Találatok a következő kifejezésre: 29 hetes vagyok, sokat mocorog (3 db)

29 hetes vagyok, és a pici elég sokat rugdos. Mikor mocorog, akkor néha elég kellemetlen, néha már fáj is, és most már azt is érzem, hogyha rugdos, akkor belenyilal a szeméremcsontomba. Normális ez?

Legjobb válasz: Persze. Most már elég nagy a babád és erõsebb is, ezért érzed kellemetlennek. Lehet, hogy olyankor eltalál valami belsõ szervet. Bizony az enyémek sokszor élvezettel rúgták a hólyagomat is, csoda, hogy olyankor be nem pisiltem (bocsi) :)))

Persze. Most már elég nagy a babád és erõsebb is, ezért érzed kellemetlennek. Lehet, hogy olyankor eltalál valami belsõ szervet. Bizony az enyémek sokszor élvezettel rúgták a hólyagomat is, csoda, hogy olyankor be nem pisiltem (bocsi) :) ))
Húúú hányszor kaptam kellemetlen rugást :) Ez teljesen normális, nagy már a baba, egyre kisebb a helye odabennt.
Csak vigasztalásul lesz még rosszabb is. :) Bár a babák nem egyformák. Az enyém imádja pöckölni a hólyagom, mióta befordult pedig a lengõbordám a kedvenc taposógépe. :D Néha potyognak a könnyeim. A medencecsontjaid pedig majd a 32-34. hét után fognak talán igazán fájni, amikor a hormonok miatt elkezd tágulni, és a pici még feszíti is. Jót tesz, ha megsimogatod ahol nagyon kiáll vagy feszít és mondogatod neki, hogy ez fáj anyának. Nálam bevált :D bár amikor nyilvános helyen vagyok inkább magamban próbálok kiscicámmal beszélni.

29 hetes terhes vagyok, sokat mocorog a babam, es neha, ritkan a koldokomnel is erzem, ott viszont olyan vekony a hasfal, hogy olyan, mintha megerintenem. Normális ez?

Amellett hogy fantasztikusan izgatottak leszunk a ferjemmel ha ott erezzuk, kicsit felek is, hogy ez normalis-e? Olyan jo erzes ilyen kozel erezni, de nem akarom, hogy barmi baja legyen belole.

Legjobb válasz: ó!nekem néha úgy mozgatja ki-be a köldököm:D ne izgúlj, nincs semmi baj ezzel! 31hetes kismama, boldog babavárást

ó!nekem néha úgy mozgatja ki-be a köldököm:D ne izgúlj, nincs semmi baj ezzel! 31hetes kismama, boldog babavárást
Semmi baj, nem fog kiszakadni a hasad:-) Nyugodtan simizzétek, talán még reagál is rá:-)

29 hetes kismama vagyok. Pinduri nagyon-nagyon sokat mocorog, elég intenzíven. Ez baj lenne? Vagy már azért érzem erősebben, mert kisebb lenne a helye?

Legjobb válasz: Szia!Ne aggódj!Az enyém ahogy megmozdult, a szülésig lesem állt.A lábait rendszerint a gyomromba rakta,"kidugta", hál'istennek az éjszakákat végig aludta,helyette viszont nappal non-stop rúgkapált, mocorgott, helyezkedett,kaparászott.Én felvettem a fényképezõvel kis videóra,hogy "mászkál" a pocakom,a vége felé mindig "kiült" a jobboldalamra:) Most 4 hónapos,és ugyanolyan aktív mint a pocakban volt.És ha bele gondolok,én is egy icergõ-ficergõ emberke vagyok,nem sokáig birok egy helyben ülni,így nem is csodálkoztam, a babámon:) És igen a helyük is egyre kisebb,bár ez inkább a 30-adik 7 után jobban érezhetõ volt nálam legalábbis. Jó babavárást, könnyû szülést!

Szia!Ne aggódj!Az enyém ahogy megmozdult, a szülésig lesem állt.A lábait rendszerint a gyomromba rakta, "kidugta", hál'istennek az éjszakákat végig aludta, helyette viszont nappal non-stop rúgkapált, mocorgott, helyezkedett, kaparászott.Én felvettem a fényképezõvel kis videóra, hogy "mászkál" a pocakom, a vége felé mindig "kiült" a jobboldalamra:) Most 4 hónapos, és ugyanolyan aktív mint a pocakban volt.És ha bele gondolok, én is egy icergõ-ficergõ emberke vagyok, nem sokáig birok egy helyben ülni, így nem is csodálkoztam, a babámon:) És igen a helyük is egyre kisebb, bár ez inkább a 30-adik 7 után jobban érezhetõ volt nálam legalábbis. Jó babavárást, könnyû szülést!
minél többet mozog, annál jobb a dokim szerint. nem egyszer gondoltam én is arra, hogy remélem azért ha kibújik, néha alszik is majd, mert annyira aktív odabent. 40+2
egyre kisebb a hely, ezért is érzed egyre erõsebben. ill. ha még eddig nem fofrdult volna születési irányba, akkor most azon mesterkedik :-) 39+1


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!