Találatok a következő kifejezésre: 29 hetes vagyok és ma a (12 db)

Másoknak is emelkedett a fehérvérsejtszáma terhesség alatt? Másik, 29 hetes vagyok és ma elég sokszor voltam nagy wc-n Ez jelent valamit?

Legjobb válasz: Nekem egy picit magasabb volt most, ezt a megfázásra fogták. Ma pont 3-szor voltam én is nagy wc-n.Nem gond.Nem küzdesz legalább székrekedéssel. 28 heteske

Nekem egy picit magasabb volt most, ezt a megfázásra fogták. Ma pont 3-szor voltam én is nagy wc-n.Nem gond.Nem küzdesz legalább székrekedéssel. 28 heteske
Vasat szedsz már? Nekem például attól nemhogy szorulásom lett volna, hanem épp többet kellett vécére mennem.

29 hetes terhes vagyok és ma a dokim Cordaflexet írt fel. Elolvastam a betegtájékoztatót és ez értágító, vérnyomáscsökkentő hatású gyógyszer. Mi miatt kaphattam?

Nem magas a vérnyomásom, a panaszom a haskeményedés volt, illetve sajnos a doki megállaoította, hogy meg van rövidülve a méhszájam. Nem tudom, melyik miatt adhatta? Holnap majd rákérdezek, csak kíváncsi vagyom, mit tudtok róla?

Legjobb válasz: Én úgy tudom vérnyomáscsökkentõ.

Én úgy tudom vérnyomáscsökkentõ.

29 hetes kismama vagyok és ma mensi szerü fájdalamt érzek a pocimban keményedek émelygek. Ugye ezek nem a szülés jelei?

Aggódok mert a picinek még 10 hetet bent kéne maradni!

Legjobb válasz: Szerintem ez még nem az lesz!! Itt egy kis olvasnivaló, remélem ez megnyugtat.:) http://www.kismama.hu/babavaras/szules_csalhatatlan_jelei/29..

Szerintem ez még nem az lesz!! Itt egy kis olvasnivaló, remélem ez megnyugtat.:) http://www.kismama.hu/babavaras/szules_csalhatatlan_jelei/29..
Szia! én még csak 23 hetes vagyok, de néha én is érzem ezeket a tüneteket. Úgy vettem észre, akkor erõsebbek, mikor teljesen átfordul a baba. Azért szerintem feküdj le egy picit és lazíts, de fõleg ne idegeskedj! A nagynénémnek is múlt héten fordult fejjel lefelé a baba, hát õ be is ment, hogy szülni fog, de csak a forgás volt fájdalmas. Kitartás még pár hétig!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszaitokat!azota pihenek és már nem fáj a hasam se!következõnek ha lesz ilyen fájdalmam akkor már nem pánikolok be!csak hát félek a koraszüléstõl mint mindenki! boldog babavárást

29 hetes kismama vagyok és ma eléggé nyomotnak érzem magam és szúr lent a bal oldalam. Mitől lehet?

Legjobb válasz: szia nekem is egész délután tökre szúr a bal oldalam lent eleinte úgy gondoltam,hogy á biztos elültem vagy valami, de most már pont elkezdett aggasztani,hogy talán komolyabb a baj, aztán kb. 10 perce ahogy lepihentem kezdem érezni,hogy jobb és lehet,hogy csak megrekedt bélgáz.. azért ha nem múlik reggelig szerintem menj dokihoz

szia nekem is egész délután tökre szúr a bal oldalam lent eleinte úgy gondoltam, hogy á biztos elültem vagy valami, de most már pont elkezdett aggasztani, hogy talán komolyabb a baj, aztán kb. 10 perce ahogy lepihentem kezdem érezni, hogy jobb és lehet, hogy csak megrekedt bélgáz.. azért ha nem múlik reggelig szerintem menj dokihoz
Lehet, hogy rossz a baba fekvése és valami ideget nyom. Próbálj olyan testhelyzetet felvenni, amit nem szeret a baba és elkezd helyezkedni, hátha megszûnik az idegre nehezedõ nyomás.

Másnál is elöfordul ilyen? 29 hetes kismama vagyok és ma hogy ebédeltünk a férjemmel kb. fél óra mulva levert a viz, elsötétült elöttem minden és nagyon gyenge lettem! Leeshetett a vérnyomásom?

Legjobb válasz: Én is voltam így és egyre lejjebb ment a vérnyomásom. Egészen 90-ig lement. Felhívtam a védõnõt és mondta igyak meg egy jó tejeskávét.

Én is voltam így és egyre lejjebb ment a vérnyomásom. Egészen 90-ig lement. Felhívtam a védõnõt és mondta igyak meg egy jó tejeskávét.
Én a múlt vasárnap jártam így, reggeliztem, ebédre hivatalosak voltunk az anyós szültésnapjára és a virágboltbann amíg én sorban álltam a párom elment a nagymamákért és ott kész, sápadság, izzadás, csillagok mindenhol még jó hogy meg tudtam kapaszkodni a pultba, utána kicsit visszajött a kép és kértem egy széket, (ne mondja mire apa visszaért õt is majdnem fel kellett locsolni úgy megijedt) fogalamam sincs miárt lehetett. de valószínû vérnyomás miatt. vigyázz magatokra 16 hetes kismami
Szia, velem is volt ilyen a 27. héten, de nekem meg iszonyat felment a vérnyomásom, de nagyon roszul lettem, nekem is ment el a kép, meg a hang, nagyon megijedtem. Lefeküdtem , ittam egy kis folyadékot és bementem a kórházba , mikor már jobban lettem, de ott már normális volt minden. Nekem akkor azt mondták, hogy ez elõfordulhat sajnos!De nagyon ijesztõ!!!
Szia! Ez a probléma sajnos nálam is elõfordult. A vérvétel kimutatta, hogy vérszegény vagyok. Írtak fel vasat, kb 2-3 hét múlva elmúltak a gyengeségi, szédülõs és elsötétülõs rohamaim.
Szia! Sajnos akkor nem vagyok egyedül a problémával! Nekem is a vérnyomásom, (és valamikor a vércukrom) rosszalkodik! Nekem is megkell innom napi egy kávét (én 3in1-ben Nescafe-t iszom) De ma valami volt meg megint rosszul voltam többször is! Szerintem most azért a front is közbe szól! Vigyázz magadra, és mindenk más is! Boldog babavárást! 29 hetes kismama
Szia! Én most vagyok 19 hetes, és velem is elõ szokott fordulni az, amit leírtál. Fõleg, ha nagy ritkán sikerül egy normális adag ételt megennem, és nem csak csipegetek. Jólesik, jól érzem magam, elellik egy kis idõ, és szédülök, elsötétül minden, lever a víz. Borzasztó rossz tud lenni. Nekem azt mondták attól van, hogy alapból nagyon keveset ettem, de a terhesség elsõ 3 hónapjában, meg szinte semmit. Mindentõl hánytam. Aztán mikor végre lemegy egy rendes adag, hirtelen beindul az emésztés, és mivel legyengült a szervezetem sok energiát von el ez a folyamat. Így zuhan a vérnyomás is. Ha zöldséget, gyümölcsöt eszek nincs baj, de ha húst eszek, ami esetleg egy picit zsírosabb tuti a rosszullét.

Mitől vérezhet az orrom? Ma amikor kifújtam nagyon elkezdett vérezni és alig akart elállni. A vérnyomásom rendben van és ideges se voltam. Mással is volt ilyen.29 hetes vagyok

Legjobb válasz: A szülõfelkészitõ tanfolyamon volt rola szo,a terhesség alatt teljesen normális és elõfordulhat.Ugy,mint a foginy vérzés.

A szülõfelkészitõ tanfolyamon volt rola szo, a terhesség alatt teljesen normális és elõfordulhat.Ugy, mint a foginy vérzés.
nyugi nekem is volt ijen!nekem többször is!c vitamint kelet rá szedjek!kérdezd a védönödet!
Egész terhességemet végigkísérte az orrvérzés. Rendben volt a vérképem, a vérnyomásom alacsony, és mégis. A legváratlanabb helyzetekben elöntött a vér, mint akit levertek. A doki azt mondta, a szüléssel el fog múlni. És tényleg :) Kitartás! Üdv, 2 hónapos édesanya.
Nekem is gyakori 80/40 vérnyomás melett...Rutascorbint kell rá szednem.
Szia! Nekem minden nap vérzik! De már fel sem veszem mert terhesség elõtt is mindig vérzett! Utolsó válaszoló! Rutascorbint szabad szedni terhesség alatt?? Mert nekem is van de nem mertem bevenni!
Igen szabad!Az elõzõ nõgyogyóm is ezt irta fel nekem és kiváló volt.Amugy szintetikus c vitamin
teljesen normalis nekem is volt, pedig alacsony a vernyomasom.. el fog mulni magatol

29 hetes terhes vagyok ma olyan rossz a közérzetem és a baba is egésznap fesszít. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Üdv a klubban! 8-) Ezt akár én is írhattam volna... 29 hetes 3 naposak vagyunk, és rossz a közérzetem, a baba feszít! 8-))) Holnapra frontot mondanak, én tudom, hogy érzékenyebb vagyok rá, illetve a közérzetem "rosszságának" is megvan az oka (bár az kérdés, hogy mennyi értelme van...) de a baba feszítése, az más tészta... Szerintem ahogy haladunk elõre a terhességgel, illetve nálunk még az, hogy én is feszültebb vagyok ma, meg lehet neki sem kényelmes, hogy "ekkora már" ilyen kicsi helyen... Te hogy vagy egyébként? Hogy érzed a dolgot? Úgy értem, fáj-zavar-csak érdekel-egyéb gond is van?

Szia! Üdv a klubban! 8-) Ezt akár én is írhattam volna... 29 hetes 3 naposak vagyunk, és rossz a közérzetem, a baba feszít! 8-))) Holnapra frontot mondanak, én tudom, hogy érzékenyebb vagyok rá, illetve a közérzetem "rosszságának" is megvan az oka (bár az kérdés, hogy mennyi értelme van...) de a baba feszítése, az más tészta... Szerintem ahogy haladunk elõre a terhességgel, illetve nálunk még az, hogy én is feszültebb vagyok ma, meg lehet neki sem kényelmes, hogy "ekkora már" ilyen kicsi helyen... Te hogy vagy egyébként? Hogy érzed a dolgot? Úgy értem, fáj-zavar-csak érdekel-egyéb gond is van?
Idõjárás...
A kérdező hozzászólása: kedves elsö válaszolo, én is a frontra gondoltam csak már mindentõl megijedek, nehezen jött össze a baba és a 24 hét óta 3x2 magne b6-ot és 3x1 diapphylint szedek mert elkezdett kinyilni a méhszály.félek, hogy nem veszem észre idõben, hogy orvoshoz kéne menni, de azt sem akarom, hogy hisztérikának gondoljanak a szülészeten.de igy már egy kicsit nyugodtabb vagyok,

29 hetes kismami vagyok. Ma nagyon keveset mocorgott a babám, és csak odalent éreztem. Lustább ma? Ez normális. Kb 6-7szer éreztem ma még csak.

Legjobb válasz: Szia!Ne aggódj,bár tudom,könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni,amikor vacak volt az idõ,akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted,az jó. Lehet,hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.

Szia!Ne aggódj, bár tudom, könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni, amikor vacak volt az idõ, akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted, az jó. Lehet, hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.
Szerintem ne aggódj, a hat-hét nem olyan kevés+ akkor van gond, ha 24 órája nem ficánkolt, de mikor félek, hogy mondjuk rosszul aludtam, mondjuk háton, akkor mindig bekopogok az ujjbegyeimmel, és nekem arra reagál, vagy mozogj egy kicsit, nekem arra is visszajelez.Meg van néhány zene, amin mindig ficánkol, azokat bevetem, de a kopogás is elég szokott lenni, 36+1hkm
Szia! Nem tudom, te kérdezted e, de lejebb van egy hasonló kérdés, amire válaszoltam... Ne aggódj!
Ha a doki felírta használd!A P2 jó eredmény nem értem miért kell azt kezelni, nekem P5 volt sajnos és mûtöttek is.Szülhetsz simán a, HPV sok nõnél van.
A kérdező hozzászólása: igen, az is én voltam. megnyugtattál, nagyon szépen köszönöm. most már csak az nyugtalanít, hogy lehet-e hüvelyöblítést végeznem?
Hát erre fogalmam nincs, mi a válasz, igazából nem is értem, hogy miért is kellene ( talán a HPV szempontjából hogy jobb ha nem alakul ki fertõzés, gomba, egyebek, de én inkább jól körbekérdezném a dolgot, és nem nagyon használnám egyenlõre ) Hátha ír valaki valami okosat, de addig is próbálj valami nõgyógyászt is megkérdezni ezzel kapcsolatban.
hát gondolom ha doki mondta, akkor lehet!!! miért mondana olyat, ami árt a babának?
Szia!Engem 2-szer mûtöttek.P4-P5 volt a cytológiám.A 2.azért történt, mert nem vágta ki rendesen a doki fertõzött részt.Most 3.babám várom, és a cytóm P1!!!!!Amit a doki felírt nyugodtan szedjed, a hüvelyöblítést meg minden nõnek csak ajánlani tudom!!!Van egy flakon ami direkt ilyen célra van.Nem erõs öblítés ez.A babát meg nem éri, hisz a nyákdugó lezárta a méhnyakat.A szülésrõl pedig, szûlhetsz sima úton.Nekem a 2.mûtétem akkor volt, mikor a 2. fiammal voltam 5hetes terhes.Teljesen simaán lezajlott a szülés!!Ne izgulj!!!!!!

A szomszéd kislány ótvaros! Én 29 hetes terhes vagyok, és van egy 5, 5 éves kislányom. Ma találkoztunk. El lehet kapni? Hogyan?

Mondtam a kislányomnak, h ne érintkezzenek, mert a boltban taliztunk, és mellette van egy fagyizó, ?k még elnyalták és utána jöttünk haza.

Legjobb válasz: Ezt találtam: Hogyan kapják meg a gyermekek ezeket a baktériumokat? - A fertõzés bejuthat a bõrbe, ha a gyermeknek apró vágás vagy kaparás van a bõrén, vagy ha egy bogár megcsípi. - A gyermek szintén megkaphatja a baktériumokat, ha egy ótvaros személy bõrét, vagy ruháját érinti. - Ha nincs elegendõ fürdõvíz a forró nyári napokon és zsúfolt lakásokban, szintén hozzájárulhat a baktériumok terjedéséhez

Ezt találtam: Hogyan kapják meg a gyermekek ezeket a baktériumokat? - A fertõzés bejuthat a bõrbe, ha a gyermeknek apró vágás vagy kaparás van a bõrén, vagy ha egy bogár megcsípi. - A gyermek szintén megkaphatja a baktériumokat, ha egy ótvaros személy bõrét, vagy ruháját érinti. - Ha nincs elegendõ fürdõvíz a forró nyári napokon és zsúfolt lakásokban, szintén hozzájárulhat a baktériumok terjedéséhez
Igen, el lehet kapni. Úgy tudom, gyerekek közt könnyen terjed, eléggé fertõzõ. A lényeg, hogy a kislányod ne érintse meg a fertõzött kislány bõrét ott, ahol kijöttek rajta a pörkök, mert elég egy mikro sérülés is (ami szemmel nem látható, pl. karcolás), hogy a kórokozó bejusson a szervezetbe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!