Találatok a következő kifejezésre: 29 hetes vagyok a babám (30 db)

29 hetes vagyok. A babám max 5-6 csuklás erejéig csuklik, ez jó vagy kevés?

Legjobb válasz: Ha nem erzed csuklani, az se baj, lehet, h ejszaka gyakorol :) De ha erzed csuklani, az jo, treningezik az elso levegore :) En ejszaka erzem csak csuklani, ha felebredek, ha nem, napokig azt hiszem, nem is csuklik :)

Ha nem erzed csuklani, az se baj, lehet, h ejszaka gyakorol :) De ha erzed csuklani, az jo, treningezik az elso levegore :) En ejszaka erzem csak csuklani, ha felebredek, ha nem, napokig azt hiszem, nem is csuklik :)
Szerintem sehol nincs elõirva, hogy meddig kell csuklania. Az enyémet idáig alig éreztem csuklani, mégsem izgulok, pedig 28hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat igazság szerint nem idegeskedem ez miatt mert az elsõ fiamat egyszer sem éreztem csuklani csak kíváncsi voltam hogy a tiétek hogy áll a csuklás dologhoz! Köszi sziasztok

Lehetséges, hogy már csak helyezkedik a babám? Nem érzek rugásokat csak h itt ott kinyomja megaát meg fészkelődik.29 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szegénynek egyre kisebb a helye,meg aztán néha front miatt belustulnak.Én 28 hetes vagyok és én is inkább nyújtózkodást érzek,olykor meg mintha megrettenne valamitõl.Na meg az elmaradhatatlan állandó csuklása!Nincs semmi baj.Csak most már egyre fájdalmasabb lesz!Kitartást!Boldog babavárást!

Szegénynek egyre kisebb a helye, meg aztán néha front miatt belustulnak.Én 28 hetes vagyok és én is inkább nyújtózkodást érzek, olykor meg mintha megrettenne valamitõl.Na meg az elmaradhatatlan állandó csuklása!Nincs semmi baj.Csak most már egyre fájdalmasabb lesz!Kitartást!Boldog babavárást!
Fog ez változni, most csak a fenekét nyomogja gondolom a gyomrod környékén, de pár hét múlva majd elkezdi rugdosni az oldalad, utánna pedig a fejét kezét fogja mozgatni lent. Nálam legalábbis így volt.

Egy-másfél hete már csak inkább "kinyomja" magát a babám. Eddig élveztem meg jókat mosolyogtam rajta, de mostmár nagyon kellemetlen és fájni is szokott.29 hetes vagyok. Másnak is kellemetlen?

Legjobb válasz: Ez sajnos ilyen és mivel egyre kevesebb lesz majd neki a hely lassan csak így tud mozogni... Szóval egyre kényelmetlenebb lesz... 18 hónapos kisfiú anyukája és 26 hetes kismama

Ez sajnos ilyen és mivel egyre kevesebb lesz majd neki a hely lassan csak így tud mozogni... Szóval egyre kényelmetlenebb lesz... 18 hónapos kisfiú anyukája és 26 hetes kismama
Nekem is mostanában váltott rúgásokról nyomásokra. Van, hogy olyan ideget talál el, amitõl kijön a szemem. Mondjuk eddig még nagyon nem fájt, de most már vannak kellemetlenebb megmozdulásai is. 30 hetes pocakos
Szia, igen már nekem is kezd egy ideje kellemetlen lenni, nem hagy aludni, ugy kinyomja magát hogy majd kilyukad az oldalam...tegnap azt hittem eltöri a bordám.És még lehet hogy még egyszer akkora lesz mint most...mármint sulyban.14hónapos kislány anyuja+32 heteskm
A kérdező hozzászólása: Hát szomorú vagyok, hogy nem is fog elmúlni, vagy csökkeni hanem még erõsödik is...!:( Kellemes babavárást azért mindenkinek:) !
èn is 32 hetes vagyok és a rugások sokkal kevesebbek lesznek, de lezs hogy befele is mintha bele akadna valami csontodba. Ne legyél szomorú inkáb örülj hogy mozog ezerrel.
Hát nemtudom, hogy kinek hogy van, de az én kislányom annyira nomykodja magát, hogy a 29 hetes semmi ahhoz képest amit most érzek 32 hetesen. A múltkor annyira kinyomkodta..hogy estére kirepedt a bõröm...marhára fájt!
Én 33 hetes vagyok. A héten kezdõdtek a nagyon kellemetlen nyújtozkodásai. Most nyomja a gyomromat, tüdõmet, de úgy tudom, lassan beheleyezkedik a medencémbe a fejecskéje, és akkor jobb lesz, mert lejjebb lesz. Persze az sem lesz leányálom, mert ott a húgyhólyag. De legalább fogok tudni enni, és levegõt kapni.
Az én lányomnak az volt a szokása, hogy a lábát nekifeszítette a hasamnak és végigcsúsztatta rajta lefelé. Rendesen ki lehetett tapintani, hogy az a talpa. Nagyon kellemetlen volt, de túléltem. a másik amit utáltam amikor a méhszájam felé rugdosott, azt hittem csillagokat látok úgy fájt a hüvelyem.
A kérdező hozzászólása: Hát nem semmi mit tudnak mûvelni! :S Kitartás csajok, lassan vége! Mindenkinek könnyû szülést:)


Milyen praktikával vehetem rá a babám hogy mindenképpen ébren legyen az esti babamozin? 29 hetes vagyok.

Egyek vagy igyak valamit amit?l felkel/ébren marad?

Legjobb válasz: A csoki általában be szokott vállni meg a szénsavas üditõ! 39 hetes kismama

A csoki általában be szokott vállni meg a szénsavas üditõ! 39 hetes kismama
Szia! Nekem sehogyan sem akarta teljesen megmutatni az arcát, mindig befordult a "fal" felé. Velem narancslevet itattak: annyi látszik a felvételen, hogy cuppog a bébi és nagyokat nyel! De ekkor is csak félig látszott a buksija. (Mi nem akartuk tudni a nemét, az ultrahangos látta a cunciját.) Üdv.
Szia Eszter te vagy?? Remélem, hogy fennt lessz a picúr, és nagy élény lessz..... Kati.
Harmadik válaszoló vagyok! Azért ittam colát, mert akkor még én sem tudtam hogy nem szabad inni szénsavasat, mert bezavarja a magzatvízet. Akkor szólt a 4 D készítõje, hogy nem lett volna szabad szénsavasat inni. Nekem se zavarta be amúgy, de én nagyon minimálisat ittam. Ha majd megyek legközelebb, akkor csokit viszek! :D Az a jó.
Nálam is eddig a kóla és az energia ital vált be bár lehet nem is lett volna rá szükségem mert nekem szerencsére nagyon aktív a babám :-) Minden eddigi tipp amit írtak beválhat próbáld ki õket.Arról hogy a kólának bármi köze volna a magzat vízhez én sem hallottam róla.Eddig nekem nem okozott problémát.Pedig elég gyakran iszok!De nem töménytelen mennyiségben :-) Remélem sikerrel jársz! 31 hetes kismami
Szia! Én azt hallottam, hogy a csoki felkellti, mert a finomságokra fel kellnek a babák! :D Én a Colával próbálkoztam anno, az egész felvételt végig aludta, csak ritkán kellt fel! :) Egy tutti tipp!!! Ne igyál elõtte szénsavasat, mert azt mondta nekem a csaj aki csinjálta a 4D-t, hogy bezavarja a magzatvízet és nem lesz olyan jó a felvétel! Remélem neked fennt lesz! :D 27 heteske
Bízz a szerencsédben! Én drukkolok neked! Az én babám utálja az ultrahangot, olyankor mindig "elvonul". Próbálkoztam csokival, kávéval, kólával, tornával, laza hasbökdöséssel, energiaitallal, gyakorlatilag mindennel, de még mindig nem tudom biztosra, hogy fiú vagy lány, és már 3-szor voltam sok pénzért 4D ultrahangon! Két hét múlva megtudom viszont élõben :) Üdv, 38 heteske.
Valami édeset egyél vagy igyál! Állítólag az édes ízt nagyon szeretik. Amúgy meg szerencse kérdése! A mienk sem szereti az uh-kat, mindig nyugis, de azért egy pici mozgás van...
a harmadik válaszolótól kérdezem, hogy a cola az nem szénsavas? Nem kötekedni akarok csak nem értem akkor te miért ittál!Amúgy én eddig ittam szénsavat az uh-ok elõtt és sosem zavarta be a magzatvizet szóval én nem értek egyet ezzel bár orvos sem vagyok!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, remélem beválik majd a csoki, meg majd meglátjuk még mit iszom hozzá! :) további boldog babavárást mindenkinek!

Koraszülés lehet tőle? Terhességi diabéteszem van, már 5 hete diétázom a cukor helyreállt. A babám is normális ütemben fejlődik.29 hetes vagyok. Ugye nem kell emiatt számítanom koraszülésre?

Legjobb válasz: Nekem is terhességi diabetesem volt, és a 37. hétre szültem meg a babámat. Igaz, ennek már nagyon örültem, mert elég nagyra nõtt odabent :) Jó babavárást!

Nekem is terhességi diabetesem volt, és a 37. hétre szültem meg a babámat. Igaz, ennek már nagyon örültem, mert elég nagyra nõtt odabent :) Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Szia! Ha betartod a diétát nem lesz semmi baj!Nagyon ügyes voltál, hogy a diétával ilyen jól beállitottad! További jó egészséget!

29 hetes vagyok. Sokszor álmodok rosszat a babával, olyat is, hogy meghal. Ilyenkor nagyon rossz érzésem támad. Voltak másnak is rémálmai a terhessége alatt?

Legjobb válasz: Nekem a terhesség elején voltak nagyon rossz álmaim, nem tudtam szoptatni, elfelejtettem megetetni, nem tudtam felkelni hozzá és hasonlók. Nagyon rossz volt, a páromnak mindig elmeséltem, és megnyugtatott, hogy nem lesz ilyen gond. Azóta nem nagyon álmodtam ilyeneket, viszont a múlt éjszaka nagyon rosszat álmodtam. Fel is ébredtem, sajnos a párom éjszakás volt, így nem tudott megnyugtatni. De beszéltem az én kis pocaklakómmal és visszajelzett, hogy minden rendben. :)) 27+4 hetes kismami

Nekem a terhesség elején voltak nagyon rossz álmaim, nem tudtam szoptatni, elfelejtettem megetetni, nem tudtam felkelni hozzá és hasonlók. Nagyon rossz volt, a páromnak mindig elmeséltem, és megnyugtatott, hogy nem lesz ilyen gond. Azóta nem nagyon álmodtam ilyeneket, viszont a múlt éjszaka nagyon rosszat álmodtam. Fel is ébredtem, sajnos a párom éjszakás volt, így nem tudott megnyugtatni. De beszéltem az én kis pocaklakómmal és visszajelzett, hogy minden rendben. :) ) 27+4 hetes kismami
Igen, voltak. És már 8 hós a fiam, de még mindig vannak rémálmaim, hogy valami baj történik vele. Szerintem ez soha nem fog elmúlni. Bár most már csak kb. havonta egyszer álmodok ilyesmit. Az álmaidban a félelmeidet jeleníted meg. És a picúr már most túlságosan fontos, túl értékes a számodra ahhoz, hogy félj az elvesztésétõl. Szerintem ez normális.
Szia !Nekem is elõfordult , hogy rosszat álmodtam de nem a picivel kapcsolatban.Vele inkább azt álmodtam , hogy kisfiú miközben lányom lesz.Hamarabb született meg és tudtam szoptatni.Félek, hogy az ellenkezõje fog történni, nem fogom tudni szoptatni pedig nagyon szeretném.Elvileg az álmoknak mindíg az ellenkezõje történik meg.Ne aggógj és nyugodj meg.Egyszer volt egy nagyon felkavaró álmom egy rokonnal történt egy borzasztó baleset még sírtam is és nem bírtam elaludni utána és nagyon féltem.Boldog babavárást.Nyugi nem lesz semmi baj.30 hetes km.
Szia! Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Ilyenkor mindenkiben van egy fajta rossz érzés, aggodalom, hogy minden rendben legyen. De ne félj, minden oké lesz és neked lesz a világon a legédesebb babád :) Minden jót! Szép babavásást! 37+5 hetes kismama
Nekem is vannak rémálmaim a picikénkkel kapcsolatban, de biztos majdnem minden kismama álmodik ilyeneket, hiszen tele vagyunk félelemmel. Én mindíg elmesélem a páromnak, és õ mindíg megnyugtat hogy nem lesz semmi baj, és alszunk tovább. Szerintem próbálj meg nem túl sokat aggódni! Sok boldogságot! 31 hetes kismama
Nekem is van néha rémálmom, de szerencsére nem a babával. Én inkább a szüléssel kapcsolatban szoktam rosszakat álmodni, pl múltkor sírtam álmomban, mert megcsászároztak, miközben természetes úton akartam szülni. Sírva kérdeztem a dokit, hogy miért lett császár, erre mondta, hogy ja, én úgy emlékeztem, hogy maga direkt kérte, hogy császár legyen. Utána sírtam neki, hogy én ilyet nem kértem...:( A múltkor pedig saját magamat láttam, egy autóbaleset után...jajjj, hagyjuk is! Pozitív dolgokra gondolj lefekvés elõtt (és persze napközben is) Én is ezt teszem :) Üdv: 36 hetes pocis

29 hetes vagyok és mostanában ha kicsit többet sétálok, vagy lépcsőzöm a hasam alján elég erős szúrást érzek. Ugye ez nem jelentheti azt, hogy esetleg korábban jön a babám?

Legjobb válasz: Kb. a 25. héttõl vagyok így, én voltam vele dokinál is, tök természetes, bár a túlzott lépcsõzést kerüld! De ha erõsödne sõtt görcsölnél azonnal menj dokihoz, nekem alább hagyott, elkezdtem szedni csonterõsítot Tovitát, és jó nagyon! pusz

Kb. a 25. héttõl vagyok így, én voltam vele dokinál is, tök természetes, bár a túlzott lépcsõzést kerüld! De ha erõsödne sõtt görcsölnél azonnal menj dokihoz, nekem alább hagyott, elkezdtem szedni csonterõsítot Tovitát, és jó nagyon! pusz

29 hetes vagyok, tegnap voltam orvosnál, a Babám becsült súlya 1200-1300 gramm. Ez kevés lenne?

Az orvosom nem mondott semmit csak annyit, hogy még mindenképp híznia és fejl?dnie kell, tehát továbbra is pihenjek sokat, vitaminokat ... stb. szedjem. Azt mondta még természetesen fog hízni. De szerintem ez ilyen id?sen kevés, nem? Mármint nem gond ha nem négy és fél kilósan születik mivel én elég vékony testalkatú vagyok és picike is, de azért nem szeretném ha fejletlen lenne vagy ilyesmi. :(

Legjobb válasz: nem kevés, normális és persze, még van 11 hete a bébinek. innentõl kezdve már "csak" híznia kell. ehhez kell az, hogy te is pihizz, szedd a vitamint.

nem kevés, normális és persze, még van 11 hete a bébinek. innentõl kezdve már "csak" híznia kell. ehhez kell az, hogy te is pihizz, szedd a vitamint.
29+5naposan nekem is 1300grammot mondtak, és végül 38hétre született 2600-zal. :) Idekint viszont nõtt mint a csoda!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Mindenkinek a biztató válaszokat! :-) Nagyon kedvesek vagytok! Mindenkinek boldog Babavárást kívánok! :)
Nekem a 29. héten 1078gr volt a babám. Megmondom õszintén, én keveselltem, és most sem tudom még, hogy jelenleg mennyi, de talán nem olyan nagy baj, ha 4kg alatt fog megszületni :) Szóval ne aggódj, még akár nagy baba is lehet belõle :) 34 hkm
Szia! Nyugodj meg, szerintem rendben van. Engem nagyon beparáztatott a saját dokim, 33 hetesen 1700g-ra saccolta a babát, és hogy el van öregedve a lepény. Elõrehozta az elsõ ctg-t és 35 hetesen Uh-t csináltunk. Azt mondta, ha bebizonyosodik, h nem fejlõdik a babám, akkor megindítjuk a szülést! Na már most 35 hetesen 2600g-ot mért a szonográfus! Most akkor ki mért rosszul, merthát 2 hét alatt nem hízik a babó majdnem 1kg-t. Szóval holnap megyek ismét ctg-re és UH-ra! Hozzáteszem holnap 38+2 hetes leszek és még egyben vagyunk!!!:) ))) Úgyhogy nyugi! Remélem engem is megnyugtatnak holnap!
nekem a 32 dik héten 1900 gramm volt a babám szerintem babád tökéletes súlyban van !
Utolsó, ezek az adatok rajt vannak a leleten. Amit megkapsz a vizsgálatok végén. Oké megteheted, hogy kukába dobod vagy nem nézed meg. És egyébként Magyarországon 4 kötelezõ vizsgálat van-ultrahanggal, és mivel 40 hét egy terhesség, úgyhogy nem tudom hogyan jött ki neked a hetente kivül-belül, alul-fölül. Persze lehet nyugaton már a matematika is más és negyvenben a 4 az hetenkénti vizsgálatot jelent.
utolsóank: Azért a laza hozzállásnak is van hátránya, nem kevés:-(( Nyilvánvaló ha egy baba méhen belül nem fejlõdik megfelelõen, annak oka van, amit kezelni kell, vagy az sem midnegy, hogy az anyuka cukrobeteg (én az voltam) és nem derül ki Szóval inkáb MO, mint a laza nyugati országok, ahol valljuk be nem másról van szó, mint spórolásról
Sokan kritizálják a nyugati országokban való hozzáállást. Nem vizsgálnak kívül-belül fölül alul hetente. Néha megnézik a vérnyomásod és a pisit, de kb ennyi. A vizsgálatok után csak annyit mondanak, hogy minden rendben, vagy ha nem, akkor azonnal beutalnak a megfelelõ vizsgálatra. De sose mondanak adatokat, számokat, ilyesmit. Nincs semmi amivel fölöslegesen bepánikoltatnák a kismamákat. eleinte féltem, hogy nem foglalkoznak velünk eléggé, de már a második babát várom, és tudom, hogy a legjobb kezekben vagyunk. Nem konkrétan a kérdésedre válaszoltam, de remélem nem baj.
Fiam a 29. héten volt 1349 gramm, 40+6-on született meg 4400 grammal és 57 centivel. Szóval még óriásbébi is lehet a te babádból:-))))))
Ne izgulj! Koraszülöttön dolgoztam, az ilyenkorú babák 800-1100gr között mozogtak. Persze még híznia kell, ez csak annyit jelent, hogy nem lenne jó még, ha most születne meg, de szerintem 2800-3500gr között fog megszületni. Pihenj sokat, hogy legyen elég energiád a szüléshez és az azt követõ idõhöz. Ez a súly ebben a korban tökéletes:)
Szerintem is épp átlagos lesz. A fiam is ennyi volt 28 hetesen végül a vége felé már 3700 nak becsülték, mindezek ellenére 3300-al született. A becslésekrõl viszont csak annyit hogy a lányomat 32 hetesen becsülték 1770 grammra és azt mondták olyan 3300 lesz õ is, és a végén megszületett 4300-al....
Szerintem is normális a súlya, ne aggódj! Nekem 27 hetesen volt 1000 gramm a becsült súlya. Végül 3330 grammal született a lányom. Amúgy majd ezután rohamos fejlõdésnek fog indulni a babád, hiszen az utolsó hetekben szedik fel a legtöbbet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!! Megnyugodtam! :)
http://gyerekabc.hu/On-es-a-baba-egeszsege/terhesseg-hetrol-.. Ez alapján átlagosnak mondható a súlya, de azt ne felejtsd el, hogy a doki is, a gép is tévedhet. Lehet több is a súlya, mint amit mondott.. Ne aggódj! Ha ezt leszámítva egészséges, akkor semmi ok az aggodalomra, lesz még ideje hízni! :-) Boldog babavárást! 34 hkm
Pont 29. hetesen volt a kislányunk 1750 g. 30. hetesen, tegnap 1780 g. Ennél a súlynál ez persze kevesebb, de az én dokim azt mondta, hogy ez egy nagyon erõs felsõ határ súrolás, tehát nem a legkisebbek között van a korosztályában. Édesapja is nagy súllyal született, és ez állítólag öröklõdik, azt mondja...

29 hetes vagyok, és rettentő türelmetlen hogy mikor bujik már ki a babám! PEdig tudom hogy nagyon sok van még hátra, de ugy szeretném már a karomba tartani! KEdves 7 hónapos kismamák Ti is igy vagytok ezzel?

Mivel kötitek le magatokat? Hányszor pakoljátok át a babacuccokat? Meséljetek Ti hogy vagytok?

Legjobb válasz: Bár már nekem megszületett a kisfiam én is így voltam vele,már alig vártam h lássam,persze közben azon is drukkoltam hogy nehogy koraszülött legyen. Aztán a végén a 40.hétig bennt maradt és nem is akart jönni:-) A babaruhákat már a 31-32. héten kimostam,kivasaltam,elraktam.Ugyanígy a lepedõket,törülközõket és nem is gondoltam volna hogy mindez óriás pocakkal eltart vagy 2 hétig:-)) Türelem,egyszer úgyis kikell jönnie! Annyira szeretnék megint terhes lenni:-))))))

Bár már nekem megszületett a kisfiam én is így voltam vele, már alig vártam h lássam, persze közben azon is drukkoltam hogy nehogy koraszülött legyen. Aztán a végén a 40.hétig bennt maradt és nem is akart jönni:-) A babaruhákat már a 31-32. héten kimostam, kivasaltam, elraktam.Ugyanígy a lepedõket, törülközõket és nem is gondoltam volna hogy mindez óriás pocakkal eltart vagy 2 hétig:-)) Türelem, egyszer úgyis kikell jönnie! Annyira szeretnék megint terhes lenni:-))))))
Hidd el, ez a par het nagyon de nagyon gyorsan elrepul. Probalj pihenni, olvasni, beszelgess a piciddel. Nekem a fiam lassan 18 honapos, vele nagyon gyorsan telt az ido. Kozben ismet 28 hetes terhes vagyok, es meg gyorsabban repul az ido (persze van ki lekosse a figyelmem). En annak idejen sokat logtam a neten, es okositottam magam baba temaban (kulfoldon elunk, se kutyank se macskank itt, ugyhogy ha valamilyen kerdes felmerult, a neten kerestem infot, mintsem az ismerosoket hivogassam otthon). Szoval abba gondolj bele, milyen gyorsan elment az a 29 het, es mar csak 11 van hatra. En innen mar visszafele szamoltam, ami meggyorsitotta az idot.
A kérdező hozzászólása: Igen, mondjuk ez igaz, mert mintha tegnap lett volna hogy pozi lett a teszt:) , és mondjuk sokszor el kell gondolkodnom hogy most akkor megint elment egy hét és akkor már nem is 28 hetes hanem 29 hetesek vagyunk. De viszont azt is tudom minnél jobban várom, annál lassabb lesz.:(! De nem baj:) Lassan szülünk:)
Szia!Nekem még 3 hét van hátra, programozottan fogunk szülni (nem a divat kedvéért, hanem mert muszáj), de már csak arra a napra tudok gondolni, amikor tolnak be a mûtõbe. Az elsõ perctõl nagyon türelmetlen vagyok és ráadásul mindenen nagyon stresszeltem az elején, de aztán a doki átsegített, addig cammogott az idõ és azóta repül.Én is mindig úgy érzem, hogy ami elõttem van az még rengeteg, de ami már elmúlt az villámgyorsan elrepült. Boldog babavárást
Szia. Én 31 hetes vagyok és én is így vagyok az érzéssel ahogy te. Már nagyon kiváncsi vagyok az én kislányomra. Nekem 28 hetesen már egyszer beindult a szülés akkor bentvoltam 3 napot visszatartáson. Úgyhogy most minden hétnek amit kismamaként élek meg nagyon örülök, mert még korán lenne megszületnie. Én sokat pihengetek, lassan csinálok mindent, pakolgatom a ruhákat. A héten a kiságyat is összerakjuk. Akkor azzal is elmegy egy kis idõ míg kismosom az ágynemût és belerakom.
Én mostanában rajzfigurákat festek a babának (kiscsaj lesz). Tele lesz a szoba színes, kis állatokkal. :) Ezzel próbálom elfoglalni magam, na és persze én is pakolászok össze-vissza, és minden nap meglesem az eddig beszerzett babacuccokat. Sokszor meg is fogdosom õket. :) :) :) Viszont nem érzem, hogy lassan megy az idõ, inkább úgy vagyok vele, hogy te jó ég már eltelt 7 hónap! Hamarosan ott tartunk, hogy hazaállít a pasijával. :) Szóval most megpróbálom élvezni a terhesség minden percét, és az utolsó olyan nyaramat, amikor nem aggódom szét az agyam a gyerek miatt. :) 30 hetes kismama
Én is igy voltam vele, alig birtam kivárni hogy láthassam végre. Most már itt van a pici fiam 1 hónapja és mégis úgy hiányzik belõlem, fõleg a rugdosása. Ez olyan furán hangzik de valószinû majd ti is átéltek ilyet. Sokat gondolok arra milyen szép volt babásnak lenni, úgyhogy élvezzétek amig lehet! Úgyis olyan gyorsan elröpül az idõ, meglátjátok. Nekem is olyan mintha most lett volna és már eltelt 1 hónap a szüléstõl. :-)

29 hetes vagyok, és az egyik oldalon szinte az összes fogam fáj. Fogorvoshoz csak két hét múlva tudok menni. Mi lehet ez, illetve addig nem lesz baja a babának?

Legjobb válasz: Jól begyulladhatott az egyik fogad, ha az egész oldalra kisugárzik. Konkrétan ahhoz a dokihoz akarsz menni, aki 2 hét múlva tud fogadni? Nekem van jó fogorvosom, ami 24 órás. Én is parázom a fogorvosktól, így nem megyek akárkihez, de ott nagyon kedvesek.

Jól begyulladhatott az egyik fogad, ha az egész oldalra kisugárzik. Konkrétan ahhoz a dokihoz akarsz menni, aki 2 hét múlva tud fogadni? Nekem van jó fogorvosom, ami 24 órás. Én is parázom a fogorvosktól, így nem megyek akárkihez, de ott nagyon kedvesek.
szia! Ügyeletre nem tudnál bemenni? Az is baj , hogy fáj ( bár ezt a baba nem érzi) , de lehet hogy gyulladás. Ha pedig fáj , elõbb-utóbb gyógyszert kell beszedned rá (nem 1-2 szemet), ami viszont már "káros" lehet... Próbáld többször mosni egy nap, vagy használj öblögetõt...de a legjobb tényleg egy mielõbbi fogdoki lenne!!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy már volt ilyen a terhesség elején, és akkor elmentem dokihoz, aki megkocogtatta azon a környéken az összes fogamat, és úgy egyik sem fájt, és nem is tudott vele mit csinálni.
Akkor viszont marad az öblögetés. Esetleg ha olyan fogkrémet használnál, ami érzékeny fogakra jó ? (pl. sensodyne f?) Nekem bevált.Kicsit borsos az ára, de jobban is tisztít.
Szia!Fog assz vagyok szerintem foginy gyulladásod van!vetesd le a fogköveket és Meridol nevü szájöblögetöt használj napi 2x!Használni fog!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azért megyek ahhoz a dokihoz, mert most nincs pénzem magándokira, és az sztk-ban sajnos csak 2 hét múlva fogadnak. A fog asszisztensnek köszönöm, jelenleg cserszömörcés szájvízzel öblögetek, kicsit talán jobb tõle, de azért mindenkinek köszönöm a válaszokat !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!