Találatok a következő kifejezésre: 29 hetes vagyok a babám most (2 db)

A kérdező hozzászólása: Ülõ helyzetet úgy értem hogy a bucija a jobb mellem alatt a popója pedig a hasamalja fele kandikál:D
Esélyed elég sok arra, hogy nagy baba lesz. Nem tudom milyen lakat vagy és milyen a cukrod, de ebbõl lehet császár. megfordulni pedig biztosan meg fog. ismertem olyan kismamát akinek a babája 28. hetesen ült 32. hetesen fordult aztán 36 hetesen megint csücsült és mire jött a szülés ismét befordult. Nem kis riadalmat okozott anyukának a forgással. De okos kisbaba volt:) ))
A kérdező hozzászólása: Hát nem vagyok egy cingár alkat olyan Szulák Andi + 10kg :D a terhelésem 9.5 lett azóta 150g-os diétán vagyok és annyira vigyázok hogy 5 fölé sose ment (eddig) remélem ilyen jó is marad.
Hát lehet, hogy nagyobb baba lesz az átlagnál. Nekem a 29. héten 1470 g volt a bébim, az orvos szerint ez átlagos súly, de pl. az elõzõ uh-n jóval nagyobb volt az átlagnál. A végeredmény lesz a fontos! :) A császározáshoz nem tudok hozzászólni. Bármikor megfordulhat a baba, akár többször is oda-vissza, ezért ne aggódj! 31 hetes kismama
Szép nagy babócád lesz.Nekem 30 hetesen 1300g volt.Igy is van sulya a hasamnak.Nekem már 26dik héttõl be van fordulva.eddig még nem igy van, remélem igy is marad.De már hallottam h utolsó héten fordul be, szoval még reménykedhetsz nyugodtan.
Nem pontossak az Uh eredmények.Nekem azt mondták a 40 héten hogy az áttlagnál kisebb lessz a babám 3kg körüli.4 napjára megszültem az aprócska kisleány 4300gm, és 54cm volt.Sajnos így lehet hinni a 4d Uh-nak.Nembiztos hogy nagylessz a babád.
Elõzõ válaszoló vagyok azt kihagytam hogy.32 hetessen fordult meg a baba.Nyugodj meg biztossan megfordul, mert még nincs elkésve.Boldog babavárást.

29-30 hetesen mekkora volt a babátok és milyen nemű? Az én babám 1470g. és kislány és most vagyok 29 hetes

Legjobb válasz: Nekem 30 hetesen 1479g, és kislány lesz. Az nem baj, hogy pici legalább könnyebb lesz megszülni... :)Boldog babavárást!

Nekem 30 hetesen 1479g, és kislány lesz. Az nem baj, hogy pici legalább könnyebb lesz megszülni... :) Boldog babavárást!
28 hetesen volt 1055 gramm , 35 centi, kislány :)
Nekem 30. héten volt 1495g és azt mondták szép nagy baba lesz. és kislány
Nekem a 28. hèten volt 1200 gr, 33 cm, ès kisfiu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!