Találatok a következő kifejezésre: 29 hetes vagyok, sokat (13 db)

29 hetes vagyok, egy kis házimunkától is bedagad a bokám. Már a 17. héttől vizesedek, de eddig csak akkor, ha sokat gyalogoltam. Mire számíthatok később?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de késõbb se számíts másra. Ha eddig vizesedtél, ezután is fogsz. Annyit tehetsz, hogy többet pihensz, sószegényen étkezel. De nem biztos, hogy ez fog használni. Már nincs sok hátra, kibírod! :) 36 hetes kismami

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de késõbb se számíts másra. Ha eddig vizesedtél, ezután is fogsz. Annyit tehetsz, hogy többet pihensz, sószegényen étkezel. De nem biztos, hogy ez fog használni. Már nincs sok hátra, kibírod! :) 36 hetes kismami
Én is 29 hetes vagyok és nekem is bedagad a bokám, fõleg akkor ha nagyon meleg van vagy sokat talpalok. Tegnap és azelõtt pl nem volt bedagadva ma meg megint be van.:( Szerintem ezután is ugyanigy befog dagadni, sõt lehet rosszabb is lesz még. Próbálj napközbe néha pihenni és felpolcolni a lábad, nekem hol segít hol nem, nemtudom mitõl függ. De kitartás és nem vagy egyedül!:)

29 hetes vagyok és nagyon sokat csuklik a baba. Ez normális így?

Ma körülbelül 5-6 alkalommal. Néha elég erősen éreztem, sőt volt, hogy akkorát csuklott, hogy egy nagy rúgás is sikeredett mellé. :-D

Legjobb válasz: Persze, teljesen normális:-) Így legalább tudod, hogy iszik, mûködik a veséje. Enyém is sokat csuklik:-)

Persze, teljesen normális:-) Így legalább tudod, hogy iszik, mûködik a veséje. Enyém is sokat csuklik:-)
Fiam 11 éves, a pocakban sokat csuklott, meg pár hónapos koráig minden evés után. Lányom 2, 5 éves , õ szinte nem is csuklott Most 35 hetes vagyok kisfiúval, aki naponta rengeteget csuklik.
nem lehet hogy jobb lenne könnyebb ételeket enni (saláták, gyümölcs, fõzelékek)? (csak magamból kiindulva, hogy én pörköltes "nagykajálások" után csuklok, szóval ami hirtelen leterheli a gyomrot)
A kérdező hozzászólása: Visszaolvasgattam a régi kérdéseimet. Ezen jót nevettem. Azóta már 2, 5 éves nagyfiú, de még mindig sokat csuklik, szinte naponta. Mondja is, hogy anya már megint csuklok. Amikor megszületett, õ volt az egyetlen baba, aki csuklott a kórházban. Legalábbis az anyukáknak ott nagyon fura volt :) Elsõ! A te válaszod azért érdekes, mert a születése után derült ki, hogy baj van a veséjével, rendellenesen fejlõdött. Persze a kettõnek nincs amúgy köze egymáshoz.

29 hetes vagyok es eddig 6-7kg-ot szedtem fel. Ez tenyleg soknak szamit?

Legjobb válasz: Ugyan már!!! Hogy számítana soknak! Ezen az oldalon kiszámolhatod az optimális testsúlyodat. http://bertengo.com/kalkulatorok/terhessegi-sulykalkulator/

Ugyan már!!! Hogy számítana soknak! Ezen az oldalon kiszámolhatod az optimális testsúlyodat. http://bertengo.com/kalkulatorok/terhessegi-sulykalkulator/
Egyáltalán nem sok!!
Nem szamit soknak. En magas vagyok es vekony, 30 hetesen jartam 7-8 kg-nal es en nagyon orultem neki, mert attol tartottam, hogy megint annyit hizok, mint az elso terhessegem alatt. (Akkor 17 kgnal jartam kb 30 hetesen es 25 kg lett a vege.) Igy 14 kg lett a 40. hetre. Ez rajtam alig latszott, szulessel 8 ment le, a maradek meg elparolgott nagyon gyorsan. Valaki azt mkondta neked, hogy ez sok?
dehogy sok, én 29 hetesen 16kg-nál tartok
28 hétnél 10-11 körül járok. A Tied nem sok!
Bár én még csak 26 hetes vagyok, de most tartok 4 és fél 5 kilónál. S mire odaérek már rajtam is lesz kb ennyi. A múlt heti méredzkedésnél a védõnõ azt mondta, hogy nagyon sok kismama cserélne velem. Szóval ne aggódj! Tökéletesen rendben van a súlyod!!!!! További boldog babavárást!
28 hetes vagyok és eddig 7 kg-ot híztam.Erre csak gratulált a védõnõ és a doki, miszerint végre egy nem "dagi" kismama.Pont ideális.
32 hetes vagyok és 5 kilót híztam.2.terhességem.nekem nagyon nem tetszik, remélem nem jön föl több, de a dokim szerint ez kevés....
Egyáltalán nem sok. Az egszségedre vigyázz most ne a kilóidra! Szûlés után az szépen vissza áll minden a helyére. Jó egészséget!


29 hetes vagyok, és rettentő türelmetlen hogy mikor bujik már ki a babám! PEdig tudom hogy nagyon sok van még hátra, de ugy szeretném már a karomba tartani! KEdves 7 hónapos kismamák Ti is igy vagytok ezzel?

Mivel kötitek le magatokat? Hányszor pakoljátok át a babacuccokat? Meséljetek Ti hogy vagytok?

Legjobb válasz: Bár már nekem megszületett a kisfiam én is így voltam vele,már alig vártam h lássam,persze közben azon is drukkoltam hogy nehogy koraszülött legyen. Aztán a végén a 40.hétig bennt maradt és nem is akart jönni:-) A babaruhákat már a 31-32. héten kimostam,kivasaltam,elraktam.Ugyanígy a lepedõket,törülközõket és nem is gondoltam volna hogy mindez óriás pocakkal eltart vagy 2 hétig:-)) Türelem,egyszer úgyis kikell jönnie! Annyira szeretnék megint terhes lenni:-))))))

Bár már nekem megszületett a kisfiam én is így voltam vele, már alig vártam h lássam, persze közben azon is drukkoltam hogy nehogy koraszülött legyen. Aztán a végén a 40.hétig bennt maradt és nem is akart jönni:-) A babaruhákat már a 31-32. héten kimostam, kivasaltam, elraktam.Ugyanígy a lepedõket, törülközõket és nem is gondoltam volna hogy mindez óriás pocakkal eltart vagy 2 hétig:-)) Türelem, egyszer úgyis kikell jönnie! Annyira szeretnék megint terhes lenni:-))))))
Hidd el, ez a par het nagyon de nagyon gyorsan elrepul. Probalj pihenni, olvasni, beszelgess a piciddel. Nekem a fiam lassan 18 honapos, vele nagyon gyorsan telt az ido. Kozben ismet 28 hetes terhes vagyok, es meg gyorsabban repul az ido (persze van ki lekosse a figyelmem). En annak idejen sokat logtam a neten, es okositottam magam baba temaban (kulfoldon elunk, se kutyank se macskank itt, ugyhogy ha valamilyen kerdes felmerult, a neten kerestem infot, mintsem az ismerosoket hivogassam otthon). Szoval abba gondolj bele, milyen gyorsan elment az a 29 het, es mar csak 11 van hatra. En innen mar visszafele szamoltam, ami meggyorsitotta az idot.
A kérdező hozzászólása: Igen, mondjuk ez igaz, mert mintha tegnap lett volna hogy pozi lett a teszt:) , és mondjuk sokszor el kell gondolkodnom hogy most akkor megint elment egy hét és akkor már nem is 28 hetes hanem 29 hetesek vagyunk. De viszont azt is tudom minnél jobban várom, annál lassabb lesz.:(! De nem baj:) Lassan szülünk:)
Szia!Nekem még 3 hét van hátra, programozottan fogunk szülni (nem a divat kedvéért, hanem mert muszáj), de már csak arra a napra tudok gondolni, amikor tolnak be a mûtõbe. Az elsõ perctõl nagyon türelmetlen vagyok és ráadásul mindenen nagyon stresszeltem az elején, de aztán a doki átsegített, addig cammogott az idõ és azóta repül.Én is mindig úgy érzem, hogy ami elõttem van az még rengeteg, de ami már elmúlt az villámgyorsan elrepült. Boldog babavárást
Szia. Én 31 hetes vagyok és én is így vagyok az érzéssel ahogy te. Már nagyon kiváncsi vagyok az én kislányomra. Nekem 28 hetesen már egyszer beindult a szülés akkor bentvoltam 3 napot visszatartáson. Úgyhogy most minden hétnek amit kismamaként élek meg nagyon örülök, mert még korán lenne megszületnie. Én sokat pihengetek, lassan csinálok mindent, pakolgatom a ruhákat. A héten a kiságyat is összerakjuk. Akkor azzal is elmegy egy kis idõ míg kismosom az ágynemût és belerakom.
Én mostanában rajzfigurákat festek a babának (kiscsaj lesz). Tele lesz a szoba színes, kis állatokkal. :) Ezzel próbálom elfoglalni magam, na és persze én is pakolászok össze-vissza, és minden nap meglesem az eddig beszerzett babacuccokat. Sokszor meg is fogdosom õket. :) :) :) Viszont nem érzem, hogy lassan megy az idõ, inkább úgy vagyok vele, hogy te jó ég már eltelt 7 hónap! Hamarosan ott tartunk, hogy hazaállít a pasijával. :) Szóval most megpróbálom élvezni a terhesség minden percét, és az utolsó olyan nyaramat, amikor nem aggódom szét az agyam a gyerek miatt. :) 30 hetes kismama
Én is igy voltam vele, alig birtam kivárni hogy láthassam végre. Most már itt van a pici fiam 1 hónapja és mégis úgy hiányzik belõlem, fõleg a rugdosása. Ez olyan furán hangzik de valószinû majd ti is átéltek ilyet. Sokat gondolok arra milyen szép volt babásnak lenni, úgyhogy élvezzétek amig lehet! Úgyis olyan gyorsan elröpül az idõ, meglátjátok. Nekem is olyan mintha most lett volna és már eltelt 1 hónap a szüléstõl. :-)

29 hetes vagyok . Alul középen sokat nyillalik a hasam. Ez természetes, vagyez mitől van. Jósló fájások?

Legjobb válasz: elõfordulhat, hogy azok, ilyenkotór már akár természetesnek is mondható,csak akkor aggódj ha sûrûn van ilyen, egy nap 4 vagy annál többször

elõfordulhat, hogy azok, ilyenkotór már akár természetesnek is mondható, csak akkor aggódj ha sûrûn van ilyen, egy nap 4 vagy annál többször

29 hetes vagyok, és a pici elég sokat rugdos. Mikor mocorog, akkor néha elég kellemetlen, néha már fáj is, és most már azt is érzem, hogyha rugdos, akkor belenyilal a szeméremcsontomba. Normális ez?

Legjobb válasz: Persze. Most már elég nagy a babád és erõsebb is, ezért érzed kellemetlennek. Lehet, hogy olyankor eltalál valami belsõ szervet. Bizony az enyémek sokszor élvezettel rúgták a hólyagomat is, csoda, hogy olyankor be nem pisiltem (bocsi) :)))

Persze. Most már elég nagy a babád és erõsebb is, ezért érzed kellemetlennek. Lehet, hogy olyankor eltalál valami belsõ szervet. Bizony az enyémek sokszor élvezettel rúgták a hólyagomat is, csoda, hogy olyankor be nem pisiltem (bocsi) :) ))
Húúú hányszor kaptam kellemetlen rugást :) Ez teljesen normális, nagy már a baba, egyre kisebb a helye odabennt.
Csak vigasztalásul lesz még rosszabb is. :) Bár a babák nem egyformák. Az enyém imádja pöckölni a hólyagom, mióta befordult pedig a lengõbordám a kedvenc taposógépe. :D Néha potyognak a könnyeim. A medencecsontjaid pedig majd a 32-34. hét után fognak talán igazán fájni, amikor a hormonok miatt elkezd tágulni, és a pici még feszíti is. Jót tesz, ha megsimogatod ahol nagyon kiáll vagy feszít és mondogatod neki, hogy ez fáj anyának. Nálam bevált :D bár amikor nyilvános helyen vagyok inkább magamban próbálok kiscicámmal beszélni.

29 hetes kismami vagyok visszatért a hányingerem és még gyomorégésem is van. Mivel csökkenthetném a tüneteket hogy ne kelljen sok savlekötőt használni?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is kb a 29 héttõl idõnként (fõleg este) gyomorégésem van. Este semmi nehéz kaját nem eszem, lehetõleg húsfélét sem és így kicsit jobb lett. 32 hetes kismami

Szia! Nekem is kb a 29 héttõl idõnként (fõleg este) gyomorégésem van. Este semmi nehéz kaját nem eszem, lehetõleg húsfélét sem és így kicsit jobb lett. 32 hetes kismami
A gyomorégésre a Renie nagyon bevált nekem. 34 hetes kismami
A motilium az nagyon jó hányingerre, írassál a háziorvossal.Csak a terhesség elsõ 3 hónapjában nem szedhetõ!Quamatel minit használj gyomorégésre!
Nekem is volt gyomorégésem, fõleg a vége felé. Én ilyenkor korpáskekszet ettem, volt hogy éjjel is, mert annyira égett a gyomrom, hogy nem bírtam aludni. Tökéletesen nem mulasztja el, de csökkentõ az égõ érzést.
A tej elmullasztjaa gyomorégést. Próbáld ki.
A hányinger nálam ebbenaz idõben csak pár napig tartott, majd elmúlt.Azóta 2-3 alkalommal még jelentkezett, de nem vészes, csak 1-2 napos.A gyomorégés viszont rendszeres, csakritkán nincs.Én a rennie-t szedem rá, csak az vált be.Hiába ettem háztartási kekszet meg ilyesmi, nem segített.Ezt viszont szedhetjük terhesen.Esetleg néha amikor a torkomban van már szinte a sav, akkor felbüfizem.Kijön egy pici és utánna sokkal jobb.

29 hetes kismama vagyok. Pinduri nagyon-nagyon sokat mocorog, elég intenzíven. Ez baj lenne? Vagy már azért érzem erősebben, mert kisebb lenne a helye?

Legjobb válasz: Szia!Ne aggódj!Az enyém ahogy megmozdult, a szülésig lesem állt.A lábait rendszerint a gyomromba rakta,"kidugta", hál'istennek az éjszakákat végig aludta,helyette viszont nappal non-stop rúgkapált, mocorgott, helyezkedett,kaparászott.Én felvettem a fényképezõvel kis videóra,hogy "mászkál" a pocakom,a vége felé mindig "kiült" a jobboldalamra:) Most 4 hónapos,és ugyanolyan aktív mint a pocakban volt.És ha bele gondolok,én is egy icergõ-ficergõ emberke vagyok,nem sokáig birok egy helyben ülni,így nem is csodálkoztam, a babámon:) És igen a helyük is egyre kisebb,bár ez inkább a 30-adik 7 után jobban érezhetõ volt nálam legalábbis. Jó babavárást, könnyû szülést!

Szia!Ne aggódj!Az enyém ahogy megmozdult, a szülésig lesem állt.A lábait rendszerint a gyomromba rakta, "kidugta", hál'istennek az éjszakákat végig aludta, helyette viszont nappal non-stop rúgkapált, mocorgott, helyezkedett, kaparászott.Én felvettem a fényképezõvel kis videóra, hogy "mászkál" a pocakom, a vége felé mindig "kiült" a jobboldalamra:) Most 4 hónapos, és ugyanolyan aktív mint a pocakban volt.És ha bele gondolok, én is egy icergõ-ficergõ emberke vagyok, nem sokáig birok egy helyben ülni, így nem is csodálkoztam, a babámon:) És igen a helyük is egyre kisebb, bár ez inkább a 30-adik 7 után jobban érezhetõ volt nálam legalábbis. Jó babavárást, könnyû szülést!
minél többet mozog, annál jobb a dokim szerint. nem egyszer gondoltam én is arra, hogy remélem azért ha kibújik, néha alszik is majd, mert annyira aktív odabent. 40+2
egyre kisebb a hely, ezért is érzed egyre erõsebben. ill. ha még eddig nem fofrdult volna születési irányba, akkor most azon mesterkedik :-) 39+1

29 hetes terhes vagyok es kb 1 hete sok az elotejem es ilyenkor szuro erzest is erzek a mellemben. Ez rosszat jelenthet?

Legjobb válasz: Valószínûleg a tejleadó reflexet érzed! De azért beszélj a védõnõvel vagy a dokival!

Valószínûleg a tejleadó reflexet érzed! De azért beszélj a védõnõvel vagy a dokival!
Szia! Bár én még "csak" 21 heteske vagyok, és nincs is sok, de nekem is csöpög az egyik mellem és bizony néha fáj is! Szerintem ez normális, de ma megyek dokihoz, rákérdezek és megìrom mit mondott! Amúgy Neked is csak az egyik ilyen? Üdv!
Szia! Rákérdeztem a dologra és azt mondta, hogy teljesen normális, ez már akár végig is kísérheti a terhességem! Szóval szerintem Te se aggódj! Üdv, 21 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!