Találatok a következő kifejezésre: 29 hetes vagyok a (206 db)

29 hetes vagyok, a reggelt hasmenéssel és hányingerrel kezdem. Normális ez ennyi idős korban?

Legjobb válasz: Szerintem igen. Magnéziumot szedsz? Mert nekem ha kicsit többet veszek be a sok keményedés miatt, elõfordul hasmenés. De az is lehet hogy olyat ettél ami nem esett jól. Minden jót! :) 30 hetes km

Szerintem igen. Magnéziumot szedsz? Mert nekem ha kicsit többet veszek be a sok keményedés miatt, elõfordul hasmenés. De az is lehet hogy olyat ettél ami nem esett jól. Minden jót! :) 30 hetes km
A kérdező hozzászólása: Szia, nem szedek magnéziumot, és az elevitet is abbahagytam már. Aggódom, második baba. A feje már nagyon lent van. Remélem nem jön elöbb.

29 hetes vagyok. A babám max 5-6 csuklás erejéig csuklik, ez jó vagy kevés?

Legjobb válasz: Ha nem erzed csuklani, az se baj, lehet, h ejszaka gyakorol :) De ha erzed csuklani, az jo, treningezik az elso levegore :) En ejszaka erzem csak csuklani, ha felebredek, ha nem, napokig azt hiszem, nem is csuklik :)

Ha nem erzed csuklani, az se baj, lehet, h ejszaka gyakorol :) De ha erzed csuklani, az jo, treningezik az elso levegore :) En ejszaka erzem csak csuklani, ha felebredek, ha nem, napokig azt hiszem, nem is csuklik :)
Szerintem sehol nincs elõirva, hogy meddig kell csuklania. Az enyémet idáig alig éreztem csuklani, mégsem izgulok, pedig 28hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat igazság szerint nem idegeskedem ez miatt mert az elsõ fiamat egyszer sem éreztem csuklani csak kíváncsi voltam hogy a tiétek hogy áll a csuklás dologhoz! Köszi sziasztok

29 hetes vagyok, a dokim írt fel klion kúpot és már előre szólt hogy a terhesség előtt pár héttel is kell majd valami kúp. Õ ezt honnan tudja előre?

Lehet hogy valami nagyon durva fert?zésem van és azért mondta meg már így el?re? Vagy ez mindenkinél így van?

Legjobb válasz: ez érdekes mondtad,hogy viszket vagy ilyesmi,mert azért kéne,hogy kenetet vegyen.Hogy van -e gombás fertözésed de mondjuk a terheséggel jár általában de nem törvényszerü

ez érdekes mondtad, hogy viszket vagy ilyesmi, mert azért kéne, hogy kenetet vegyen.Hogy van -e gombás fertözésed de mondjuk a terheséggel jár általában de nem törvényszerü
A kérdező hozzászólása: Nem viszket, nem csíp meg semmi. Õ álandóan "harcol" a folyásom ellen, ami elvileg természetes a terhesség alatt. Csak így ránézésra ír fel kúpot. Mindig mondja hogy van egy kis folyásom és ír fel kúpot. Mondom jó. Eddig egyszer se vett kenetet se semmit. Ránézésre nem hiszem hogy meglehet állapítani a dolgot, dehát nem ellenkezhetek vele, végülis õ a doki. Csak az a fura hogy az elejétõl van folyásom és csak a 24.héten írt fel rá vmit, azóta most másodszor..


29 hetes vagyok és még nemtudták megmondani a baba nemét mert farfekvéses! A 3d-s UH kimutatná már 29 hetesen? A Bugát Pál kórház Gyöngyösön milyen? Érdemes elmennem?

Legjobb válasz: Ha nem mutatja magát a pici, akkor teljesen mindegy, hogy 2-3 vagy 4d-s e az uh. A szerencsésebbeknek (mint pl nekem is) már 16-18 hetesen megmutatja 2d-n is.

Ha nem mutatja magát a pici, akkor teljesen mindegy, hogy 2-3 vagy 4d-s e az uh. A szerencsésebbeknek (mint pl nekem is) már 16-18 hetesen megmutatja 2d-n is.
Szia! Ha a kicsi nem akarja magát megmutatni, akkor 3vagy 4D-n sem látható...!! Én 31 hetes vagyok, kezdetektõl farfekvéses a babám, fogalmunk sincs, mi a neme. Sajnos vagy a medencecsontom árnyékolt eddig nagyon, vagy a pici lába miatt volt takarásban:(. Megpróbálhatod, de az igazság az, hogy én a 2D-n sokkal többet láttam, mint a 3D-n. Egyébként nem hiába a 2D-t használják a szonográfusok a kóros eltérések kimutatására. Maga a szakember mondta, hogy a 3 és 4D inkább mozizásra való. Ami persze nem baj, mert akinek átlagos a magzatvize és buksijával lefelé fekszik a babája, annak kivételes élmény lehet! Nekem sajnos nem:(.

29 hetes vagyok, és az normális, hogy a baba fejét nagyon érzem a hólyagomnál? Nem túl korai ez még?

Érzem ahogy mozgatja a kis buksiját,és olyankor iszonyatosan fáj a hólyagom. Attól félek nehogy hamarabb megszülessen,mivel már ilyen korán befordult. Kicsit meg is rövidült a nyakcsatornám 2000 -es. Szerintetek?

Legjobb válasz: En is 29 hetes vagyok es en is ugy erzem, ahogy te irod es az oldalbordaimat rugdossa. Az a helyzet , hogy en kulfoldon elek es itt nem vizsgalnak meg egesz terhesseg alatt, ugyhogy nem tudom mi lehet. En is kivancsi volnak erre

En is 29 hetes vagyok es en is ugy erzem, ahogy te irod es az oldalbordaimat rugdossa. Az a helyzet , hogy en kulfoldon elek es itt nem vizsgalnak meg egesz terhesseg alatt, ugyhogy nem tudom mi lehet. En is kivancsi volnak erre
A kérdező hozzászólása: Szia! Én olyat nem érzek a bordámnál, inkább két oldalt szokott mozgolódni. De a fejével határozottan feszít odalent. Hol élsz?
29 hetesen már nekem is be volt fordulva igaz nekem 3000-es még mindig a méhnyakam. 36 hkm
A kérdező hozzászólása: És te is érzed, hogy ott lent mozgatja a fejét? Azért érdekel ez ennyire, hogy nincs e túl lent nekem? A bordáimat a rugdalózások meg sem közelítik, ebbõl gondolom, hogy nagyon lent van.
Elso vagyok Cypruson elek, itt ilyenek a doktorok. Nem is pillantnal meg csak Uh-val
bocsi pillantanak
3-as vagyok. Nekem se rugdossa a bordáimat, most se és eddig sem! mindig inkább az oldalammal játszadozik! :)

29 hetesek vagyunk milyen vizsgálatok lesznek a közeljövőben?

Legjobb válasz: Én is 29 hetes vagyok, nekem ma kell mennem uh-ra, utána lesz még egy teljes vérkép, ellenanyag vizsgálat a 30-34.hét között meg 4 hét múlva megint egy uh. Gondolom úgy lesz hogy a 32.héten elküldenek vérvételre aztán azzal kell majd mennem a dokihoz a 33-héten uh-ra. A 36.héttõl pedig hetente NST,CTG. Meg persze 4 hetente a védõnõnél vizelet, vérnyomás, súlymérés. Ja meg azt hiszem a 35-36.héten vesznek kenetet hogy van e vmi fertõzésed a hüvelyben hogy a baba nehogy elkapjon majd vmit a szülésnél. De ez mindenhol más, legalábbis az itt olvasottak alapján. Nekem a védõnõm adott egy listát amin rajta van mikor milyen vizsgálat van.

Én is 29 hetes vagyok, nekem ma kell mennem uh-ra, utána lesz még egy teljes vérkép, ellenanyag vizsgálat a 30-34.hét között meg 4 hét múlva megint egy uh. Gondolom úgy lesz hogy a 32.héten elküldenek vérvételre aztán azzal kell majd mennem a dokihoz a 33-héten uh-ra. A 36.héttõl pedig hetente NST, CTG. Meg persze 4 hetente a védõnõnél vizelet, vérnyomás, súlymérés. Ja meg azt hiszem a 35-36.héten vesznek kenetet hogy van e vmi fertõzésed a hüvelyben hogy a baba nehogy elkapjon majd vmit a szülésnél. De ez mindenhol más, legalábbis az itt olvasottak alapján. Nekem a védõnõm adott egy listát amin rajta van mikor milyen vizsgálat van.
A kérdező hozzászólása: mitõl lehet az hogy iszonyatosan kivánom az édességeket- már azt sem tudom mit egyek, eddig viszont inkább a sós dolgokat kívántam.
Hát ezt nemtudom.:) De nálam is így van, nálam a kedvenc kb 3 hete a palacsinta meg a sportszelet, elõtte meg eszembe se jutott hogy édességet egyek.:) Szóval lehet ez mindenkinél így van, de hogy mitõl van azt passzolom.:)

Más kismama is fél a koraszüléstől? 29 hetes vagyok, és pár hete elkezdtem izgulni.

Legjobb válasz: Szia! Figyu én a terhesség elejétõl rettegtem.Az elején azért,nehogy elvetéljek.Aztán a koraszülés miatt rettegtem.28 hetesen leesett a kõ a szívemrõl,mondván innentõl életben maradhat károsodás nélkül ha ne adj Isten elöbb akarna jönni.32 hetesen is voltak ilyen gondolataim,pláne nyitott méhszájjal,keményedésekkel. Most 38 hetes vagyok,és épp most írtam ki egy kérdést,hogy ugye nem fogom túlhordani a babót? :))) Most már ezen rimánkodom,hogy nehogy túlhordásom legyen. Szóval pozitív gondolatok,sok pihi,magnézium. 38 hetes km.

Szia! Figyu én a terhesség elejétõl rettegtem.Az elején azért, nehogy elvetéljek.Aztán a koraszülés miatt rettegtem.28 hetesen leesett a kõ a szívemrõl, mondván innentõl életben maradhat károsodás nélkül ha ne adj Isten elöbb akarna jönni.32 hetesen is voltak ilyen gondolataim, pláne nyitott méhszájjal, keményedésekkel. Most 38 hetes vagyok, és épp most írtam ki egy kérdést, hogy ugye nem fogom túlhordani a babót? :) )) Most már ezen rimánkodom, hogy nehogy túlhordásom legyen. Szóval pozitív gondolatok, sok pihi, magnézium. 38 hetes km.
szia.én is végig rettegtem a koraszüléstõl.fõleg h az utóbbi 2, 5 hónapban sok problémám volt.nagyon vizesedtem, magas volt a vérnyomásom, görcseim voltak.szinte biztos voltam benne h elõbb fog jönni a babám.azon rimánkodtam h legalább a 37. hétig bent maraddjon.40 hetesen szültem indítással.:) ))
Szia! Én is állandóan rettegek, nehogy korábban jöjjön, de nekem is a betöltött 28.hét kicsit megváltás volt.Aztán persze belegondoltam, hogy még nagyon picike, maradjon csak bent végig.Most 33+3 hetesek vagyunk de minden nap bennem van a félsz, szeretném kihúzni végig.

29 hetes vagyok, nyílhat a méhszájam? Hiába panaszkodok a dokinak, tojik a fejemre.

Naponta többször érzek nagyon erős nyilalást a méhszájamban. (Rossz példa, de mintha kiintegetne a kicsi.) Ám nem hozható összefüggésbe a mozgásával, mert nem csak akkor van. Szinte a nyakamig felnyilal ilyenkor, a méhembe és a hátamba is. Meg kell kapaszkodnom, hogy ne essek össze. Mondtam a dokinak, de annyi volt a válasz, hogy ne aggódjak ez normális. (szerintem nem az) Itthon láttam, hogy a kiskönyvembe bele írta, 3000 méhszáj. De honnan tudja ha meg sem vizsgált? Manuális vizsgálatom 5 hetesen volt utoljára. Holnap van egy másik orvosnak magánrendelése, elmenjek? Talán ő nem ilyen bunkó. Vagy ez tényleg normális. Már a 24.-ik héttől keményedek is. Az is egy nap többször jelentkezik, akkor olyan a hasam mint a beton és van, hogy éjszaka arra kelek, borzasztóan fáj a hasam. Mivel első baba nem tudom, hogy e tényleg normális e, de szerintem nem az. Nagyon megköszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha így aggódsz én a helyedben elmennék másik dokihiz, fõleg ha a mostani nem fogadott doki. Nekem volt vizsgálat az elején, kb 9 hetesen, majd amikor megmozdult és nálunk 28 hetesen menni kell kenetvételre és vizsgálatra is. Én 33 hetesen volt olyan megjön érzésem. elmentem a dokimhoz éd rögtön vizsgált, hogy nem nyilik-e méhszájam.

Ha így aggódsz én a helyedben elmennék másik dokihiz, fõleg ha a mostani nem fogadott doki. Nekem volt vizsgálat az elején, kb 9 hetesen, majd amikor megmozdult és nálunk 28 hetesen menni kell kenetvételre és vizsgálatra is. Én 33 hetesen volt olyan megjön érzésem. elmentem a dokimhoz éd rögtön vizsgált, hogy nem nyilik-e méhszájam.
Nyilallásaim nekem is voltak elég sokszor, sokszor én sem tudtam tõle menni, meg kellett állnom és én is nagyon sokat keményedtem. De én nem nyíltam ettõl. Szülés elõtti napon is még tök zárt voltam (41. héten...). Úgyhogy sajnos lehet valóban normális, hogy nyilallgatsz, és ez kihat már szinte az egész testedre. Az viszont furcsa, hogy ha panaszkodsz, akkor sem vizsgál meg a doki... Az én dokim ilyenkor már mindig megvizsgált panasz nélkül is. Hogy megnyugodj szerintem nézz el egy másik dokihoz is. Lehet az ég-világon semmi baj sincs, de akkor is jobb neked, ha valaki értelmesen megvizsgál.
En is 29 hetes vagyok, ezt a nyilalast nagyon regota erzem, persze nem allandoan. Ez nem jelenti azt, h nyilik a mehszaj. De en is panaszkodtam utoljara, 27 hetesen, h a hasam is sokat faj, igy szo nelkul megvizsgaltak. Pedig nem Magyarorszagon elek, es itt a mehszajvizsgalat nem megszokott, altalanos dolog. Megnyugvaskeppen nezesd meg magad! Azert furcsa, h a kiskonyvedbe beirja, h C3000. Mi alapjan? Uh sem volt? Mert azzal is lathatja, foleg a belso, kozepsp mehszajat, meg talan a mehnyak hosszat is.
UH-n lát mindent amit kell. Biztos nem a hasára csapott és onnan vette a 3000 méhszáj értéket!
A teljes mehnyakat, illetve mehszajat csak huvelyi uh al lehet latni. Nekem amikor gyanakodtak, h valtozas van ilyen teren, huvelyit csinaltak. Hasival neztek meg eloszor, mondtak, h okesnak nez ki minden, de nem lehet 100 szazalekra megmondani, igy volt huvelyi is. Na ott mar latszott minden tisztan, es a mehnyak hosszat is mm re bemertek. Ugyhogy nem pont ugy van ahogy az elozo irja. Foleg mert ugy ertelmezem, a kerdezonek nem volt huvelyi uh.
Én úgy értelmezem, hogy manuális vizsgálata nem volt, de a méhnyak állapotát nem is manuálisan nézik. Ha hasi UH-n minden rendben, akkor nincs értelme a hüvelyinek.
Nem foglak riogatni de amit megtehetsz hogy elmesz egy masik dokihoz is.Hidd el ha megnyugtat az csak jol esik de ha neadj isten valami tortenik akkor magadat okolod.nekem nem lett jo vege es pont azert mert "biztaqm a dokimban"ne kovesd el ugyanezt a hibat!hatha nincs gond szoritok neked!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elnézést ha nem voltam egyértelmû. De igen a hasára ütött, ultrahang sem volt. Én ruhában ültem a széken és 2 perc alatt megállapította, hogy minden rendben. Biztosan röntgen szeme van. Mindenképp el megyek másik orvoshoz. Köszi mindenkinek, remélem tényleg nem nyílok.

Lehetséges, hogy már csak helyezkedik a babám? Nem érzek rugásokat csak h itt ott kinyomja megaát meg fészkelődik.29 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szegénynek egyre kisebb a helye,meg aztán néha front miatt belustulnak.Én 28 hetes vagyok és én is inkább nyújtózkodást érzek,olykor meg mintha megrettenne valamitõl.Na meg az elmaradhatatlan állandó csuklása!Nincs semmi baj.Csak most már egyre fájdalmasabb lesz!Kitartást!Boldog babavárást!

Szegénynek egyre kisebb a helye, meg aztán néha front miatt belustulnak.Én 28 hetes vagyok és én is inkább nyújtózkodást érzek, olykor meg mintha megrettenne valamitõl.Na meg az elmaradhatatlan állandó csuklása!Nincs semmi baj.Csak most már egyre fájdalmasabb lesz!Kitartást!Boldog babavárást!
Fog ez változni, most csak a fenekét nyomogja gondolom a gyomrod környékén, de pár hét múlva majd elkezdi rugdosni az oldalad, utánna pedig a fejét kezét fogja mozgatni lent. Nálam legalábbis így volt.

Egy-másfél hete már csak inkább "kinyomja" magát a babám. Eddig élveztem meg jókat mosolyogtam rajta, de mostmár nagyon kellemetlen és fájni is szokott.29 hetes vagyok. Másnak is kellemetlen?

Legjobb válasz: Ez sajnos ilyen és mivel egyre kevesebb lesz majd neki a hely lassan csak így tud mozogni... Szóval egyre kényelmetlenebb lesz... 18 hónapos kisfiú anyukája és 26 hetes kismama

Ez sajnos ilyen és mivel egyre kevesebb lesz majd neki a hely lassan csak így tud mozogni... Szóval egyre kényelmetlenebb lesz... 18 hónapos kisfiú anyukája és 26 hetes kismama
Nekem is mostanában váltott rúgásokról nyomásokra. Van, hogy olyan ideget talál el, amitõl kijön a szemem. Mondjuk eddig még nagyon nem fájt, de most már vannak kellemetlenebb megmozdulásai is. 30 hetes pocakos
Szia, igen már nekem is kezd egy ideje kellemetlen lenni, nem hagy aludni, ugy kinyomja magát hogy majd kilyukad az oldalam...tegnap azt hittem eltöri a bordám.És még lehet hogy még egyszer akkora lesz mint most...mármint sulyban.14hónapos kislány anyuja+32 heteskm
A kérdező hozzászólása: Hát szomorú vagyok, hogy nem is fog elmúlni, vagy csökkeni hanem még erõsödik is...!:( Kellemes babavárást azért mindenkinek:) !
èn is 32 hetes vagyok és a rugások sokkal kevesebbek lesznek, de lezs hogy befele is mintha bele akadna valami csontodba. Ne legyél szomorú inkáb örülj hogy mozog ezerrel.
Hát nemtudom, hogy kinek hogy van, de az én kislányom annyira nomykodja magát, hogy a 29 hetes semmi ahhoz képest amit most érzek 32 hetesen. A múltkor annyira kinyomkodta..hogy estére kirepedt a bõröm...marhára fájt!
Én 33 hetes vagyok. A héten kezdõdtek a nagyon kellemetlen nyújtozkodásai. Most nyomja a gyomromat, tüdõmet, de úgy tudom, lassan beheleyezkedik a medencémbe a fejecskéje, és akkor jobb lesz, mert lejjebb lesz. Persze az sem lesz leányálom, mert ott a húgyhólyag. De legalább fogok tudni enni, és levegõt kapni.
Az én lányomnak az volt a szokása, hogy a lábát nekifeszítette a hasamnak és végigcsúsztatta rajta lefelé. Rendesen ki lehetett tapintani, hogy az a talpa. Nagyon kellemetlen volt, de túléltem. a másik amit utáltam amikor a méhszájam felé rugdosott, azt hittem csillagokat látok úgy fájt a hüvelyem.
A kérdező hozzászólása: Hát nem semmi mit tudnak mûvelni! :S Kitartás csajok, lassan vége! Mindenkinek könnyû szülést:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!