlõdik a babám, akkor megindítjuk a szülést! Na már most 35 hetesen 2600g-ot mért a szonográfus! Most akkor ki mért rosszul, merthát 2 hét alatt nem hízik a babó majdnem 1kg-t. Szóval holnap megyek ismét ctg-re és UH-ra! Hozzáteszem holnap 38+2 hetes leszek és még egyben vagyunk!!!:) ))) Úgyhogy nyugi! Remélem engem is megnyugtatnak holnap!
nekem a 32 dik héten 1900 gramm volt a babám szerintem babád tökéletes súlyban van !
Utolsó, ezek az adatok rajt vannak a leleten. Amit megkapsz a vizsgálatok végén. Oké megteheted, hogy kukába dobod vagy nem nézed meg. És egyébként Magyarországon 4 kötelezõ vizsgálat van-ultrahanggal, és mivel 40 hét egy terhesség, úgyhogy nem tudom hogyan jött ki neked a hetente kivül-belül, alul-fölül. Persze lehet nyugaton már a matematika is más és negyvenben a 4 az hetenkénti vizsgálatot jelent.
utolsóank: Azért a laza hozzállásnak is van hátránya, nem kevés:-(( Nyilvánvaló ha egy baba méhen belül nem fejlõdik megfelelõen, annak oka van, amit kezelni kell, vagy az sem midnegy, hogy az anyuka cukrobeteg (én az voltam) és nem derül ki Szóval inkáb MO, mint a laza nyugati országok, ahol valljuk be nem másról van szó, mint spórolásról
Sokan kritizálják a nyugati országokban való hozzáállást. Nem vizsgálnak kívül-belül fölül alul hetente. Néha megnézik a vérnyomásod és a pisit, de kb ennyi. A vizsgálatok után csak annyit mondanak, hogy minden rendben, vagy ha nem, akkor azonnal beutalnak a megfelelõ vizsgálatra. De sose mondanak adatokat, számokat, ilyesmit. Nincs semmi amivel fölöslegesen bepánikoltatnák a kismamákat. eleinte féltem, hogy nem foglalkoznak velünk eléggé, de már a második babát várom, és tudom, hogy a legjobb kezekben vagyunk. Nem konkrétan a kérdésedre válaszoltam, de remélem nem baj.
Fiam a 29. héten volt 1349 gramm, 40+6-on született meg 4400 grammal és 57 centivel. Szóval még óriásbébi is lehet a te babádból:-))))))
Ne izgulj! Koraszülöttön dolgoztam, az ilyenkorú babák 800-1100gr között mozogtak. Persze még híznia kell, ez csak annyit jelent, hogy nem lenne jó még, ha most születne meg, de szerintem 2800-3500gr között fog megszületni. Pihenj sokat, hogy legyen elég energiád a szüléshez és az azt követõ idõhöz. Ez a súly ebben a korban tökéletes:)
Szerintem is épp átlagos lesz. A fiam is ennyi volt 28 hetesen végül a vége felé már 3700 nak becsülték, mindezek ellenére 3300-al született. A becslésekrõl viszont csak annyit hogy a lányomat 32 hetesen becsülték 1770 grammra és azt mondták olyan 3300 lesz õ is, és a végén megszületett 4300-al....
Szerintem is normális a súlya, ne aggódj! Nekem 27 hetesen volt 1000 gramm a becsült súlya. Végül 3330 grammal született a lányom. Amúgy majd ezután rohamos fejlõdésnek fog indulni a babád, hiszen az utolsó hetekben szedik fel a legtöbbet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!! Megnyugodtam! :)
http://gyerekabc.hu/On-es-a-baba-egeszsege/terhesseg-hetrol-.. Ez alapján átlagosnak mondható a súlya, de azt ne felejtsd el, hogy a doki is, a gép is tévedhet. Lehet több is a súlya, mint amit mondott.. Ne aggódj! Ha ezt leszámítva egészséges, akkor semmi ok az aggodalomra, lesz még ideje hízni! :-) Boldog babavárást! 34 hkm
Pont 29. hetesen volt a kislányunk 1750 g. 30. hetesen, tegnap 1780 g. Ennél a súlynál ez persze kevesebb, de az én dokim azt mondta, hogy ez egy nagyon erõs felsõ határ súrolás, tehát nem a legkisebbek között van a korosztályában. Édesapja is nagy súllyal született, és ez állítólag öröklõdik, azt mondja...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!