Találatok a következő kifejezésre: 29 hetes vagyok. Ma (18 db)

29 hetes vagyok. Ma este megyünk egy zenés táncos buliba. A kicsit hangosabb zene nem kárositja a babaát?

Legjobb válasz: Nem árt! Jó bulizást! Ha nagy a cigifüst, akkor inkább távozz... Gratulálok a bébihez! Bár én tartanék itt...:)

Nem árt! Jó bulizást! Ha nagy a cigifüst, akkor inkább távozz... Gratulálok a bébihez! Bár én tartanék itt...:)
Nem káros, sõt... De jó neked! Én is úgy mennék!
Nem, semmi gond nincs vele. Én is úgy mentem volna terhesen, csak a füst... Meg irigyeltem is a többiektõl a cigit meg a sört, mert szerettem mindkettõt. Ezért nem is mentem. Jó neked, hogy így is tudsz bulizni :)
Én tegnap férjhez mentem, és akkora hangzavar és mulatás volt, hogy nagyon.Azért baba is örült mikor végre hazaértünk, de ártani nem árt semmi képpen.
A 4. válaszolónak suívbõl gratulálok. Hány hetes vagy most?
A kérdező hozzászólása: TELJES SZIVBÖL GRATULÁLOK A TEGNAP FÉRJHEZ MENT KISMAMÁNAK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT NEKIK A KICSIVEL!

Másoknak is emelkedett a fehérvérsejtszáma terhesség alatt? Másik, 29 hetes vagyok és ma elég sokszor voltam nagy wc-n Ez jelent valamit?

Legjobb válasz: Nekem egy picit magasabb volt most, ezt a megfázásra fogták. Ma pont 3-szor voltam én is nagy wc-n.Nem gond.Nem küzdesz legalább székrekedéssel. 28 heteske

Nekem egy picit magasabb volt most, ezt a megfázásra fogták. Ma pont 3-szor voltam én is nagy wc-n.Nem gond.Nem küzdesz legalább székrekedéssel. 28 heteske
Vasat szedsz már? Nekem például attól nemhogy szorulásom lett volna, hanem épp többet kellett vécére mennem.

Mitől vérezhet az orrom? Ma amikor kifújtam nagyon elkezdett vérezni és alig akart elállni. A vérnyomásom rendben van és ideges se voltam. Mással is volt ilyen.29 hetes vagyok

Legjobb válasz: A szülõfelkészitõ tanfolyamon volt rola szo,a terhesség alatt teljesen normális és elõfordulhat.Ugy,mint a foginy vérzés.

A szülõfelkészitõ tanfolyamon volt rola szo, a terhesség alatt teljesen normális és elõfordulhat.Ugy, mint a foginy vérzés.
nyugi nekem is volt ijen!nekem többször is!c vitamint kelet rá szedjek!kérdezd a védönödet!
Egész terhességemet végigkísérte az orrvérzés. Rendben volt a vérképem, a vérnyomásom alacsony, és mégis. A legváratlanabb helyzetekben elöntött a vér, mint akit levertek. A doki azt mondta, a szüléssel el fog múlni. És tényleg :) Kitartás! Üdv, 2 hónapos édesanya.
Nekem is gyakori 80/40 vérnyomás melett...Rutascorbint kell rá szednem.
Szia! Nekem minden nap vérzik! De már fel sem veszem mert terhesség elõtt is mindig vérzett! Utolsó válaszoló! Rutascorbint szabad szedni terhesség alatt?? Mert nekem is van de nem mertem bevenni!
Igen szabad!Az elõzõ nõgyogyóm is ezt irta fel nekem és kiváló volt.Amugy szintetikus c vitamin
teljesen normalis nekem is volt, pedig alacsony a vernyomasom.. el fog mulni magatol

29 hetes terhes vagyok ma olyan rossz a közérzetem és a baba is egésznap fesszít. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Üdv a klubban! 8-) Ezt akár én is írhattam volna... 29 hetes 3 naposak vagyunk, és rossz a közérzetem, a baba feszít! 8-))) Holnapra frontot mondanak, én tudom, hogy érzékenyebb vagyok rá, illetve a közérzetem "rosszságának" is megvan az oka (bár az kérdés, hogy mennyi értelme van...) de a baba feszítése, az más tészta... Szerintem ahogy haladunk elõre a terhességgel, illetve nálunk még az, hogy én is feszültebb vagyok ma, meg lehet neki sem kényelmes, hogy "ekkora már" ilyen kicsi helyen... Te hogy vagy egyébként? Hogy érzed a dolgot? Úgy értem, fáj-zavar-csak érdekel-egyéb gond is van?

Szia! Üdv a klubban! 8-) Ezt akár én is írhattam volna... 29 hetes 3 naposak vagyunk, és rossz a közérzetem, a baba feszít! 8-))) Holnapra frontot mondanak, én tudom, hogy érzékenyebb vagyok rá, illetve a közérzetem "rosszságának" is megvan az oka (bár az kérdés, hogy mennyi értelme van...) de a baba feszítése, az más tészta... Szerintem ahogy haladunk elõre a terhességgel, illetve nálunk még az, hogy én is feszültebb vagyok ma, meg lehet neki sem kényelmes, hogy "ekkora már" ilyen kicsi helyen... Te hogy vagy egyébként? Hogy érzed a dolgot? Úgy értem, fáj-zavar-csak érdekel-egyéb gond is van?
Idõjárás...
A kérdező hozzászólása: kedves elsö válaszolo, én is a frontra gondoltam csak már mindentõl megijedek, nehezen jött össze a baba és a 24 hét óta 3x2 magne b6-ot és 3x1 diapphylint szedek mert elkezdett kinyilni a méhszály.félek, hogy nem veszem észre idõben, hogy orvoshoz kéne menni, de azt sem akarom, hogy hisztérikának gondoljanak a szülészeten.de igy már egy kicsit nyugodtabb vagyok,

29 hetes terhes vagyok! Tudom, hogy sablonkérdés, de ma másnak is kevesebbet mozog a bébi? Tegnap nagyon aktív volt meg általában mindig.

Legjobb válasz: 31 hetes vagyok és ma nekem sem akart aktív lenni a kisfiam.Most kezd mocorogni,de ez sem olyan mint máskor.Ne aggódj,sokszor lesz ilyen.Legutóbb nekem 3 napig alig mozgott,még uh-ra is elmentem.Az orvosom is megnyugtatott,hogy ez teljesen normális.Gondolom ezt az idõt õ is érzi és a hely is kevesebb neki.

31 hetes vagyok és ma nekem sem akart aktív lenni a kisfiam.Most kezd mocorogni, de ez sem olyan mint máskor.Ne aggódj, sokszor lesz ilyen.Legutóbb nekem 3 napig alig mozgott, még uh-ra is elmentem.Az orvosom is megnyugtatott, hogy ez teljesen normális.Gondolom ezt az idõt õ is érzi és a hely is kevesebb neki.
Nekem ma mozog nagyon sokat, fõleg most, este. Majd ki rúgja a ház oldalát.:) Tegnap nagyon keveset mocorgott, gondolom, jól kialudta magát. :) Azt már megfigyeltem nála, hogy egyik nap nagyon aktív, utána pihis nap következik. De az ilyen esõs, nyúlós napok biztosan hatnak rájuk is. :)
Szia! Mi fürdõben voltunk pár napja, egész nap kb. egyáltalán nem éreztem a Picit, de estére látványosan nagyobb lett a poci, biztosan vannak olyan napok, idõszakok, amikor nagyon el vannak foglalva a gyarapodással, a lényeg, hogy valamennyit érezd azért (én reggel és este is éreztem aznap, de napközben semmit gyakorlatilag, lehet, hogy a vizes közeg is tette, hogy lebegtem én is szinte egész nap). :) 25 h km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok ma is egy kicsit lustibb, de azért néha-néha bejelentkezik.Megszoktam, hogy általában aktív a kis drága:) .

29 hetes kismama vagyok és ma mensi szerü fájdalamt érzek a pocimban keményedek émelygek. Ugye ezek nem a szülés jelei?

Aggódok mert a picinek még 10 hetet bent kéne maradni!

Legjobb válasz: Szerintem ez még nem az lesz!! Itt egy kis olvasnivaló, remélem ez megnyugtat.:) http://www.kismama.hu/babavaras/szules_csalhatatlan_jelei/29..

Szerintem ez még nem az lesz!! Itt egy kis olvasnivaló, remélem ez megnyugtat.:) http://www.kismama.hu/babavaras/szules_csalhatatlan_jelei/29..
Szia! én még csak 23 hetes vagyok, de néha én is érzem ezeket a tüneteket. Úgy vettem észre, akkor erõsebbek, mikor teljesen átfordul a baba. Azért szerintem feküdj le egy picit és lazíts, de fõleg ne idegeskedj! A nagynénémnek is múlt héten fordult fejjel lefelé a baba, hát õ be is ment, hogy szülni fog, de csak a forgás volt fájdalmas. Kitartás még pár hétig!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszaitokat!azota pihenek és már nem fáj a hasam se!következõnek ha lesz ilyen fájdalmam akkor már nem pánikolok be!csak hát félek a koraszüléstõl mint mindenki! boldog babavárást

29 hetes kismami vagyok. Ma nagyon keveset mocorgott a babám, és csak odalent éreztem. Lustább ma? Ez normális. Kb 6-7szer éreztem ma még csak.

Legjobb válasz: Szia!Ne aggódj,bár tudom,könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni,amikor vacak volt az idõ,akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted,az jó. Lehet,hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.

Szia!Ne aggódj, bár tudom, könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni, amikor vacak volt az idõ, akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted, az jó. Lehet, hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.
Szerintem ne aggódj, a hat-hét nem olyan kevés+ akkor van gond, ha 24 órája nem ficánkolt, de mikor félek, hogy mondjuk rosszul aludtam, mondjuk háton, akkor mindig bekopogok az ujjbegyeimmel, és nekem arra reagál, vagy mozogj egy kicsit, nekem arra is visszajelez.Meg van néhány zene, amin mindig ficánkol, azokat bevetem, de a kopogás is elég szokott lenni, 36+1hkm

A szomszéd kislány ótvaros! Én 29 hetes terhes vagyok, és van egy 5, 5 éves kislányom. Ma találkoztunk. El lehet kapni? Hogyan?

Mondtam a kislányomnak, h ne érintkezzenek, mert a boltban taliztunk, és mellette van egy fagyizó, ?k még elnyalták és utána jöttünk haza.

Legjobb válasz: Ezt találtam: Hogyan kapják meg a gyermekek ezeket a baktériumokat? - A fertõzés bejuthat a bõrbe, ha a gyermeknek apró vágás vagy kaparás van a bõrén, vagy ha egy bogár megcsípi. - A gyermek szintén megkaphatja a baktériumokat, ha egy ótvaros személy bõrét, vagy ruháját érinti. - Ha nincs elegendõ fürdõvíz a forró nyári napokon és zsúfolt lakásokban, szintén hozzájárulhat a baktériumok terjedéséhez

Ezt találtam: Hogyan kapják meg a gyermekek ezeket a baktériumokat? - A fertõzés bejuthat a bõrbe, ha a gyermeknek apró vágás vagy kaparás van a bõrén, vagy ha egy bogár megcsípi. - A gyermek szintén megkaphatja a baktériumokat, ha egy ótvaros személy bõrét, vagy ruháját érinti. - Ha nincs elegendõ fürdõvíz a forró nyári napokon és zsúfolt lakásokban, szintén hozzájárulhat a baktériumok terjedéséhez
Igen, el lehet kapni. Úgy tudom, gyerekek közt könnyen terjed, eléggé fertõzõ. A lényeg, hogy a kislányod ne érintse meg a fertõzött kislány bõrét ott, ahol kijöttek rajta a pörkök, mert elég egy mikro sérülés is (ami szemmel nem látható, pl. karcolás), hogy a kórokozó bejusson a szervezetbe.

29 hetes terhes vagyok. Ma voltam orvosnál azzal a problémával, hogy duzzanat van a hüvelybemenetnél. Õ azt mondta valószínű, hogy Bartholin ciszta. Másnak is volt ilyen terhesség alatt? Műtötték vagy antibiotikumot adtak? (többi lent)

Antibiotikumot kaptam rá, hogy hátha visszahúzódik és azt mondta, hogy ha már egyáltalán nem tudok ülni akkor menjek vissza, mert akkor megműtenek. Viszont rákerestem interneten, jó pár oldalt elolvastam és szinte mindenhol azt olvastam, hogy jobb minél hamarabb megműteni, hogy ne tályogosodjon be. Így hogy terhes vagyok aggódok nehogy valami baj legyen. Nem tudom, elmenjek e másik orvoshoz, vagy hallgassak erre és várjak hátha visszahúzódik. Várom a tapasztalatokat.

Legjobb válasz: nekem már kétszer volt én lázas lettem soha nem írtak fel rá semmilyen gyógyszer jegelést ajánlott a dokim nekem elsõ alkalommal kifakadt (hát a trágyalé kutyafüle hozzá) a második alkalommal meg erõsen összefogtam és megnyomtam és úgy ürült ki igaz közben visítottam úgy fájt de már fél óra múlva semmi bajom nem volt szóval nekem a jegelés nem jött be

nekem már kétszer volt én lázas lettem soha nem írtak fel rá semmilyen gyógyszer jegelést ajánlott a dokim nekem elsõ alkalommal kifakadt (hát a trágyalé kutyafüle hozzá) a második alkalommal meg erõsen összefogtam és megnyomtam és úgy ürült ki igaz közben visítottam úgy fájt de már fél óra múlva semmi bajom nem volt szóval nekem a jegelés nem jött be
*gyógyszert
Nekem is volt "ilyen", duzzanat a hüvely bemenetnél, de nem fájt nem is éreztem csak borotválkozás közben láttam meg tükörrel. Rohantam a dokihoz, de õ mondta, hogy semmi bajt nem lát, nem igazán érti mi a problémám. Azóta szültem is és ezzel a dudorral semmi de semmi nem lett, kb. 20 hetes terhesen észleltem. Én tudom, hogy régen nem volt ilyen dudorom, ugyan akkor a doki nem ítélte rendellenességnek ezt a dudort. Most szülés után megint nincs ott, illetve megint nem látszik ha nem most bent van a hüvelyben. Igazából szerintem nekem nem ilyenem van, mint amit te is mondasz, de annak idején (még mielõtt elmentem dokihoz) én is utána olvastam és azt hittem nekem is Bartholin cisztám van, akkor a szülésznõmet megkérdeztem, és azt mondta, hogy ha az is van akkor sem mûtik terhesen csak ha begyullad vagy annyira fáj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat. És ha kifakad, azonnal menjek orvoshoz vagy ráérek másnap is. (itt az esti vagy hétvégi kifakadásra gondoltam)
Nekem nem terhesen, hanem szülés után pár hónappal volt. És nálunk alapvetõen egybõl mûtik, pontosan azért, mert 2-3 nap alatt úgy megnõhet, mint egy alma, mármint akkora nagyságúra és ott már ülni sem tud az ember és piszkosul fáj. Nekem egy egész kicsi volt, borsó nagyságú és amikorra elõ tudtak volna jegyezni, én szóltam, hogy meg fog jönni a vérzésem, így a vérzésem utánra adtak idõpontot. Viszont addig, míg nem történt meg a mûtét és nem is volt vérzésem, együtt voltam a férjemmel, tehát szexeltünk és mire mûtétre került volna a sor, elmúlt. És mûtét elõtt megvizsgáltak és mondták, hogy akkor ezt nem kell mûteni, mert nincs mit. És elmondtam a dokinak, hogy hát ugye szexeltünk a férjemmel és mondta, hogy gratulál, nagyon jó és ügyes gyógymódot találtunk rá, ugyanis ez pont használ is egyébként.:) Ugyanis ez a mirigy, mármint a Bartholin mirigy arra szolgál, hogy izgalmi állapotban ez termeli azt a nedvességet, ami a hüvelybemenetet nedvesíti. És ennek egy nagyon pici nyílása van és ha az eltömõdik, akkor minden felgyülemlik ott mögötte és ez elõbb utóbb megtelik gennyel és akkor lesz a tályog, ami nagyon fáj. Viszont ha erre valami hatással lesz, pl. egy szexuális együttlét, aminél ez a nedvesség hirtelen kilöki a nyíláson ezt a felgyülemlett nedvet, akkor "kipucolódik" magától. És nálunk ez történt. Szóval, ha te nem vagy eltiltva a szextõl és nem fáj még annyira, hogy az az együttlétet megakadályozza, akkor én nyugodtan ajánlom a figyelmedbe a szexet.:)
én írtam az elsõ választ én nem mentem kifakadás után orvoshoz hanem örültem hogy vége a kínoknak de nagy mennyiségû váladék távozott rövid idõ alatt közepes törölközõnyi jól tele lett én még ilyen undorító dologgal nem találkoztam mióta ember vagyok pedig annak már 35 éve :)
elsõ és utolsó írója vagyok érdekes hogy nálatok hetekig tartott nekem egy délután alatt jött elõ, dagadt meg almányira, lázasodtam be és fakadt ki rengeteg váladék elõtte délelõtt tökéletesen voltam és minden rendben volt ott lenn

29 hetes kismama vagyok és ma eléggé nyomotnak érzem magam és szúr lent a bal oldalam. Mitől lehet?

Legjobb válasz: szia nekem is egész délután tökre szúr a bal oldalam lent eleinte úgy gondoltam,hogy á biztos elültem vagy valami, de most már pont elkezdett aggasztani,hogy talán komolyabb a baj, aztán kb. 10 perce ahogy lepihentem kezdem érezni,hogy jobb és lehet,hogy csak megrekedt bélgáz.. azért ha nem múlik reggelig szerintem menj dokihoz

szia nekem is egész délután tökre szúr a bal oldalam lent eleinte úgy gondoltam, hogy á biztos elültem vagy valami, de most már pont elkezdett aggasztani, hogy talán komolyabb a baj, aztán kb. 10 perce ahogy lepihentem kezdem érezni, hogy jobb és lehet, hogy csak megrekedt bélgáz.. azért ha nem múlik reggelig szerintem menj dokihoz
Lehet, hogy rossz a baba fekvése és valami ideget nyom. Próbálj olyan testhelyzetet felvenni, amit nem szeret a baba és elkezd helyezkedni, hátha megszûnik az idegre nehezedõ nyomás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!